200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140723

Benjamin Fulford - 21 iulie 2014 - Bush Jr., Benjamin Netanyahu şi alţi nazionişti seniori vor fi arestaţi în curînd


Arestarea criminalilor în masă nazionişti precum George Bush Jr. şi Benjamin Netanyahu şi pretenarii lor cabalişti este iminentă, potrivit Massad şi alte surse. Acestor criminali şi acoliţilor lor de vîrf li s-a interzis să călătorească în peste 180 de ţări şi curînd li se va interzice să călătorească în afara celulelor lor din închisoare, spun sursele.

Doborîrea avionului controlat de la distanţă aparţinînd Israelului, aşa-numitul "zbor MH17 al Malaysia Airlines", plin cu corpuri în descompunere, a fost tot un truc murdar al nazioniştilor şi un punct de cotitură împotriva lor căci acum au ajuns în interiorul agenţiilor secrete şi guvernelor, după cum afirmă multiple surse.

Ceea ce am văzut în primul rînd în Syria, vedem acum în Ucraina. O încercare eşuată de a folosi un incident fabricat pentru a începe un război. Nazioniştii au creat "atacurile cu Gaz Sarin asupra civililor" în Syria şi acum "oameni de ştiinţă morţi de HIV" în Ucraina şi au folosit asta să încerce să păcălească Armata SUA să atace. Numai că de data asta în Ucraina chiar dacă a fost acelaşi caz şi în Syria, nimeni nu a muşcat momeala.

Putem vedea asta în mass-media propagandistică controlată de nazionişti în campania de relaţii publice "atacă Rusia". De exemplu, marioneta nazionistă UK, Primul Ministru David Cameron, a cerut P.M. Angela Merkel şi Preşedintelui Franţei François Hollande să ceară mai multe sancţiuni împotriva Rusiei lui vladimir Putin, dar a fost doar o cascadorie de relaţii publice, potrivit surse din MI5. Cameron a trebui să o facă pentru că era şantajat de un baron de media nazionist cu ameninţări că va publica obiceiul lui cu cocaina şi adicţia soţiei sale la heroină, au continuat sursele.

În orice caz, în trecut, o astfel de campanie a liderilor marionete nazioniste şi a medie de propagandă corporatistă a fost folosită să condiţioneze masele să accepte un viitor iminent eveniment militar. Acum, din potrivă, nimeni nu a căuzut în plasă. Nici o armată nu este gata să meargă pe miza lor şi chiar mai mult, gorilele angajate au încetat să îi asculte.

Mergînd chiar mai departe, Internet-ul si partea mass-mediei sociale a campaniei nazioniste de a defăima Rusia "a fost distrugere totală" spun surse din MI5 şi alte agenţii. De exemplu: video U-Tube prezentat ca probă a cooperării ruso-rebele s-a dovedit a avea codul de timp de dinainte de doborîre. Tweet-urile de la "un controlator de zbor spaniol din Ucraina" de fapt venea din Londra. Unghiul asasinării lui Putin din Internet era contrafăcut (Putin e prea deştept să survoleze Ucraina) şi filmul care s-a arătat cu avionul lovit şi doborît a fost din timpul zilei chiar dacă se presupune că avionul a fost doborît noaptea. Definitiv, se pare cî pierd complotul.

Întregul incident al "avionului Malazsian" a fost condus de Departamentul de Stat şi de Corporaţia Rand, potrivit surse CIA de pe teritoriul SUA.

Acum Germania şi Franţa sînt atît de dezgustate de cascadoriile nazioniste care au fost rulate de la Washington D.C. şi Tel Aviv, că au decis să se alăture alianţei BRICS, potrivit unor surse CIA din Europa. Germanii şi francezii epurează sistematic propriile guverne de agenţii nazionişti.

Şi pentru motive bune. Cascadoria cu avionul malaezian făcătură umplut cu corpuri de la morgă a fost răspunsul nazionist la anunţul de săptămîna trecută de către naţiunile BRICS că au pregătit o bancă de dezvoltare şi un fond de stabilizare financiară ca o cale să treacă de Banca Mondială şi FMI controlate de cabală. Gîndeşte-te, avem aici un grup sprijinit de peste 180 de naţiuni care anunţă un plan să contruiască în mod pacific o infrastructură economică şi păpuşelele nazioniste din guvernele US şi Israel reacţionează prin doborîrea unui avion. Mmm?

Cealaltă reacţie a fost să brutalizeze fîşia Gaza şi să continue să umfle o criză de emigranţi falsă în SUA.

Chiar mai mult, Societăţii Dragonul Alb (WDS) i s-au trimis săptămîna trecută o întreagă nouă serie de ameninţări de către aceşti huligani nazionişti. Potrivit ultimelor ameninţări "al treilea război mondial a început", "forţele armate SUA sînt gata să invadeze Rusia" etc... Să nu crezi nici o secundă. Cum am spus şi mai înainte, forţele armate din Rusia, China şi Statele Unite şi din alte părţi au ajuns la un acord ca niciodată să nu se mai lase păcăliţi să înceapă un alt război mondial.

De asemenea, campania de a pune firmă nouă Frăţiei Musulmane în ISIS se desstramă în bucăţi căci tot mai multe pronunţii ridicole ies din ISIS via Ierusalem şi devin glume. Verifică linkţul acesta, de pildă:
Jihadi-Vogue-magazine-lampoons-Iraqs-Islamic-State-warriors

Este clar că sîntem martori la finalul jocului nazionist. Să recapitulăm marile schimbări care au avut loc în campania de a elimina aceşti ucigaşi psihopaţi din nivelele de vîrf are puterii lumii. Regina Olandei, plus Regii Spaniei şi Belgiei au abdicat. Căpetenia familiei Warburg s-a sinucis. Richard Rockfeller a murit. Senatorul J.Rockefeller a demisionat. Papa maledict a demisionat. 200 de ofiţeri SUA nazi au fost concediaţi. Ex preşedintele Sarkozy a fost arestat şi acum, săptămîna trecută 660 de pedofili au fost arestaţi în UK. Vaticanul a concediat peste 400 de pedofili şi continuă o mare epurare a bisericii Catolice. Banca Vaticanului, care a fost folosită să mituiască liderii lumii, a închis peste 3000 de conturi corupte.

Am primit şi un e-mail, săptămîna trecută de la o sursă dintr-o fundaţie caritabilă majoră care a spus "Bush Sr. a trecut dincolo vineri, se pare că dintr-o intoxicaţie alimentară. Am auzit că ar fi fost peşte. Aceasta a fost confirmată prin securitatea sa personală. Ar trebui să ajungă la ştiri săptămîna aceasta". Oricum, ulterior a fost scos la fotografiat într-un ziar local lînga proprietatea familiei în Maine.
20140715-NEWS-140719848

În imagine, nazionistul Fuhrer Bush Sr, pare că îşi reaminteşte vechiul său truc de se preface senil, ceea ce nu este. Bush nu va evita arestarea pretinzînd că este un sărac senil bătrîn. Este unul din cei mai răi ucigaşi ai istoriei şi fa da piept cu justiţia, poţi conta pe asta.

Înceata desluşire a camuflajului nazionist acaparează Statele Unite şi va continua calea sa de neoprit. Colonia de spălaţi pe creier nazionişti cunoscută drept Israel va fi prăjită şi ea. Dacă aşa numiţii evrei (cuvîntul nu a existat pînă în secolul al 19-lea) studiază istoria Babylon-ului vor descoperi că circumcizia a fost istoric ceva ce s-a făcut bărbaţilor care aparţineau raselor învinse de sclavi. Europenii care au fost spălaţi pe creier ca să gîndească că au venid de Iudeea antică vor fi eliberaţi. Lumea, ca întreg se află deja bine intrată în procesul de eliberare din sclavia datoriei a Babyloniană.

E de aşteptat să se petreacă multe în această toamnă după o vară calmă. Sperăm că, dacă toţi împingem la asta, vom avea în sfărşit fie căderea zidului Berlinului, fie căderea Ziguratului Federal Babylonian, acest gen de eveniment în SUA.


Sursa

Un comentariu:

  1. Tare asta cu corpuri in descompunere dejaa.
    Si persoanele care s-au urcat in avion au dat de un miros groaznic!

    RăspundețiȘtergere