După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150104

Interviu cu Cobra de Robert Potter - 23 decembrie 2014


Rob – În regulă, Crăciun Fericit tuturor! Bine aţi venit la o nouă ediţie a emisiunii radio Victoria Luminii. Numele meu este Rob Potter, gazda voastră. E o ediţie specială cu un interviu cu Cobra, uşor întîrziată datorită unor dificultăţi tehnice. Îl vom avea pe Rique Seraphico care va agrea o grijă minunată şi va petrece mult timp, ca de obicei, întotdeauna cel mai bine, ca să se înţeleagă bine vocea modulată a lui Cobra. Avem cîteva actualizări minunate. Tocmai am primit ieri cîteva pe blog-ul lui Cobra despre activarea portalului. Vom vorbi despre asta. Mai înainte aş dori să spun bine ai venit în emisiune, Cobra. Îţi mulţulesc foarte mult că eşti aici.
Cobra – Îţi mulţumesc pentru invitaţie.

Rob – Sînt o mulţime de lucruri uimitoare care se petrec în lume astăzi. Am vrut să păstrez un pic despre materialul cu Egipt-ul pentru la urmă. Vreau să trec un pic prin mundan. Vom trece de la mai greu către lumină. Am văzut ceva schimbări astăzi. Dow S&P a trecut de pragul de 10000. Susţin că e o piaţă ţi o economie "bizon" (sănătoasă şi puternică - N.T.). Au existat şi prognosticări despre manipularea din prezent cu Rusia. AŞ dori să vorbeşti un pic, dacă poţi, despre ce se întîmplă cu fumul şi oglinzile din asta. Oamenii se întreabă: A scăzut preţul petrolului ca rezultat al maipulărilor de la băieţii buni sau băieţii răi sau sînt doar afaceri ca de obicei, ne putem aştepta la ceva evenimente?
Cobra – Bazic, e o manipulare de la Cabală pentru că ei vor să influenţeze Rusia. Ei vor să aducă Rusia în genunchi şi nu va funcţiona.

Rob – Corect. M-am uitat la adresările de, cumva, de stare de uniune a lui Putin şi Obama, e ceva aici. Cred în adevăr şi cred în libertate şi justiţie pe întreg cuprinsul lumii. Nu sînt secular. Aş vrea să cred că americanii ar putea conduce calea către mărire şi prosperitate. Dar cu manipularea, cu preşedintele, prin ceea ce cred că este implantare de program de control mental condus de forţe ostile, cred că este imposibil. Următoarea întrebare pe care am avut-o cu privire la scena lumii este: Multă lume vorbea despre posibila eliminare a sindicatului crimei Bush/Clinton despre care ai menţionat în postarea ta că ar putea avea loc chiar înainte de Eveniment. Mai crezi că e posibil acum?
Cobra – Da. Cum am spus în raportul meu, este o nouă opţiune care s-a dezvoltat după deschiderea portalului. A fost foarte puţin probabil înainte, dar acum este prezentă atît de multă Lumină că singura opţiune pentru Iezuiţi şi Rotchschilds de a supravieţui este să se dezică de facţiunea Illuminati şi exact asta este ceea ce are loc precum poţi vedea în mass-media. Deci, da, este o opţiune.

Rob – Şi a mai fost multă "tura-vura" despre cenzurarea filmului (emisiune radio) "Interviul". Există probe că Tom Hennighan căruia i-au fost eliberate fonduri de milioande de dolari la Paramount prin George Soros, care a încercat să creeze un fel de conflict, bazic o spălare de creier a umanităţii. Este încă destul de puternică influenţa Cabalei, implicată direct în mass-media şi filme, nu-i aşa?
Cobra – Da, e o poveste veche. Bazic mass-media e controlată de Cabală încă de la creaţia sa.

Rob – De asemenea, am vrut să te întreb specific despre activarea din Egipt. Să întrăm un pic în asta. Cînd ne aflam în 2012 exista o anumită tensiune politică în jurul pieţei Tahir şi multe lucruri care s-au petrecut acolo după aceea. Auzeam de diverse situaţii care aveau loc acolo. Dar spune-ne care a fost sentimentul general printre populaţie. Ştiu că atunci cînd eram în preajma Giza nu am simţit foarte mult. Era Frăţia Musulmană care ne privea din spate în timpul activării şi cu noi diferite grupuri au avut activităţi acolo. Desigur, frica bombei pe care am raportat-o a fost semnificativă. Dar vreau să spun că tensiunea generală nu a existat pentru noi la Giza în 2012. Cum a fost acest an şi cum era în oraş în Egipt?
Cobra – De fapt tensiunea a încetat. Oamenii sînt încă destul de irascibil dar asta se datorează mai mult experienţelor de viaţă generale, nu mai există multă tensiune politică ci e mai mult o bătălie pentru supravieţuire, care nu se rezolvă pentru că încă avem aceeaşi planetă şi cu aceeaşi circumstanţă de bază deci nu s-a schimbat mult.

Rob – Da, unii oameni au men-ionat că preşedintele egiptean, cred că are legături evreieşti, ei cred că este o persoană orientată foarte mult către Cabală. Ai ceva comentarii despre asta?
Cobra – Bun, nu aş fi de acord cu asta. Situaţia în Egipt este în multe feluri mai bună decît în alte ţări pentru că Egipt-ul a încercat să se separe de Cabală cît de mult a fost posibil.

Rob – OK. Aş vrea să te întreb, ne-ai putea spune ceva despre deschidere? Aţi mers la Saqqara şi aţi făcut activarea în interiorul zonei de iniţiere de acolo.
Cobra – Nu, de fapt am făcut activarea pe platoul Giza, dar Mişcarea de Rezistenţă (RM) a trimis un grup spceial la Saqqara în acelaşi moment.

Rob – Excelent, excelent, foarte fain de ştiut. Ai mai menţionat că un total de 144000 de membri ai RM şi Agartha sau au fost unii din Federaţia Galactică (GF) au făcut şi ei parte din treabă.
Cobra – Au fost cel mai mult din RM şi Reţeaua Agarthană.

Rob – Deci în principal oameni, întîmplarea de pe planeta X care au lucrat cu greu pentru eliberare, e corect?
Cobra – Da. De asemenea şi Reţeaua Agarthană înainte să vină RM, a fost o combinaţie a acestor două grupuri precum şi alte grupuri pozitive implicate care nu erau implicate înainte.

Rob – Ok, ai putea comenta ceva mai multe depre activare? Împărtăşeşte cu omanii noştri de aici un pic mai mult despre unde s-a făcut şi ce s-a făcut ca să contureze o imagine.
Cobra - Bazic, instrucţiunile au fost publicate pe blog, oricine le-a putut citi. Activarea actuală, în sine, a fost destul de intensă ca eveniment. De fapt, a cerut dedicarea noastră totală şi concentrarea totală şi toate energiile pentru că a fost enormă. A fost masivă. Energiile erau cu adevărat foarte, foarte puternice şi situaţia era foarte puternică. Sînt bucuros că am reuşit să intrăm în faza de Penetrare. Voi vorbi mai mult despre faza de penetrare în viitor. Simplu spus nu aşteptăm ca ceva să se întîmple. Nu ne împotrivim doar la situaţia actuală. Ne pregătim activ pentru penetrare. Poţi vedea deja rezultatul în doar cîteva zile. Se petrec lucruri care nu se petreceau înainte.

Rob – Da, pot să simt schimbările energetice care au fost foarte, foarte intense. În comunitatea Lucrătorilor Luminii, au fost multe disensiuni. Nu le voi spune aici. Oamenii recţionează, înţeleg greşit, supra-afirmă lucruri care se aşteaptă. Au fost multe tensiuni printre diverse grupuri de Lucrători ai Luminii. Oamenii trec prin multă luptă interioară cu ei înşişi. Ce recomanzi să se facă atunci cînd văd aceşti Lucrători ai Luminii care lucrau împreună şi deodată se despart. Unii oameni ar dori să le ascundă anumite informaţii dacă se luptă. Nu poate fi adevărat. Nu e întotdeauna această situaţie nu-i aşa?
Cobra – OK. Sînt oameni care, bazic, sînt declanşaţi de reţeaua Archonică. 1. Nu te implica în dramă. 2. Iartă, iartă, iartă. Nu te implica în nici un fel de judecată pentru că nu e productivă. Este un timp al unificării forţelor noastre şi nu a divizării. Aş spune asta din nou cum am mai spus de multe ori, oricine implicat în procesul de eliberare, nu vă judecaţi unii pe alţii, uniţi-vă forţele. Asta e ceea ce avem nevoie în aceste timpuri.

Rob – Foarte bine. Mai am o altă întrebare. Ai menţionat Penetrarea în reţeaua de plasmă. Am auzit dintr-o sursă, nu sînt sigur cu adevărat. Mi s-a spun că maestrul ridicat Hristos de pe nava spaţială Victor 1 a făscut o declaraţie înainte să plece care se adresa consiliului de acolo. A spus: "Be gone from the air." (Fiţi plecate din aer.). A existat un raport destul de intens. Mă întrebam dacă o fi adevărat sau nu ezoteric, nu sînt sigur. Nu voi face nici o afirmaţie despre asta, dar... Ai menţionat că a fost o Penetrare în reţeaua de plasmă. Poţi să împărtăşeşti ceva mai mult despre cîmpul scalar care este legat şi de programul de dîre-chimice?
Cobra – Da, de fapt, unul din scopurile programlui dîrelor-chimice este să creeze un mediu în aer care să conducă undele scalare de plasmă mai eficient pentru a menţine Vălul. La acest moment, a avut loc o anumită operaţie a Forţelor Luminii, care a eliminat efectiv o mare parte din asta. Nu a afectat dîrele-chimice în sine, dar a afectat undele de plasmă şi multe din generatoarele de plasmă au fost scoase.

Rob – Foarte bine. Asta vroiam să aud şi mă gîndeam, ar putea asta să incite la mai multe acţiuni ostile din partea paraziţilor astrali sau eterici? Se pare că cu certitudine a avut loc cînd s-a presupus, se pare că au fost multe diferite energii în mişcare prin oameni. Am băgat de seamă multe intenţii stresate care veneau la suprafaţă în multe din informaţiile despre relaţii cu multă lume.
Cobra – Da, sînt, des fapt, două lucruri care se întîmplă: 1. reacţia fiinţelor ne-fizice şi 2. problema posesiuni de către entităţi pentru că multă lume de pe această planetă, în special cei care au potenţial pentru Lumină, au fost atacaţi puternic în trecut de entităţi şi aceste entităţi au fost aşezate şi menţinute în poziţia lor de către reţeaua scalară de plasmă. Acum că această reţea este încet scoasă, aceste entităţi devin destul de active şi deranjează vieţile oamenilor. Oameni care erau calmi înainte încep să se înfricoşeze subit şi asta pentru că aceste entităţi sînt declanşate chiar acum.

Rob – Daa, asta are sens că merg către oameni care sînt în poziţia de a răspîndi adevărul. (Da.) Am avut, recent, cîteva întrebări, cumva privitoare la asta. Să trecem la: oamenii sînt curioşi despre nano-tehnologie. Ai mai menţionat despre asta îaninte. Avem mulţi oameni noi care ne urmăresc. Informaţia noastraă. Ei nu au întotdeauna timp să treacă prin tot materialul din trecut. Ai putea să împărtăşeşti ceva mai mult Nano-tehnologie? Unii oameni îi spun praful deştept sau acele tehnologii care există. Alţii sînt curioşi. Vor fi neutralizate, vor fi scoase sau încă vor avea ceva efect asupra unor oameni? Cum stă treaba acum?
Cobra – Majoritatea acesteia a fost scoasă şi nu este o mare ameninţare, nu mai e o mare problemă.

Rob – Încă mai e ceva efect care continuă, da.
Cobra – Sînt cîteva aspecte ale acesteia care rămîn, dar nu este ceva de care să te îngrijorezi. SÎnt alţi factori mult mai serioşi decît asta.

Rob – Da, eu în general nu merg la consultaţii de sănătate sau din astea. M-am gîndit că ar putea fi relaţionat cu energie. O să parafrazez repede. Ţi-am arătat întrebarea asta înainte pentru că e destul de lungă şi ca să o poţi înţelege corect. E o doamnă care doarme cam o oră, Un prieten de-al ei e cu adevărat îngrijorat şi a întrebat, ce se poate face pentru această persoană? Doarme doar o oră. Există vreun fel de sugestie să-i dai? Se pare că nu ajunge în starea profundă REM (rapid eye movement) de care are nevoie. Nu îţi cerem un diagnostic, dar dacă cineva ar avea asta în general, ce i-ai recomanda?
Cobra – OK. O indicaţie posibilă este prea mult stress. Dacă o persoană este supra-stresată e posibil ca acea persoană să nu se poată relaxa suficient să adoarmă. Altă posibilitate este interferenţa cu reţeaua scalară sau de la entităţile ne-fizice. Aş sugera să meargă în natură şi să încerce să petreacă cîteva zile în natură, să doarmă în natură departe de poluarea magnetică actuală.

Rob – Da, asta e o idee mare. A una bună. Îmi place pentru că corpul nu poate scăpa de lectronică şi este bruiat înapoi la trezire. Iată altă întrebare. Ştim că planul astral este răspunsul general la asta, dar oamenii doresc să ştie unde mergem cînd dormim.
Cobra – Corpul fizic rămîne în poziţia sa evidentă, dar tu ieşi cu corpul tău eteric, din corpul fizic şi uneori chiar explorezi împrjurimile din corpul astral, deci depinde de nivelul tău de conştienţă şi profunzime somnului tău. Concentrarea ta, conştienţa ta, comută de la corpul fizic la corpurile mai înalte, ne-fizice şi, desigur, după, se întoarce cînd te trezeşti.

Rob – Deci conştienţa s-ar putea extinde dincolo de planetă în mediul tău local, sînt multe posibilităţi aici. Sînt multe locuri diferite.
Cobra – Este posibil dacă conştienţa ta este suficient de înaltă şi dacă eşti capabil să penetrezi Vălul şi să ieşi din programare.

Rob – OK. Ăsta e un lucru bun. E o altă întrebare şi din nou oamenii ar cam vrea ceva mai mult ca o descriere. Se referă la unde mergem cînd murim. Ştim că corpul fizic se transformă în praf aici şi avem aceste diverse alte corpuri. Desprindem toate aceste corpuri şi mergem în corpul nostru de suflet la un anumit nivel? Poţi explica un pic? AM vorbit despre asta şi continui să primesc multe întrebări pe tema asta. Poţi explica un pic mai mult cum este acest proces?
Cobra – OK. Este un proces gradual. Cînd murim mergem într-o anumită uşă hiper-dimensională şi ieşim din corpul fizic cu conştienţa noastră şi trecem prin acea uşă care de fapt este planul de plasmă. Dacă nu ne împotmolim în planul de plasmă mergem mai departe către planul eteric unde petrecem ceva timp şi eliberăm ceva din personalitatea noastră, din sistemul nostru de convingeri, din modelele noastre şi mergem în planul astral. Deci după ce murim avem tendinţa să petrecem majoritatea timpului în planul astral şi unii oameni sînt suficient de conştienţi spiritual şi merg mai departe către planul mental şi petrec un anumit timp acolo în planul mai înalt mental unde sînt în conexiune permanentă cu sufletul lor, cu prezenţa lor interioară înaltă. Ei primesc un impuls să se reîncarneze din nou. Acest impuls poate veni de la propriul motor interior să se încarneze sau poate veni de la Văl, de la reţeaua Archonică.

Rob – Şi dacă au venit în jos şi urmează acest impuls, sînt din planul mental înalt, e necesar să aprobe contractul sau e o alegere, sau vin în jos şi, hei, apropo, ce este acest contract? Ai venit jos şi spui: "Ok - iată care e situaţia, vrei să cîştigi experienţă, eşti în planul fizic aici şi eşti căpăstruit la reţeaua noastră". Vei intra şi şti că vei primi aceste implanturi. Eşti de acord. Aşa se face?
Cobra – E o situaţie complexă. Mai întîi ai probleme de personalitate care nu au fost rezolvate şi care tind să te tragă în planul fizic. Ai anumite situaţii cu anumite persoane şi vrei să cobori să rezolvi aceste situaţii. Apoi ai şi misiunea ta înaltă şi apoi ai manipularea archonică, diverşi aşa-numiţi ghizi, care nu sînt cu adevărat ghizi spirituali, care îţi dau anumite sugestii care ar putea sau nu să fie pentru cel mai înalt bine al tău. Combinaţia tuturor acestor factori împreună cu tehnologia scalară au determinat calea încarnării tale.

Rob – Corect, deci ai un impuls acolo şi orice ai fi fost capabil să aduni şi să te concentrezi, în viaţa ta, eşti atras să creezi în anumite situaţii. Să nu le numim Karma, dar legea manifestării care garantat caută balansul şi apoi avem reţeaua archonică care încearcă să dizloce totul şi apoi avem influenţele înalte pozitive. Cînd avem aceste alte influenţe prin procesul de încarnare, încerc să portretizez ca şi cum ai fi o fiinţă de lumină şi treci prin asta. Există vreo comunicare specifică cu alte, să zicem, personalităţi spirituale care sînt în încarnarea noastră sau doar pluteşti deasupra Terra şi eşti tras într-o femeie care este însărcinată şi ştii că intri şi intri. Cumva mă întreb ce este contractul de unde voi merge. Poţi explica ceva mai mult despre cînd intri în corp? Ce e asta? Eşti de acord cu aceste lucruri sau aceste influenţe sau odată ce te întorci, aceaste influenţe se fac pîlnie şi intri într-un corp şi gata?
Cobra – OK. La un anumit nivel eşti de acord cu asta. Ai anumite părţi ale tale care vor să plece, dar acea decizie este de obicei manipulată de Archoni. Ţi s-ar putea da anumite opţiuni. Aceste opţiuni ar putea fi sau nu în slujba celui mai înalt interes al tău. Vor fi ghizi spirituali în jurul tău. Aceşti ghizi ar putea fi ai Luminii. Ei ar putea fi şi ei manipulaţi. Ar putea fi acolo să facă ceva bun. Depinde de situaţie. Vezi, contractul pe care îl semnezi este de fapt ceva ce reflectă direcţia ta interioară deci nu ai rezolvat ceva pentru care mergi în încarnare, nimic nu te poate forţa în asta. Dacă ai anumite situaţii nerezolvate, desigur Archonii pot juca cu acestea şi să te forţeze să te încarnezi pentru că ai ceva nerezolvat, sau dacă ai o misiune înaltă să te încarnezi, poţi alege prin libera ta voinţă superioară să te încarnezi, dar chiar şi în acea situaţie Archonii vor încerca să dicteze circumstanţele încarnării tale cît de mult posibil.

Rob – Da şi să te hăituiască permanent. (Da.) Mulţumesc. Altă întrebare aici, cineva spune că încearcă se anuleze contractele lor. SÎnt indivizi care vorbesc despre asta şi o persoană a scris cu putere şi a declarat contractele lor nule şi neavenite şi au iniţiat schimbări pozitive. Ei se simt cu adevărat că schimbările pe care ei le declară nu sînt onorate. Poţi explica asta? Dacă revocăm un contract şi îl declarăm şi scriem că a fost anulat cum se face că se pare că anumite aspecte ale acestor lucruri încă au loc în percepţia noastră, în vieţile noastre şi în realităţile noastre fizice?
Cobra – Asta e datorită faptului că am avut multe încarnări şi în multe încarnări am semnat multe contracte şi unele din acestea încă sînt active. E necesar să le revoci pe toate complet şi nu e uşor. Nu te da bătut. Continuă să cureţi asta şi vei simţi din ce în ce mai puţin ataşament de forţe şi influneţe.

Rob – OK – iată alta, ceva mai generală. Poţi comenta despre progresul general al Mişcării de Rezistenţă pe care l-a avut în mişcarea de curăţare a căii pentru Eveniment? Ai menţionat că s-au produs ceva schimbări în asta. Încă mai e nevoie să atingem masa critică în populaţia de la suprafaţă. Dar, cu părţi de reţea de cîmp de plasmă eliminate. Sînt oprite permanent? Se vor restabili unele dintre acestea?
Cobra – Nu mai sînt resurse suficiente să se restabilească. E necesar ca Reţeaua Scalară să fie complet eleiminată înainte de Eveniment sau aş spune că se recomandă puternic ca să fie eliminată înainte de Eveniment. De asemenea, Grupul Chimera şi tehnoogiile lor exotice, diverse bombe de această natură, nu au fost curăţate complet încă şi asta e necesar să se facă absolut înainte de Eveniment.

Rob – Da, reţeaua de cîmp scalar care a fost eliminată. ASta a fost în planul fizic sau s-a făcut de către RM în eteric şi eventual în astralul de jos unde personalul militar uman nu poate ajunge?
Cobra – A fost în planul fizic. Generatoarele de plasmă sînt în fizic şi au fost eliminate în planul fizic.

Rob – Uaua, astea sînt ştiri foare bune. Deci, mă întrebam, mai există şi alte tehnologii?
Cobra – Sănt destul de multe tehnologii care sînt prin preajmă. Aş spune cîteva din cele principale sînt diverse bombe exotice de quarci şi reţeaua scalară de plasmă.

Rob – Şi mai sînt încă unele fizice rămase, sau sînt în alte dimensiuni mai înalte?
Cobra – OK. Noi voi intra în detalii în acest subiect. Este o situaţie destul de delicată acum.

Rob – Mdaa. Am primit multe întrebări de la oameni care vor să primească o actualizare a lumii şi să îţi aducă felicitări pentru activarea portalului. Ştiu cum e cînd lucrurile devin intense şi încerci să faci să devină realitate. O ultimă întrebare despre asta. Ai fost în vreuna din acele camere?
Cobra – Nu am intrat în interiorul camerelor. Am fost în altă locaţie pe platoul Giza.

Rob – Foarte bine. Altă întrebare, generală. Vom trece prin multe ca asta. Ne poţi explica relaţia dintre Diana Lucifera, Ashtoreth şi Isis în mitologie?
Cobra - Bazic, Diana Lucifera este un nume de cod pentru Venus, Venus Răsare, steaua dimineţii. Este unul dintre numele Zeiţei. Ashtoreth este de fapt unul din numele lui Astara. Astara a fost una din zeiţele atlanteene, care se poate numi cu diferite nume. Isis este unul dintre ele. Asta nu are nimic de-a face cu Lucifer precum înţeleg unii oameni sau cu vreo fiinţă sau venerare, după cum unii oameni uneori fac referire. E doar că după creaţia Cultului Creştin, Cabala sau Archonii au decis să murdărească toate simbolurile Zeiţei. Numărul 666 este de fapt un simbol al Zeiţei. Pentagrama este un simbol al Zeiţei. Cabal a folosit în mod fals toate acestea pentru că au dorit să reţină lumea de a contacta cu energia Zeiţei.

Rob – Corect. Manifestarea naturală care poate întotdeauna să fie văzută ca pură, poate oricînd fi inversată. Altă întrebare în care vorbim despre venerarea Zeiţei. Ai menţionat înainte, am vorbit despre temple. Venerarea Zeiţei aduce din nou balansul dintre aspectele feminin şi masculin, avînd temple sau ceva ca nişte muzee de artă, unde oamenii pot să meargă şi să se bucure de natură. Ai mai descris asta înainte. Am vrut să te întreb cu privire la zeiţele antice, vorbeşti despre ele ca şi cum ar fi fost cu adevărat aici. Acestea au fost în timpuri cînd erau diferite rase pe planetă, în timpurile atlanteene, cînd diferite rase extraterestre co-existau cu umanitate, e corect?
Cobra – Da, e corect. Aş dori să explic anumite lucruri. Nu vorbim despre venerarea zeiţei în felul în care religia încearcă să o portretizeze. Vorbim despre conexiunea interioară cu aspectul feminin curat, sănătos şi frumos al creaţiei. Deci nu vorbim despre vechiul sistem de preoţi şi preotese şi temple şi biserici. Vorbim despre conexiunea interioară care se poate manifesta în afară prin clădiri frumoase care pot servi ca puncte de ancorare în grila de lumină planetară pentru a ancora acea energie.

Rob – Da. În timpurile cînd erau diferite rase de ET, diferite forme, mărimi, culori, feluri de piele, tipuri genetice, printre noi, au fost unele dintre aceste fiinţe de o natură înalt spirituală şi ei au radiat o prezenţă uluitoare. A fost foarte comun pentru oameni să se bucure de prezenţa acestor fiinţe. Ar fi corect să se afirme asta? (Da.) Şi astfel ideea a fost, la bază, că aceştia erau mari invăţători spirituali. Ei nu căutau venerarea personalităţii, oricum prin virtutea conştienţei şi cunoaşterii ei radiau calm şi pace şi se pare că îi ajutau pe alţii pe planurile interioare să stabilească o conexiune mai directă cu sursa, ai fi de acord cu asta? (Da.) Cred că, posibil, preoţimea din reţelele de ARchoni au folosit această relaţie istorică de la ET pentru oamenii de pe Terra şi au luat unele din înregistrările despre aceste fiinţe istorice şi le-au manipulat ca să fie percepute ca cerinţe de venerare personală. Asta nu a fost ceva bun şi acele opinii preoţeşti manipulate s-au plasat pe sine ca noile interpretări ale cuvîntului lui Dumnezeu prin declararea de sine ca fiind intermediari. Corect?
Cobra – Da, asta e corect.

Rob – OK. Mulţumesc. Unii oameni vorbesc despre oraşul Beijing. Spun că e foarte mult "smog" (ceaţă şi fum amestecate) şi că nu s-a mai întîmplat de mult, dar brusc e acolo. Ştii ceva despre asta? Se petrece ceva acolo, în China?
Cobra – Nu aş spune că multă ameliorarea încă.

Rob – OK. De asemenea, au fost explorări ale spaţiului de către China în orbita terrestră joasă şi ei spun că au fost pe lună în ultimii ani. Există vreo colaborare cu Galacticii şi Guvernul Chinez cu privire la programul spaţial într-un mod pozitiv sau negativ?
Cobra – Există un anumit aspect pozitiv al colaborării, dar este peste tot pe planetă, grupul Chimera prezent în armata din fiecare ţară, inclusiv China. De aceea nu se aude despre cooperarea pozitivă în mass-media chineză.

Rob – Alte întrebări ale cuiva: evident că există un plan şi ştiu că este parte din procesul de destabilizare al NOM să permită largi influxuri de emigranţi în ţările din prima linie şi asta crează tensiune printre oameni, în pricipal pentru că oameni care vin stau pe ajutor şi asta crează stress şi tensiune. Mulţi dintre localnici pot fi influenţaţi de prejudiciul rasial sau alarma socio-economică să aibă prejudicii împotriva acestor oameni. Asta e o operaţiune controlată, corect? (Da.) Ok. La momentul Evenimentului, după înfrîngerea Cabalei, aceşti oameni vor avea liberă voinţă să meargă şi să facă orice doresc?
Cobra – Hmm, despre care oameni întrebi?

Rob – Oameni care vin din alte ţări. Ei vin în special datorită dezvoltării economice. Vor putea merge acasă?
Cobra – Da, desigur. Situaţia va fi complet diferită decît acum. Toate aceste graniţe artificiale vor fi dizolvate şi oamenii vor începe să înţeleagă.

Rob – OK. Iată altă întrebare. Te rog să explici ce cauzează comportamentul homosexual? Acest comportament este al întunericului sau al energiei luminii?
Cobra – În cele mai multe cazuri este energie sexuală manipulată de Archoni pentru că atunci cînd energia sexuală a fost traumatizată sau cînd nu se poate exprima în relaţii sănătoase bărbat/femeie, se poate exprima îna cest fel, dar nu e întotdeauna aşa. Este posibil şi ca să fie o conexiune de suflet cu 2 fiinţe de acelaşi sex, ceea ce se poate exprima într-o relaţie, de asemenea. Avem o combinaţie de mulţi factori aici.

Rob – OK. Şi nu e neapărat obscură sau luminoasă şi este cum este şi nu există judecare. (Da, exact.) Ok. Bun. Cineva a întrebat despre tăbliţele de smarald ale lui Thoth şi de tăbliţele lui Hermes. Aceştia sînt aceeaşi fiinţă, corect? (Da.) Crezi că traducerea lui Doreal este cea mai curată ale acestor tăbliţe?
Cobra – Da, Aş spune că reprezentarea este destul de bună. Cred că este cel mai bun ce putem avea de moment.

Rob – Mulţumesc, şi eu sînt de acord cu ce ai spus. De asemenea vorbeşti despre Sălile lui Amenti. Asta este, de fapt, o locaţie fizică adîncă în peşterile interioare, e corect? Un fel de portal inter-dimensional...
Cobra – De fapt, este o locaţie fizică aflată sub nisipurile din Egipt. Este un centru fizic de iniţiere, care nu a fost încă descoperit.

Rob – Da, poţi să spui la aproximativ la ce adîncime de la piramida lui Kufu se va găsi sub platoul Giza în viitorul apropiat? Cineva a vrut să ştie acest puţin de informaţie. Inclusiv eu am devenit curios de adîncime.
Cobra – Este la aproximativ 30-100 de metri adică 100-300 de picioare.

Rob – Da. Îmi amintesc asta din Egipt. Ai menţionat asta. Poţi să vorbeşti despre rolul pe care Papa Francisco îl joacă în ceea ce se întîmplă la Vatican? Încă este o marionetă a Iezuiţilor şi joacă de ambele părţi ale gardului?
Cobra – El doreşte să pozeze ca băiat bun şi pentru că Iezuiţii au un plac care să interfereze cu procesul de resetare şi vor să se portretizeze pe sine ca salvatori ai umanităţii pentru a supravieţui Evenimentului. De aceea el face toate aceste mici acte de bunătate. Dacă ar fi sincer, Biserica Catolică posedă triliarde de dolari bunăstare în terenri în America de Sud, deci Biserica Catolică ar putea termina sărăcia pe această planetă imediat. Dacă ar fi un atît de mare băiat bun, ar putea iniţia această schimbare.

Rob – Da, asta e o idee măreaţă. Populaţia umană e în creştere. De unde vin aceste suflete sau aceste noi suflete sînt generate? Suflete tinere sau care e situaţia care permite ca mai multe suflete să vină aici în aceste timpuri? Au aşteptat dintotdeauna? Am aştepta şi noi timpuri mai lungi între încarnări? De ce sînt atît de multe suflete aici şi de unde vin?
Cobra – Sînt multe suflete în planul astral care aşteaptă încarnarea. Populaţia este în creştere simplu datorită dezvoltării civilizaţiei în planul fizic, ceea ce permite mai multor oameni să trăiască. Dacă există un impuls pentru ca mai mulţi oameni să se încarneze datorită în special timpurilor şi ei vor să fie prezenţi aici în planul fizic pentru că acesta este locul unde majoritatea dramei are loc.

Rob – OK. Deci aceste fiinţe sînt în parte din procesul Carantinei şi în trecut am fost obligaţi să ne încarnăm în cicluri, e corect?
Cobra – Nu, de fapt, oamenii se încarnează pentru că e timpul adecvat pentru ei să se încarneze sau cînd există un impuls puternic într-un fel sau altul să se încarneze. Da, unii oameni aşteaptă foarte mult timp pentru că nu sînt multe opţiuni în planul fizic pentru a se încarna.

Rob – Bun, ok. Dacă toţi au acelaşi impuls, bănuiesc că celui mai puternic impuls i se permite să se încarneze primul. Oameni care vor să intre şi nu sînt suficiente corpuri disponibile. Într-un fel explozia demografică e un lucru pozitiv. Permite multor oameni să trăiască experienţa în planul fizic. (Da, da, da.) Ok. Cineva doreşte să ştie dacă ne poţi aduce ceva lumină despre importanţa Libanului ca ţară, în curăţarea energiilor din Orientul Mijlociu. Şi despre vechiul oraş roman Baalbek care este un portal cu care să se lucreze în particular.
Cobra – Este unul dintre portaluri, da. E nevoie să fie curăţat. Are mare potenţial pentru Lumină. Au fost unele lucruri care au avut loc acolo, care nu sînt bune şi e nevoie să fie curăţat.

Rob – Persoana care a întrebat asta ar fi bine să se alăture grupului PFC şi să meargă acolo şi să facă cîteva invocaţii pozitive, poate duminică pentru Meditarea Planetară. Putem vedea ceva lucrarea care se desfăşoară acolo. Unii oameni sînt curioşi despre Templieri, despre Masonii Liberi şi Regalitatea din Cabală. Se pare că Isis este Zieţa lor. Care e situaţia cu Templierii? Există vreun grup al Luminii precum şi vreun fel de grup orientat către Cabala Illuminati care lucrează în stilul Templierilor?
Cobra – Da, efectiv. Avem facţiuni de Templieri pozitivi şi facţiuni de Templieri negativi. Problema cu Illuminati este că ei au facţiuni ale înţelepciunii mixate cu multă nebunie. Ei înţeleg anumite lucruri şi le amestecă complet cu instabilitatea lor emoţională şi psihologică. Este o combinaţie foarte periculoasă. De aceea situaţia pe planetă este cum este.

Rob – Da, manuscrisul recent al codexului lui Nag Hammadi pe care l-a menţionat dr. Frank Strange arată că au suprimat unele lucruri. Consideri că e foarte acurat?
Cobra – Da. Codexul lui Nag Hammadi este în fapt unul din cele mai bune fragmente de înţelepciune de dinainte de invazia Archonilor din secolul 4 care a distrus majoritatea Şcolilor de Mistere.

Rob – Foarte interesant. Valiant Thor şi dr. Frank Strange ar fi fericiţi să audă asta. De fapt, am o piesă interesantă care merge înapoi la una din postările tale pe care le-am citit. Ai spus: aţi foarte surprinşi că ceea ce este în Biblie nu este cum, de fapt, s-au petrecut lucrurile şi că asta se va lămuri în cele din urmă. Sunt destul de curios. Dr.Frank a observat monedele istorice pe una din navele stelare şi îi place să privească la Hristos şi a privit la ultima cină. A spus că doar 5 discipoli au fost prezenţi la cină, doar că în acelaşi timp existau sute de femei miezul apostolic. Poţi comenta despre asta?
Cobra – Nu voi intra în detalii. Aş spune, da, majoritatea evenimentelor, care sînt descrise în Biblie, nu s-au petrecut în felul în care sînt descrise. A existat multă cenzură în special despre prezenţa feminină, ceea ce a fost puternic suprimat din scriptură.

Rob – Da şi primesc asta de foarte multe ori. A trecut ceva de cînd am întrebat. Întotdeauna răspunzi într-un fel puţin diferit, ceea ce iluminează chiar dacă se repetă. Ai putea vorbi despre fiinţa cunoscută ca Lucifer? A fost real? Este şi el aici în Carantină? Care e situaţia cu fiinţele şi cu se relaţionează cu grupul ostil Chimera?
Cobra – Ok. Acea fiinţă a fost capturată de Forţele Luminii acum mulţi ani şi a trecut în Lumină şi acum asistă Forţele Luminii.

Rob – Uau, asta e o ştire interesantă. De fapt coincide cu ce a spus dr.Bell. El a menţionat acelaşi lucru, deci e interesat de auzit că şi tu spui asta din nou. Oamenii vor să ştie despre vise şi că sînt un fel de... Am primit multe întrebări din astea în ultima vreme. Ei se întreabă: În timp ce sînt în stare de visare sînt atacaţi? Unii oameni simt anumite lucruri pozitive. AM auzit recent, am două sau trei e-mail-uri în care oamenii au somnuri foarte deranjate. Sînt curios, şi ei au vrut să ştie: sînt manipulate visele? Se eliberează vechile contracte de suflet? Există curăţare care are loc? Ce se întîmplă în timpul-visare? Sîntem manipulaţi? E un proces natural care nu interferează cu bunii sau cu răii?
Cobra – A fost manipulat pentru că ARchonii din planurile astrale şi în special din palnurile eterice au tehnologie să influenţeze starea de vis. Nu s-a curăţat încă complet, dar există un proces de curăţare deci e o combinaţie din amîndouă.

Rob – Da. M-am uitat mult la noile fotogtafii E.T. care au venit de la George Filer şi diverse alte exemple. Vedem multe din aceste nave care se transformă, cu adevărat unice, care arată dincolo de fizicalitate, cumva în stare energetică. Ce gîndesc eu că se petrece acum, vizualizările în creştere pentru a pregăti oamenii pentru eventualul moment în care nave fizice stau stabil pe cer şi ca un anunţ formal că avem prieteni şi vecini în cartier şi că au venit să ne ajute. Multă lume gîndeşte că va fi o preluare de turnură negativă, şi tot felul de idei. Cred că e o schimbare masivă de energie care are loc de care nu prea ne dăm seama, Cobra. Eşti de acord că aceste nave vin în atmosferă şi cu dimensiunea lor hiper-dimensională, cu manipulare de frecvenţe de inserturi holografice pe niveluri multi-dimensionale ajută la curăţarea şi stabilizarea populaţiei? Este acest gen de activitate ce se întîmplă?
Cobra – Da, şi asta are loc.

Rob – Ai putea împărtăşi mai multe despre asta şi aceste diverse nave cu forme? E clar că sînt aici. Luminile se schimbă şi se metamorfozează în diferite forme. Poţi spune mai multe despre asta?
Cobra – Bun, sînt multe nave cu multe misiuni în jurul planetei. Scopul lor este ca în primul rînd să stabilizeze plăcile tectonice şi în al doile să stabilizeze grila de energie eterică. Ei sînt aici cu aceste misiuni de ceva vreme. Ei au fost aici, de fapt, pe toată istoria umanităţii. Nu e nimic nou. Ei sînt cu adevărat aici pentru a activa tranziţia ca umanitatea să supravieţuiască. Fără asistenţa lor această planetă ar fi fost distrusă de mai multe ori în trecut.

Rob – Da. Iată o întrebare bună, ai vorbit de Stonehenge data trecută şi ce vor ei să ştie este dinamica energiilor de acolo în detaliu. Cu ce stea se aliniază, dacă circulă energie stelară în toate direcţiile pe toate planurile. Adună şi focalizează energiile pămîntene, le împrăştie radial? Există vreo diagramă undeva care să descrie energia de la Stonehenge în detaliu pe care ai recomanda-o? Şti de vreo stea sau vreun sistem stelar care este asociat în particular cu acel loc?
Cobra – Stonehenge este construit pe un punct de vortex din grila planetară şi conexiunea sa principală este cu Sistemul Stelar Pleiade. Este un portal de inserţie pleiadean. Dacă te duci acolo şi mergi printre pietre, vei putea simţi energia pleiadeană foarte puternic. Este unul din cele mai puternice vortexuri pleiadeene de pe planetă.

Rob – Foarte interesant. Dacă ai putea în cercetarea ta sau din cunoaşterea ta pentru cineva care doreşte să privească la energia care este acolo, vreau să spun, ei doresc să disece energia care se simte cel mai bine. Există vreun fel de explicaţie mecanică sau vreo teorie de vortex energetic pe care o pot căuta să o înţeleagă?
Cobra – Va fi nevoie să verific, dar sînt anumite lucruri destul de interesante despre asta care sînt pe Internet.

Rob – Da, căci fiecare spune multe lucruri diferite despre asta. Primim întebarea asta tot timpul despre umanii care mănîncă carne de alte animale. E săntos sau nu?
Cobra – Corpul uman, înainte să atingă o anumită frecvenţă vibraţională are nevoie efectiv de o anumită cantitate de carne. Nu te forţa să încetezi să mănînci carne dacă corpul tău o cere, dar e un anumit punct cînd laşi în mod spontan carnea. Nu mai e necesară.

Rob – Da şi asta ar fi o integrare pozitivă, prieteni. Nimeni nu este forţat să facă ceva. Va veni în mod natural dintr-o schimbare vibraţională şi o conştientizare a diferitor aspecte care vor lua locul şi va veni în interiorul fiecărei persoane de aici. Oamenii au vrut să ştie, iată una interesantă, cumva adînc metafizică şi voi lăsa această întrebare deschisă. Te las pe tine să răspunzi. Poţi să ne spui mai multe despre Unie? Cum a apărut Unul şi unde se află?
Cobra – Unia nu a apărut. Unia a existat întotdeauna, este şi va fi. Nu este localizată. Unia defineşte sistemul de coordonate de localizare. Unia este pretutindeni şi nicăieri în acelaşi timp.

Rob – Sînt de acord în totalitate. Unia este oriunde şi nicăieri. Este iminentă şi transcendentă. Mergînd la "marele mister" dacă Unia are capacitatea să creeze Universul, de ce nu este posibil să rezolve problema Chimera?
Cobra – Asta este pentru că problema Chimera şi-a avut originea din funcţia aleatorie, care nu este logică. Nu e ceva care poate fi înţeles. E necesar să fie curăţată de Unie, prin protejarea propriei conştienţe în experienţa acestei anomalii aleatorii şi prin această experienţă, Unia începe să înţeleagă această anomalie şi absoarbe asta în sine. Asta este Lumina care absoarbe întunericul în ea însăşi.

Rob – În interviul cu Untwine ai menţionat că Creaţia va fi absorbită înapoi în Unie. Este doar un aspect ciclic al planului fizic care se pare că se contractă. Unia este mereu prezentă oriunde. Ai putea explica din ce motiv Unia va absorbi toată creaţia?
Cobra – Simplu pentru tot ce există are un ultim ţel al evoluţiei - este să fie absorbit în Unie, pentru a atinge cea mai înaltă stare de conştienţă. Spaţiul, timpul şi materia sînt doar proiecţii, care vor fi absorbite, înapoi în Sursă.

Rob – Ok. Am avut cîteva întrebări intersante săptămîna asta. Uneori cele care se întreabă sînt cele din care primesc cîteva la fel. Am primit multe întrebări. Am două deodată acum. Să vorbim despre sistemul educaţional la momentul Evenimentului. Libertatea va veni şi va fi un întreg nou sistem de educaţie. Mulţi oameni se plîng de represiunea acestuia. Cînd are loc Evenimentul va fi sistemul educaţional liber să se schimbe sau e vreo restructurare planificată?
Cobra – Va fi o restructurare graduală datorită logisticii şi de asemenea paradigma se va schimba destul de drastic şi asta va cere ajustări de timp. Sistemul educaţional de pe planetă, după Eveniment, în primele luni după Eveniment, va fi în continuă schimbare, în actualizare constantă. Va fi o anumită cantitate de confuzie pentru că oamenii vor fi nevoiţi să treacă peste sistemul lor de convingeri actual. Multe din vechile sisteme se vor nărui şi oamenii vor fi nevoiţi să treacă printr-un anume proces psihologic ceea ce nu se va petrece peste noapte.

Rob – Corect şi cînd vor trece acest proces vor exista, desigur, noi forme de învăţare. Vom fi nevoiţi să punem deoparte vechea percepţie de idei. Cred că încă vom putea să folosim universităţile. Eşti de acord cu mine că întregul schimb de paradigmă general din educaţie va fi de la simpla repetare a faptelor la unul de interiorizare şi realizare a procesului de învăţare şi cumva o ştiinţă în înţelegerea spirituală va veni în educaţie?
Cobra – Da, aceasta este calea generală care va avea loc, da.

Rob – Oamenii spun mereu cînd răspunzi aşa tu să întrebi: poţi să elaborezi mai mult?
Cobra – Ok, deci, bazic, ce se va petrece este această idee nouă, care va fi distribuită prin mass-media, ceea ce va începe să prindă formă în minţile umane şi apoi diferite aspecte ale populaţiei se vor ajusta şi asta va lua ceva timp. De aceea va fi un proces gradual. Şi apoi, desigur, copii vor avea nevoie să absoarbă aceste noi idei ceea ce va fi complet diferit de ce li s-a spus în trecut, deci va exista un anumit grad de confuzie. Dar în final umanitatea ca întreg va începe să înţeleagă ce se petrece.

Rob – Da, mulţumesc foarte mult. Cineva a întrebat: de ce a fost Polonia în decursul istoriei sale mereu în situaţii dificile, al doilea r.m., atacată de Germania, folosită ca pion, cu protecţie oferită, Rusia a trădat, Anglia, multe alte situaţii? Joacă Polonia vreun loc critic în învingerea forţelor întunericului pentru că ei preţuiesc libertatea şi independenţa atît de mult? Cineva a întrebat asta.
Cobra – Este pentru că, simplu, Polonia este într-o zonă geo-politică şi situaţie nefericită, între Rusia şi Europa. E ca o zonă tampon şi desigur absoarbe majoritatea conflictului dintre aceste zone cheie.

Rob – OK. Este un răspuns foarte bun. Apreciez asta. Iată una interesantă şi voi răspunde înainte. Voi spune că cred că este ca un transceiver radio care transmite energie şi informaţie care permite comunicaţii între oameni din timp şi ET-ii fără a avea nave spaţiale. Ce este Arca That’s a very good answer. I appreciate that. Here’s an interesting one and I’m going to answer before. I’m going to say I think it’s like a radio transceiver that’s transmitting energy and information that allows communications between people of the time and the E.T.’s without having space ships. What is the Chivotul Legii (Chivotul Legămîntului - Ark of the Covenant)?
Cobra – Era o cameră de manifestare.

Rob – O cameră de manifestare... cum ar fi obiecte materiale care apar acolo?
Cobra – Anumite versiuni timpurii ale acesteia aveau această abilitate. Versiunile de mai tîrziu aveau capabilitatea de a crea anumite cîmpuri electro-magnetice pentru a activa comunicarea cu alte dimensiuni, dar nu manifestarea în sine, această funcţie nu mai era.

Rob – Chivotul LLegii despre care se vorbeşte în Biblie, unde se află astăzi?
Cobra – În mîinile Forţelor Luminii.

Rob – Aşa mai merge - e suficient de bine. În regulă. Cred că mai am cîteva întrebări aici. Unii oameni au vrut să aprofundeze situaţia. Avem marea chestie cu piratarea de la Sony. Ai putea vorbi despre asta? Cineva a întrebat dacă poţi să scrii un contract cu diavolul? Există diavolul şi dacă nu, cu cine au semnat toate starurile rock cu sufletele lor? Ai putea vorbi mai mult despre situaţia cu piratarea reţelei Sony? Şi în relaţie cu piratarea filmului cu interviul. Încearcă să construiască o operaţiune de steag fals sau ceva de genul ăsta? Mă întrebam dacă Forţele Mişcării de Rezistenţă au făcut ceva. A avut loc o închidere a Koreei de Nord de către Forţele Luminii?
Cobra – Nu, nu, Mişcarea de Rezistenţă nu a fost implicată în asta.

Rob – OK. A fost un atac american asupra lor?
Cobra – Da.

Rob – OK. Mulţumesc. Bun. Iată o întrebare care spune: din ce ai spus nu există seminţe astrale proaspete care să vină sin alte sisteme stelare. Oameni care s-au încarnat au fost înăuntrul acestui proces pentru 25000 de mii de ani cu excepţii extrem de rare. Ei găsesc destul de greu de acceptat că au fost manipulaţi pentru 25000 de ani. De ce nu am fost capabili să ne eliberăm noi înşine singuri? Dacă cineva nu vrea cu adevărat să fie parte din acest proces cu grila de reîncarnare, se întoarce îanpoi la acea idee gen: cum ne naştem. Este un proces care nu se află sub controlul administraţiei? E ceva ce doar se întîmplă? Un suflet este în planul mental şi sînt atraşi înăuntru? Cum ne putem elibera de asta?
Cobra – Nu este simplu. Avem nevoie să... De fapt e necesar ca Evenimentul să aibă loc mai întîi pentru a sparge complet starea de Carantină de pe planetă şi atunci ne vom elibera de asta. Şi din păcate, da, am fost prinşi aici în capcană pentru cel puţin 25000 de ani.

Rob – OK. Oamenii sînt îngrijoraţi despre familiile regale din Scandinavia. Sînt toţi implicaţi, sînt ai Cabalei sau ai Luminii? Sînt implicaţi adînc? Diferă de la individ la individ? Cît de adînc sînt implicaţi regalitatea scandinavă cu Cabala?
Cobra – Diferă de la individ la individ dar ei nu sînt principalii de care să ne îngrijorăm.

Rob – OK. De asemenea în Scriptura Buddhistă au o mulţime de istorii despre focul etern. Ei spun că sînt dureroase dar e doar temporar căci toate celelalte sînt în Buddhism. Ei spun că e trist dar necesar. În Scriptura Tibetană vorbesc mai mult în termeni care nu sînt reali, mintea face ca furtuna să fie reală. Există vreo cale pentru noi să trecem dincolo de furtuna pe care o percepem, tot ce discutăm e un fel de, situaţia e cam amestecată şi sîntem toţi interesaţi pentru că ne simţim ameţiţi de furtună. Există vreun ceva ce putem face să trecem dincolo de această furtună mentală care este propria noastră creaţie de iluzii?
Cobra – Ori de cîte ori te conectezi cu propriul suflet, treci dincolo de asta. Deci cu cît ai mai mult contact cu sufletul, cu atît mai mult treci dincolo de asta.

Rob – OK. Aş dori să trecem la altă întrebare. Încă cîteva minute. Care este cea mai bună cale să contactezi cu propriul suflet?
Cobra – În primul rînd să fi absolut sincer cu tine însuţi. Apoi să permiţi sieşi să elibereze şi să simtă toate emoţiile şi să le integreze. În al treilea, să apreciezi frumuseţea. Al patrulea este meditaţia.

Rob – OK. Bănuiesc că e suficient. CIneva are altă întrebare cu privire la ce se petrece cu Penetrarea prin Compresie. E încă la aceeaşi distanţă? Dacă da, de ce nu s-a apropiat mai jos şi să îi scoată din Terra interioară sau ceva aşa? E stadiul final, nu va ajunge mai jos de atît?
Cobra – Am intrat acum în faza de penetrare ceea ce înseamnă că procesul actual de penetrare prin compresie a început. Nu e un proces instantaneu. NU este un eveniment instantaneu. Este un proces care a fost iniţializat cu această activare de portal şi va culmina la Eveniment.

Rob – OK. Din ce vedeţi aici, prieteni, spuneţi-mi dacă e vreo analogie interesantă. Din ce ai descris e un strat în jurul pămîntului, ca o ceapă care este cîmpul de penetrare prin compresie. Se pare că ceea ce descrii este, dacă ne-am putea imagina, nu într-un singur loc, nu se ridică tot Vălul deodată ci în mici zone peste tot pe planetă, mici nano-viruşi de Lumină care penetrează Vălul şi eventual, va străluci prin acesta complet. E corect? E un fel de fum străveziu care vine din diferite locuri, corect?
Cobra – Asta este exact ceea ce se întîmplă.

Rob – Da, asta vizualizam eu. Este scala Bovis un indicator de încredere al creşterii nivelelor de energie?
Cobra – Aş spune că este foarte rudimentar şi nu foarte exact. Dar da, e ceva ce se poate folosi, aş spune, cred că frecvenţa vibraţională. Nu e de acurateţe, dar e ceva ce mulţi oameni folosesc în măsurătorile lor.

Rob – OK, mulţumesc. Unii oameni se întreabă, petrec multe ore în meditaţie şi încearcă să se conecteze cu sinele interior al lor. Ei încep să simtă acele vise-de-zi şi cîmpurile morfogenice, încep să primească informaţie. Sînt incapabili să ajungă acolo conştient. Se poate aştepta ca această informaţie să fie mai clară odată ce Evenimentul are loc?
Cobra – Da, desigur.

Rob – OK. Încă una mică. Mai avem probabil încă două şi te vom lăsa să pleci. Ce este instalaţia de lîncă Tungsten din Siberia? E vreo instalaţie guvernamentală?
Cobra – Da, sînt destul de multe intalaţii, aş spune, multe, complexe militare în acea zonă. A fost o zonă de multă activitate în dezvoltarea programului nuclear rusesc şi unele proiecte militare secrete s-au desfăşurat în acea zonă, de asemenea.

Rob – OK. Aş vrea să întreb cu privire la ADN... Poate fi manipulat ADN-ul şi putem stabili o conexiune ADN mai puternică cu sufletul în mod verbal şi care este cea mai bună cale să facem asta? Prin intonare de mantre? Există vreo cale prin care putem forja o conexiune a luminii pntre suflet şi corpul fizic?
Cobra – Oamenii sînt atît de focalizaţi pe ADN că uită aspectul cheie care este conştienţa. Ce este cel mai important aici este starea de conştienţă. Orice poţi face să creşti propria conştienţă pentru a păstra frecvenţele vibraţionale înalte, conştienţa este calea de reuşită.

Rob – Şi ADN-ul va răspunde: e o flacără vie.
Cobra – Exact.

Rob – Mai avem multe întrebări prin care nu o să pot trece. Doresc să-ţi mulţumesc pentru timpul tău. A fost un interviu foarte informativ. Dacă ai putea să ne laşi cu încă o mică informaţie bună pe care simţi că e important şi pe care poate eu nu am întrebat-o cu privire la activare sau schimbări pozitive. Ar mai fi ceva ce ai dori să împărtăşeşti cu oaspeţii noştri de azi cu privire la penetrările pozitive care vor veni sau ce putem face?
Cobra – Cum am mai spus, am intrat în faza de penetrare şi Forţele Luminii au dat instrucţiuni pentru noi să începe să vizualizăm cum este viaţa noastră după Eveniment. Să avem această focalizare, fără prea multă energie a întunericului care să fie pe planetă. Nu atît de mult din ce s-a întîmplat ci mai mult din ce vrem să creăm, ce vrem să manifestăm. În ce fel de lume ne-ar plăcea să trăim. Vizualizaţi asta. Vizualizarea accelerează manifestarea celor vizualizate. Aş invita pe toţi să meargă pe blog-ul meu şi să citească raportul care este destul de interesant.

Rob – Cobra, încă o dată mulţumesc foarte mult pentru ajutorul tău de astăzi. A fost o onoare şi un privilegiu să te avem la emisiunea Victoria Luminii, aşteptăm să te avem din nou luna viitoare. Crăciun fericit şi Sărbători Fericite tuturor de oriunde: tuturor ce urmăresc blog-ul lui Cobra, tuturor lucrătorilor Luminii, mai ales oamenilor din PFC, inimile noastre merg către voi, Victorie Luminii! Vizitaţi acel site, ne sînt de ajutor donaţiile, avem nevoie deca impuls. Fiţi binecuvîntaţi cu toţii.
Cobra – Vă mulţumesc tuturor. Vă doresc Sărbători Fericite şi Victoria Luminii!

Rob – Mulţumesc foarte mult Cobra. Pentru cei dintre voi din audienţă care doresc să cumpere oricare din tehnologiile de vindecare cu laser sau sînt interesaţi în sprijinirea site-ului prin cumpărare sau donaţii vor fi foarte mult apreciate. Aş dori, de asemenea, să vă rog pe toţi să daţi o privire pe http://prepareforchange.net pentru a vă implica în schimbarea pozitivă prin pace şi acţiuni non-violente pentru a sprijini adevărul. Victoria Luminii!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu