După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151020

Cobra - Războiul Galactic de proximitate din Siria - 18 Octombrie 2015


Curăţarea Grupului Chimera continuă. Nu multe se pot spune despre asta în mod public.

Pe de altă parte, curăţarea acoliţilor lor Draco şi Reptilieni este acum destul de intensă şi a atins deja conştienţa populaţiei din canalele principale:
http://sputniknews.com/politics/20151018/1028720468/end-new-world-order-russia-shifts-balance-power.html
http://www.veteranstoday.com/2015/10/14/putins-wild-card-in-syria/

Aici este important să înţelegem că Khazarienii sînt de fapt Draco care au venit pe planeta Terra în perioada tîrzie din Atlantis prin Caucazi şi au continuat să se reîncarneze în corpuri umane. Portalul din caucaz a fost de asemenea principalul punct de intrare pentru războinicii Reptilieni ca şi castă de sclavi care au venit pe planeta Terra în corpuri umane în perioada atlanteană şi mai tîrziu în timpul Neoliticului prin Invazia Kurgană:Şi în secolul 4 în timpul Invaziei Khazariene:Pleiadeenii şi rasele aliate au sprijinit întotdeauna populaţia Terra în lupta lor pentru libertate împotriva oprimării Chimera/Draco/Reptiliene. Popoarele slavice, în special ruşii, au fost în general destul de deschişi ghidării pleiadeene şi sprijinului acesteia.

Kievan Rus, sub comanda militară a lui Sviatoslav I al Kiev-ului, a distrus statul Khazarian în jurul anului 965:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sviatoslav_I_of_Kiev

Acela a fost începutul lungii animozităţi dintre Khazarieni şi Ruşi. De atunci, Khazarienii (Cazacii) au rămas fără teritoriul lor original şi au pierdut controlul portalului din Caucaz.

Pleiadeeni şi reasele aliate îl sprijină acum pe Putin în misiunea sa de a curăţa Siria şi mercenarii Statului Islamic. Aceste fiinţe de fapt aparţin castei războinicilor Reptilieni care au venit pe planeta Terra miide ani în umră prin portalul Caucaz şi au continuat să se reîncarneze în corpuri umane:
http://exopolitics.org/is-russia-using-weapons-developed-with-extraterrestrial-help-in-syrian-civil-war/

Mulţi ostatici pleiadeeni au fost salvaţi mai tîrziu din Siria de către agenţii Spetsnaz ruşi, aceşti agenţi gîndind că salvează doar prizonieri umani din închisorile de război din Siria. Personalul de inteligenţă de vîrf din GRU este conştient de elementul extraterestru din situaţia Siriană.

Chimera doreşte să preia din nou portalul Caucaz şi acesta este motivul acult pentru implicare forţelor Cecene din situaţia din Siria:
http://www.veteranstoday.com/2015/10/16/direct-intelligence-from-syria-and-lebanon/Aş vrea doar să spun cî Grozny (traducere: teribilul), capitala Ceceniei, este un vortex negativ major în grila energetică a planetei care are nevoie de multă vindecare şi este conectat cu Odessa în Ucraina, al vortex negativ, o fortăreaţă a Khazarienilor:
http://one-evil.org/content/entities_locations_odessa.html

Situaţia din Siria este un punct de cotitură geopolitic pentru eliberarea planetară. Armata Iraniană arată cu mîndrie bazele lor subterane:
https://www.rt.com/news/318702-iran-video-missiles-secret/

În timp ce în tabăra opusă, Khazarienii Saudiţi sînt în mişcare:
http://awdnews.com/top-news/the-mystery-of-fleeing-saudi-princes-and-their-immense-oil-wealth-smuggled-into-europe

Departe de atenţia media principală, masele din Europa încep să se ridice în lupta lor pentru libertate.

Aproape 2 milioane oameni pentru Catalunia independentă:
https://www.rt.com/news/315070-catalan-independence-rally-barcelona/

Un sfert de milion împotriva TPP în Germania:
http://www.zerohedge.com/news/2015-10-10/biggest-protest-country-has-seen-years-quarter-million-germans-protest-obama-free-tr

Sute de mii împotriva austerităţii în Belgia:
http://journalstar.com/business/belgian-government-faces-big-protests-over-austerity/article_c7a383cf-8826-5be4-9ef9-1d06a4186ef6.html

Pe frontul financiar, Alianţa Estică a eliberat CIPS, un sistem de plată internaţional care este o alternativă la SWIFT:
http://tass.ru/en/economy/827143
http://sputniknews.com/business/20151008/1028228289.html

Şi SUA a fost forţată să aprobe includerea monedei chineze Yuan în coşul SDR de valute:
http://geopolitics.co/2015/09/27/us-approves-yuan-sdr-inclusion-after-china-orders-300-boeing-planes/

Există deja crăpături pozitive în sistemul actual financiar de sclavie:
http://www.trueactivist.com/this-is-what-happened-when-sweden-adopted-a-6-hour-workday/

Pe măsură ce Războaiele Galactice se apropie de victoria finală şi definitivă a Forţelor Luminii la orizont, dezvăluirea suavă devine brusc nu atît de suavă:
http://news.discovery.com/space/alien-life-exoplanets/has-kepler-discovered-an-alien-megastructure-151014.htmPe măsură ce victoria finală se apropie, unii oameni ar putea dori să evadeze:
http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/sep/16/mega-rich-rocket-ships-escape-earth

Ei nu vor putea ajunge nicăieri.

Victorie Luminii!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu