După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140510

Cobra - Actualizare situaţia planetară - 09 mai 2014


Este un porgres constant care are loc în spatele scenei. Alianţa Estică şi aliaţii lor vestici fac paşi mai departe pentru pregătirea umanităţii pentru Resetarea Financiară.
BRICS-creating-parallel-Monetary-Fund-disillusioned-with-IMF-and-World-Bank-expert

russian-putin-card-payment

jim-willie-bombshell-over-40000-tons-of-gold-stolen-by-the-west-shipped-east

conservative-economist-wants-basically-ban-banking

Multe facţiuni ale Cabalei (băieţii din Texas ai Illuminazi, Zioniştii Rothschild, Iezuiţii, Nobilimea neagră italiană şi cîteva rămăşiţe ale Archonilor fizici) pierd puterea repede şi nu mai pot să influenţeze timpul Evenimentului. Singura forţă reală care întîrzie Evenimentul este acum Grupul Chimera din interiorul complexului militar industrial cu bombele lor "strangelet" din interiorul bazelor militare pe tot cuprinsul globului, cuplat cu grila eterică Archonică cu tehnologiile lor de armament exotic eteric/plasmă scalară şi abilitatea lor de a influenţa comportamentul populaţiei de la suprafaţă.


Pe măsură ce ultimul strat al grilei eterice Archonice pierde încet puterea sa, programarea Archonică a părţii conştiente a populaţiei de la suprafaţă începe să se dezintegreze. Oamenii devin conştienţi de cîteva din sistemele de credinţe de limitare ale spiritualităţii noii ere:
mark-passio-new-age-bull

Oamenii devin conştienţi, de asemenea, de faptul că suferinţa nu a fost niciodată parte din planul de a experimenta viaţa şi realizează în final că acest experiment al dualităţii pe Terra a fost o eroare care este necesar să fie corectată. Această Corecţie vine prin procesul întoarcerii la Lumină:
http://www.thenewearth.org/returnoflight.html

Înainte Archonii au şters şcolile de mistere în secolul al 4-lea, gnosticii au fost complet conştienţi de procesul de Corecţie şi acum această cunoaştere se reîntoarce:
researcher_johnlamblash

Cea mai conştientă parte a populaţiei de la suprafaţă începe să fie implicată activ în vindecarea grilei eterice în jurul planetei, precum puteţi citi în acest articol:
the-forces-of-light-ground-crew-enacting-disclosure-from-hilda

Cea care scrie acest articol, Hilda van der Laan, a avut o viziune interesantă care, de fapt, descrie activarea portalului IS:IS:
"Am avut o viziune de la forţele luminii care îmi arătau următoarele simboluri/imagini încadrate de lumini albastre şi violet: oameni stînd în piloni de lumină (în viitor), în interiorul unor spirale de lumină către în sus şi către în jos (vortex/spirală ADN). Deasupra capetelor lor în pilonul spiralat al Isis, care reprezintă activarea principiului feminin, chakrele eterice desupra inimii. Spirala către în jos era furnizată de navele curcubeu din cer, care împărtăşeau energiile lor cu oamenii de la suprafaţă, activînd cei 144.000."

Toate aceste semne ale conştientizării sînt un bun indicator că victoria finală a Luminii este aproape.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu