200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140422

Benjamin Fulford - 21 aprilie 2014 - Ruperea Cabalei, incapabilă să acţioneze în ciuda termenului limită


Este clar acum că Cabala care a domnit Vestul este în dezordine şi e incapabilă să acţioneze în ciuda unui termen limită, foarte real, care le-a fost dat pentru a se preda. Brokerii puterii Europene precum Papa şi Regina sprijină pacea mondială într-o campanie de a termina sărăcia şi oprirea distrugerii de mediu. Oricum, Rockefeller, Bush şi ceilalţi oligarhi americani acţionează ca nişte căprioare îngheţate în lumina farurilor, încapabili sau nu vor să treacă la acţiune. Acelaşi lucru se poate spune de căpeteniile Pentagonului şi ale agenţiilor.

Să nu vă îndoiţi de asta, SUA a degenerat într-o naţiune fără căpătîi, condusă de gangsteri veneratori de Satan şi este gaura neagră din care răsare cea mai mare parte a suferinţei lumii.

Dînd la o parte faţa oligarhiei SUA, Barack Hussein Obama, se ridică întrebarea "cu ce poate fi înlocuit?" Dacă şefii complexului militar industrial nu acţionează în baza unui plan unificat, răspunsul este foarte probabil să fie haos, tulburări şi posibil chiar război civil în SUA.

Cea mai mare speranţă stă acum în guvernele statale care au suportul a două treimi să ceară o conferinţă pentru a rescrie Constituţia SUA.
rare-option-forcing-congress-to-meet-change-constitution-gains-momentum

Acea conferinţă ar putea fi folosită ca mijloc pentru a stabili un guvern interimar cu puterea de a curăţa mizeria putredă din Washington D.C.

De asemenea, discuţii cu diferite facţiuni din interiorul complexului militar industrial SUA dezvăluie o cantitate surprinzătoare de înţelegeri pe probleme cheie. Problema pare să fie una de ego-uri şi instituţii rivale care concurează pentru putere mai degrabă decît dezacorduri asupra ceea ce e necesar de făcut.

IIată cîteva din principalele puncte asupra cărora toţi sînt de acord:

1) Ar trebui să existe jubilare; un moment de prescriere a tuturor datoriilor publice şi private. ASta e la mintea cocoşului că imediat ar termina cu depresia care are loc în SUA.

2) E nevoie de o redistribuire a mijloacelor. Majoritatea averilor a 500 de companii sînt controlate de şapte familii care au fondat Comisia Rezervei Federale. Stăpînirea concentrată este ascunsă de fundaţii şi conturi obscure. Aceste familii, în cea mai mare parte, nu au creat ele însele aceste companii, mai degrabă le-au cumpărat prin crimă şi hoţie. Aceste mijloace e nevoie să fie, fie redistribuite, fie puse într-un fond public şi gestionate în folosul Poporului American.

3) Congresul, Senatul, Curtea Supremă şi Casa Albă din Washington D.C. nu sînt altceva decît trupe de acţiune puternic mituite şi e necesar să fie înlocuite. Cordonul ombilical al legăturii banilor şi politicii e necesar să fie retezat.

4) Odată ce Washington-ul e curăţat, e nevoie ca guvernul să înceapă să emită monedă în locul proprietăţii private a Comisiei Rezervei Federale.

5) Monopolurile de mass-media este necesar să fie divizate, iar lumea americană are nevoie să i se spună adevărata lor istorie.

Acesta ar fi consensul larg care poate fi întîlnit în SUA, mai ales în interiorul armatei şi agenţiilor precum şi în guvernele statale. SUA este pregătiă ca din nou să devină o naţiune independentă.

Văzut din afara Statelor Unite, o imagine foarte diferită apare. În primul rînd, în timp ce Europenii şi AMericanii constituie cam o cincime din populaţia lumii, ei controlează patru din cinci veto-uri în COnsiliul de Securitate al ONU. Asta înseamnă că NU încă este un instrument european al controlului colonial. Asta va fi necesar să se schimbe.

Celălalt lucru care e necesar să se schimbe este arhitectura financiară globală. Dacă Republica Statele Unite ale Americii este restaurată şi emite propria sa monedă, atunci e necesară o nouă instituţie care să gestioneze dolarii americanii deţinuţi şi negociaţi internaţional.

Banca Mondială şi Fondul M.I. nu sînt la înălţimea acestui job şi nu e vreun semn că Americanii şi Europenii ar preda controlul asupra acestor instituţii. Chiar cu structura de votare reformată aşa cum e plănuit pentru FMI (şi blocată de SUA) i-ar lăsa pe europeni la conducere.

Pentru acest motiv sînt negocieri care au loc pentru a stabili o instituţie complet nouă care va face FMI-ul şi Banca Mondială să pară irelevante. Asta nu se va petrece peste noapte pentru că sisteme noi şi reţele de computere trebuie să fie configurate independent de sistemul de plăţi internaţionale SWIFT, puternic hăcuit şi dominat de SUA. Europenii, Ruşii, exportatorii de petrol din Orientul Mijlociu şi Chinezii sînt în acord pe larg. Va dura cîţiva ani pentru a construi, aşa că nu aştepta vreo schimbare bruscă pe acest front. Nu mai puţin, primul pas însemnat, pentru Europa, pentru a plăti pentru gazul rusesc în Euro în loc de USD, este deja în lucru.

Asta va lăsa guvernul corporativ al SUA, condus de Barack Obama (sau care-o fi numele său) foarte izolat.

Poate de aceea Obama vizează coloniile Amero-asiatice din Japonia, Korea de Sud, Filipine şi Malaezia, pentru a încerca să estorcheze ceva bani pentru a menţine guvernul corporativ american la distanţă de colaps.

Agenţia de poliţie japoneză a trimis pe cineva să viziteze WDS pentru a întreba despre vizita lui Obama. I s-a spus că poliţia ar trebui să îl aresteze pe Obama cu acuzarea de crime de masă şi fraudă, imediat ce a pus pasul în ţară. I s-a mai spus şi că sclavul Prim-ministrul Abe ar trebui şi el arestat pentru deturnarea alegerilor şi pentru acceptarea de mită străină pentru a-şi trăda propria ţară. Agenţiile SUA şi militare cu baze în Japonia ar fi eroii rasei umane dacă sînt de acord să ajute Poliţia Japoneză să efectueze aceste arestări.

Dacă Japonezilor şi Flotei a 7-a a SUA le lipseşte curajul să facă această mişcare poate Malaezienii o vor face.

Arestarea lui Obama ar fi declanşatorul care ar aduce pacea lumii şi ar accelera puternic schimbările pozitive care au loc pe această planetă. Oricum, poate sînt doar dorinţe.

În schimb, potrivit unei surse a unei baze CIA din Asia, Abe şi Obama vor conduce anumite provocări şi incidente menite să alimenteze tensiunea în Asia de Est. "Obama doreşte să declanşeze o situaţie tip Ukraina în regiune" a fost ceea ce a spus.

Vorbind despre Ukraina, loja P2 i-a trimis celui ce scrie un clip video al Şefului Poliţiei fiind decapitat în Ukraina de Est. Aceasta este aceeaşi armată satanică de mercenari care a condus atrocităţile din Irak şi Siria. Fiţi siguri, aceşti nenorociţi sînt vînaţi sistematic şi doborîţi. Şeful CIA a vizitat Ukraina recent, pentru că 20 din ucigaşii "pietrele gri" (Blackwater, Xi, Academi) s-au topit de curînd. Vor continua să se "topească" pînă cînd aceşti criminali vor dipărea de tot.

Există şi probe că un fel de contra-atac major împotriva cabalei a început în Asia. Mulţimea de cutremure care a lovit Noua Guinee au loc într-o zonă cunoscută că deţine o bază de submarine Nazi.

De asemenea, în China, peste 1000 de oficiali relaţionaţi cu cabala au fost executaţi de cînd Xi Jinping a venit la putere, potrivit unui oficial guvernamental chinez.

În final, ca o concluzie, Televiziunea Japoneză s-a pregătit să difuzeze un documentar cu adevărul despre 9-11 la o oră de maximă audienţă în timp ce Obama vizita ţara. Oricum, producătorilor li s-a spus "timpul nu s-a copt încă".
Să ne abţinem tirul pînă cînd le vom putea vedea albul ochilor. Nu are nici un sens să mergem cu cocoşul jumate armat. Cînd Dragonul Alb va mişca, va fi absolut şi copleşitor.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu