După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150113

Cobra - Revenirea Luminii - 12 ianuarie 2015


Independent de haosul existent, atacuri de steag fals şi lupte interne între diferiţi Luptători ai Luminii şi Lucrători ai Luminii, este timpul să aşezăm perspectiva lucrurilor. Intrăm în faza de Penetrare şi Lumina revine pe planeta Terra.

Sînt multe semne pe cer care anunţă revenirea Luminii.

Cometa Lovejoy trece acum aproape de Orion, vizibilă clar în cerul de seară:
Cometa Lovejoy

Aceasta înseamnă, simbolic, că iubirea şi bucuria transformă conştienţa dualităţii şi întunericului care şi-au avut originea în Constelaţia Orion. Tot întunericul va fi absorbit în Unie.Acum cîteva zile, un fenomen uimitor a fost vizibil în New Mexico:Această fotografie foarte frumoasă arată arcade de Scut, piloane Solare, un parhelion (refracţie solară în cristalele de gheaţă din atmosferă, fenomen cunoscut sub denumirea de soare fals), un halou şi încă alte patru feluri de arcade diferite, toate fiind fenomene optice atmosferice rare, luate în parte, şi toate apărînd în acelaşi moment.

De asemenea în acest final de săptămînă, în Germania şi Elveţia, frumoşi nori iridiscenţi au fost vizibili:Poţi vedea mai multe aici:
http://spaceweathergallery.com/

Penetrarea este aproape!


Sursa

Un comentariu:

  1. Fratilor, o mai dati mult pe dupa cires? Va ocupati de manipulare sau habar nu aveti si bateti campii? Nu vedeti ca in afara de interpretarea (convenabila autorului)a unor evenimente conjuncturale, de fapt , nu se intampla nimic ? Sau ne considerati pe toti cretini iremediabili , dispusi ca creada orice ?

    RăspundețiȘtergere