200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150131

Cobra - Conferinţa Taiwan - Noutăţi despre situaţia Sistemului Solar - 29 ianuarie 2015



Conferinţa din Taiwan a fost un succes enorm. Datorită faptului că Taiwan este unul din principalele centre ale forţelor pozitive Dragon, s-a reuşit creşterea unei comunităţi de Lucrători şi Luptători ai Luminii foarte puternică. Conferinţa a avut loc foarte aproape de locaţia unde familiile taiwaneze dragon au ascuns aurul lor după ce au evadat din teritoriul chinez după al doilea război mondial.

În timpul conferinţei, am făcut paşi importanţi, fizici şi energetici către Resetarea Financiară şi către un nou sistem financiar drept şi echilibrat.

În timpul acelui final de săptămînă, TOATE bombele strangelet şi toplet ale grupului Chimera au fost înlăturate. Numai bombele strangelet şi toplet de plasmă au mai rămas. Planul de plasmă rămîne principala arie puternică a grupului Chimera şi este nevoie să se aibă grijă de asta înainte ca Evenimentul să aibă loc. Vom trata situaţia plasmei în detaliu într-una din postările viitoare ale acestui blog.

Ca rezultat al eliminării bombelor fizice, a fost o mare eliberare printre Forţele Luminii şi multă informaţie care a fost anterior secretă acum este în siguranţă să fie dezvăluită. Această scurtă informare a lui David Wilcock a apărut la doar cîteva ore după curăţarea bombelor fizice şi am fost surprins că a dezvăluit atît de mult şi atît de devreme în timp ce operaţiile încă sînt în desfăşurare:
https://kauilapele.wordpress.com/2015/01/26/david-wilcock-comments-on-ben-fulfords-1-27-15-everything-has-sped-up-dramatically/

Există o flotă de nave-mamă ale Confederaţiei Galactice poziţionată chiar în afara sistemului nostru solar şi această flotă prezintă o barieră prin care nici un vehicol spaţial al grupului Chimera poate să scape. Cei patru nesfinţi sperau în secret că Chimera le va furniza calea de scăpare dincolo de acest sistem solar către Steaua Barnard chiar înainte de arestările în masă, căci aceasta a fost promisiunea pe care Chimera le-a făcut-o acestor cabalişti de vîrf.

Este adevărat că Chimera controlează cîteva fragmente ale flotei, odinioară puternică, Draconiene şi Reptiliene, împrăştiată şi ascunzîndu-se în cîţiva asteroizi mici şi principala centură de asteroizi şi în Centura Krupier. Această informaţie a fost un secret de vîrf pînă acum, pentru că reptilienii au ameninţat cu represalii un număr relativ mic de ostatici umani pe care ei încă îi ţin în captivitate pe aceşti asteroizi. În acest final de săptămînă, Forţele Luminii ale Comandamentului Ashtar, Flota Pleiadeană, Flota Siriană şi Mişcarea de Rezistenţă au început o operaţie de curăţare a întregului Sistem Solar complet.



Pînă de curînd au existat, de asemenea, fragmente ale flotei Draco/Reptiliene care se ascundeau în centurile de asteroizi ale Stelei Barnard şi cea numită Wolf 359. Toate aceste fragmente de flote au fost deja curăţate complet.

De asemenea este adevărat că grupul Chimera controlează un sistem de fortăreţe subterane, cu Long Island fiind singurul punct major de acces la suprafaţă. Aceste fortăreţe subterane ale Chimera sînt complet nerelaţionate cu bazele militare adînc subterane (DUMB-deep underground military base). Toate DUMB au fost curăţate deja şi Militarii negativi şi Cabala nu au nici un acces la fortăreţele Chimera, deci sînt prinşi la suprafaţă.

E nevoie să înţelegeţi că oamenii implicaţi în programul spaţial secret şi în civilizaţia de ruptură nu au avut acces la locaţiile Chimera din interiorul Sistemului Solar şi de sub suprafaţa planetei noastre şi majoritatea nu aveau cunoştinţă de existenţa lor.

Această informaţie a fost clasificată pînă acum căci Chimera încă deţine ostatici umani în aceste locaţii subterane şi împrăştiaţi în unele locaţii din Sistemul Solar (nu pe Lună şi nici pe Marte) şi eliberarea acestor ostatici e necesar să se facă cu cea mai mare precauţie.

Aceste locaţii sînt locurile de unde se operează tehonologia grilei de plasmă.

Mai multe informaţii vor urma cînd va fi în siguranţă să fie eliberate.






Sursa

Un comentariu: