200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151113

Răspîndeşte Viral - Meditare pentru Eveniment - 21 noiembrie 2015


Este timpul să acţionăm din nou! Este timpul să luăm destimul lumii noastre în propriile mîini! Cu toţii sîntem de acord că procesul eliberării planetare durează prea mult. Iată şansa noastă colectivă să grăbim acest proces. Pentru aceasta ne vom întîlni în grupuri mari şi mici, individual sau cupluri pe 21 Noiembrie. În această zi, un ciclu important se va termina şi altul va începe. Acesta este punctul de cotitură unde putem folosi puterea noastră colectivă a manifestării pentru a o folosi ca un pivot de declanşare a schimbărilor pe care noi toţi le aşteptăm. Masele se vor aduna în acea zi şi vor invoca prezenţa şi intervenţia extratereştrilor pozitivi, fraţii şi surorile din Stele şi fiinţele Luminii din subteran care ne vor asista în procesul eliberării planetei noastre de sub tirania forţelor întunericului pentru prima dată în istoria noastră şi vom avea şansa să creăm propriul destin ca cetăţeni liberi ai Terra.



Efortul nostru de masă din această zi va fi declanşatorul care va ajuta la activarea Planului astfel ca să fie pus în aplicare. Activarea noastră din această zi este Declaraţia noastră pentru Victoria Luminii. Împărtăşeşte Viral! Împrăştie în lumea întreagă! Eşti rugat să postezi pe site-uri şi blog-uri. Dacă cunoşti resurse de media alternative, le poţi trimite şi lor. Poţi crea un grup Facebook pentru grupul tău local de oameni care fac asta în zona ta de lume. Avem nevoie şi de un grup principal pe Facebook pentru aceste Eveniment. Poţi crea un video despre asta şi să îl postezi pe YouTube.

Studii ştiinţifice au confirmat efectele pozitive al meditărilor în masă în societatea umană, deci fiecare dintre voi care va participa în această meditare poate efectiv să ajute la aducerea Evenimentului mai aproape de noi
http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/
http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Vom face această meditare Sîmbătă, 21 Noiembrie la 20:12 UTC/GMT.

Poţi verifica timpul meditării pentru zona ta de timp aici:
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168

Instrucţiuni:

1. Foloseşte propria tehnică pentru a te aduce într-o stare relaxată de conştienţă

2. Afirmă intenţia ta de a folosi această meditare ca o unealtă pentru a grăbi procesul către Dezvăluire şi Eveniment.

3. Vizualizează o rază de Lumină care emanează din chakra Steaua Sufletului (20 de centimetri sau 8 inch deasupra capului) in chakrele Steua Sufletului ale tuturor celor care meditează.



4. Vizualizează raza de Lumină, de-acum colectivă, cum se extinde în grila energetică a Terra conectîndu-se cu chakrele Steaua Sufletului ale fiecărei fiinţe simţitoare de la suprafaţa planetei, de sub suprafaţa planetei şi peste tot în Sistemul Solar. Vizualizează toate fiinţele implicate în situaţia Terra cum se armonizează cu scopul de a manifesta Dezvăluirea şi Evenimentul cît de curînd posibil într-o manieră pozitivă. Vizualizează toate bombele de plasmă strangelet şi toplet cum sînt eliminate fără daune. Vizualizează toate celelalte arme de tehnologie exotică cum sînt expuse şi apoi eliminate fără efort. Vizualizează eliberarea de informaţii masive despre Dezvăluire, despre prezenţa extraterestră şi programele spaţiale secrete prin mass media principală. Vizualizează cum Evenimentul are loc, în sfîrşit eliberînd planeta Terra.



Poţi găsi inspiraţie despre Eveniment în acest articol:
http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

Actualizări despre meditarea pentru Eveniment:
http://2012portal.blogspot.com




Sursa

4 comentarii:

  1. Pentru nivelul nostru de educatie ceace ne cereti e stupid nu am fost crescuti sa putem avea
    astfel de manifestari si poate nivelul nostru nu este suficient de ridicat pentru asa cevaMai bine
    a-ti termina ce a-ti inceput ca vedeti cum mor nevinovati de acesta prea lunga actiune luminoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. NMASTE ! Domnule Lupescu,mai mult ca sigur că nu sînteţi familiarizat cu acest tip de meditaţie ! Pentru mine nu este ceva nou,am mai făcut-o alături de alte mii de suflete anonime de pe pămîntul pe care sîntem musafiri temporari. Consider că sînteţi purtat doar de bună intenţie,lăsînd deoparte neîncrederea care vă domină şi debusolarea ,tema justificată,vis a vis de cursul evenimentelor negative care s-au succedat cu mare repeziciune în aceste zile la Paris. Încă un motiv în plus ca noi cei atît de neimportanţi pentru înfumuraţii politicieni să reacţionăm cu o (armă) total necunoscută lor.Pentru a vă edifica asupra acestei idei ar trebui să purtăm o lungă discuţie a ceea ce înseamnă PLANUL QANTIC, mai exact fiind vorba ,pe scurt de TRANSFORMAREA INTENŢIEI DE NATURĂ ENERGETICĂ ÎN PLANUL MATERIAL ŞI CUM ACESTE MILIOANE DE INTENŢII TRANSFORMĂ LOCURI,OAMENI,IDEI ŞI INTENŢII DÎND SENS OPUS IDEII DE DISTRUGERE ŞI RĂZBOI,pe care cu mult succes pedalează cei care intenţionat menţin starea de conflict cu tendinţă de amplificare în DEFAVOAREA UMANITĂŢII. Deci,în concluzie ,vă rog să accesaţi site-ul "FUNDAŢIA KESHE"- în siturile spirituale găsiţi traducerea în limba română.Acolo,inventatorul Merhat Tavakoli Keshe ,explică pe înţelesul fiecăruia cum din cele 3 stări de agregare a materiei se poate trece la a 4a ,cea plasmatică stare care adusă în materie,aduce uluitoare utilităţi folosului uman,fără a mai fi obligaţi a apela la serviciile corporatiştilor veroşi,care au monopolizat resursele de apă,energie electrică,combustibili fosili. Cu această nouă formă de energie pentru pămînteni,noi ca fiinţe terestre devenim INDEPENDENŢI de EI ! CEEA CE NU LE CONVINE şi e de înţeles.Un motiv în plus pentru care s-a amînat punerea la dispoziţie a acestei INEPUIZABILE RESURSĂ,sau întîrzierea aplicării ei tocmai din aceste şi alte motive. Aşa şi starea de MEDITAŢIE este sinergie în manifestare,care amplificată de către cît mai mulţi emiţători-cei care meditează către aceleaşi scopuri-vizualizări,de fapt, ei amplifică în cîmpul terestru de manifestare TOATE ACESTE INTENŢII. SPER CĂ V-AM FOST CÎT DE PUŢIN DE FOLOS şi mă bucur că atît cît îmi permit cunoştinţele să vă FI PUTUT FI DE FOLOS ! Vă mulţumeşte GeorgedeDrobeta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va mulțumesc domnul George Anghel a-ti fost cat se poate de explicit. Cine nu este familiarizat cu asemenea evenimente, este bine sa-si țină parerile pentru ei. Atunci cand nu cunosti o notiune sau in cazul nostru meditația asta nu inseamna ca nu există sau nu este de folos. Eu le multumesc tuturor celor care se implica in aceste meditații care elibereaza planeta de energii nebenefice tuturor. O zi minunată va doresc!

      Ștergere
    2. As mai adauga ceva pt domnul Lupescu, daca d-stra aveti un nivel mai scazut de evoluție asta nu inseamna ca toti sunt inculți si ca habar nu au despre ce este vorba. Stati pe margine si priviți , nu va mai dati cu parearea, daca nu aveti cunostinte despre ce se discuta aici.

      Ștergere