Fie ca 2017 să fie anul în care pe TERRA a fost PACE şi la Mulţi Ani !

Blog-ul se află în prezent în inactivitate pe o perioadă nedeterminată. Totuşi, noi articole pot apărea de formă sporadică.

20140720

Cobra - Raport despre Conferinţa din Taiwan - 20 iulie 2014


Conferinţa din Taiwan a reprezentat un mare succes. Am reuşit să întărim semnificativ vortexul din Taiwan şi asta este foarte important pentru că Taiwan se află în centrul geometric al părţii celei mai dens populate de pe suprafaţa planetei:


(În cercul din imagine trăiesc mai mulţi oameni decît în afara lui-N.T.)


De aceea, prin acel vortex, schimbări masive vor fi declanşate cînd timpul va fi corect. Vortexul a primit una dintre cele mai puternice infuzii, de pînă acum, ale energiei Zeiţei şi asta va ajuta la stabilizarea situaţiei în mod semnificativ.

De asemenea, Taiwan este unul din principalele şezăminte ale familiilor Dragon. Din păcate, contactele mele cu Dragonii au dezvăluit că familiile nu sînt unite şi există un mare grad de infiltrare şi de asemenea o mare nevoie de ghidare spirituală. Albastrul şi Azurul vor pune la dispoziţie aceasta.

Pe parcursul următoarelor zile voi călători prin zone îndepărtate aproape fără conexiune la Internet. Pe perioada acestei ferestre de timp, Evenimentul NU va avea loc.

Victoria Luminii este aproape!Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu