După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140708

Cobra - Căderea grupului Chimera - 7 iulie 2014


A venit momentul să eliberez mai multă informaţie despre grupul Chimera. Parte din această informaţie ar putea părea de necrezut pentru unii oameni, dar adevărul e mai incredibil decît ficţiunea.

Acest grup include liderii forţelor obscure din galaxia Andromeda. Ei au venit pe Terra în corpuri fizice umanoide acum 25000 de ani şi pus planeta în Carantină. Au construit un gard electromagnetic scalar în jurul planetei (Vălul), prevenind efectiv contactul ET-lor pozitivi şi astfel izolînd umanitatea. Apoi ei au construit a reţea vastă de oraşe subterane, folosind Draconieni ca sclavi mînuitori şi Reptilieni ca sclavi şi au controlat populaţia umană de la suprafaţa planetei de acolo.Locaţia lor forte principală în acel timp era sub Africa, China şi Tibet. Ei nu au avut contact direct cu civilizaţia de la suprafaţă pînă la începuturile secolului al 20-lea. Acea perioadă de timp a văzut dezvoltări oculte interesante.

Mai întîi, în 1917, Forţele Luminii au format Societatea Thule din Germania. Foarte curînd a fost infiltrată de agentul Rothshild controlat de Archoni pe nume Adolf Schicklgruber (Hitler) şi a devenit un instrument al întunericului şi s-a metamorfozat mai departe în Societatea Vril care a dezvoltat programul spaţial secret al Germaniei:
Sociopolitics Vril

Cînd grupul Chimera a văzut aceasta au relizat că populaţia umană de la suprafaţă a atins o dezvoltarea tehnologică suficientă ca să poată ajunge la stele şi să penetreze Vălul. Pentru a suprima aceasta, au procedat la primul lor contact cu populaţia de la suprafaţă prin Karl Haushofer în călătoriile sale în Tibet. După ce contactul a fost realizat, Haushofer, controlat de Chimera, a fost principala forţă ocultă din spatele Germaniei Naziste:
Karl Haushofer Geo-Politics and the Occult Third Reich

După ce naziştii au pierdut al doilea război mondial, au fost importaţi în Statele Unite în Operaţiunea Paperclip, unde au format coloana vertebrală a complexului militar-industrial, au continuat să dezvolte programul lor secret spaţial şi au început să construiască baze militare adînc subterane DUMB, finanţate de aurului lui Yamashita. Grupul Chimera s-a aflat în spatele scenei, observînd cu atenţie miscările complexului militar-industrial american şi asigurîndu-se ca stadiul Carantinei planetei era menţinut şi păstrat intact. Creşterea arsenalului nuclear în cadrul Militarilor Negativi a constituit o mare preocupare pentru forţele Confederaţiei Galactice şi au făcut un experiment pentru a minimaliza randamentul bombei termonucleare la testul din Castelul Koon din 1954:
Castelul Koon în Wikipedia

După ce Confederaţia a scăzut cu succes randamentul acelei bombe cu aproape 90%, complexul militar-industrial a început să se teamă şi şi-au unit forţele împotriva ameninţări percepute dinspre "înalţii albi". Asta a fost exact ce a dorit Chimera, pentru că acum aveau Militarii Negativi uniţi în lumea întreagă, lucrînd la un scop comun de a menţine Carantina. Protocoluri secrete foarte stricte au fost stabilite şi nu a fost tolerată nici o scurgere despre "evenimentele adînci" care ar fi putut disrupe stadiul Carantinei. Acesta este motivul pentru care nu se poate găsi nici o dovadă reală despre existenţa civilizaţiilor extraterestre oriunde şi majoritatea "probelor" sînt fabricate de CIA pentru a induce confuzie mai departe. Tot acesta este motivul şi pentru faptul că nu se poate găsi informaţie detaliată pe Internet ci, în schimb, doar reciclarea faptelor deja arhi-cunoscute. Probabil că aţi observat deja că aproape toate informaţiile despre OZN-uri şi bazele militare adînc subterane sînt vechi de cîteva decade.

Unica menţionare despre Grupul Chimera se poate găsi într-un interviu cu James Casbolt. El este cel care, dintre foarte puţină lume, are acces al informaţie adîncă care a ajuns publică. Dealtfel nu tot ce scrie aici este corect, merită citit:
Agentul Casbolt

Grupul Chimera venerează Soarele Negru, care este simbolul lor pentru Soarele Central Galactic. Liderul lor este încă în posesia unei singure piese de Piatră Neagră, care este o bucată de quark greu vîrf/antivîrf condensat. A fost adus pe Terra din Rigel în 1996. Piatra Neagră este centrul Anomaliei Cosmice Primare a întunericului şi este mult mai periculoasă decît bomba stangelet, căci quarcii "vîrf" sînt mult mai grei decît quarcii "strange":
how-it-will-happen-earthquakes

Liderii grupului Chimera sînt gardienii zonei electromagnetice nule.

Grupul Chimera a avut propria lor reţea de baze subterane pînă cînd recent, au fost curăţate de Rezistenţă. Aceste baze au fost conectate cu un sistem de trenuri de înaltă viteză. Pentru a lămuri mai mult stadiul actual, pînă mai recent existau trei sisteme subterane de trenuri: unul care conectează bazele militare adînc subterane ale Militarilor Negativi, unul care conectează bazele Chimera şi unul care conectează bazele Rezitenţei. Sistemul trenurilor Rezistenţei a fost cel pe care l-am văzut în 1977. Existenţa sistemului de trenuri subterane ale Militarilor Negativi s-a scurs către populaţia de la suprafaţă prin documentul RAND:
Tuburile

În prezent numai sistemul de trenuri al Rezistenţei este complet operaţional. Grupul Chimera este conţinut în secţiunile subternae cele mai de sus ale bazelor militare de la suprafaţă, aproape de 100 de picioare sau 30 de metri de la suprafaţă. Principalele lor fortăreţe actuale, prin care controlează suprafaţa planetei sînt:

*Borgo Santo Spirito, Rome, Italy
*Aviano NATO base, Italy
*A certain classified location, Central Europe
*Another classified location, Central Europe
*Ramstein NATO base, Germany
*Fairford RAF base, UK
*Montauk, NY
*Wright-Patterson AFB, OH
*Sandia / Los Alamos, NM
*White Sands / Area 6413, UT
*Nellis AFB / Area 51, NV
*Edwards AFB, CA

Fiecare din aceste locaţii are propria lor bombă "stranie" în propriul teritoriu. Aceste bombe "stranii" sînt destul de periculoase şi sînt principala cauză pentru care Militarii Pozitivi nu fac încă mişcarea lor pentru Eveniment:
Scrisoare deschisă ştiinţei

Teroriştii vor începe producţia de strangelets - ironia destinului

O locaţie aproape de punctul de intrare/ieşire Montauk este Cold Spring Harbor, un laborator de genetică unde Chimera produce clone ale membrilor de vîrf ai Cabalei, potrivit unor surse confirmate:
Cold_Spring_Harbor_Laboratory
bilocation-of-hillary-clone-clinton

Forţele Confederaţiei Galactice monitorizează constant locaţia şi vor termina programul de clonare cînd situaţia va permite aceasta: UFO+Landing+in+Cold+Spring+Harbor+New+York+United+States+on+September+4th+2013

Grupul Chimera a deviat sistemul financiar global din mîinile bancherilor centrali, în ultima decadă, prin software-ul PROMIS şi prin programe de comerţ de mare viteză. Rezistenţa şi Organizaţia (predecesoarea ei) au fost la curent cu aceste programe de ceva vreme şi au fost capabile să sifoneze aproape 70 de trilioane de dolari din fondurile negre ale Cabalei. Acei bani vor fi redaţi înapoi umanităţii după Resetare prin conturile colaterale:Grupul Chimera nu trebuie confundat cu spargerea civilizaţiei. Spargerea civilizaţiei a avut originea în programul spaţial ocult al naziştilor şi a evoluat într-un complex militar-industrial cu multe proiecte negre, în timp ce grupul Chimera este forţa motrice din spatele spargerii civilizaţiei, care manipulează acest proces pentru a ajuta la menţinerea stadiului Carantinei pe planeta Terra. Linia de demarcare dintre grupul Chimera şi spargerea civilizaţiei se numeşte "graniţa de fază" despre care nu se poate spune mai mult public, iar Evenimentul/Penetrarea prin Compresie mai poate fi numit şi "tranziţia de fază".
Forţele Luminii au dezvoltat un protocol pentru înfrîngerea grupului Chimera şi protocolul este în mişcare.

Victoria Luminii este aproape.Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu