După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150127

Benjamin Fulford - 27 ianuarie 2015 - Grecii au terminat cu sclavia datoriei, un rege rău moare, atacul ruşilor...


Grecii au terminat cu sclavia datoriei, un rege rău moare, atacul ruşilor, băncile centrale în panică şi elita în Davos o fredonează, în timp ce planeta arde...


Revoluţia globală împotriva legiuirii Cabalei şi a stilului de atorie bailoniană continuă să se desfăşoare, lăsînt Europa şi Orientul Mijlociu în bulversare. Grecii au făcut cea mai groasă mişcare, săptămîna trecută, cînd au dat un şut guvernului sclav al Cabalei şi au ales un guvern care promite să termine sclavia datoriei. Ruşii nu au rămas în urmă cînd şi-au scos mănuşile şi au început o campanie militară deplină împotriva armatei de mercenari cabalişti din Ukraina de Est. De asemenea, guvernul sclav al cabalei din Yemen, localizat lîngă cîmpurile de petrol ale Arabiei Saudite a fost aruncat, săptămîna trecută, imediat ce regele saudit Abdullah a murit.

Sistemul bancar european este şi el în bulversare severă cu Banca Centrală Europeană forţată să emită un trilion de Euro, în aparenţă pentru a impulsiona economia, dar în realitate, pentru a preveni colapsul total al sistemlui bancar european.

Aceste incidente sînt părţi interrelaţionate ale unei singure campanii de a elibera planeta de sub cabala satanică care încă încearcă să pornească al treilea război mondial pentru a sclaviza umanitatea permanent.

Tot săptămîna trecută, reprezentanţi ai unui grup care încearcă să înlocuiască dolarul US controlat de Cabală cu SDR-urile controlate de Cabală au contactat Societatea Dragonul Alb în încercarea de a justifica planurile lor (SDR =Special Drawing Rights - Drepturi Speciale de Retragere). Esenţa mesajului lor era:
că pentru a reduce distorsiunile în economia lumii cauzate de dolarul USA, aveau nevoie să îl înlocuiască gradat cu SDR-uri. Bazic, era un blabla deghizat în limbaj financiar bombastic.

Li s-a spus în limbaj comun că un jubileu, o redistribuire unică de active (bunuri) şi o campanie masivă (de multe trilioane de dolari) pentru a termina cu sărăcia şi a opri distrugerea de mediu nu erau cereri negociabile. Dacă vor eşua în a face asta, li s-a spus, va fi o certitudine matematică că actualul sistem va colapsa în eşec catastrofic ceea ce va conduce la un scenariu de tip revoluţie franceză sîngeroasă.

Elitele însele, adunîndu-se la Davos în Elveţia, săptămîna trecută, se pare că au acceptat înfrîngerea, cel puţin potrivit titlurilor din tabla de discuţii precum:
"Lideratul în criză, inegalitate, polarizare, paralizie: lideratul public eşuează?" şi "Actualele modele de creştere eşuează în crearea de locuri de muncă şi rezolvarea inegalităţii veniturilor?"
https://agenda.weforum.org/2015/01/your-day-by-day-guide-to-davos-highlights/

În cazul în care nu şi-au dat seama încă, răspunsul la ambele întrebări ale lor este "da".

Hai să privim mai de aproape la situaţia Greciei pentru a înţelege genul de politici propagate de oamenii care sînt acum la conducerea Lumii Financiare Mondiale. Grecii au fost puşi sub FMI în 2010. Ca scriitor de economie, vreau să vă spun că am văzut mereu şi mereu, pe durata anilor, acelaşi lucru care se petrece cînd ţările cad sub gheara FMI-ului. Li se spune acelaşi lucru: "Stoarceţi toţi banii care puteţi de la oameni, luaţi toate resursele şi înmînaţi-le mafiei bancare internaţionale." Asta a făcut ex-guvernul sclav din Grecia. Rezultatul a fost că PNB grec a căzut un 25%, veniturile au căzut cu 30% şi datoria a crescut de la 126% la 175% în ziua de azi. Pe deasupra, o mulţime din insulele lor nu mai sînt greceşti.

Grecii s-au săturat în final şi au ales un guvern care promite să renunţe la datorie. Ei încă vor să folosească Euro, dar dacă fac asta, vor fi obligaţi să continue să execute ordine de la Germani. Ar fi interesant de luat aminte că Rusia a oferit să trimită gazul pe care îl livrează către Europa prin Grecia (dîndu-le grecilor taxe de tranziţie grase) şi să cumpere produse greceşti. Dacă grecii emit propria lor monedă, este adevărat că majoritatea elitelor lor nu vor mai fi capabili să cumpere maşini Mercedes, dar influxul subsecvent de turişti şi exportul ar face cetăţeanul grec mult mai bogat.

E doar o chestiune de timp înainte ca spaniolii şi italienii să realizeze acelaşi lucru. Proiectul Euro va funcţiona numai dacă ţările mediteraneene înmînează controlul total birocraţilor nealeşi din Bruxelles şi lorzilor lor cabalişti. Rezultatul acestei manevre ar fi fascismul în Europa.

Acuma haideţi să privim la ce fac Ruşii. Ca urmare a tăierii gazului din săptămînile trecute către neplătitorii eterni ai guvernului nazist Ukrainean, şi-au scos în final mănuşile şi au trecut la ofensivă totală împotriva armatei străine de mercenari din Ukraina de Est. Ruşii luptă pentru tărîmul lor, mercenarii pentru bani, e destul de uşor de ghicit cine va cîştiga.

Noii aliaţi ai Rusiei sînt turcii, împreună cu Iran, Irak şi între timp Pentagonul continuă ofensiva împotriva Israelului şi regimului satanist saudit. Moartea de săptămîna trecută a Regelui Abdullah, unul dintre cei mai "meschini" lideri de pe această planetă,
http://rt.com/news/226147-seven-facts-king-abdullah/
a marcat un punct major de cotitură. Fratele său senil, Salman, a preluat puterea, dar acel regim, finanţatorul principal al terorismului global, este sortit colapsului.

În acest link, apropos, se poate vedea cum preşedintele Obama se înclină şi pupă inelul lui Abdullah şi aparent George Bush Jr. îl pupă cu limba.
http://thelibertyblog.org/wp-content/uploads/2012/07/ObamabowsAbdullah1.jpg
http://foodforthethinkers.com/2011/02/11/did-bush-kiss-the-saudi-king/

Reţineţi şi saudiţii şi Bush-ii au fost adînc implicaţi în trădarea din 9-11 împotriva Statelor Unite în timp ce Obama încă repetă minciunile lor despre acel incident.

Căderea preţului petrolului şi armatele care se apropie sînt ambele precursoare ale predestinării acelui regim satanic.
Căderea regimlui păpuşelelor cabalei şi saudite din Yemen a marcat şi un punct de cotitură. Yemeniţii au privit lung către vecinii lor saudiţi ca la nişte crescători de cămile nesofisticaţi şi neciopliţi cărora doar li s-a întîmplat să îi lovească norocul cu petrolul. Mesele sînt pe cale să fie inversate.

Inteligenţele franceză şi britanică informează acum că Zionazistul israelian Netanyahu sau regimul Nazionist pierde mult din venitul petrolului din Orientul Mijlociu care l-a furat din Irak, datorită pierderilor militare ale armatei de proximitate Israelo/Saudită, Statul Islamic. Din acest motiv, potrivit unui agent francez, "ministerul apărării francez s-a aflat în Riyadh pe 4 ianuarie 2015" şi a confirmat că Libia va fi invadată în 3 luni cu scopul de a securiza petrolul pentru Israel".

Reţineţi că Franţa şi Israel sînt ambele sub conducerea secretă a familiei Rothschild. Deci, ce se întîmplă cu adevărat este un efort de a menţine familia Rothschild departe de a falimenta prin furtul de petrol din Orientul Mijlociu şi prin furtul de gaz din Ukraina. Mesaj către familia Rothschild: "sînteţi terminaţi matematic să ajungeţi la faliment şi o fanfaronadă a criminalilor internaţionali nu vă va salva. Şi încă ceva, staţi departe de Libia."

Vorbind despre faliment, cîteva din victimele bancare ale recentului plonjeu al preţului petrolului încep să apară. Potrivit unor surse MI5 "Standard and Chartered caută un nou şef ca rezultat al proastei performanţe a produselor şi expunerea petrolerei JP Morgan a cărei producţie fără investiţii de petrol şi gaz a generat o datorie de 99.9 miliarde de dolari. Datoria Wells Fargo este de 98 miliarde USD şi a Băncii America de 59.7 miliarde USD." Acesta este doar vîrful iceberg-ului. Imensa scădere a Euro, cu siguranţă, a condamnat multe bănci.

Poţi fi sigur că planuri sînt gătite chiar în acest moment pentru a bloca conturile oamenilor de rînd pentru a salva bancherii şi băncile.

Linia de final este că modelul economic European/American bazat pe sclavia datoriei şi folosind armatele de proximitate pentru a fura resurse nu mai funcţionează. Fredonatul cu un sistem cu asemenea trucuri precum rate de dobînzi negative şi prese de imprimat bani nu va funcţiona.

Ceea ce este nevoie este o versiune vestică a modelului planificat central/capitalist pe care japonezii îl aveau (pînă cînd americanii i-au forţat să îl demonteze) şi pe care chinezii l-au imitat cu mare succes. E necesar ca sistemul să fie reiniţializat.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu