După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150120

Cobra - Protecţie - 20 ianuarie 2015


Cu toate că o mare parte a grilei scalare de plasmă a fost eliminată după deschiderea Portalului IS:IS, o mare parte încă rămîne. Faza de Penetrare nu înseamnă numai curcubee şi comete frumoase, sîntem în mijlocul războiului ocult dintre Forţele Luminii şi forţele întunericului.


Grila scalară de detecţie OZN acoperă întreaga suprafaţă a planetei şi este alimentată din Long Island.
Alătură-te nouă în fiecare duminică pentru meditarea săptămînală de Eliberare Planetară.
Împreună putem elibera planeta noastră, dar e necesar să lucrăm împreună în pace şi armonie.


De aceea este de cea mai mare importanţă pentru oameni să fie conştienţi de existenţa şi influenţa grilei scalare de plasmă şi alte arme energetice pe care Cabala sub îndrumarea gupului Chimera le folosesc să suprime conştienţa umană şi să prevină sosirea Luminii. Iată un articol relativ bun despre asta:
think-bigger-look-deeper-part-two-by-bradley-loves

Evenimentul NU va avea loc pînă cînd nu se va avea grijă de grila scalară de plasmă.

Mulţi Lucrători şi Luptători ai Luminii sînt principalele ţinte ale armelor de energie direcţionată pentru că ei sînt principala ameninţare a securităţii actualei închisori matriciale de pe planetă şi a mînuitorilor ei.

Prima linie călăuzitoare pentru protecţie pentru indivizii ţintiţi este să încerce să menţină stadiul de balans şi armonie pe parcusul tuturor activităţilor zilnice. Asta înseamnă a învăţa să devi maestru în dominarea abilităţilor de a gestiona priorităţile şi timpul şi a învăţa cînd să spui da şi cînd nu şi să eviţi toate elementele şi situaţii toxice şi oameni toxici din viaţa ta. De asemenea este bine să găseşti ceva timp de linişte în fiecare zi sau să-l petreci în natură şi/sau în meditare pentru a te reconecta cu Sinele Superior.Sursele Dragon au comunicat un protocol de meditare pentru protecţie efectivă. Se recomandă folosirea acestui protocol o dată sau de cîteva ori pe zi şi menţine acest scut de protecţie pînă la faza de Penetrare pentru a menţine frecvenţa vibraţională a Luminii:

1. Relaxează corpul, emoţiile şi mintea prin focalizarea asupra respiraţiei sau în orice alt fel care funcţionează pentru tine

2. Vizualizează un vortex alb strălucitor de Lumină care emană din chakra ta de Suflet în jos prin tot corpul tău în sensul acelor de ceasornic, purificînd cîmpurile energetice ale corpurilor fizic, plasmatic, eteric, emoţional şi mental. Menţine acest vortex prin conectarea sa la Sursa Unviersală a Luminii şi programează-l să menţină toată energia corpurilor purificată

3. Vizualizează un scut de oglindă semi-permeabilă în formă de ou în jurul cîmpului auric al corpurilor fizic, plasmatic, eteric, astral şi mental. Acest scut de oglindă permite toate energiile pozitive să intre în cîmpul tău energetic, dar reflectă şi respinge toate energiile negative înapoi la sursa lor (returnare la expeditor). Programează acest scut-oglindă să te alerteze cînd orice tip de energie negativă este direcţionată către tine şi scutul să o reflecte înapoi la origine

4. Vizualizează Lumina cum rearanjează părţi din tine şi toate părţile din cîmpul energetic înapoi la starea de balans şi armonie. În timp ce faci asta poţi să intonezi mantra OM pentru că OM este sunetul primar al Luminii şi rezonanţa sa va restaura armonia mai eficient.Dacă te afli sub atac puternic de plasmă sau scalar, aşa numtul dispozitiv al Razei Violet te poate ajuta. Prin aplicarea baghetei în cîmpul auric poţi scoate plasma negativă generată de către atacul scalar:
Phillip Wollen - subtitrat în 18 limbi

Dispozitivul Raza Violetă Darsonval este un dispozitiv cu o bobină Tesla care generază cîmp pozitiv de plasmă şi transmută plasma negativă care a fost generată de manipularea undelor scalare.

Alt element decisiv în acest război ocult este de a duce cît de mulţi oameni posibil departe de întuneric către Lumină. Sînt mulţi membri din conducerea de mijloc a Cabalei care fac fapte negre doar pentru că sînt forţaţi să facă asta sau pentru că nu văd altă opţiune, fiind sub presiune sau manipulare financiară, psihologică sau fizică. Ei sînt congresişti mituiţi, masoni liberi de nivel înalt care sînt motivaţi în direcţie negativă, executivi lacomi ai diverselor corporaţii, piloţi care operează drone ucigaşe, soldaţi care apasă tragaciul, personal care operează armele direcţionale scalare, fanatici religioşi care varsă propriile traume asupra civililor inocenţi.

Acest mesaj codat a fost comunicat pentru aceşti oameni de mijloc de la o anumită sursă care doreşte să rămînă anonimă:
"Piatra de căpătîi a piramidei a fost eliminată. Ochiul a-toate-văzător a fost închis forţat şi nu te mai priveşte. Eşti acum în siguranţă să te întorci la Lumina Iubirii. Tubal Cain"

Sursele Dragon au sugerat o meditaţie pentru a aduce Lumina în sufletele acelor oameni şi mulţi dintre ei vor trece în Lumină, astfel slăbind efectiv baza puterii Cabalei:

1. Relaxează corpul, emoţiile şi mintea prin focalizarea asupra respiraţiei sau în orice alt fel care funcţionează pentru tine

2. Vizualizează un vortex de lumină albă strălucitoare care coboară, din chakra stea a Sufletului tuturor acelor oameni de mijloc ai Cabalei, în cîmpul lor energetic şi în personalitatea lor, trezindu-i la realitatea Luminii, ghidîndu-i să se depărteze de Cabală, dîndu-le putere să se elibereze pe sine de întuneric

3. Vizualizează toţi acei membri de mijloc ai Cabalei cum se alătură reţelei planetare a Luminii şi cum depun armele de distrugere şi înşelătorie, cum învaţă să coopereze şi să se alăture societăţii umane într-un fel constructiv.

Unul din cele mai mari blocaje psihologice ale Cabalei este complexul lor de inferioritate pe care încearcă să-l ascundă şi să-l mascheze cu toată fanfaronada despre "linajele de sînge". Inconvenabilul adevăr este că linajele de sînge ale Cabalei Khazar îşi au originea în omul de Neanderthal, primitiv, crud, violent şi mai puţin inteligent, în timp ce masele umane au evoluat în ceva mult mai rafinat, echilibrate şi mai inteligente - omul Cromagnon:
neanderthals-and-semitesRugăm să înţelegeţi că cu toate că articolul de mai sus ar putea fi bazat pe ideologie, majoritatea evidenţelor ştiinţifice rămîn valabile. E suficient să înlocuieşti Khazarieni cu Semiţi/Evrei cînd citeşti acest articol.

Mişcarea de Rezistenţă a emis cîteva avertizmente, către nucleul Cabalei, de a opri atacul asupra Lucrătorilor şi Luptătorilor Luminii cu arme de energie scalară direcţională. Din moment ce aceste avertizmente au fost ignorate, Rezistenţa a iniţiat protocolurile "dăm drumul la cîini". Asta înseamnă că nu vor mai reţine de la acţiune indivizii de la suprafaţă sau grupuri care doresc să oprească membri ai Cabalei din propria lor liberă voinţă şi iniţiativă.

Aceasta înseamnă că suprafaţa planetei a devenit subit un loc destul de nesigur pentru membrii-nucleu ai Cabalei. De aceea Donald Rumsfeld a vîndut casa şi a evadat în New Mexico:
Donald Rumsfeld vinde casa din D.C.

Joe Biden a gustat deja din această situaţie:
Coincidenţe interesante

Mişcarea de Rezistenţă a comunicat că dacă atacurile armelor de energie direcţională nu încetează, ar putea declanşa protocoluri pentru arestarea rapidă a celor patru ne-sfinţi: Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Bush sr. şi Henry Kissinger.

Dacă aceste protocoluri sînt declanşate, vor avea efecte drastice de destabilizare în situaţia planetară geopolitică şi cu toate că vor grăbi Evenimentul, întreaga tranziţie ar fi mult mai haotică şi violentă. Rezistenţa este foarte conştientă de conexiunile dintre cei patru ne-sfinţi cu grupul Chimera. Rezistenţa speră că sănătatea mentală va prevala şi măsurile extreme încă pot fi evitate.

Într-o notă mai pozitivă, RR6 va fi activată mîine şi în timpul acestei activări, coada de plasmă a Cometei Lovejoy va trece prin Pleiade după cum se vede de pe Terra. Acest eveniment cosmic va trimite o undă de energie pozitivă către Tunelurile de plasmă ale lui Set peste tot la suprafaţa acestei planete şi va declanşa transformarea lor. Pe scurt, ne putem aştepta la multă activitate a Forţelor Luminii în următoarele săptămîni.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu