După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140531

Cobra - interviu de Rob Potter - 20 mai 2014


Rob Potter: În regulă doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la emisiunea radio "Victoria Luminii". [...] Pagina mea Web, www.thepromiserevealed.com este deschisă şi funcţionează. [...] Anunţăm astăzi că vom avea o pagină mondială pe Facebook pentru toate paginile lui Cobra şi Prepare for Change (PFC). Veţi avea propriul vostru link, deci dacă cineva doreşte să ştie unde să meargă pentru a conecta cu Evenimentul, Mişcarea de Rezistenţă, într-un format interactiv şi în timp real, 24/7 în toată lumea, sînt paginile inspirate din cele ale lui Cobra şi Facebook. Avem şi idei pentru pagina PFC. Nu vrem link-uri pe acea pagină, prieteni. Vrem să auzim ce faceţi. Mai ale Grupurile de Suport ale Evenimentului. Dorim să vă sprijinim în ideile voastre. Vrem să auzim de acţiunile voastre pozitive. Poate fi aşa de simplu precum a fi Pregătiţi pentru Schimbare. [...] Orice idei aveţi pentru Eveniment şi contactele în reţea, orice schimbări pozitive, orice avînd de-a face cu Grupurile Noii Societăţi va fi binevenit pe această pagină. Vrem să inspirăm acţiunea şi schimbarea în lume şi dorim să vă sprijinim şi să vă dăm un spaţiu pentru a vă prezenta ideile şi să permitem şi altora să te sprijine. Ne facem mai activi în Pregătiţi pentru Schimbare. [...] Cobra, bine ai venit în emisiune. Mulţumesc.
Cobra: Bun venit la toată lumea.

Rob: Da. Cobra, tocmai ai avut o activare minunată în Suedia cu Rolph şi un grup minunat din care cîţiva au fost şi în Egipt şi înţeleg că Freddie era acolo. S-au petrecut cîteva lucruri mari. Dă-ne nişte actualizări despre ce s-a întîmplat cu activarea.
Cobra: Da, activarea în sine a fost foarte reuşită. Am reuşit să împămîntăm energiile, care, de fapt, schimbă structura frecvenţei luminii în interiorul acestui sistem solar. Şi asta e foarte important. Am avut un grup foarte puternic şi cu adevărat, da, am avut mare succes şi am fost foarte fericiţi că am avut cîteva evenimente acolo. Voi face o postare în blog dintr-o perspectivă planetară şi cosmică în următoarele zile.

Rob: Da, datorită situaţiei cu înregistrările, prieteni, avem o înregistrare specială făcută de unul dintre adepţii lui Cobra, Ricky Seraphico, care va face o treabă excelentă. Cred că vom rezolva cîteva din problemele pe care oamenii le au cînd îţi ascultă vocea. Vom căuta pe viitor cea mai bună modulaţie. La momentul cînd aceasta se va auzi, postarea ar putea fi deja făcută, Cobra. [http://2012portal.blogspot.com/2014/05/pleiadian-portal-activation-report.html].
Ne poţi spune, am simţit foarte clar un fel de schimbare de energii sîmbătă. Părea aproape imperceptibilă şi părea că totuşi în ultimul timp a fost multă disensiune, mult du-te-vino în emoţiile oamenilor. Am băgat de seamă multă anxietate. Asta e compresia paraziţilor astrali şi archonii care reacţionează?
Cobra: Exact. Vezi, navele, navele-mamă ale Confederaţiei Galactice, s-au poziţionat în interiorul Norului Oort în jurul Sistemului Solar şi acum intră în Sistemul Solar şi asta crează destul de multă presiune la suprafaţa planetei, ceea ce declanşează ca toţi archonii eterici suprimaţi şi tehnologiile lor să reacţioneze destul de puternic şi asta poate să fie simţit efectiv ca o presiune în cîmpul energetic.

Rob: Bun, asta e ceva ce am experimentat şi eu de cîteva ori. Ce sugerezi pentru oamenii care simt asta? Mai ales pentru ceilalţi oameni din viaţa lor care nu au nici o idee de ce se petrece. Care ar fi cea mai bună cale pentru ca oamenii să negocieze cu această presiune intensă?
Cobra: Sînt cîteva lucruri pe care le poţi face. Numărul unu este să mergi în natură pentru că dacă eşti departe de masele de populaţie umană, această presiune eterică tinde să se concentreze în zonele de densitate mare de populaţie. Deci, asta ar fi numărul unu. Numărul doi este să faci propria conectare cu sinele înalt şi forţele luminii. Asta va tinde să elimine o bună parte din presiune. Desigur, sînt multe tehnici de protecţie pe care le poţi folosi să te protejezi pe sine.

Rob: Asta e minunat. Cred că probabil ar trebui să le auzim, dă-ni-le pe primele trei.
Cobra: Aş spune că prima este Pilonul de Lumină. Poţi să vizualizezi un pilon de lumină strălucitoare albă care vine din cer, trece prin tine, către centrul pămîntului. A doua ar fi flacăra violetă. Vred că dacă le foloseşti pe aceastea două ar fi destul de efectiv.

Rob: Foarte bine. Voi întreba cîteva întrebări pentru că o mulţime de oameni le-au cerut. Doresc să mă îndepărtez de lumea afacerilor şi să actualizez un pic aceste interviuri. Pentru că asta e pentru o mulţime de lume care sînt implicaţi deja foarte mult în PFC şi informaţiile de la Cobra şi doresc ceva mai multă informaţie izoterică. Vom trece prin cîteva din aceste întrebări şi prin cît mai multe posibil aici.
Vreau să ştiu care este starea actuală de lucruri în Ukraina în viziunea Mişcării de Rezistenţă. E mai bine, e mai rău, se stabilizează? Se pare că apar lucruri în Vietnam şi se pare că mai apar şi alte acţiuni. Cum vede Mişcarea de Rezistenţă Ukraina acum? Se pare că se înclină un pic balanţa, nu-i aşa?
Cobra: Ei, aş spune că situaţia este o tensiune dinamică, pe care acum Forţele Luminii încă o mînuiesc pentru stabilizare aşa că nu avem un război clar. Forţele Luminii speră că această stabilitate dinamică va fi menţinută pentru ca să nu se petreacă nici un conflict drastic. Desigur, nu există posibilitatea violenţei în acea zonă pentru că chiar dacă cabala este determinată să pornească un război acolo, cel mai probabil asta nu se va întîmpla.

Rob: Corect, aspectul major al războiului nu se va petrece, dar aceste izbucniri ale, se pare, grupurilor mici - şi chiar am auzit că unii au pus şi nişte numere, 650 au murit, ceea ce este o atrocitate oribilă, evident, dar dacă ne uităm la scala mare a războiului nu e nici pe aproape aşa de rău pe cît ar putea fi. Să spunem în felul ăsta. Astea sînt nişte întrebări de la ascultători. Le voi citi, prieteni.
Există alte zone de planuri de dezvoltare ale cabalei la care ar trebui să luăm aminte pentru a trimite către ele meditările noastre personale? Se pare că învîrt mai multe atrocităţi. Unii oameni au auzit despre Nigeria că populaţia se află sub atacuri zlnice din partea aşa-numiţilor terorişti Boko Haram, cu fetele. E dezinformare sau steag fals sau e ceva devărat? Pare af i real.
Cobra: Da, cabala încearcă să pornească un nou conflict prin crearea de evenimente de steag fals acolo. Pînă acum nu au reuşit, dar nu pot garanta că asta nu se va întîmpla în viitor pentru că încearcă acum tot ce pot pentru a porni asta în cît de multe locuri posibil pe întreaga planetă.

Rob: Da, ultimul act disperat. Acuma, asta e de la o femeie frumoasă. Nu-i voi spune numele, dar este chiar în Nigeria şi întrebarea sa este, şi probabil că e valabil pentru multă lume care a întrebat asta: doresc să ştiu ce pot face să opresc frica care e în creştere aici acum. Doresc, de asemenea, să ştiu cum va porni Evenimentul şi ce se presupune că voi face odată ce începe.
Cobra: Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să răspîndeşti informaţie reală pentru că informaţia reală tinde să descrească cantitatea de frică în populaţia umană. Poţi începe chiar acum şi, bineînţeles, la momentul Evenimentului şi asta va fi chiar mai important.

Rob: Foarte bine, da. Să reamintesc, prieteni, dacă mergeţi pe PrepareforChange.net puteţi găsi Rezumatul Liderului de Comunitate (Community Leader’s Brief), care este un document. Sperăm că vom pregăti şi alte documente în viitor. Iată o altă întrebare. Care este principalul blocaj, în opinia ta, al reţinerii de a anunţa oficial Revalorizarea (RV) şi tranziţia la un sistem financiar mai onest, transparent şi just?
Cobra: Ok, oamenii au nevoie să înţeleagă că aşa numita Revalorizare, pe care eu aş numio Resetare, a sistemului financiar este legată direct cu înuşi Evenimentul. Nici o revalorizare - cum o numeşte lumea - nu poate avea loc înainte de Eveniment pentru că cabala încă deţine controlul asupra sistemului financiar. În acest moment sistemul financiar este de fapt o reţea computerizată. Cabala deţine cheile de control ale acestei reţele. Dacă oricine încearcă să revalorizeze monedele sau să creeze o resetare înainte ca cabala să fie eliminată, cabala, pur şi simplu nu va permite aceasta. Deci, este necesar ca cabala să fie eliminată întîi pentru a permite resetarii să aibă loc. Nu se poate întîmpla în vechiul sistem financiar. Acesta este motivul pentru care alianţa BRICS şi Alianţa Estică construiesc o structură alternativă care va fi de mare ajutor în întreg procesul resetării.

Rob. Foarte bine. Asta corespunde, de fapt, cu ceva informaţii pe care le-am primit de la cineva, zice el în cunoştinţă, că resetul va avea loc peste tot, deodată. Sînt atît de mulţi gremlini în maşină şi atît de mulţi indivizi corupţi care e necesar să fie expuşi şi eliminaţi din poziţiile lor. VVedem asta cu siguranţă. Altă întrebare. E ceva ce sugerezi pentru lucrătorii luminii să facă pentru grăbirea finalului sistemului sclaviei datoriei financiare?
Cobra: Da. Faceţi Meditarea Săptămînală de Eliberare. Nu sînt atît de mulţi oameni precum am sperat care fac asta şi asta poate aceelera tranziţia. DDe asemenea, răspîndiţi informaţia pe care o aveţi despre situaţia planetară în cît mai multe feluri posibil. Avem blog-uri, avem Facebook, avem YouTube. Informaţie are tendinţa de a conştientiza populaţia şi mai multă lume conştientizată, mai repede schimbarea va avea loc.

Rob: Excelent, mulţumesc. Altă întrebare. Ştim că liniile de timp se schimbă şi aşa-numita realitate umană, aşa cum o percepem, comută potrivit cu conştienţa colectivă umană. Predicţia felului în care Evenimentul se presupune că apare s-a schimbat în vreun fel semnificativ de cînd a fost planul original? Sau, s-au ajutat liniile de timp la o abordare mai suavă, mai liniştită a scenariului privind resetarea socio-politică şi financiară pe care o aşteptăm cu toţii de ceva vreme?
Cobra: Ok, planul general este acelaşi pe care l-am comunicat acum doi ani. Asta nu s-a schimbat. Singurul lucru care s-a schimbat este că va lua un pic mai mult pentru că populaţia de la suprafaţă nu cooperează cum am sperat, dar planul general este acelaşi.

Rob: Evident este într-o stare de flux, desigur, cu situaşia mondială şi, evident, cu mulţi dintre oamenii care sînt noi privin această informaţie şi care nu au trecut legat de aceasta. Ca de obicei, din cînd în cînd în diverse Ferestre de Oportunitate oamenii prin furnicături prin pantaloni şi sînt dezamăgiţi că lucrurile nu se schimbă. Altă mare întrebare pe care o primim de la o mulţime de lume, şi le-am spus deja răspunsul la această întrebare, dar au spus că vor să audă de la tine: Crezi că Evenimentul se va petrece în 2014? Ai putea da un procent, este posibil?
Cobra: Nu voi da nici o dată exactă pentru Eveniment. Da, desigur, este posibil ca Evenimentul să aică loc în 2014, dar nu dau nici o garanţie.

Rob: Foarte bine. Ştiam că aşa se va întîmpla. Oricum, dat fiind corupţia în creştere printre politicieni, bancheri, guvernanţi, pe tot cuprinsul planeteri, te-aş ruga să ne spui despre noul sistem care va fi implementat după Eveniment care va feri umanitatea şi sistemul financiar de a face aceleaşi greşeli. Bazic, vechiul boss acelaşi ca noul boss în sistemul financiar. În ce fel va fi diferit? Cum putem să fim siguri, sau încă e posibil să existe elemente criminale în noul sistem, sau va fi absolut aisgurat împotriva greşelii şi poţi să îl descrii?
Cobra: Nu va fi posibil pentru orice elemente criminale să se ascună în interiorul noului sistem, simplu, pentru că populaţia de la suprafaţă va beneficie de ghidarea Forţelor Luminii direct în planul fizic. Mişcarea de Rezistenţă va da instrucţiuni şi va monitoriza întregul proces. Asta nu înseamnă că vor controla întregul proces, dar vor da informaţie care va expune orice posibilă activitate criminală maselor şi acea informaţie de buclă va preveni orice tip al acestui fel de activitate criminală să aibă loc. Nu va fi posibil.

Rob: Deci în acest moment din timp, să clarificăm, Mişcarea de Rezistenţă se va angaja în contact mai direct. Asta se va face prin reprezentanţi aleşi. Nu se va face deschis şi se vor numi pe sine ca Reţeaua Agarthană sau Planeta X sau membri ai Federaţiei Galactice.
Cobra: Asta va fi în prima fază. Mai tîrziu, se vor prezenta pe sine direct într-un anumit grad.

Rob: Foarte bine, foarte bine. Şi din nou, la nivel înalt, cît de aproape sîntem de şah-mat şi în ce măsură există un acord semnificativ despre ce proiecte majore vor avea loc în timpul şi imediat după arestările în masă şi resetarea financiară? Va fi un grad semnificativ de cooperare globală în multe din aceste proiecte?
Cobra: OK, e nevoie să mergem pas cu pas. O chestiune după alta. Una cîte una. Deci care ar fi prima întrebare?

Rob: Ok, la nivel înalt, cît de aproape sîntem de şah-mat?
Cobra: Sîntem foarte aproape de şah-mat privind majoritatea acţiunilor cabalei. Respectiv la Mişcarea de Rezistenţă, nu mai prezintă un obstacol. Ei nu pot preveni Evenimentul. Pot, desigur, să controleze populaţia de la suprafaţă dar, ei înşişi, nu pot preveni Evenimentul. Singura problemă majoră aici este grupul Chimera şi archonii eterici cu tehnologia lor. Aceste două grupuri sînt încă destul de puternice pentru a crea probleme privind Evenimentul. E necesar ca aceste două grupuri să fie adresate înainte ca Evenimentul să poată avea loc. Există, aş spune, un progres însemnat privind grupul Chimera, în, aş spune, ultima spătămînă, aproximativ. Aş spune şi ceva progres privind archonii eterici, dar nu suficient. Nu sîntem încă acolo.

Rob: Vor avea loc ceva malfuncţionări bancare şi/sau acuzări înainte să aibă loc arestările în masă?
Cobra: Nu e foarte posibil pur şi simplu pentru că sistemul nu este suficient de stabil. Poate dacă ar fi să aibă loc disfuncţionalităţi bancare majore asta ar destabiliza sistemul pînă la punctul prăbuşirii şi atunci, evident, Evenimentul s-ar petrece imediat.

Rob:. Ok, mulţumesc. Iată alta mare pe care am primit-o de la mulţi oameni, şi evident, joacă în elemenul uman la momentul Evenimentului şi sperăm, informaţiile tale despre archonii eterici şi paraziţii astrali şi razele de iubire de la invizibila Federaţie Galactică rînduiesc orice probleme. Bine înţeles, cei ce se pregătesc (preppers-N.T.) şi prognosticatorii de foc şi pară sînt înfricoşaţi că la momentul resetării vor fi legea marţială şi probleme. Deci întrebarea este: poţi elabora despre ce fel de lege va fi necesară la momentul Evenimentului. Mai concret, pe teritoriul SUA sînt multe persoane care sînt adînc suspicioşi de orice forţe poliţiale şi/sau militare pe perioada şi în timpuri de mare incertitudine. Se pare că însuşi Evenimentul va fi văzut ca o impunere a legii marţiale permanente şi începutul unui stat poliţial. Deci aceşti oameni, mai ales prepper-ii spun că sună ca Noua Ordine Mondială, dar noi ştim că nu e. Ce se poate face pentru a elimina fricile acestor oameni şi cum putem să îi convertim să fie participanţi şi să asiste în proces?
Cobra: Vei şti simplu după acţiunile forţelor de lege pentru că forţele legii vor aresta membrii cabalei şi nu se vor întoarce împotriva populaţiei generale. Asta va fi evident destul de devreme după începerea operaţiilor. Desigur, orice prezenţă poliţială a oficialilor forţelor legii poate declanşa frica în fiinţele umane şi această frică va fi declanşată, dar majoritatea vor realiza, repede, că nu este cazul, că nu este nici o lege marţială instituită, dar este o operaţie de arest a membrilor cabalei. Aş spune că nu este nici o frică reală şi că nu este nici un motiv de frică. În schimb, această frică vine din experienţele trecute cu cabala şi acţiunile lor trecute pentru că cabala a folosit într-un mod greşit întreaga idee de forţe ale legii şi asta va fi nevoie să fie curăţată.

Rob: Asta e într-adevăr bine şi oamenii au nevoie să audă asta şi de la căţiva omanei nu o vor crede pînă cînd o vor vedea.
Cobra: Exact, da.

Rob: Astea sînt ştiri foarte de inimă. Deci, vom auzi că forţele militare, la cel mai înalt nivel se vor mişca în poziţie şi vor da ordine puternice să nu restrîngă mişcarea populaţiei sau să impună nici un fel de politică de stat şi asta va calma fricile populaţiei. Corect?
Cobra: Da, militarii nu se vor angaja contra populaţiei generale în nici un fel. Militarii vor ţine doar spatele poliţiei în arestarea cabalei. Asta e tot.

Rob: Foarte bine. NE vom mişca într-o zonă ceva mai personal-energetică cu oameni care vor să ştie ceva din cealaltă informaţie, adusă gradat aici. Ok, Cobra, tocmai a expirat o Fereastră de Oportunitate şi ultima ta activare, care a fost izbutită în ce priveşte activarea. Se pare că este cea mai bună li cea mai puternicp posibilitate să avem Evenimentul pe care am avut-o pînă acum. Următoarea fereastră este în decembrie 2014, ce ar fi diferit despre aceasta?
Cobra: Ok, un lucru pe care e necesar ca lumea să îl înţeleagă este că Fereastra de Oportunitate este doar o posibilitate crescută şi ca Evenimentul poate avea loc în orice moment, chiar şi în afara unei Ferestre de Oportunitate. Forţele Luminii folosesc Ferestrele de Oportunitate pentru a crea un impuls adiţional către Eveniment. Înainte ca Fereastra de Oportunitate să aibă loc nu se ştie dacă impulsul va fi suficient de puternic pentru a crea penetrarea. Evident, de data aceasta nu a fost suficient de puternic, dar masa critică de energie paote fi atinsă în orice moment. Oamenii nu au nevoie să aştepte o dată anume sau o zonă de timp specifică pentru ca Eveniementul să aibă loc. Fără ca noi să fi deschis portalurile în ultimii cîţiva ani, situaţia de acum ar fi fost mult mai rea... Am reuşit, de fapt să deviem multe acţiuni ale cabalei şi am adus situaţia destul de departe. De asemenea, oamenii au nevoie să înţeleagă ca situaţia pe această planetă este destul de complexă. Cabala a avut 25.000 de ani să construiască reţeaua. Majoritatea oamenilor sînt conştienţi de existenţa cabalei de foarte puţin timp.

Rob: Mulţumesc pentru acest răspuns, Cobra. Următoarea întrebare este: Cît timp după ce Evenimentul a fost implementat ai spune că îi va lua omenirii să atingă frecvenţa vibraţională necesară ascensiunii. Ştiu că este un proces individual, dar general vorbind, cît de mult crezi că asta ar putea fi?
Cobra: Aş spune că va fi o zonă de timp de ani.

Rob: Ok, mulţumesc. Altă întrebare. Poţi dezvălui dacă Mişcarea de Rezistenţă are vreun plan să trimită mai mulţi operativi de pe Planeta X pentru a întări prezenţa sa şi operabilitatea?
Cobra: Nu este necesar, dar vor veni agenţi speciali şi nu numai de pe Planeta X, dar şi alte baze ale Rezistenţei, care sînt acum create prin tot sistemul soalr care vor fi implicaţi în operaţii speciale.

Rob: Minunat. Poţi dezvolta tipurile de tehnoligie de control meteo din mîinile Chimera?
Cobra: Da. Ce au ei este tehnologie scalară, mai ales dispozitive de plasmă scalară şi dispozitive eterice scalare care pot influenţa sistemele de vreme, pentru că sistemele de vreme sînt de fapt vortexuri care sînt create în primul rînd în planul eteric şi după se precipitează în palnul fizic şi tind să creeze sisteme meteo enorme. Şi da, pot influenţa asta cu tehnologia scalară a lor pînă într-un anumit grad, dar nu atît de mult încît lumea să se teamă. Nu orice vreme ciudată de pe planetă este rezultatul modificării vremii.

Rob: Da, mulr din aceasta este curăţare şi purificare, cred. E corect?
Cobra: Curăţare şi purificare şi un răspuns la creşterea prezenţei Luminii care vine din Soarele Central Galactic, pentru că planeta necesită să se alinieze cu noile frecvenţe adiţionale.

Rob: Au şi ceva de-a face cu inundaţiile din Balcani, ştii ceva?
Cobra: Din sursele mele, raţia de informaţie este că inundaţiile din Balcani este o parte a procesului de purificare planetară şi nu a fost rezultatul modificărilor vremii.

Rob: Mulţumesc. Poţi dezvălui dacă Rezistenţa ştie cîţi agenţi Chimera sînt pe aici?
Cobra: Da, sigur că ştiu dar nu vor spune. Nu încă.

Rob: OK. Ne poţi spune, au avut loc ceva arestări majore ale unor archoni majori de la ultimele tale informaţii despre asta? Au fost scoşi de pe planetaă foarte mulţi agenţi?
Cobra: Da. Mulţi au fost luaţi de pe planetă şi scoşi. Nu foarte mulţi din ei au fost arestaţi, majoritatea au fost socşi de pe planetă.

Rob: Aceştia sînt cei ascunşi în spatele scenei. De ce nu am şti cine sînt? E un proces în desfăşurare. Astea sînt ştiri bune.
Cobra: Da, e un proces în desfăşurare.

Rob: Altă întrebare. Care este numărul estimat de oameni care participă la Meditarea de Eliberare în fiecare sîmbătă?
Cobra: Aş spune că sînt cîteva mii de oameni ceea ce este foarte departe de a atinge masa critică, dar fiecare persoană contează şi chiar dacă încă o persoană ni s-ar alătura asta ar însemna mult.

Rob: Foarte bine. În ce măsură ex militarii SUA lucrează pentru Lumină? Ştim că nu poţi răspunde cu precizie, dar ne poţi da un procent de militari care ar sprijini acţiunile la momentul Evenimentului?
Cobra: Aş spune că majoritatea militarilor lucrează pentru lumină, dar poziţia lor în acest moment este încă blocată datorită grupului Chimera. Altfel ar mişca imediat.

Rob: Ok, foarte bine. Tot pe ideea asta, am auzit de la un anume individ care mi-a spus că împuşcăturile recente de la Fort Hood au fost o posibilă încercare a Forţelor Luminii să îi închidă pe nazişti, George Bush sr. mai ales. Poţi comenta?
Cobra: Pot să spun doar că această acţiune nu a fost srpijinită de Mişcarea de Rezistenţă.

Rob: Cum pot oamenii care s-au educat în această lume, sub diferiţi lideri care privesc către schimbare, cum ne putem aduna împreună?
Cobra: Aş spune că oamenii vor fi bine cînd vor avea o regiune suficient de puternică cu grupuri suficient de mult timp şi asta va veni la momentul Evenimentului. Înainte de Eveniment, Forţele Luminii nu se aşteaptă la reunificări semnificative ale populaţiei de la suprafaţă. Nu e de aşteptat.

Rob: Ok, da. Se pare doar că am fost prea traumatizaţi şi doborîţi. Următoarea întrebare. Există vreo posibilitate ca Evenimentul să nu se întîmple în timpul vieţii noastre?
Cobra: Nu. Nu, nu. Nu, va avea loc în această viaţă. Evident, nu toţi vor tări dar aş spune că marea majoritate dintre noi îl vor avea.

Rob: Ok, poţi vorbi ceva despre activarea liniilor cheie? Multă lume a vorbit despre Veronica Keen şi, evident, ştim despre liniile cheie şi punctele de acupunctură ale Terra şi acele portaluri. Aceste zone se pare că sînt foarte importante pentru echipa de la sol să le stabilizeze pentru a ajuta planeta să ajungă la o stare mai calmă. E corect?
Cobra: Da, liniile de lege sînt foarte importante şi toţi omaneii care fac această muncă fac schimbări enorme şi ajută mult cu procesul de eliberare planetară.

Rob: Altă persoană doreşte să ştie, actualul papă va fi ultimul?
Cobra: Cel mai probabil, da.

Rob: Ok, sînt o grămadă de întreăbri aici în care voi intra cîte puţin, despre bombele strangelet, dar cîţiva au întrebat: Au pregătit deja Forţele Luminii un plan nou după reprogramările şi înapoierile experimentate în timpul actualei Ferestre de Oportunitate?
Cobra: Aş spune că planul general rămîne acelaşi, dar aş spune că ceva detalii minore s-au schimbat. Mişcarea de Rezistenţă nu se bazează atît de mult ca înainte pe activităţile populaţiei de la suprafaţă pentru că populaţia de la suprafaţă nu [...] pe timpul aceste Ferestre de Oportunitate. A fost ceva mi mult conflict şi mai puţină cooperare decît s-a aşteptat. Deci, Mişcarea de Rezistenţă a decis să implice populaţia de la supravaţă ceva mai puţin. Ei vor continua cu planurile lor şi vor implica oamenii pe o bază individuală, şi pe o pază de grup, dar ceva mai diferit. Nu vor pune accent atît de mult pe populaţie în aceste timpuri.

Rob: Asta are sens. Mai ales cu starea de lucruri actuală şi felul în care reacţionează lumea în acest punct în timp. Mulţi oameni se întreabă, care este starea compresiei, s-a ajuns mai aproape de suprafaţa planetei? Sau încă sîntem la aproximativ 90m deasupra şi 90m sub suprafaţa planetei?
Cobra: Există diverite straturi de compresie. Desigur, avem stratul principal care este 14Km deasupra şi sub suprafaţă şi avem celălalt strat de compresie care este, aş spune, cam 30m deasupra şi sub suprafaţă. Sînt diferite densităţi ale acestei compresii care se schimbă tot timpul pe măsură ce curăţarea archonilor eterici este procesată.

Rob: Vorbind de acest progres, anumiţi oameni au întrebat, ai menţionat asta şi mai înainte şi poate ai putea expune în general, de la carantină şi foţele întunericului. Principalităţile şi puterice care au controlat procesul de reîncarnare cu implanturi invizibile eterice despre care ai vorbit în blogul tău. Pentru orice uman de pe planetă, bazic, pentru a fi născut, eşti forţat să accepţi acest contract. Ce se întîmplă acum cînd oamenii mor? încă sînt forţaţi să se reîncarnete prin reţeaua archonică, sau sînt în sfîrşit liberi din această lume şi felicitaţi de galactici unde primesc vindecarea de care au nevoie şi sînt liberi să facă ce doresc?
Cobra: Procesul nu s-a schimbat. Este acelaşi. Aş dori chiar să adaug un pic mai mult la răspunsul de dinainte. (Ok) Aş spune că a fost o întrebare despre cînd are loc Evenimentul şi da, va avea loc în timpul vieţii noastre, dar nu viaţa tuturor pentru că oameni mor zilnic, dar pentru majoritatea dintre noi va avea loc în perioada vieţii noastre. Ca să lămuresc răspunsul.

Rob: Da e foarte bine, apreciez asta. Întotdeauna am continuat să mă gîndesc la asta şi să continui să lucrez pe idee şi să fie plăcut surprins. Personal îmi place conceptul de RoundOp Alpha. AI ceva informaţie dacă e un grup real la care oamenii pot găsi satisfacţie prin darea de informaţii acestui grup? Sau, este un grup bine-intenţionat?
Cobra: Da, este un grup real şi da, au nevoie de sprijin mai ales cu informaţie valoroasă pentru că lista lor nu este complet clară, aşa că dacă oamenii au orice sugestii ei pot trimite un e-mail şi să-i ajute să compileze liste de oameni cu mai mare acurateţe care este nevoie să fie scoşi din sistem.

Rob: ASta e minunat, prieteni. Puteţi vedea link-ul către RoundOp Alpha pe blog-ul lui Cobra. Cobra, de ce nu menţionezi numele blog-ului tău, un oamenii pot să meargă.
Cobra: Puteţi căuta pe Google: Cobra Portal 2012 şi îl veţi găsi imediat.

Rob: Şi încă ceva prieteni, din nou, www.thepromisedrevealved.com. Am primit ceva întrebări despre asta şi voi trece prin cîteva. E vorba de bombele "Strangelet" (se citeşte "stréingi-let"-N.T.) şi ştiu că multă lume e interesată de acestea şi dacă armele exotice din plan fizic sînt localizate în bazele militare, majoritatea în SUA, bănuiesc?
Cobra; Nu. Sînt localizate în bazele militare din întreaga lume.

Rob: Peste tot. Ok. Atunci de ce e nevoie pentru a le pune stop şi a le distruge?
Cobra: Asta e informaţie clasificată. Nu pot să comentez despre asta.

Rob: Ok. Şti, e cumva interesant pentru că faptul că Mişcarea de Rezistenţă tocmai a dezvăluit această informaţie, sau tocami au dezvăluit-o pentru tine? Pentru că nu s-a ştiut de asta. Am fost în cîmpul acesta de mult timp şi au avut controlul cu siguranţă al tuturor bombelor nucleare. Ce face o bombă Strangelet să fie diferită de o bombă nucleară, în ceea ce priveşte galacticii ca să o dezarmeze?
Cobra: Este o tehnologie mult mai avansată. Este mult mai periculoasă. Nu e aşa uşor de demontat şi de altfel Forţele Luminii au tehnologie avansată, nu sînt omnipotenţi. Altfel ar fi eliberat planeta noastră cu mult timp în urmă. Aş spune că întunericului nu i-ar fi fost permis să se nască.

Rob: Asta e interesant. Acum putem merge către un aspect mai metafizic al acestor întrebări. DIn înţelegerea mea, şi corecteaz-mă dacă greşesc, Fred, Bell, cu care lucrez, a avut permanent contactele sale personale, cînd am întrebat despre ierarhie şi diverse lucruri a spus cert: uite totul e ierarhie. SÎnt multe niveluri diferite. Sînt finţe fizice, ca Mişcarea de Rezistenţă şi apoi sînt ceea ce s-ar numi fiinţe subtil-fizice, precum pleiadeienii. APoi sînt fiinţe din spaţii chiar mai înalt dimensionale. Aşa că, informaţia care îţi este dată ţie, vine de la dimensiunile înalte, sau vine de la fiinţe mai fizice? Contactele acestea ale tale sînt de pe Planeta X care sînt fiinţe fizice, s-ar putea să nu fie conştienţă sau cunoaştere, poate sînt forţe galactice înalt dimensionale care de fapt au toate acestea sub control, dar nu dezvăluie asta la acest moment?
Cobra: Bazic, primesc informaţie din multe surse. Mişcarea de Rezistenţă, Pleiadeienii, forţe înalt-dimensionale, agenţi fizici din interioruldiferitelor aspecte ale sistemului de pe planeta Terra şi aşa mai departe. Deci, am diferite surse, dar da, au fost anumite informaţii care nu au fost eliberate oricui care nu ar fi fost ascensionat pentru o bună bucată de vreme şi a existat informaţie care nu a fost liber accesibilă maeştrilor ascensionaţi pentru ceva vreme. Nu oricine cunoaşte totul pentru că nu ar avea siguranţă pentru situaţia de pe planetă. Informaţia care este eliberată la un moment nu destabilizează situaţia din acel punct, sau ar conduce la un cataclism planetar, la o distrugere planetară, pentru că archonii sînt destul de instabili emoţionali şi dacă este prezentă prea multă lumină la un anumit moment dat ar deveni foarte activi. Aşa că lumina creşte gradat. Informaţia este necesară în mod gradat pentru ca fiecare să o absoarbă şi să o integreze şi apoi mai multă informaţie poate veni.

Rob: Da, e un argument foarte bun. Cred că dacă oamenii ar asculta acest ultim răspuns, asta ar explica multe. Toată lumea vrea să grăbească lucrurile, dar se pare că cea mai dură parte a procesului este să te climatizezi chiar dacă foţele archonice şi cabaliste sînt în creştere aşa ca la un anumit punct se întîmplă simplu. Acuma, de următoarea întrebare vreau să mă asigur că va fi cumva răspunsă, dar o bombă strangelet, ar putea doar o singură bombă să explodeze întreaga planetă? Sau ar fi necesare mai multe sau care e situaţia?
Cobra: Ar putea exploda întreaga planetă şi apoi reacţia ar fi oprită pentru că Forţele Luminii ar fi capabile să oprească atunci cînd atinge dincolo de Văl, dar chiar şi distrugerea unei singure planete nu e un risc care nu există, mă găndesc.

Rob: Da, bine înţeles. Centura de asteroizi, după cîte înţeleg, a fost implicată într-un război anterior. A fost folosită o bombă strangelet pentru distrugerea planetei care era în acea poziţie a centurii de asteorizi?
Cobra: Nici o bombă strangelet nu a fost detonată în interiorul acestui sistem solar în nici un fel de război.

Rob: Ce fel de distrugere a cauzat acea planetă să explodeze?
Cobra: De fapt, în timpul Războaielor Galactice au fost multe, aş spune, arme convenţionale, precum raze de plasmă, lasere, genul acesta.

Rob: Ok. Dacă bombele strangelet încă sînt o ameninşare, ce reţine cabala să le activeze?
Cobra: Bombele strangelet i-ar distruge şi pe ei. Ei nu vor să fie distruşi.

Rob: Ok.
Cobra: E foarte simplu. Ei nu se pot proteja pe sine împotriva bombelor strangelet.

Rob: Foarte bine. Altă întrebare pe care cîţiva oameni au pus-o, lucrători ai luminii. AI menţionat în ultima ta postare, care a fost foarte bună, multă lume doreşte să stea pe Internet şi să citească despre schimbare şi să vorbească despre asta şi să comenteze între ei ce e corect şi cine are dreptate şi cine greşeşte în loc să îşi pună degetele pe tastatură şi să fie mai activi. O întrebare pe care a întrebat-o cineva, cîţiva oameni, de fapt, ar fi bine să ieşim pe străzi şi să protestăm să aducem Evenimentul, arestările în masă şi schimbarea în guvern?
Cobra: Procesul poate fi afectat dacă masa critică este atinsă într-o anumită ţară sau o anumită situaţie. Dacă sînt neviolenţi şi au un mesaj clar, atunci mass-media nu poate nega faptul. Apoi mesajul ajunge la masele de populaţie umană, cum a fost cu Mişcarea Ocupanţilor, masele au început să realizeze că ceva era în neregulă cu sistemul bancar. Aşa că protestele îşi au rolul lor în procesul de eliberare şi este pentru cei care se simt ghidaţi să o facă. Pentru ceilalţi care sînt mai ghidaţi să răspîndească informaţia online este şi asta bine. Ambele abordări sînt necesare. AAbordarea fizică şi abordarea virtuală. Ambele sînt necesare şi binevenite în direcţia corectă şi cu strategia corectă, desigur.

Rob: Mulţumesc, a fost un răspuns foarte bun. Şi bine înţeles, orice proteste e bine să rămînă absolut pacifiste şi non-violente, ceea ce conduce la faza următoare. Ne aflăm în prezent în procesul numit Primăvara Americană şi să fiu sincer am fost foarte impresionat cu protocolurile lor pe care le-au postat. Fără arme, fără muniţie şi să rămîi complet pacifist. Cred că lipsa de numere pe care au au este probabil datorată faptului că a fost promovat printr-un fel de miliţie, grup semi-militar care probabil a speriat pe anumiţi oameni un pic. Ce gîndeşti despre Primăvara Americană acum?
Cobra: Aş spune că principala problemă este că populaţia a fost programată ceva mai adînc şi că nu vor fi proteste de masă în Statele Unite înainte de Eveniment. Nu se întrevăd. Singura situaţie în care ar apărea proteste de masă în SUA este o situaţie violentă care ar fi declanşată de către cabală. De exemplu situaţia din Nevada care a escalat. Imediat a fost un răspuns din partea populaţiei în masă pentru că în momentul în care cabala ameninţa masele de populaţie, masele oamenilor erau pregătite să se apere singure. Dar în afara acestei perspective, nu vor protesta. Ceea ce este OK, pentru că ceea ce este nevoie acum este conştienţa maselor în Statele Unite. Tot mai mulţi oameni au nevoie să se trezească din starea de programare.

Rob: Da, şi aceşti oameni care s-au mişcat ca să îi ajute să se trezească şi s-au mişcat, de fapt într-un efort patriotic, şi cu speranţă de non-violenţă şi cum ai indicat Rezistenţa a fost implicată în a vedea că situaţia nu a escalat. Deci mulţumim Rezistenţei pentru asta. Vorbea, cu cineva despre Statele Unite şi în apărarea mea pentru lipsa de proteste în masă a fost să le explic că sîntem o ţară foarte mare. Multe ţări care se adună poţi conduce dintr-o parte în cealaltă în cîteva ore. În America e nevoie de 3-4 zile. Aşa că oamenii care fac mişcări cu constrîngeri financiare asupra oamenilor, acum este ceva mai dificil. Vom avea nevoie de ceva liderat carismatic să mergem înainte.
Cobra: Nu aş fi de acord cu asta pentru că oamenii ar putea face proteste locale în fiecare oraş din Statele Unite.

Rob: Ok, e un argument bun.
Cobra: Ei ar putea să vină împreună în orice mic orăşel şi să facă numerele şi să trimită mesajul dincolo.

Rob: Da. A fost un punct cînd mă găndeam că poate Primăvara Americană a fpst motivată de înalţii militari şi de Mişcarea de Rezistenţă. Dacă Evenimentul era să se întîmple în această Fereastră de Oportunitate, ar fi avut miliţie civilă în Washington D.C. să ajute.
Cobra: Nu, asta nu are legătură. Nu este parte a Rezistenţei.

Rob: Mulţumesc. Cîţiva întreabă dacă s-a făcut ceva progres cu eliminarea Invizibililor de la ultima postare a ta despre asta.
Cobra: Da, este ceva progres, dar sînt încă destui prezenţi. Deci, aş spune, progres moderat s-a făcut.

Rob: Mulţumesc. Altă întrebare pe care am primit-o de cîteva ori este dacă starea de lucruri actuală privind elimminarea implanturilor eterice. SÎnt ceva schimbări cu asta? Dacă ai putea merge înainte şi eventual să dai oamenilor ceva mai multă informaţie despre implanturile eterice şi ce sînt şi cum progresează. Căţiva sînt noi privind informaţia de aici. Sînt în creştere pe numărate, pot spune după cei care sosesc şi vorbesc împotriva ta (rîsete). Dacă vă uitaţi la ultima mea postare din blog, prieteni, veţi vedea dovada că anumite informaţii de acolo sînt dezinformare completă despre Cobra. Deci spune-ne cîte ceva despre implanturile eterice şi ce progres e pe acolo.
Cobra: A fost un progres fin în această zonă. Implanturile eterice sînt cristale care au fost împinse în corpul eteric al fiecărui nou-născut pe această planetă de către reţeaua archonică. Aceste implanturi sînt acolo pentru a bloca conexiunile între persoană şi Sursă, sinele înalt, sursa vieţii. Scoaterea acestor implanturi este un proces gradat. Se va petrece dar va lua ceva timp. Privind oamenii care sînt împotriva mesajului, e simplu, archonii nu vor ca mesajul meu să iasă la suprafaţă. De aceea, ei influenţează anumiţi oameni să răspîndească negativitate despre mine. Este doar un semn al disconfortului archonilor despre mesajul adevărului care ajunge la mase.

Rob: Mulţumesc şi dacă pot voi împrumuta încă un nivel personal pentru a te sprijini, Cobra. Doamnelor şi domnilor, l-am întîlnit pe Cobra şi este o persoană reală. Este sincer, nu are o agendă neagră, afirmă informaţia precum îi este dată şi este o persoană pozitivă. Cu certitudine nu are legătură cu cabala în nici un fel şi intenţia sa este pură. Aş dori să clarific că multă lume face aceasta. Oamenii îşi bagă părul în foc şi se îngrijorează despre lucruri şi mulţi dintre cei care ţi-au urmat calea, şi s-au bucurat de informaţia ta, cîţiva dintre ei nu au fost capabili să ţină traiectoria şi au fost influenţaţi de gîndirea negativă. Oamenii mă întreabă despre asta şi eu le spun: ascultă, nu afectează faptul sau adevărul mişcării pozitive a Forţelor Luminii şi eliberarea gradată a planetei. Ştiu că victoria noastră este asigurată şi că nu se bazează cert pe faptul dacă oamenii cred informaţia de la Cobra sau nu. Deci, am vrut doar să mă refer la faptul ca oamenii să-şi folosească discernămîntul, prieteni. Fiţi foarte foarte limpezi în ceea ce credeţi şi priviţi la mesaj. Este pacifist? Este informaţie nouă sau sînt fraze reciclate şi informaţie pozitivă, care în sine poate fi bună, dar avem nevoie să ne folosim discernămîntul în ceea ce facem. Pentru cei dintre noi care nu ştiu, aveţi răbdare şi faceţi ce puteţi mai bine să învăţaţi să lăsaţi cunoaşterea să meargă mai departe. Ai fi de acord cu asta, nu-i aşa, Cobra?
Cobra: Da, sînt de acord cu asta şi aş spune că după Eveniment, Mişcarea de Rezistenţă va aduce probe despre munca mea şi dovezi de necontestat şi ei, oamenii vor şti.

Rob: Foarte bine. Iată altă întrebare. Una dintre persoanele care a fost cu tine în Elveţia, prietenul nostru Freddie, care a fost cu noi şi în Egipt, a vrut să ştie dacă echipa de la sol va fi activată în timpul Evenimentului.
Cobra: Da, anumiţi indivizi vor fi contactaţi în primele faze ale Evenimentului. Vor primi un apel telefonic sau un e-mail, sau chiar o întîlnire fizică cu un agent al Rezistenţei. Li se vor da cîteva intrucţiuni dacă sînt dornici să coopereze. Li se vor asigna acşiuni specifice, cel mai probabil în legătură cu informarea maselor, sau menţinerea infrastructurii pe perioada fazei de tranziţie.

Rob: Foarte bine. Foarte la inimă pentru cei dintre voi care doresc să lucreze cu Resitenţa atunci ruga voastră va fi răspunsă. Iată o altă întrebare de la cei care îl urmează pe Cobra îndeaproape şi ştiu toate informaţiile sale, mai ale voi oamenii minunaţi din PFC, Portalul lui Cobra, pagina mea şi multe alte pagini de Facebook care sprijină şi împărtăşesc informaţiile lui Cobra. Cred că probabil am putea întreba ca o întrebare de două părţi. Prima întrebare, există încă vreo anomalie primară în planul astral şi cred că ai putea explica ce înseamnă asta pentru acei oameni care nu ştiu asta.
Cobra: Da, încă există anomalia primară în planurile fizic, eteric, astral şi mental în jurul planetei Terra, în interiorul structurii Vălului. Anomalia primară este de fapt o distorsiune a materiei, care a fost creată în perioada haosului. Este o funcţie de undă haotică la nivel cuantic care este de fapt sursa întunericului. Această anomalie este în purificare şi curăţare acum de către flota Confederaţiei Galactice, care intră în Sistemul Solar şi are de-a face cu asta acum. Va lua ceva timp dar da, se ocupă de asta chiar acum.

Rob: Eram foarte curios, am auzit de la sursa mea Judy Beebe, pe care o iubesc foarte mult, judybeebe.com. Ea este în contact cu Valiant Thor şi lucrează cu orice fel de informaţie. Cum se face că hidrogenul este cheia vindecării şi comunicării. Ea numeşte hidrogenul particula lui Dumnezeu pentru că, spune ea, nu are un neutron. Deci sînt cumva curios în mod personal. Norul lui Oort pe care l-ai menţionat, care a fost parte din ultima activare, a fost implicat cu cristale de gheaţă. A fost aceasta o parte a transmisiei de la navele-mamă galactice să folosească hidrogenul din norul Oort să stimuleze schimbarea?
Cobra: Norul Oort este de fapt o mare acumulare de mici nuclee de comete. Aceste nulcee cometare conţin multă apă, apă îngheţată, metan îngheţat şi alte substanţe. Şi da, navele-mamă au folosit aceste mici corpuri de gheaţă ca prisme care pot reflecta lumina de la Soarele Central Galactic în interiorul Sistemului Solar. Poţi să simţi energia începînd de sîmbătă (17 mai 2014), cînd portalul a fost activat. Precum prismele din lumina curcubeului, care trimit Lumina către suprafaţa planetei. Aceasta lumină curcubeu va fi prezentă de acum încolo. Va aduce trezia spirituală umanităţii şi va ajuta să vindece tot întunericul de pe această planetă.

Rob: Oh, ce frumos.E exact cum presimţeam. E minunat. O să aduc încă o întrebare aici şi apoi voi merge şi mai ezoteric. Cineva a dorit să ştie, poţi să ne spui despre Marele Atractor? Care este natura sa?
Cobra: Marele Atractor este o mare acumulare de galaxii care este atît de masivă încît schimbă efectiv, aş spune, distorsionează spaţiul, timpul şi gravitatea în jurul ei şi atrage galaxiile din împrejurime către ea. Există o forţă de atracţie foarte puternică către acel spaţiu. Marele Atractor a trimis un semnal în acel cuadrant al Universului pentru Victoria finală a Luminii. Asta a declanşat rearanjări în masă a curentului energetic în galaxia noastră, galaxia Andromeda şi galaxiile vecine. Aceasta a rezultat în ceva schimbări care acum aduc navele-mamă în Sistemul Solar. Asta va rezulta pe mai departe în scoaterea cabalei în viitorul apropiat.

Rob: Asta e minunat. Întărit de dr. Fred Bell prin a sa comunicare cu cîţiva oameni din Galaxia Andromeda, precum şi Valiant Thor. Dr. Frank Stranges a revelat ceea ce el a numit grupul cercului său interior, din care eu am fost membru mîndru, că Valiant Thor a mers la margine acestei galaxii să se întîlnească cu cîţiva oameni din Galaxia Andromeda pentru planuri viitoare de eliberare. Marele Atractor, totul este atras către el. Asta e în mişcare lentă sau toate galaxiile vor converge într-un punct al acestui Mare Atractor?
Cobra: Nu, nu. Asta nu se va întîmpla. Este doar un curent de enrgie care ne aduce mai aproape într-o anumită măsură.

Rob: Ok, foarte bine. O ultimă întrebare aici despre lucruri materiale şi apoi trecem la mai ezoteric pentru asculătorii noştri mai avansaţi. Există ceva programat de către Forţele Luminii care e necesar să aibă loc pe la finalul seriei de şapte cuadraturi ale Uranus-Pluto? Nu ne referim la Eveniment, vrem doar să ştim dacă există vreo operaţie particulară care trebuie să aibă loc la finalul acestui ciclu care se va concluziona în martie 2015, dacă poţi dezvălui asta.
Cobra: Aş spune că sînt multe operaţiuni care au loc şi nu au o temporizare de Cuadratura Uranus-Pluto. Cuadratura Uranus-Pluto declanşează anumite părţi ale acestor operaţiuni şi descoperă anumite aspecte ale acestor operaţiuni, dar operaţiunile în sine nu sînt determinate de temporizarea Cuadraturii Uranus-Pluto.

Rob: Ok, mulţumesc. Am ascultat cu bucurie interviul tău cu Sean David Morton. Nu este prea familiarizat cu munca ta, pe care o cunosc personal. Partenerul său Steve Travesty care este în contact cu mine de ceva timp, care iubeşte cu adevărat munca ta şi am schimbat informaţii. El a pregătit majoritatea întrebărilor de aici. Da, au fost sclavi ocazional folosiţi în construirea diverselor piramide şi desigur, au fost diferite grupuri de ET care au contactat Egiptul la acel timp. Am dorit să fiu clar, dacă ai putea, să ne spui în concret, Marea Piramidă Ghiza, în mintea mea, sclavii nu au fost folosiţi să construiască în special această piramidă, nu-i aşa?
Cobra: Sclavii au fost folosiţi mai tîrziu în timpurile monastice ale Egiptului cînd micile piramide au fost construite. Piramidele mari au fost construite cu tehnologie avansată. Nu a fost nici o muncă majoră de sclavi implicată, dar mai tîrziu, după ce multe milenii au trecut şi toată această cunoaştere a fost dată uitării. Doar un mic grup de preoţi a rămaşi care aveau ceva memorii tîrzii ale trecutului glorios. Ei au vreut să recreeze aceasta la o scală mai mică şi acesta a fost timpul în care au fost folosiţi sclavii.

Rob: Da. Deci, pentru a fi clar, cînd aceşti extratereştri au făcut acele piramide mari, cu tehnologia lor înaltă, populaţia umană s-a alăturat cu bucurie pentru a crea aceste edificii care erau folosite ca dispozitive de energie liberă şi temple ale înţelepciunii care reflectau secretele şi misterele universului şi procesul de ascensiune. E corect?
Cobra: Da, de fapt, aceste piramide erau construite pentru scopul iniţierii. Oamenii puteau intra în camere şi experimenta trăirea directă a Luminii. Ele erau folosite şi ca bănci de memorie codată care erau pline de informaţie pentru generaţiile viitoare.

Rob: Mulţumesc pentru răspunsul despre piramide. Pentru cei dintre voi care mă cunosc sînt un devotat al piramidelor şi este unul dintre lucrurile care m-a condus către calea mea spirituală cu Fred Bell. A fost o dorinţă intensă şi interes să ştiu despre piramide şi aceste edificii enorme şi altarul către Domnul, Isaia 19 din Biblie. Ai vorbit ceva despre călătoria în timp în emisiunea lui Sean David Morton. Această călătorie a fost interesantă pentru mine pentru că am lucrat cu informaţie pleiadeiană de la Fred potrivit căreia navele lor spaţiale au deschis, de fapt, portaluri. Dr. Frank Stranges mi-a spus că atunci cînd călătorea dinspre Venus, o dată de la suprafaţă şi o dată din centru, a spus că ambele dăţi nava se ridica. A spus că literlamente vedea un portal spiral, ca o poartă stelară care s-ar deschide, şi imediat ce apucai să gîndeşti asta portalul se deschidea chiar în faţa planetei. Se pare că această călătorie în timp continuă şi spuneai că a fost dificil să mergi în trecut. Andrew Basiago, în ale sale despre călătoria în timp, afirmă clar că lucrurile nu s-au schimbat în timp şi că nu schimbă marile evenimente, se pare că ei călătoreau în trecut să observe, nu să schimbe lucrurile. Te duce într-o situaţie că îţi ameţeşte mintea.
Cobra: Pot explica asta. Nu este călătorie în timp reală, este o simulare de timp unde poţi recrea trecutul din Registrul Akashic şi poţi avea o realitatea virtuală tri-dimensională cu trăire ca şi cum ai fi prezent în evenimentele trecute.

Rob: Ok. Deci, se pare că a indicat că a interacţionat cu oamenii acolo.
Cobra: Nu ar trebui să înteracţionezi cu oamenii acolo căci ai putea schimba linia de timp.

Rob: A spus că a fost de mai multe ori, de pildă pe timpul asasinării lui Abraham Lincoln. A spus xă de fiecare dată cînd a fost, anumite lucruri s-ar fi schimbat dar elementele primare ale experienţei erau aceleaşi. E puţin diferit. Sînt cumva curios, cînd avem acele linii de timp pe care fasciştii neo-nazişti, Rumsfeld şi George Bush sr. se pare că sînt implicaţi clar potrivit celor spuse de el, în schimbarea acelor linii de timp. De fapt, ei au avut clar un plan în mers să încerce să influenţeze lucrurile de această natură. Şi toate astea fiind monitorizate de către forţele galactice mai înalte? Ei nu ar permite nici unuia dintre tipii ăştia accesul la aceste tehnologii exotice avansate. Orice comutare pe care o fac sînt limitaţi, e corect?
Cobra: Cabala nu poate influenţa liniile de timp. Nu este posibil. Sîntem trecuţi de 21 decembrie 2012.

Rob: Ok deci toate acele informaţii de dinainte au fost bazate pe asta. Toată tehnologia asta şi tehnologia camerelor de salt s-a terminat în acel punct din timp?
Cobra: S-a terminat pentru cabala de la suprafaţă, da. Ei nu pot folosi acea tehnolgie.

Rob: Ok, foarte bine. Ce spui despre, le spunem archoni, sau cîţiva dintre ET-ii mai avansaţi, tot mai au baze pe Marte sau sînt toţi comprimaţi aici acum?
Cobra: Aş spune că asta e informaţie clasifiactă în acest punct.

Rob: Suficient de corect. Mulţumesc foarte mult. AM vorbit în trecut despre Atlanţi şi cercul interior şi faptul că s-a informat că Sharula, care a mers pe numele de Bonnie. Cîţiva prieteni ai mei au fost prezenţi şi istoria ei este, Cobra, o să o spun foarte repede şi apoi poţi comenta. Mama sa a fost o persoană de pe Terra şi s-a măritat cu şeful lider de pe Telos.
Cobra: Da, sînt la curent cu acea istorie.

Rob: Ok, a încălcat o anume regulă Telosiană şi a trebuit să fie interzisă de la suprafaţă. Ce s-a întîmplat a fost că i s-au arătat tunele Agarthane ale Terrei. A fost dusă în diferite locuri la suprafaţa Terrei şi în diverse puncte de timp în care îi este permis să intre în tunele interioare, dar nu în cîmpurile înalt vibraţionale ale Telos-ului din Terra Interioară. Oamenii pe care îi cunosc care s-au întîlnit fizic cu ea mi-au spus că pielea ei este similară cu cea a pleiadeienilor pe care i-am întîlnit. El a spus că ea avea un fel de gene foarte orientale şi că arăta foarte unic din punct de vedere fizic. Unul dintre lucrurile pe care le-au menţionat a fost că pielea ei era ca marmura. Singurul ET pe care l-am întîlnit, acel Fred numit James, puteam aproape vedea prin pielea sa. Puteam vedea sîngele şi venele puţin mai adînc decît pielea. Arăta aproape ca marmura şi vreau să spun că venele sanguine arătau albastre. Nu ştiu dacă au într-adevăr sîngele albastru, dar cred că întrebarea este cu aceste lumi înalt vibraţionale că există în Terra Interioară, cum va avea loc această interacţiune. Ei sînt într-o frecvenţă complet diferită de noi de la suprafaţă. Nu e corect?
Cobra: Într-o anumită măsura, da. Această interacţiune va fi gradată. Mai întîi, numai indivizilor celor mai avansaţi li se va permite accesul în anumite zone, apoi îndrumarea se va petrece, ceea ce va deschide mai multă interacţiune spre a fi posibilă.

Rob: Vreau să merg în nucleul Terrei şi lumina spirituală şi prezenţa care susţine această planetă în centru. Poţi vorbi despre Sanat Kumara, misiunea sa şi cum se leagă cu cercul interior Atlantean, Maeştrii Ascensionaţi şi umanitatea?
Cobra: Sanat Kumara este un supraveghetor al ăntregii evoluţii pe această planetă pentru ultimii, aş spune, opt milioane de ani. Nu este prezent în corp fizic pentru că conştienţa sa este evoluată mult peste asta. Energia sa este prezentă aici ca un privitor silenţios şi priveşte întregul proces. Ocazional el trimite o rază de energie în sfera acestei planete pentru a aceelera evoluţia şi pentru a balansa lucrurile şi a le armoniza. Oamenii care au atins propria lor ascensiune prin ciclul încarnărilor terestre primesc efectiv energie directă sau indirectă din transmisiile de la el pentru a asista în procesul de eliberare planetară.

Rob: Asta e o noutate minunată. Fred Bell a avut permanent o imagine a lui Sanat Kumara şi o lumînare care ardea în faţa acestei imagini în casa lui. A ars 35 de ani de cînd îl cunosc. Lumînarea nu s-a stins niciodat, era mereau transferată de la lumînare la lumînare. E o disciplină de luat în seamă. Există vreo cale prin care oamenii de la suprafaţă, lucrătorii luminii, ar putea să se conecteze la aceste prezenţe divine de supraveghere ale planetei şi să încerce să ajute raza însăşi?
Cobra: Da, desigur. Oamenii se pot conescta cu Maeştrii Ascensionaţi. Cîţiva oameni pot ajunge şi conecta chiar cu Sanat Kumara indirect prin transmisiile de energie. Aş dori să adaug aici că mulţi oameni au concepţii greşite despre Maeştrii Ascensionaţi, care au fost împrăştiaţi în trecut de către archoni. Una dintre aceste concepţii greşite este că există un fel de prioritate prestabilită între Maeştrii Ascensionaţi şi mase, ceea ce nu e adevărat. Maeştrii Ascensionaţi sînt fiinţe organice ale Luminii, care transmit energii în aliniere deplină cu Planul Divin, care este dinamic şi viu. Ei nu au nici o nevoie să controleze umanitatea. Nu au nevoie să aibă nici un fel de agendă. Ei sînt aici numai pentru a asista în eliberarea umanităţii pentru că ei înşişi au trecut prin procesul de eliberare şi ar dori să împărtăşească acelaşi proces cu restul umanităţii. Ei nu sînt maeştrii într-un sens de a fi deasupra noastră, ei sînt ca fraţii noştri şi surorile noastre care împărtăşesc aceeaşi esenţă cu noi. Singura diferenţă este că ei sînt deasupra programării matricei.

Rob: Bun, mulţumesc Doamne că cineva e aici! Mulţumesc, asta a fost o informaţie minunată. Fred Bell mi-a spus cîteva lucruri şi sînt interesat despre cum se leagă, dacă memoria mea e corectă şi ce înţelegi tu. A existat un oraş unde este acum Deşertul Gobi şi faptul că este un deşert este rezultatul uni tip de explozie, sau poate războaiele Atlante cînd oraşul a existat şi se numea Shambala. A explodat şi acum este un deşert. Dar menţine idea că există un alt oraş care xistă desupra deşertului în planul eteric, care se numeşte Shambala Minor (Shamballa the Lesser). E corect?
Cobra: A existat un oraş în planul fizic în Deşertul Gobi şi da a fost distrus de un război nuclear în timpul invaziei archonice din 1996.

Rob: Uau, Aşa, invazia archonilor a avut succes cu adevărat în anumite zone. Uau. asta e o piesă de informaţie foarte interesantă.
Cobra: Da, dacă invazia archonică nu ar fi fost atît de reuşită am fi eliberat planeta pentru că singura cale prin care cabala a putut rezista atît de mult a fost prin preluarea grilei energetice în planul eteric.

Rob: Pe asta ar fi bine să se centreze oamenii cu atenţia lor de Iubire şi Lumină, şi servire. Privind afară către realitate, prieteni, şi realizînd că sîntem mini-întrupări proiectate de Iubire ale Sursei Unie. Această lume fizică într-un sens este o piesă divină - o iluzie. Dacă vedem şi realizăm Dumnezeul în toate şi reflectăm acea divinitate cu atît mai repede se poate întîmpla. Dacă reflectăm cîmpuri distorsionate ale decăzuţilor, ierarhii false şi energii care ne influenţează, susţinem şi prelungim existenţa matricei. Avem responsabilitate individuală să ne concentrăm intenţia şi gîndurile pe Iubire şi Eliberare. Voi împacheta asta un pic aici. Vroiam să mai iau cîteva întrebări. Dacă ai putea vorbi despre cercul interior Atlantean, care cred că au cîteva puncte deasupra Terrei. Poate sub complexul Giza în Luxor, un focus puternic de lumină în interiorul Himalaya. SÎnt diverse grupuri. Grupurile reper sînt fizice? Interacţionează aceste fiinţe Atlanteene cu Telosienii, sau sînt ierarhii diferite în interiorul reţelei Agarthane?
Cobra: Ok, pas cu pas. În primul rînd sînt grupuri fizice de Atlanteeni sub suprafaţă şi unii dintre aceşti oameni sînt în acelaşi corp de 25.000 de ani. Grupul principal este în Himalaya şi sînt multe alte grupuri în alte zone sub suprafaţă. Sînt în comunicare cu reţeaua Agarthană şi cu Mişcarea de Rezistenţă. Cooperează împreună destul de efectiv cu eliberarea planetară.

Rob: Unul dintre marile lucruri care vor veni în viitor vor fi, desigur, revelaţiile, după ce va fi în siguranţă, după Eveniment. Dovada interacţiunii tale cu Mişcarea de Rezistenţă va fi adusă, dar desigur, multe alte mistere străvechi şi artefacte şi adevăruri ale istoriei acestei planete vor fi aduse la lumină. Eventual, umanitatea va începe să interacţioneze real cu aceste fiinţe. Ei îşi vor coborî energiile vibraţionale pentru a veni cu noi, sau noi ne vom ridica la suprafaţă pentru a fi capabili să îi percepem şi să interacţionăm cu ei?
Cobra: Ambele. Ei nu-şi vor coborî frecvenţa lor vibraţională, dar vor ajusta cîmpul lor energetic pentru ca fiinţa umană să poată interacţiona cu ei. Aceste interacţiuni vor fi foarte scurte şi parţiale la început cu partea cea mai avansată a populaţiei umane şi apoi, după ceva timp, asta se va extinde pe măsură ce populaţia umană începe să se trezească şi să înţeleagă mai mult situaţia. Va fi un proges gradual care se va extinde exponenţial.

Rob: Uau. Asta e chiar fantastic. Nu vrea să terminăm totul astăzi. Am avut ceva dificultăţi tehnice, prieteni. Asta va fi editat de un prieten de-al nostru şi vom avea transcrierea, de asemenea, făcută de o femeie minunată care s-a oferit pentru asta. Vom avea transcrierea şi o emisiune grozavă înregistrate aici. Cobra, aş dori să ofer această ocazie, din nou ca să anunţi pagina ta web şi produsele pe care le ai sau orice altă informaţie despre evenimentele ce vin pe care ai dori să le împărtăşeşti cu oamenii. Şi bine înţeles, un mesaj final de speranţă şi pozitivitate şi ceva la care putem privi pe viitor.
Cobra: Aş spune că este un proges destul de semnificativ care s-a făcut cu privire la grupul Chimera în ultima săptămînă, aproximativ. A fost un progres mare cu ultima activare de portal aşa că lucrurile arată mult mai bine decît erau acum o lună. Astea sînt veşti bune. Aş dori să invit pe toată lumea să urmărească blog-ul meu. Google: Cobra Portal 2012. Vor fi noi evenimente care se apropie în iunie şi iulie şi cel mai probabil vor fi în Spania în iulie şi Taiwan şi Thailanda. Oamenii care doresc să îmbrăţişeze noua tehnologie pleiadeiană pot vizita tachyonis.org. Daţi o privire. Aş dori să invit pe toată lumea să participe în Meditările de Eliberare. Avem nevoie să ajungem la numere mai mare în fiecare final de săptămînă să asistăm şi să accelerăm procesul. Mulţumesc tuturor.

Rob: Mulţumesc din nou, Cobra. Am o ultimă întrebare. Multă lume a fost foarte fericită, mai ales de grupul Prepare for Change şi grupul Cobra. Au fost foarte fericiţi că aveam să fac acest interviu. Mă întrebam dacă am reuşit cu modularea, dacă consideri să facem o emisiune lunară cu noi aici la Prepare for Change, Victoria Luminii.
Cobra: Da, foarte probabil asta se va întîmpla, dar vom vedea cum funcţionează. Voi posta acest interviu şi cel mai probabil putem aranja asta. Vom vedea în următoarele zile.

Rob: Minunat. Mulţumesc foarte mult, Cobra şi Victoria Luminii!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu