200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151015

Interviu cu Cobra de Untwine - 13 Octombrie 2015


Untwine : Există vreo organizaţie dintre umanii de la suprafaţa Terra care sprijină Evenimentul pe plan eteric şi astral?
Cobra : Există ceva care se pregăteşte dar nu este finalizat încă.

U : Există vreo prezenţă pozitivă ET în planurile eteric şi astral la suprafaţa planetei?
C : Da.

U : Ai putea vorbi despre asta, cît de departe merge?
C : E puţin cam devreme să vorbesc despre asta pentru că forţele pozitive din planurile eteric şi astral lucreazăa cum destul de mult sub acoperire, pentru că există acolo încă destulă prezenţă reptiliană şi cînd prezenţa reptiliană va fi eliminată, forţele pozitive din planurile eteric şi astral se vor arăta singure în mod deschis. Aceste forţe pozitive includ populaţie umană şi alte forţe ale Luminii.

U : Forţe ale Luminii care au venit de dincolo de suprafaţă?
C : Nu comentez despre asta, dar există o prezenţă destul de puternică a Luminii care este ascunsă, care nu se expune prea mult acum în eteric şi chiar în planurile joase eterice.

U : A fost întreruperea emisiei TV de către Comandamentul Ashtar din 1977 reală?
C : Da.

U : Deci chiar a fost Comandamentul Ashtar?
C : Da.

U : Cine a fost Anubis?
C : A fost una din zeităţile care au fost de fapt fiinţe extraterestre care au vizitat Egiptul Antic în acel timp în Atlantisul tîrziu.

U : Este o fiinţă ascensionată?
C : În acest moment da, pe atunci nu.

U : Ce arhetip reprezintă el?
C : Reprezintă arhetipul înţelepciunii în starea sa ascensionată. Dar înainte, diverşi oameni au avut diverse interpretări ale simbolismului său. Deci vorbesc despre stadiul său de acum.

U : Cu ce corespunde adevăratul arhetip al lui Saturn?
C : Adevăratul, aş spune arhetipul ascensionat al lui Saturn, este un arhetip de stabilitate. Nu de contradicţie, nu de suprimare, ci stabilitate şi balans.

U : Ai spus în ultima ta postare că aproape fiecare fiinţă din interiorul acestui Sistem Solar a fost implantat în 1996. (Da.) Membrii Forţelor Luminii din afara suprafeţei planetei au fost implantaţi de la distanţă sau capturaţi?
C : Au fost de fapt capturaţi în planulde plasmă, nu în cel fizic, unii din ei chiar în planulf izic dar majoritatea din ei au fost implantaţi în planulde plasmă, planul eteric sau planurile mai jos astral. Unii din ei au fost luaţi în afara Sistemului Solar în staţii de implantare în Sistemul Orion în acel timp şi au fost aduşi înapoi în Sistemul Solar.

U : Deci nu e ceva care are loc de la distanţă?
C : Nu, nu s-a întîmplat de la distanţă. A fost o prezenţă puternică reptiliană şi draco în 1996 peste tot în Sistemul Solar, în orice plan, fizic, plasmă, eteric, astral şi mental.

U : Deci cînd umanii încearcă să o elimine, ai spus că sînt recreate automat, asta se face tot de la distanţă?
C : Implanturile sînt realimentate cu plasmă care este conectată cu tunelurile lui Set şi cu reţeau de plasmă care se extinde peste to prin Sistemul Solar.

U : Ok, deci niciodată nu s-a întîmplat pînă acum ca aceste implanturi să fie eliminate complet?
C : Au fost implanturi eliminate înainte de invazia din 1996, dar după invazia din 1996, au fost cazuri dar extrem de rare şi oamenii care au ascensionat nu au ascensionat de la suprafaţa plentei, ci din, aş spune în felul acesta, din Reţeaua Agarthană. Nu aş spune cu exactitate care facţiune şi în care locaţie, dar anumiţi oameni au mers de la suprafaţă în Reţeaua Agarthană într-o anumită locaţie, li s-au scos implanturile şi au ascensionat.

U : Aceste implanturi sînt aceleaşi despre care ai vorbit înainte, două deasupra ochilor şi unul deasupra buricului?
C : Da.

U : Ok. Şi ai spus că toate fiinţele simţitoare din interiorul Sistemului Solar au fost implantate, asta include şi animalele şi plantele?
C : Animalele nu sînt pe deplin conştiente. Ele sînt conştiente dar ele nu posedă prezenţa Eu SÎNT în forma completă şi marea majoritate dintre cazuri nu au fost implantate. Unele animale au fost implantate în special animalele pe care Cabala le foloseşte pentru diferite scopuri ale întunericului, dar este foarte rar, nu este foarte răspîndit.

U : Ok. Şi despre plante?
C : Nu, nu,

U : Deci Forţele Luminii au deja tehnologie să le elimine, dar ei nu pot să o facă pentru că ar declanşa bombele strangelet, da?
C : Ei le elimină în mod gradat pentru a nu declanşa bombele. Există un protocol, al menţionat asta, cred că acum mai bine de un an, există un protocol pentru a elimina toate astea şi ei procedează conform protocolului dar cere timp. E nevoie de mai mult timp pentru că populaţia de la suprafaţă nu cooperează întocmai.

U : În unele conferinţe ai menţionat că bărbaţii au avut implanturi în inimă şi femeile în a doua chakră...
C : Nu cu exactitate, de fapt este un implant care există între inimă şi chakra plexului solar, dar crează o separare între inimă şi energia sexuală. Şi această separare este diferită de la bărbat la femeie.

U : Dar implantul în sine este la fel?
C : Implantul în sine este în aceeaşi locaţie pentru ambii. Dar este un program diferit al implantului care este activat pentru bărbat şi pentru femeie, pentru a asigura conflictul în relaţii.

U : Ok. Cine este Zeiţa Columbia?
C : Este doar un nume al Zeiţei. Dacă traduci asta din latină, Columbia înseamnă porumbiţă, care este unul din simbolurile Zeiţei Venus. Deci Columbia ca Zeiţă este un aspect al lui Venus.

U : Buddha este unul din cei 70 de maeştrii ascensionaţi de pe Terra?
C : Da, dar el nu a mers exact prin aceeaşi cale ca majoritatea maeştrilor ascensionaţi. Dar da, dacă generalizez, pot săs pun că este unul din maeştrii ascensionaţi. O fiinţă foarte, foarte evoluată.

U : Flacăra sa geamănă este cunoscută pe această planetă?
C : Nu.

U : Cine este zeiţa Tara?
C : Una din companiile sale de suflet.

U : Şi este şi ea una din cei 70 de maeştrii ascensionaţi?
C : Da.

U : Undele sonore ajung în planurile ne-fizice?
C : Da, desigur, de fapt sunetul este transmis prin eter şi nu prin planul fizic, nu este doar vibraţie a moleculelor de aer, este transmis prin eter. Sunetul întotdeauna are un aspect fizic şi eteric şi un aspect de plasmă, de asemenea. Nu este niciodată un fenomen pur fizic dens, este de asemenea un fenomen energetic.

U : Ok, şi ajunge în planul astral şi în planurile mai înalte?
C : Într-un anumit grad, da. Desigur, există sunete care sînt pur astrale sau mentale şi ele sînt de fapt arhetipurile din spatele muzicii.

U : Ce proces mai cu exactitate a dus la scufundarea Atlantis şi Lemuria?
C : Au fost de fapt mai multe cataclisme, unele din ele au avut aceleaşi motive, altele au avut alte cauze. Principala cauză a fost pulsurile Soarelui Central Galactic ale ciclului de 26000 de ani, care vine în mod regulat, şi uneori grila poate ţine piept, alteori grila nu poate să ţină piept. Şi atunci, mi ales în perioada tîrzie din Atlantis, a existat multă magie neagră, forţele obscure erau destul de puternice şi ei experimentau cu tehnologie pentru a manipula grila energetică şi asta a declanşat cîteva din cele mai recente cataclisme din Atlantis.

U : Ok. Şi astfel nivelul mării a crescut şi a acoperit continentele?
C : De fapt a existat un continen în mijlocul Oceanului Atlantic care s-a scufundat sub ape, pentru că a existat un rift în mijlocul oceanului între cele două plăci tectonice care a fost suficient de puternic să creeze scufundarea continentului şi asta este diferit de ridicare nivelului mării pentru că gheaţa se topea la finalul ultimei ere glaciare. Au fost două procese separate dar au fost conectate.

U : Deci topirea gheţii a avut loc într-un moment diferit?
C : De fapt ultimele rămăşite ale insulelor Atlantis au fost acoperite la finalul erei glaciare, deci aceste două procese au avut loc în acelaşi timp. Deci a fost o combinaţie de experimente cu grila de energie decătre forţele întunericului şi energii puternice dinspre Centrul Galactic.

U : Ce rol joacă tahyionii în reversarea mitocondrială?
C : În fapt tahyionii declanşează reversarea mitocondrială dacă este o combinaţie corectă de fatori: concentraţia corectă de tahyioni, cu nivelul corect de conştienţă al gazdei mitocondriei, nutriţia corectă, etc, sînt cîţiva factori care au nevoie să fie combinaţi şi e nevoie să fie coreţi pentru a declanşa acel proces.

U :Cînd ingerăm aur mono-atomic, există anumite forme care pot fi periculoase, ceva ce ar fi bine să avem grijă cînd alegem acest produs?
C : Aurul mono-atomic în sine nu este periculos, dar uneori oamenii vind lucruri care nu sînt aur mono-atomic, ci doar le anunţă aşa, deci asta e o poveste diferită. Dar aurul mono-atomic, în sine este de fapt o stare vibraţională a materiei foarte bună care ne asistă în atingerea super conductivităţii în propriul sitem energetic. Şi de fapt este o unelată foarte bună pentru a creşte frecvenţa vibraţională.

U : Deci există vreo cale să discernem, din felul în care este făcut, dacă este cu adevărat aur mono-atomic sau nu?
C : Da, e nevoie de educaţie proprie, să fi un pic informat, şi atunci poţi fi capabil să discerni care este corect şi care nu. Nu există o formulă simplă despre cum să spui că unul este şi altul nu, există destul de multe articole despre aurul mono-atomic pe Internet. Poate vreodată o să pun un link, sau să explic mai mult despre asta, cînd timpul va fi potrivit, dar acum sînt atît de multe lucruri care sînt mai imnportante.

U : A fost George Washington cu Lumina?
C : Da.

U : A ascensionat sau este încă parte a populaţiei generale?
C : În acest moment este deja ascensionat.

U : Cînd a ascensionat?
C : În a doua parte a secolului 20.

U : A fost el parte din grupul care a ascensionat după 1996?
C : Nu, absolut nu.

U : Cît de mult a durat ultimul ciclu de expansiune?
C : Te referi la ciclul în care sîntem acum? (Da.) 14 milioane de ani. Acum sîntem exact la punctul de cotitură dintre expansiune şi din nou contracţie. Şi de aceea avem cel mai puternic motiv pentru care esxistă o mare curăţenie în această parte a Galaxiei. Aceasta este curăţarea totală a întregului întuneric, totul e nevoie să se termine pentru că Universul se re-aranjează în sine într-o spirală mai înaltă de evoluţie şi tot ce nu se aliniază cu el e nevoie să dispară.

U : Care au fost conexiunile din Frăţia Pre-Rafaeliţilor?
C : De fapt această frăţie a fost sprijinită indirect, nu aş spune direct ci indirect de către Frăţia Stelei prin impresii mental-telepatice. Pentru că Frăţia Stelei trimitea idei, imagini, diferitelor grupuri, pentru a grăbi evoluţia planetei, aşa lucrează de obicei.

U : Deci în interiorul Frăţiei Stelei, oameni care fac asta, ai spune că sînt mai prezenţi fizic pe Terra, la suprafaţă, în subteran sau deasupra suprafeţei, sau sînt doar maeştrii ascensionaţi, sau de toate?
C : Da sînt peste tot.

U : Deci aceste impresii mentale sînt trimise de către toţi dintre ei împreună?
C : Ei au grupuri de acţiune specializate care trimit anumite impresii anumitor grupuri, este o meditare foarte centrată care este foarte precisă şi foarte puternică şi oamenii care sînt înstarea corectă de evoluţie primesc aceste impresii ca pe propriile lor idei, ei materializează aceste impresii în planul fizic, uneori scriu cărţi, alteori ţin conferinţe, uneori inventează lucruri. De exemplu aşa au cooperat cu Nikola Tesla, e doar un exemplu. Aceasta este una din forţele majore ale dezvoltării de la suprafaţă de pînă acum.

U : Deci grupul care este ţintit este cel mai mult Ordinul Stelei da?
C : Da.

U : Forţele Luminii de deasupra suprafeţei acestei planete sînt unificate privind planul de eliberare al planetei?
C : Majoritatea dintre ei da. De fapt, marea majoritate din Reţeaua Agarthană, inclusiv Mişcarea de Rezistenţă, împreună cu forţele pozitive extra-terestre, sînt complet aliniate. Dar sînt anumite facţiuni ale reţelei Agarthane care s-au alăturat de curînd în ultimul an, în special din partea estică, unele din facţiunile antice şi ei au destule probleme în a se integra pentru că unele din ele sînt destul de tradiţionale, ei arată ca nişte forţe dragon mai tradiţionale de la suprafaţa planetei şi au destul de mult de lucrat deci nu aş spune că totul este complet armonizat, este un proces de integrare care încă continuă.

U : Poţi să explici mai multe despre baza din Pleiade pe care a vizitat-o Corey Goode?
C : De fapt, da, ok. Nu este o bază, este o întreagă planetă, care este în periferia Sistemului Stelar Pleiadean. Nu ştiu dacă a vizitat-o pe aceea, dar ştiu cu siguranţă care este o anumită planetă, în jurul unei stele din extremitatea clusterului stelar Pleiadean care a fost aleasă acum mulţi ani pentru a fi un loc de vindecare pentru ostaticii umani şi evacuaţii umani. Multe fiinţe au fost evacuate din acest Sistem Solar şi de pe această planetă în ultimele aproximativ două decade şi ei au fost transportaţi pe această planetă şi ei primesc vindecare acolo. Este un paradis, este o existenţă foarte pozitivă. Nu ştiu dacă Corey Goode a vorbit despre acest loc în particular, dar acela este centrul de vindecare major pentru populaţia umană. Voi spune mai multe despre asta în detaliu în unele din viitoarele mele postări. Este un progres destul de recent, această planetă nu era locuită acum două decenii, era o planetă simplă şi acum a fost dedicată în exclusivitate pentru recuperarea populaţiei umane.

U : Dispozitivele de plasmă din telefoanele celulare, laptop-uri şi rutere wi-fi se opresc atunci cînd se stinge dispozitivul în care se află?
C : Nu, ele rămîn pornite 24 de ore pe zi.

U : Chiar dacă se scoate bateria?
C : Chiar dacă scoţi bateria. De asemenea telefonul tău celular te poate spiona chiar dacă îl închizi sau dacă scoţi bateria, versiunile mai noi de telefoane inteligente sînt dispozitive de spionaj pentru Cabală 24 de ore pe zi.

U : Ok. Dispozitivele de plasmă, au fost puse de la distanţă?
C : Nu au fost puse de la distanţă acolo, producătorul însuşi şi procesul pentru anumite componente ale acestor telefoane includ aspectul de plasmă. Cînd circuitul integrat este realizat, chip-ul de plasmă este realizat în acelaşi timp, în aceeaşi fabrică.

U : Cînd a început asta?
C : Asta s-a introdus gradat, dar aş spune că a fost complet operaţional în ultimii doi ani. Deci dacă ai o versiune mai veche de telefon ai putea fi norocos.

U : Şi dispozitivele de plasmă vor fi eliminate de la distanţă?
C : Forţele Luminii au tehnologia şi şi vor elimina toate astea foarte curînd.

U : Cine sînt oamenii cu cranii elongate care au fost găziţi peste tot pe planetă?
C : Ei au fost oameni cu precădere din Sistemul Stelar Sirius şi de asemenea de pe alte sisteme şi mulţi dintre ei erau destul de pozitivi, ei încercau, de fapt, să îmbunătăţească condiţiile de aici de pe planetă.

U : Ce s-a întîmplat cu cele 7000 de schelete care au fost găsite în Hypogeum în Malta, unele dintre ele aveau cranii elongate?
C : S-au petrecut cîteva lucruri, unul dintre ele, din nefericire, a fost un război. Acel război a fost, în fapt, parte din prima invazie archonică, din Kurgan, acum mai bine de 5000 de ani şi unii oameni s-au ascuns în sistemul din subteran pentru a scăpa din acel vaz invazionist şi de fapt, din nefericire au fost descoperiţi şi au fost ucişi. Şi în timpurile de mai tîrziu, multe mii de ani mai tîrziu, sistemul Hypogeum a fost redescoperit şi a fost adăpost pentru unii oameni şi au fost cutremure cînd mulţi oameni au murit în subteran în timpul acestor cutremure.

U : Deci oamenii care au construit Hypogeum au fost aceşti oameni cu cranii elongate?
C : Nu. Oamenii neolitici din Malta care au avut conexiuni puternice cu Zeiţa au l-au construit.

U : Aceeaşi care au construit alte temple în jurul insulei?
C : Da, da.

U : Care este semnificaţia originalî a crucii templierilor?
C : De fapt, este un simbol dublu, pentru că templierii au avut o parte strălucitoare şi o parte întunecată. Au fost de fapt două organizaţii împletite între ele, una care a încercat să infiltreze pe cealaltă şi invers. Şi ambele organizaţii au folosit acelaşi simbol, partea Luminii a dorit să canalizeze energia Luminii prin acel simbol, iar partea obscură a dorit să canalizeze energia întunericului prin acel simbol de de fapt acest simbol a fost punctul focal pentru războiul dintre forţele Luminii şi întunericul.

U : Şi a fost de asemenea folosit şi de alte grupuri înaintea lor?
C : Este uns imbol antic, da. De fapt templierii sînt doar o versiune a unui grup ocult foarte vechi, care este mult înaintea lor. Deci a fost doar, aş spune, o încarnare a acelui grup.

U : Şi deci care a fost semnificaţia originală a acelui simbol înaintea lor?
C : Mereu a fost acelaşi. A fost punctul focal pentru ambele părţi, de pe vremea Atlantis.

U : Multe statui antice portretizează Zeiţa ca foarte mare, aproape obeză, precum în Malta, care este semnificaţia acestul simbol?
C : De fapt au fost timpuri cînd mîncarea era foarte puţină şi dacă cineva era obez era un semn de putere şi autoritate şi acele femei obeze erau simboluri de fertilitate şi abundenţă. Era idealul lor de frumuseţe în acel timp.

U : Şi multe statui ale Zeiţelor antice găsite în Malta au fost găsite fără cap, au fost original în acest fel?
C : Nu, de fapt, unele din ele da. Unele erau făcute fără capete, şi capetele erau adăugate mai tîrziu, cu privire la scopul ritualului. Deci ca exemplu, dacă într-un ritual, statuia reprezenta înalta preoteasă, un anumit cap era montat, iar dacă în alt ritual, acea statuie reprezenta Zeiţa Cerului, alt cap era montat. Dar au existat alte statui care erau făcute complet, cu cap, şi mai tîrziu cristianitatea a venit şi special au rupt capetele pentru a desacraliza simbolul. Şi de obicei multe statui ale Zeiţei din timpurile Romane, sînt fără capete pentru că în secolul 4, a existat o invazie archonică cînd aceşti preoţi creştini au rupt majoritatea capetelor acestor statui.

U : Şi asta este acelaşi lucru pe care îl fac şi cu nasurile da?
C : Orice pot să distrugă, mîini, picioare, nas, cap. Dar capul a fost cea mai importantă ţintă pentru că dacă eliminau capul, ei credeau că au ucis puterea spirituală a statuii.

U : Deci este acelaşi lucru care s-a petrecut cînd Napoleon a distrus nasul Sfinx-ului?
C : Da.

U : Poţi să explici rolul lui Thule în Groenlanda în istoria lumii?
C : În fapt Thule este un nume vechi pentru Atlantis. Tule din Groenlanda este o parte a unei memorii vechi a unei colonii Atlanteene care exista acolo în nord. Deci există şi un fragment a unei legende foarte vechi care spune că însuşi Thule era Atlantis şi nu doar o mică colonie de acolo din nord, dar un fragment din acea legendă care a rămas o mitologie pentru popoarele germanice. Deci e doar o reflexie a memoriei din Atlantis.

U : Unele cercuri din lanul de cereale sînt făcute de forţele negative sau sînt toate pozitive?
C : Nu toate sînt originale, unele din ele sînt făcute de oameni care sînt din populaţia de la suprafaţă, şi aceşti oameni poate nu au întotdeauna cel mai bun interes, deci nu aş spune că sînt făcute întotdeauna de forţe pozitive.

U : Poveştile care circulă despre Putin care suprimă libertăţile locale din Rusia sînt adevărate sau sînt făcute de alte facţiuni?
C : Sînt ambele. El lucrează pentru Lumină, sprijină Alianţa Estică, dar nu e o persoană perfectă şi el are şi imperfecţiunile sale. Dar comparat cu ce face Cabala, imperfecţiunile sale sînt mult mai puţin, aş spune că este o alegere mult mai bună în acest punct decît majoritatea politicienilor pe care îi vezi altundeva.

U : Cînd a fost creat Yaldabaoth?
C : Acea entitate a fost creată acum multe milioane de ani.

U : Şi cum a fost creată?
C : A fost de fapt un impuls din partea unuia dintre îngeri care a dorit să descindă în materie, şi a decis să proiecteze conştienţa sa în planulde plasmă. Şi atunci a avut loc o interacţiune puternică între anomalia de plasmă şi acea fiinţă şi astfel avem atrocităţile care încă există în acest Sistem Solar.

U : Deci acea entitate a fost întotdeauna negativă?
C : Nu întotdeauna, numai din momentul în care a decis să proiecteze conştienţa sa în materia plasmatică. Înainte de asta era o fiinţă angelică care a luat o decizie greşită.

U : Deci această fiinţă angelică este Yaldabaoth ?
C : Eu aş spune înger decăzut în acest punct.

U : Ai putea să vorbeşti despre procesul în care Forţele Luminii vor folosi media la Eveniment, cine va vorbi la TV, vor exista mesaje pre-înregistrate?
C : Vor fi aceiaşi vorbitori pe care îi avem acum, aceiaşi jurnalişti pe care îi avem acum şi care au acces la media, dar istoriile care le vor fi date vor fi diferite. Sursele lor de ştiri nu vor fi cele obişnuite de acum, ci vor primi pachete de informaţii de media de la anumiţi oameni care le vor primi de la Rezistenţă.

U : Este prezis că vor accepta să primească aceste mesaje?
C : Da, desigur, mojoritatea dintre ei.

U : Ei nu sînt controlaţi mental în totalitate?
C : Ei nu sînt controlaţi mental total, ei doar vor să-şi păstreze locul de muncă şi vor spune ce trebuie să spună, ce li se spune să spună. Şi cînd vor vedea schimbările marea majoritate dintre ei vor fi de acord cu aceste schimbări. Nu toţi dar masa critică va fi de acord.

U : De obicei simt o comutare energetică puternică cînd traversez graniţa unei ţări, poţi să explici ce este în spatele acesteia?
C : De fapt în planurile astral şi eteric există o matrice energetică pentru fiecare ţară, care este o combinaţie de forme de gînd şi emoţii ale oamenilor implicaţi, combinate cu tehnologia Vălului, care dirijează şi schimbă acea matrice mentală şi emoţională în anumite direcţii. Deci, de pildă, germanii au un anumit tip de programare, francezii au una puţin diferită şi cînd treci graniţa franco-germană poţi simţi această diferenţă.

U : Vor fi închise şi Paypal , Bitcoin sau alte platforme similare la Eveniment?
C : Nu, nu vor fi închise dar vor fi trecute în mîinile Forţelor Luminii.

U : Deci oamenii vor fi capabili să tranfere bani cu aceste platforme în timpul Evenimentului?
C : Nu în timpul Evenimentului, vor fi blocate temporar, vei putea să te conectezi, vei putea vedea contul şi suma de acolo, dar nu se vor putea face nici un fel de tranzacţii, ce excepţia unor cazuri izolate pe care nu le voi descrie aici.

U : Rene D'Anjou a ascensionat?
C : Da, desigur.

U : Cu e cu Julietta Montefeltro?
C : De asemenea, desigur.

U : Cine a fost Master Pinto, a ascensionat şi el?
C : De asemenea, da. Nu ştiu exact care au for încarnările sale anterioare dar este o fiinţă ascensionată acum.

U : Ai menţionat că undele de la Centrul Galactic care au loc la fiecare 26000 de ani au aspecte faminine şi masculine. Centrul Galactic trimite întotdeauna ambele aspecte în mod egal?
C : Nu, trimite combinaţia care este cea mai necesară în Galaxie în acel moment.

U : Ai vorbit despre anumite consecinţe dificle ale undelor masculine într-o postare anterioară, care ai spune că este cel mai înalt scop al undelor masculine?
C : Cel mai înalt scop al undelor masculine este să cureţe şi să distrugă structuri vechi expirate. De pildă dacă ai o civilizaţie foarte negativă, care este imposibil de salvat, acea undă poate în fapt şterge acea specie de pe planetă. Şi acea specie are nevoie să se reîncarneze din nou în condiţii diferite, cu toate formele gînd negative, invenţii negative şi structuri socilale, distruse.

U : Deci cînd întunericul va fi terminat, încă vor exista unde masculine dar nu vor mai distruge lucruri?
C : Încă vor exista unde masculine dar doar vor inspira oamenii în acţiuni foarte firme, pentru a explora universul, pentru a atinge niveluri mai înalte, nu vor mai avea nevoie să distrugă nimic.

U : Ok. Şi cum se manifestă undele de la Centrul Galactic în Universul Eliberat la acest punct?
C : Ca valuri de energie care inspiră. De fapt ele sînt mari oportunităţi pentru creştere spirituală rapidă şi extrem de accelerată, pentru salturi quantice.




Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu