Fie ca 2017 să fie anul în care pe TERRA a fost PACE şi la Mulţi Ani !

Blog-ul se află în prezent în inactivitate pe o perioadă nedeterminată. Totuşi, noi articole pot apărea de formă sporadică.

20140705

Cobra - Actualizarea Stadiului Confederaţiei - 5 iulie 2014


Foarte recent, navele Confederaţiei Galactice au trecut la poziţia finală în interiorul Orbitei Joase a Terrei (LEO) pentru înfrîngerea finală a grupului Chimera.

Prima lor operaţiune va fi să anihileze toate aremele de plasmă scalară care aparţin grupuli Chimera şi altor forţe negative din interiorul complexului militar-industrial.

Împreună cu echipa mea am lansat StratoProbe 2 (sondă stratosferică). Scopul acestei lansări a fost să primim anumite informaţii de la acele nave ale Confederaţiei, folosind o anumită metodologie la care nu am libertatea să o descriu. Misiunea a fost un succes.

Pe măsură ce AstroProbe 2 se apropia de Văl, a făcut această fotografie. Este foare interesant să vezi avioanele comerciale de deasupra:Vehicolul a atins înălţimea maximă la altitudinea de 40Km (25miles) cînd transferul de informaţie a avut loc. În acel moment a făcut şi această fotografie a suprafeţei planetei:Mai multe informaţii vor veni în curînd.Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu