După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140409

Cobra - Sfîrşitul Petrodolarului, Supraunitate şi Evenimentul - 8 aprilie 2014


Nixon a separat Dolarul SUA de standardul aurului în 1971 şi asta a deschis calea pentru Kissinger să creeze petrodolarul. Acest sistem a lucrat fără efort pentru sprijinirea Cabalei pentru multe decade, dar acum intrăm într-o perioadă de schimbări tectonice geopolitice pe care strategii bătrîni ai Cabalei precum Kissinger, nu vor fi capabili să o controleze.

Alianţa Estică lucrază acum cu toată viteza să accelereze sfîrşitul sistemului petrodolarului:
the-bear-and-the-dragon
russia-has-already-backed-its-currency-with-gold
Russia-prepares-to-attack-the-petrodollar
the-world-waves-goodbye-to-the-us-petro-dollar-lawmakers-call-to-ditch-it-and-countries-barter-not-to-use-it
putin-flushes-the-us-dollar-russias-gold-ruble-payments-system-delinked-from-dollar/5375866

Cînd Cabaliştii reacţionează, oameni din Alianţa Estică îi vor sfătui cuviincios să se relaxeze şi să facă puţină yoga:
moscow-sanctions-us-relax

Alianţa Estică nu va construi noul sistem financiar pe petrol, dar va acoperi, în schimb, cu aur.

Eliberarea din prezent a dispozitivelor de energie liberă de supraunitate va accelera dezintegrarea sistemului petrodolarului. Oficial de înalt nivel din naţiunile BRICS sprijină activ introducerea energiei gratuite umanităţii şi va ajusta dezvoltarea noului sistem financiar în consecinţă, aşadar petroyuanul ca bază a noului sistem financiar nu este o opţiune.

Sistemul petrodolarului a funcţionat doar pentru că Militarii Negativi l-au sprijinit prin expansionismul armatei SUA:
presstv-us-military-protecting-international-banking-cartelpresstv-us-military-protecting-international-banking-cartel

Există un grup foarte secret şi negativ, pe numele de cod Chimera, în interiorul Militarilor Negativi care a venit de pe Orion şi s-a infiltrat între militarii tuturor naţiunilor majore în timpul şi după invazia Archonică din Congo din 1996. Acest grup controlează în secret marea majoritate a bazelor militare de pe planetă, multe din aceste baze aparţinînd armatei SUA:
the-worldwide-network-of-us-military-bases
http://empire.is/

Este interesant de notat că baza militară ALF Cabaniss este construită în forma Chi Rho, simbolul lui Constantin cel Mare, Archonul care a creat cultul Creştin:
how-christianity-was-used-to-enslave-europe-possible-help-for-recovering-christians-j


Chi-Rho

Grupul Chimera a pus în aplicare acorduri secrete între lideri ai armatelor naţionale din lumea întreagă pentru a suprima şi a şterge toate urmele contactelor benevolente cu extratereştrii:


Ei sînt în contact cu Archonul principal şi sînt legaţi puternic cu Iezuiţii şi NSA (National Security Agency SUA). Ei şi-au inflitrat cu succes agenţii lor în grupuri precum Corteum şi Labirint.
Prin Archon-ul principal, ei au acces limitat la Archoni în planul eteric. Aceşti Archoni eterici aplică acorduri de suflet asupra membrilor Cabalei, forţîndu-i să se supună grupului Chimera. Dacă un anumit membru al Cabalei este scos, Archonii eterici vor găsi, pur şi simplu, o altă gazdă şi vor aplica cu forţa legături de acorduri de suflet acesteia.

În trecut, un anumit grup pozitiv a angajat lunetişti pentru a elimina anumiţi membri ai Cabalei şi nu au avut mult succes, pentru că aceşti membri se reîntorceau, simplu, în planul fizic într-un corp nou, clonat, care era deja pregătit de ei într-o bază militară sub supravegherea grupului Chimera. După 2004 toate aceste clone au fost distruse de Rezistenţă şi acum lunetişti ai grupului pozitiv menţionat mai înainte vor avea mult mai mult succes în eliminarea membrilor individuali ai Cabalei şi nici o cantitate de bodyguarzi ai Blackwater/Academi vor fi capabili să îi protejeze.

Grupul Chimera a pus bombe strangelet în interiorul majorităţii bazelor militare SUA şi cîteva baze militare ale altor naţiuni şi aceste bombe formează principala linie de apărare împotriva avansului forţelor Confederaţiei Galactice şi Mişcării de Rezistenţă către suprafaţa planetei.

Ei au creat şi o reţea planetară de dispozitive scalare de plasmă. Această reţea este oeprată din bazele militare şi cuprinde întreaga planetă. Plasma este a patra stare de agregare a materiei, după solid, lichid şi gazos şi este, de fapt, legătura de conectare între materia fizică şi eterică. Dispozitivele de plasmă scalară pot influenţa astfel corpurile noastre fizice şi Grupul Chimera foloseşte aceste dispozitive să atace Luptărorii Luminii şi Lucrătorii Luminii prin influenţarea funcţiilor corpurilor lor, deranjînd respiraţia şi pulsul inimii. Ei folosesc şi laserele scalare să proiecteze forme-gînd în minţile Lucrătorilor Luminii, infrasunete de plasmă pentru a scădea frecvenţa membranei aurice a Lucrătorilor Luminiii şi dispozitive de plasmă ultrasonică ca ultimă maşină de supraveghere. Rezistenţa deja elimină aceste dispozitive scalare cu toată viteza.

Există un război silenţios la scală completă purtat între Militarii Pozitivi şi Grupul Chimera în întreaga lume.

Recenta piratare a zborului MH370 spre Diego Garcia a fost un act de război din partea Grupului Chimera, Baza Militară Diego Garcia fiind unul dintre punctele lor forte:
diego-garcia-military-base-islanders-forcibly-deported

Cînd acest război se va sfîrşi şi Chimera învins, vom avea condiţiile perfecte pentru Eveniment.Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu