200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140511

Istoria Galactică - Andrew Bartzis si Lance White - Ep.06


Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


LW: Am revenit, aceasta este partea a 6-a din Istoria Galactică a noastră cu Lance White şi Andrew Bartzis. Ai atins ceva în episodul trecut care am crezut că era important să avem claritate asupra sa: vorbeai despre frică şi cum "Tricourile Întunecate" aruncă cu tot ce pot în acest moment. 21 iunie este o dată semnificativă - de ce e aşa?
AB: Am trecut de la Primăvara Galactică la Vara Galactică în uniune cu vara planetară. În acest punct în timp este unde noi, ca specie, în mod natural ne lepădăm de vechea armură spirituală şi creăm una nouă. Gîndeşte-te ca la carapacea unui crab... carapacea sa e veche şi noi acum sîntem în "stadiul moale". 21 reprezintă ziua cînd îţi lepezi vechea piele energetică şi pînă pe 14 iulie ai oportunitatea să creezi una nouă. Dacă eşti în frică, nu vei crea aceeaşi armură spirituală, limitele pe care le-ai avut şi mai înainte. Noi facem asta... este un proces natural al existenţei aici. Şi apoi în decembrie, avem o oportunitate să creăm încă una. Deci, cei care fac cu adevărat munca grea - munca grea de a exista: adică să se nutrească pe sine, să se iubească pe sine, să se vindece pe sine pentru a putea vindeca şi pe ceilalţi - asta te pune pe calea de a fi complet conştient o Enitate de Lumină care respectă Libera Voinţă Suverană a sinelui şi a celorlalţi. 21 iunie (2013) este cînd ei vor aduce frica din nou - la toate nivelurile din mass-media şi toate nivelurile în societate, vor fi mici joculeţe, să aducă grupul acesta în frică, acel grup în frică, celălalt grup în frică - informaţie pe care o păstrau sau chestii pe care le-au arătat doar un pic în 2012, dar asta e informaţia de suprafaţă. 2013 este pentru colectarea a tot ce au creat în 2012 pentru a crea frică. Sîntem o specie manifestantă, creatoare deci frica noastră înseamnă că ne vom crea propria distrugere, efectiv şi la concret. Sîntem în acel punct unde nu sunt suficienţi oameni care să creeze distrugere, dar sînt suficienţi oameni în frică acum pentru a ne ţine la distanţă de conştientizare şi trezie.
LW: Multe se vor întîmpla în Internet... şi toată media?
AB: Va începe pe 21 iunie (2013) la 7:00 a.m. pînă la 3:00 p.m., oriunde ai fi în timpul local, va fi o eliberare în masă de paraziţi psihici prin Internet şi asta va cauza ca oamenii să intre în polaritate, să devină nervoşi, să revină la adicţiile lor şi apoi să răspîndească aceşti paraziţi. Şi aceşti paraziţi sînt, în fapt, o industrie de oameni care folosesc Internet-ul pentru a aduna aceşti paraziţi. Aceşti paraziţi există de formă naturală pe Terra... exact ca insectele sau muştele care mănîncă mortăciunile... aceşti paraziţi curăţă energiile spirituale care este necesar să fie reprocesate. Sînt alţi paraziţi care au fost aduşi din alte lumi, care au fost încrucişaţi cu ai noştri, li s-au dat funcţii specifice de atac aşa ca să poată umbla după fiinţele de înaltă energie - cu toate că o fiinţă de energie joasă este emiţătorul acestui parazit care ajunge la tine. Sînt tipuri diferite. Este unul care se înşurubează ca un şurub, alţii care au intrat prin picioare şi ţelul este să ajungă la sistemul ficatului. Avem meridiane de energie peste tot prin corp deci ar fi putut ajunge printr-un călcîi şi să se lipească acolo şi încet, încet să se îngroape şi dacă eşti inconştient că există îţi va da dureri de picioare sau altceva simplu pînă cînd în final, ajung în sistemul tău energetic şi te fac să mănînci mai mult carbohidraţi, să pui greutate, să cauzeze depresie sau să te facă să te desparţi în mariajul tău - crează cu adevărat ravagii. "Repetenţii din Internet" (trolls) pe care toţi i-am întîlnit vor fi la mare forţă. Sînt oameni care, de fapt, sînt angajaţi să atace oameni, acei oameni sînt plătiţi 85.00 USD pe oră ca să o facă. Au existat toate felurile de declasificări suave despre aceste oragnizaţii care angajează oameni să creeze pagini web făcături pentru a ne aduce informaţie contrafăcută şi eventual să atace pe oricine care ar aduce un strat de adevăr care lor nu le place.
LW: Absolut...şi asta se petrece de ceva vreme...
AB: Destul de mult timp.
LW: Şi prin toate "agenţiile guvernamentale" diverse şi aşa mai departe şi toate au versiunile lor pentru asta.
AB: Corect.
LW: Unul dintre oamenii pe care i-am intervievat recent a fost Eve Lorgen şi ea vorbeşte despre aceşti paraziţi şi cum să avem de-a face cu ei, pe site-ul ei web. Asta e ceva ce a intrat în conştienţa mea recent... şi diferitele feluri despre care vorbeşti... probabil mult mai mult decît noi...
AB: Sînt mii!
LW: Corect. Bun, ştim că sînt paraziţi în corpurile noastre, deci...
AB: Pentru a scăpa de ei: Sarea este marele neutralizator. Sare: Sare Roz de Himalaya, sare cuşer, nu sare iodată, e nevoie de cristale mai mari de sare, sarea cuşer cu cristale mari, sarea de mare e grozavă,... sarea colorată.



AB: Pune o pungă cu fermoar cu jumate de ceaşcă de sare, pune-o pe spate sau pe ceafă, întinde-te pe o pernă şi permite meridianelor energetice care sînt pe spate sau pe ceafă să curgă prin acea sare. Sarea va începe să creeze energie de neutralizare care va respinge paraziţii. E ca şi cum ai pune sare pe un disc adeziv medical - aderă la piele ca un pachet cu gheaţă şi nu numai că dai la o parte paraziţii, dar îţi permiţi să ai un somn natural, regenerativ pentru ca să poţi avea din nou energia şi spaţiu pentru a stoca visele tale.
LW: Foarte bune sugetii! Şi eu cred că ai mai menţionat şi să pui una sub Router (dispozitivul prin care te conectezi la Internet)...
AB: Pe Router, stinge telefonul mobil noaptea, stinge Router-ul noaptea...
LW: Ca să nu existe nici un fel de transmisie...
AB: Nici o transmisie. Aceşti paraziţi funcţionează prin "factorii de transmisie" ai diverselor noastre dispozitive.
LW: Deci, bazic, dacă stingi tot, pentru o bună parte, minimizezi...
AB: Poate funcţiona în continuare, dar cînd dormi, stinge-le. Ştii, pentru acei oameni care nu le pot stinge... nu dormiţi cu ele lîngă pat. Interacţionează cu timpul-visare al vostru - vă atrag în Timpul-Visare-Sacru-al-Oraşului-Local aşa că niciodată nu vei visa în Timpul-Visare-Global. Eşti într-o lume contra-făcută. George (Kavassilas) vorbeşte despre cît de mult ne-au modificat. Asta merge chiar mai adînc decît ce spune el. El poate numai să atragă atenţia la ceea ce a experimentat el şi eu pot să numesc doar ce am experimentat eu, dar cînd oameni ca noi ajung împreună, prin discuţii ca aceasta formăm mai mult şi mai mult din Imaginea Mare. Fără oameni ca el care să facă un pas în faţă, cu "orchestra pregătită", să o pună acolo, noi n-am fi într-un scenariu în care toţi putem vorbi cum facem noi acum.
LW: Corect. Uşa a fost larg deschisă...
AB: Cineva i-a dat un şut şi a deschis-o şi lacătul e rupt.
LW: Şi asta împuterniceşte şi pe alţi oameni să stea drepţi în propria lor putere şi să vorbească adevărul lor, pentru a-l vedea şi a-l trăi ceea ce va fi ceva nou pentru mulţi oameni.
AB: Mm hmm. Şi doar să lămuresc ceva: sînt multe perspective din care poţi vedea asta. Perspectiva mea este Sacrul Neutru: este informaţie pentru mine, nu există polaritate în ea. Nu am dogme sau concepte politice sau lucruri pe care le promovez - altceva decît istoaria noastră completă, transparentă, fără secrete.
LW: Deci perioada de timp în care asta va fi cel mai probabil să aibă loc (atacul psihic în masă) este - cam toată luna iulie?
AB: Din 21 iunie (2013) pînă pe 14 iulie este faza de refacere a armurii. Atunci este momentul cînd ar fi indicat ca oamenii să stingă celularele, să stingă Televizoarele, să înceapă să mediteze, să facă orice pentru a se împuternici pe sine.
LW: Ok. Acum, cealată temă de care vorbeam în sesiunea trecută a fost despre Agartha şi Căderea Atlantis-ului - a 3-a decădere a Atlantis-ului. Ai vrut să mai adaugi ceva la asta?
AB: Unde am rămas cu asta... Ştiu mergem un pic înainte şi înapoi..., dar pentru a înţelege istoria e foarte mult ce e nevoie să înţelegi acum pentru că dacă aş explica doar de atunci, nu se leagă cu acum. Şi înţelegem că tot ce este între - sînt oameni care fac salturi în timp, ca să se asigure că există un sistem monetar şi un sistem de dominare şi control care este în uniune de conştienţă cu NE-unia de conştienţă a creaţiei. Deci, Terra Cavă (cunoscută şi sub numele de Pămîntul Gol sau Terra Interioară-N.T.) şi Reţeaua Agarthană sînt pentru a se asigura că există o Unie în Conştienţă care se răspîndeşte printre populaţia noastră - care în timpul-visare, ei pot să comunice cu oamenii, să fie protectorii timpului-visare. De asemenea, avem nevoie să înţelegem că această Reţea Agarthană este o specie din afară. Speciile din afară sînt familia noastră de suflete - pur şi simplu - ei sînt familia noastră de suflet, unii sînt buni, unii sînt răi, unii sînt neutrii... unii sînt chiar specii nostime, unii sînt toţi muzicieni. Avem nevoie să ajungem la a înţelege că noi... sîntem reflexia lor... ei sînt o reflexie a noastră - noi toţi sîntem familie de suflete. Reţeaua Agarthană este punctul Ambasadorial unde aceste specii pot veni, în Unie de Conştienţă astfel ca noi toţi să putem vedea reflexiile noastre. Este unde putem avea Consilii Galactice într-o stare de pace şi să rezolvăm situaţii, să rezovăm karma. Multora dintre noi li se va cere să devină Emisari sau Ambasadori, dar eliminaţi definiţia umană de emisar sau ambasador - scoateţi Matricea din ecuaţie şi înţelegeţi: aceşti oameni care vor merge înainte sînt primul nivel de Studenţi Absolvenţi care spun: "Asta este ceea ce am învăţat. Aceasta este istoria vieţii mele." Şi oricine care iese în faţă şi spune: "Aceasta este istoria vieţii mele, asta e ceea ce am învăţat în aceasta Maşină de Ascensiune Galactică" şi Terra Cavă vor fi cei care deţin acea informaţie pentru şapte generaţii viitoare care vin aici după ce sistemul de dominare şi control este terminat. Ei sînt cei care vor fi nevoiţi să supravegheze listele de emigranţi care nu au putut intra, sau toţi acei oameni care sînt blocaţi în Lumea Astrală cărora li s-a spus: "Nu - nu poţi intra."
LW: Deci pentru unii dintre noi, perioada de timp care duce la Eveniment va fi destul de "rapidă".
AB: Corect. Oamenii "treziţi" vor trăi experienţa mult mai repede decît "adormiţii".
LW: Şi aşa... despre ce vorbeşti acum, listele şi restul vor fi...
AB: După Eveniment... după a doua parte. Sînt 4 faze ale Evenimentului, asta ar fi după a 2-a fază a Evenimentului.
LW: Ai trece prin aceste 4 faze din nou?
AB: Prima fază este cu visele împărtăşite. A doua fază este cînd adulţii din noi încep să trăiască experienţa déjà vu în masă, precum şi visele. A treia fază este cînd începem să separăm realităţile, cînd oamenii de densitate joasă se vor visa pe sine într-o realitate locală - şi oamenii de densitate înaltă se vor visa pe sine într-o realitate de densitate înaltă aşa că pot începe să devină mai... în contact... cu puterile lor de manifestare şi co-creaţie. Asta se va face prin timpul-visare. Ai putea avea un prieten care dispare pentru o săptămînă şi cînd vine înapoi - o persoană complet diferită. Putem avea schimbare, dar nu vom avea schimbarea completă pînă cînd toţi vor trăi experienţa aceasta.
LW: Deci asta ar fi cam în totalitate despre noi, să lucrăm împreună.
AB: Noi toţi lucrînd împreună... şi eliminînd contractele de suflet cu sistemul de dominare şi control. Cu adevărat, despre asta e vorba în a treia şi a patra fază: este unde noi ne reclamăm Voinţa Liberă Suverană (cunoscut ca "Liberul Arbitru"-N.T.) la un nivel unde sîntem afară mărşăluind în masă la acelaşi nivel ca în 1960 sau în 70 (vremea curentului "Flower Power"-N.T.).
LW: Da... se pare că a fost o complacere destul de lungă şi că am fost atît de prostiţi cu Inteligenţa Artificială şi controlul tehnologic, am fost incapabili ca măcar să facem o mişcare fără ca... deci e hotărît să fie multe schimbări care apar, de acum încolo, adevărat?
AB: Mmm, da. În inter-funcţiunea mea actuală cu Registrul Akashic, am văzut deja "finalul" şi este o parte din mine deja acolo. NU aş fi putut să fac ce fac fără aceea. Şi sincer, a fost un pic tulburător la început, dar a fost în acelaşi timp şi "scînteia de speranţă" de care aveam nevoie ca să termin treaba - ştiind că toţi cei care au urmat Istoricul Galactic înaintea mea nu au supravieţuit, pentru că dacă opreşti secrete - lumea începe să se supere.
LW: Deci cum se va termina?!
AB: Este spectacolul "Cei Trei pămpălăi" (Three Stooges Show). Ok? Nu pot să violez Voinţa Liberă Suverană a indivizilor - ca să nu mai spun de specii întregi.
LW: Dar va fi evident... că...
AB: Evident în mod ostentativ. Este ca scena în care fusta zboară - se văd chiloţeii, sau, devine europeană!
LW: (Amîndoi rîd)... Bun, va fi amuzant pentru anumiţi oameni, care au fost în teatru asteptînd să înceapă spectacolul.
AB: Din nou, nu avem nevoie de majorete! Nu avem nevoie de oameni care să stea în teatru privind - avem nevoie de oameni care să iasă şi să motiveze oamenii să îşi revendice Voinţa Liberă Suverană.
LW: Corect. Făcînd paşi înainte, trecînd la acţiune, curăţîndu-se pe sine şi vindecîndu-se.
AB: Alt lucru despre sistemul din Terra Cavă: ei sînt cei pe care-i vom... pentru că sînt familie de suflete, îi vom recunoaşte instantaneu odată ce li se va permite să apară la suprafaţa planetei în Linia de Timp de Absolvire - ei sînt cei care vor avea grijă de sistemul juridic. Sistemul nostru juridic este absolut corupt de sus pînă jos. Este menit să canibalizeze propriii oameni şi să-i pună în sclavia corporativă sau sclavie fizică. Sistemul juridic va fi ceva ce va fi necesar să fie adresat imediat pentru că sînt 22 de milioane de oameni în sistemul de închisori, pe tot cuprinsul planetei, cred... era 6 sau 9% din populaţia întregii lumi care este în sistemul de închisori...
LW: Cel puţin!
AB: Şi apoi avem "industria de sclavie sexuală", care este o industrie gigant şi este o industrie şi sînt sclavi - va fi necesar să fie luaţi în grijă de către noul sistem de justiţie şi acesta va fi numit Curtea Spirituală de Echitate - unde străbunii tăi se manifestă în prezenţă deplină şi permit ca ce ţi s-a făcut să fie citit în totalitate din Registrul Akashic pentru ca să poţi primi în totalitate vindecarea de care ai nevoie prin darea Liberei Voinţe Suverane. Industria sclaviei sexuale a fost creată exact pentru a lua puterea de la sacrul feminin şi e nevoie ca asta să fie adresată imediat. Evenimentul... este Evenimentul. Evenimentul este efectiv despre vinedcare. Ştii, femeile noastre - şi bărbaţii noştri - fac lucruri care sînt opuse naturii lor pentru că au fost momiţi în acest fel şi ei nu au informaţia reală despre ce se presupune că ar fi normal să facă şi să fie. Acele femei care există cu dificultăţi ale ciclului menstrual - poţi folosi meditarea să te conectezi cu acea energie şi să mergi mai adînc în înţelegerea ei. Acei bărbaţi care sînt extrem de încărcaţi sexual - este timpul pentru voi să înţelegeţi că puteţi face propriile voastre Căutări Vizionare. Aveţi nevoie doar de... recunoaştere... şi înţelegere a ceea ce este necesar să treceţi împreună cu aceasta.
LW: Se pare că împreună cu aceste lucruri va fi nevoie şi de o redefinire completă a numitului "sistem financiar".
AB: Mm hmm. Industria bancară este şeful violator ar liberei noastre voinţe - şeful violator. Numai în această lume ţi se încasează bani ca să trăieşti în ea. Şi cred că Alex Collier este unul care a bătut monedă pe această frază, aşa că vreau să-i dau credit pentru asta... este măreţ spus. Dar mai presus de asta, ţi se încasează taxe în fiecare viaţă aşa că niciodată nu ajungi la puterea deplină. Industria bancară este controlată de Castele Familiare, de Manor Rolls (mînuitorii de feude-N.T.), de legi care sînt fizic scrise să te afecteze pe tine la nivel spiritual. Industria bancară, sistemul de schimb de valoare va fi necesar să fie... redescoperit, modul în care celelalte lumi din Univers funcţionează. Simţirea Planetară, Mama Terra - este a-tot-privitorul tuturor "schimburilor de valoare"... orice lucru. Simţirea Terra va fi o parte a tehnologiei fizice care garantează că o tranzacţie este transparentă şi că nu există nici un joc fraudulent în spatele ei. Artiştii de înscenări sînt terminaţi. Telemarket-erii - terminaţi.
LW: Bine, bine... bun, va fi o eliberare să vedem toate reclamele care ne sar în ochi peste tot... vreau să spun că devine atît de invaziv că practic sar din ecran!
AB: În adins!
LW: Oh da! Se pare că nu pot merge mai rău că au venit cu o nouă tehnică să recolteze banii noştri şi energia naostră.
AB: Sistemul bancar pe care îl avem astăzi... cînd Atlantis trecea prin ultima cădere - au avut un fel de sistem hibrid de schimb de valoare. Au comercializat tehnologie pentru informaţie spirituală. Şi primul şi al doilea război mondial şi războiul rece au fost despre crearea tehnologiei şi apoi vinderea ei prietenilor tăi pentru un preţ şi mai mare pentru a-i pune pe toţi în situaţie de datorie. Acelaşi lucru s-a întîmplat cu nivelele Atlantidei: au negociat tehnologia lor sau tehnologia lor spirituală pentru resurse sau pentru tehnologie. Ştiau că vor pierde. Ştiau că erau obligaţi să plănuiască cu mult timp înainte şi aveau nevoie de oameni care să facă parte din Rezistenţa pentru Terra Liberă, care sîntem noi toţi şi pentru a fi "Celulă Unitate". Deci nu erai un Sac erai o "Celulă Unitate". Deci noi toţi indivizii sîntem o "Celulă Unitate" pentru Rezistenţa pentru Eliberarea Terra. Oricine de aici în acest timp - toţi oamenii care nu au fost capabili să absolve, noi sîntem toţi Rezistenţa Terra Liberă - fiecare dintre noi.
LW: Deci cum putem lua un rol activ în asta?
AB: Sînt atît de multe cărţi care încep procesul că nici n-aş putea începe cu numele vreuneia, dar, sînt acolo. Ştii, lasă-ţi inima să determine. Sînt o mulţime de învăţători pozitivi peste tot acum - înainte nu li s-a permis să vorbească. Du-te la o librărie. Permite-i inimii să te ajute să faci o alegere.
LW: Corect... gravitează, sau lasă una să cadă din raft!
AB: Alege nişte cristale, du-te şi fă nişte cursuri de vindecare energetică, fă ceva care îţi dă infomaţia pe care o poţi folosi ca hobby pe care îl faci din plăcere şi gratis. Cînd nu vine din plăcere şi la nivel gratuit, este o însărcinare... şi nu punem conştienţa deplină în faptă.
LW: Acuma vorbeai şi despre - ceva ce am sărit în jurul temei cu Războaiele Timpului, cît de extinse sînt ele astăzi şi ce se întîmplă cu toate aceste conflicte din întreaga lume?
AB: Conflictele din lume - toate conflictele din Lumea Arabă sînt despre prevenirea celor 7 Chakre Uter să se deschidă. Au peste ele violenţă şi război de o mulţime de timp, cu un sistem major de schimb de valoare care depozitează energie de suflet taxată în aceste clădiri de geometrie sacră şi tehnologii antice care au fost acolo de pe vremea zilelor fortificării Atlantis-ului. Deci aceste Chakre Uter sînt cele care se vor deschide primele, mereu s-a ştiut asta, de aceea acestea sînt locurile care au război pentru a preveni Conştienţa Unită a Terrei să răzbată la suprafaţă prin toate chakrele. E ca şi cum ai pune un dop în ea.
LW: Sînt acestea şi bătălii pentru Porţile Stelare?
AB: Absolut. Are loc o încercare masivă să se facă contrabandă cu ADN din această lume în afară, precum şi persoane vii din afara planetei. Deci orice oportunitate pe care o prind crează rifturi aleatorii sau rifturi specializate rămase de la tehnologia despre care nimeni n-a ştiut pentru 52 de milioane de ani, o vor folosi în avantajul lor, pentru că se pot repara de fiecare dată cînd pot obţine ADN-ul adecvat lor. Cît despre Războaiele Timpului, acum ne aflăm într-o Linie de Timp Unificată începînd din Iunie 2011. Dar... noi, aici, acum, ne trăim toate vieţile noastre trecute, prezente şi viitoare simultan. Deci cînd începi să înţelegi acest nivel, combinat cu nivelul Războaielor Timpului, putem să terminăm toate Războaiele Timpului în Unie de Conştienţă - Timp-Visare-Global - în care putem să ne vindecăm pe noi înşine ca societate globală. Războaiele din afara lumii sînt ceva diferite. În 2006 am fi putut termina cu asta. războaiele Siriusane, Gri şi din Orion, cînd în sfîrşit s-au terminat, forţele erau atît de terminate că nu mai aveau suflu fizic să vină aici şi să le dea un şut să zboare... şi să rupă puterea mîinilor lor reci şi moarte. Dar în acelaşi timp au descoperit un nivel masiv de corupţie în interiorul propriilor lor societăţi de elită. Şi această corupţie folosea comerţul contrabandist de ADN pentru a salva alte rase. Sînt multe rase pe acolo care se află în pragul morţii şi asta pentru că au folosit tehnologie de clonare de 80.000 de ani.
Nu au organe sexuale, nu ştiu cum să aibă copii... fac totul în "tubul de test" şi aşteaptă familia de suflet să intre. Atît de mulţi din familia lor de suflete sînt blocaţi aici şi nu invită pentru că regulile familiei de suflet a lor sînt foarte precise. Deci aceste societăţi sînt disperate. Au ajuns la cîteva mii rămaşi din specia lor. Deci vor folosi această reţea ascunsă de contrabandă care sînt cele 15 Fiinţe Multi-Dimensionale - pentru a răpi umani din această lume pentru a putea recolta ADN de la ei şi codurile de suflet pentru a putea salva specia lor. Le port vină? Nu. Ei încearcă să salveze propria specie. Dar în acelaşi timp, o persoană poate cauza o epidemie virală galactică. S-a întîmplat de multe ori. Cînd ajungi la disperarea ultimului din specie... nu îi învinuiesc. Cu adevărat nu pot. Dar e nevoie să oprim asta. Cînd s-a descoperit cît de adînc mergea corupţia, a fost un Gri Siriusan căruia i-am făcut o vindecare într-o Cameră Galactică de Chirurgie Psihică - o putem numi simplu aşa. I s-a cerut să vină... a fost una din primele comunicaţii pe care am avut-o ca adult în Conceptul de Istoric Galactic. Deodată, au spus: "Am nevoie de ajutor. Eşti singurul care are codul de suflete complet al acestei persoane şi a adus probe împotriva multor, multor, multor fiinţe ale luminii. Vreau să spun direct - a întors probe şi avea nevoie de ce aveam în mine, pentru că fusese otrăvit cu o otravă genetică foarte specială care nu numai că îl elimina pe el, dar şi toţi viitorii urmaşi de la a emigra vreodată din alte Universuri. A fost de asemenea puternic involucrat în Războaiele Timpului deci trece în interiorul războiului timpului - tot ce a făcut înainte nu a fost revelat. Oricine este interconectat aşa că atunci cînd iei o piesă totul se dărîmă. Am intrat în această Cameră de Vindecare, am făcut vindecarea cu el şi a plecat să termine restul mărturiei care spune de ce în 2006 nu am avut Evenimentul. A fost necesar să reparăm acolo pentru că dacă am fi fost eliberaţi şi acolo era corupţie, ar fi căştigat. Este subtil cît de adînc se duce, absolut neplăcut.
LW: Ce altceva ne mai poţi spune despre adîncimea asta?
AB: Războaiele Gri-Siriusane sau Războaiele Orion-ului, care dintre ele doreşti... ambele sînt războie masive de nave.
LW: Bine, poate merge cînd revenim cu următorul episod, putem lua unul sau pe amîndouă. Războaiele din Orion şi Războaiele din Sirius, şi aveam şi o altă întrebare despre programele de fertilizare are Gri-ilor. Ai menţionat că Grii care au un program de fertilizare destul de extensiv care e în desfăşurare - de fapt mai multe sînt în desfăşurare...
AB: Sînt printre noi...
LW: Deci staţi pe recepţie! Vom reveni...

Aviz important!
Prezenta traducere beneficiază de drepturi legale din partea lui Lance White şi www.sovereignmedia.net. Orice reproducere în parte sau în totalitate nu este încuviinţată. Singura posibilitate de a face referire la această serie este printr-un simplu link.


Dacă eşti interesat să afli mai departe, subscrie la acest blog şi fă un comentariu simplu de genul "doresc să aflu mai multe". Cu cît mai multe persoane înscrise cu atît mai mult va fi justificat efortul de traducere al întregii informaţii. Ce se poate citi aici este o informaţie preţioasă, unică în lume, care este cu drepturi de autor ale www.sovereignmedia.net şi Lance White. Drepturile de traducere au fost obţine contra unui schimb de energie-valoare în formă de bani. Bucură-te de faptul că e gratis şi efortul de traducere pentru înlesnirea lecturii a fost făcut deja. Dacă vrei să sprijini acest efort eşti binevenit să donezi indiferent ce sumă. Le poţi spune şi prietenilor, poate şi ei sînt interesaţi. Doar Toţi sîntem Una-Unu-UNIE.


Între timp, poţi vizualiza seria în format video în limba engleză aici.

Ep.01 :: Ep.02 :: Ep.03 :: Ep.04 :: Ep.05 :: Ep.07 ::


5 comentarii: