După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140701

Cobra - Raport al activării Zeiţei Cosmice - 1 iulie 2014


Activarea Zeiţei Cosmice a fost o reuşită în ce priveşte Mişcarea de Rezistenţă şi grupurile Zeiţei Pleiadeiene din tot Sistemul Solar şi anumite grupuri dintre populaţia de la suprafaţă, inclusiv grupul nostru nucleu din Ibiza. Grupul nostru nucleu a reuşit să ajungă foarte adînc şi a reuşit peste aşteptări. Totuşi, au existat infliltrări în unele grupuri şi/sau indivizi şi acest aspect este necesar să fie curăţat, deoarece mesajul Sororităţii Trandafirului este necesar să fie menţinut în puritatea sa.

Datorită naturii delicate a acestei activări Forţele Luminii m-au instruit să păstrez un profil discret, dar oricum am avut mai mult de 100 de grupuri ale Sororităţii Trandafirului care au participat:
Sororitatea Trandafirului

Puteţi viziona acest video pentru activare aici.

Sau să vă alăturaţi grupului oficial al Sororităţii Trandafirului aici.

Energia Zeiţei Iubirii care intră a fost transmisă către planeta noastră print-un obiect spaţial numit 2012 VP113, care este un mic planetoid dincolo de Pluto. Arată ca un ou roz şi funcţionează ca o prismă pentru a transmite energiile Zeiţei Cosmice în interiorului Sistemului Solar.De aceea ar fi bine dacă aţi putea adăuga meditarea oului roz la finalul Meditării Săptămînale pentru Eliberare în fiecare duminică.

Acest corp al micului planetoid este o punte necesară pentru a pregăti conştienţa umanităţii pentru un anunţ public oficial despre existenţa planetei X:
Un nou dwarf dă idei despre o lume gigantică dincolo de Pluto

Energia Zeiţei Cosmice a atins suprafaţa acestei planete ca o rază curată avînd principala ancoră într-o locaţie anume în Ibiza, unde conexiunea cu energia Zeiţei este încă activă şi menţinută de oameni care au acces la acea locaţie, după mai bine de 1500 de ani de suprimare.

Această energie intrîndă a declanşat o purificarte masivă în planul eteric pe toată suprafaţa planetei şi curăţarea unui aspect al remanenţelor din anomalia primară.

Este interesant de luat aminte că Iezuiţii au început să se îngrijoreze despre expansiunea conştienţei Zeiţei. De fapt, chiar înainte de crearea cultului programării mentale Roman-Creştine de către COnstantin cel Mare în anul 325 CE, venerarea lui Isis era mai populară decît creştinătatea pe tot cuprinsul Imperiului Roman şi e nevoie să înţelegeţi că concexiunea cu Isis nu a fost ştearsă. A fost doar suprimată şi acum, odată ce presiunea este înlăturată, acea conexiune revine din nou.

Zeiţa vrea Iubire printre oamenii de pe această planetă şi Iubire va fi.Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu