După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140705

Cobra - Actualizarea Stadiului Confederaţiei - 5 iulie 2014


Foarte recent, navele Confederaţiei Galactice au trecut la poziţia finală în interiorul Orbitei Joase a Terrei (LEO) pentru înfrîngerea finală a grupului Chimera.

Prima lor operaţiune va fi să anihileze toate aremele de plasmă scalară care aparţin grupuli Chimera şi altor forţe negative din interiorul complexului militar-industrial.

Împreună cu echipa mea am lansat StratoProbe 2 (sondă stratosferică). Scopul acestei lansări a fost să primim anumite informaţii de la acele nave ale Confederaţiei, folosind o anumită metodologie la care nu am libertatea să o descriu. Misiunea a fost un succes.

Pe măsură ce AstroProbe 2 se apropia de Văl, a făcut această fotografie. Este foare interesant să vezi avioanele comerciale de deasupra:Vehicolul a atins înălţimea maximă la altitudinea de 40Km (25miles) cînd transferul de informaţie a avut loc. În acel moment a făcut şi această fotografie a suprafeţei planetei:Mai multe informaţii vor veni în curînd.Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu