După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150910

Interviu cu Cobra de Rob Potter - 31 August 2015


Rob – Salut Doamnelor şi Domnilor. Din nou, cum am promis,aici este dragul nostru prieten, Cobra, emisarul Luminii, şi vom împărtăşi informaţie minunată astăzi despre eliberarea planetei. S-au petrecut destul de multe. Din nou, e necesar să cer scuze, am fost foarte ocupat. Am fost în Bolivia cu Dl.Luis Maerten şi, desigur, Conferinţa mea de pe Mt.Shasta.
Am înregistrat ofical aceasta pe 31 August. Este interviul lunar dar nu va fi publicat pînă în Septembrie. Sperăm că vom face altul în Septembrie. Cer scuze pentru această întîrziere. Ştiu că mulţi dintre voi au aşteptat şi vreau să vă mulţumesc pentru răbdare. Am avut cîteva lucruri foarte interesante care au avut loc. Fără doar şi poate, Cobra, bine ai venit din nou la încă o ediţie specială a emisiunii Victoria Luminii. Este o onoare să te avem aici, din nou, ca de fiecare dată.
COBRA – Mulţumesc din nou pentru invitaţie.

Rob – Voi începe cu cîteva întrebări personale. Avem multe întrebări bune luna aceasta. Tocmai am fost în Bolivia cu Luis Maertens, domnul care a avut cîteva experienţe acolo cu Marea Frăţie Albă. A petrecut şapte zile în ceea ce a numit Abaţia celor Şapte Raze şi a fost şi în oraşul Domului care există lîngă Lacul Titicaca cel mic. A spus că lacul minor a fost creat pentru a proteja informaţia de acolo acum 5000 de ani.
Cred că s-a decis să fie protejat şi au făcut o gaură în munte care a redirecţionat rîul şi acolo este un cîmp energetic care nu este făcut din sticlă. E un fel de centru mic şi retras unde stă Discul de Aur al Soarelui. În unele din întrebările pe care i le-am adresat a spus că Discul de Aur al Soarelui a fost folosit greşit şi a cauzat oscilaţia planetei şi l-am întrebat "Asta a cauzat potopul?" Cînd a început planeta să oscileze? Cred că a fost destul de recent. Am început să avem anotimpurile. A fost asta acum 24000 de ani?"
COBRA – Au fost multe perioade în istoria umanităţii cînd au avut loc oscilaţii ale axei planetare deci nu e un fenomen nou pe această planetă.

Rob – Nu este în istorie. Deci este adevărat că la un anumit moment planeta va termina oscilaţia şi va reveni la a avea primăvară şi vară? Cam aşa mi s-a spus că va fi.
COBRA – Modelele de vreme pe planetă se vor schimba, dar asta nu e conectat numai cu oscilaţia planetară. Este mai conectată cu condiţia fluxului de energie dinspre Centrul Galactic.

Rob – Ok. De asemenea, alt lucru de care am aflat. Am fost în aceste locaţii diferite de acolo pentru acele activări şi iniţieri şi în fiecare loc în care am fost el spunea, "În acest munte este o bază a Confederaţiei" şi în apropiere era mereu un refugiu al Marii Frăţii Albe (GWB). Ai putea comenta despre relaţia dintre Confederaţie şi GWB şi că lucrează împreună?
COBRA – Bazic, GWB sînt fiinţe ascensionate care au trecut prin încarnările de pe Terra şi după ce au ascensionat au realizat că sînt parte dintr-o frăţie mai mare care era numită Confederaţia Galactică. Este pentru că Terra este doar o planetă care este tocmai pe cale să fie acceptată în Reţeaua Galactică a Luminii, deci este o relaţie de luctru strîns între aceste două grupuri şi sînt adînc interconectate. Ele lucrează foarte strîns împreună pentru eliberarea planetară.

Rob – Ok. Asta are mult înţeles. Ce l-am mai întrebat cînd vorbeam despre treburile pe care tu le dezvălui, se pare că atît cît Luis a menţionat asta e complet diferit. El a lucrat cu diferite grupuri în ultimii 30 de ani cu care are contact şi au reuşit anumite lucruri şi fac activări, cumva ca cele care au loc cînd meditezi în locuri sacre. Se pare că lucrarea sa este foarte mult implicată în asta şi nu a fost foarte implicat în schimbările fizice sau cele politice pentru eliberarea planetei. El pare că e mai mult la nivel energetic. Ce mi-a indicat a fost că GWB lucrează cu energiile, elementalii şi un fel de tărîm spiritual şi a indicat că Confederaţia este implicată mai activ decît programele actuale. Ai fi de acord cu această afirmaţie?
COBRA – Nu complet pentru că şi GWB lucrează cu planul fizic, nu atît de mult direct dar prin discipolii lor şi prin anumiţi oameni ei trimit anumite energii care au o mare influenţă în planul fizic.

Rob – Da, da. Este mai mult o lucrare spirituală pe care o fac ei contrar celei implicate direct ca eliminarea chestiilor gen cîmpul scalar de plasmă. E corect?
COBRA – Nu cred că noi... Ei sînt foarte mult implicaţi în scoaterea cîmpului scalar de plasmă.

Rob – GWB este?
COBRA – Da.

Rob – Ok, şi apropos, prieteni, multă lume are întrebări. Noi spunem GWB. Alb înseamnă puritate şi de fapt este frăţie/sororitate. E corect Cobra?
COBRA – Da. Absolut. Cred că este foarte evident.

Rob – Ok. Mi-a spus că în una din imaginile de satelit, pentru că cumva asta are loc, spunea "Bine, noi nu ne concentrăm cu adevărat pe asta". El spunea "Cu cît te centrezi mai mult pe asta, cu atît mai reală devine." Şi cumva m-am prins ce vroia să spună. "Avem nevoie să ne centrăm dacă vrem să fie reală." Dar ce spunea e că Terra toată e ca în... a descris Carantina ca fiind ceva ca propria zonă de timp şi că atunci cînd Vozager a ieşit în afară şi a luat o imagine cu Terra, nici măcar nu era acolo. Deci cumava a indicat că e un fel de sentiment pe care l-am avut că Terra a fost insertată într-un fel de spital, într-o bulă de timp, ca să spunem aşa, unde sînt efectuate schimbări. Poţi vorbi despre acest gen de informaţie?
COBRA – Lucrurile sînt un pic diferite. Timpul are un vector care traversează de la trecut către viitor şi Terra este unde este deci cînd Vozager a luat imaginea, Terra era acolo. Singurul lucru este că lumina a trebuit să călătorească de la Terra la Voyager, ceea ce a luat cam 8 ore în acel moment. Asta este ceea ce a vrut să spună cînd a spus că Terra nu era acolo.

Rob – Oo, ok. Cumva spunea că negativitatea şi tot ce are loc e cumva ca o realitate falsă într-un anumit sens şi cînd vom reuşi eliberarea va fi re-calibrată la conştienţa tărîmurilor spirituale. Nu va mai exista negativitate precum ai spus şi tu.
COBRA – Da, desigur cînd are loc Evenimentul, negativitatea va fi eliminată de pe planetă.

Rob – Da, a spus asta, altceva despre care sînt cumva curios. A spus că ei lucrează mult cu ceea ce numeşte Inelul de Foc, care reprezintă energiile magnetice sau telurice, şi a spus că e relaţionat cu conştienţa şi a spus că rîurile de magmă ale Terra sînt foarte importante în interacţiunea cu conştienţa umană. Eşti de acord cu asta?
COBRA – Da, exact.

Rob – Ok. Alt lucru pe care aş dori să te întreb cu privire la asta. El a trecut printr-un portal şi a mers pe Ganymede şi era un dom sau un cîmp energetic. A fost pe suprafaţă de asemenea precum şi în interior. În vreuna din călătoriile tale ai ajuns vreodată pe Ganymede?
COBRA – De fapt, am fost aproape de acea locaţie a lunii lui Jupiter cînd am avut un tur al Sistemului Solar cu Pleiadeenii acum mulţi ani.

Rob – Ok. El a spus că există un oraş numit Morlan şi că era foarte interesant. A spus că sînt plante care au conştienţă. Cînd a fost acolo, a spus că o plantă se mişca pe teren şi a spus, pe Terra vostră plantele sînt conştienţă de grup şi aici sînt conştienţe individuale. M-am gîndit că e foarte interesant. El a descris că Ganymede este un loc unde acele fiinţe care doresc să ajute Terra sînt antrenate în a deveni ghizi pentru oamenii de pe Terra şi că Ganymede este foarte important în COmandamentul Jupiter în ce priveşte vindecarea Terra cu oameni avansaţi. Ai putea comenta despre asta sau orice ai aflat de la centrele de comandă de pe Jupiter?
COBRA – De fapt am publicat un articol întreg despre Ganymede şi importanţa sa. Este unul din portalurile majore pentru Sistemul Solar şi pentru energiile galactice şi transmite acele energii galactice prin Sistemul Solar. Sînt multe baze ale Confederaţiei Galactice pe ganymede şi sub suprafaţă şi acele baze ancorează Lumina pentru întregul Sistem Solar.

Rob – Ok. E cumva ce a spus şi el şi a fost foarte interesant şi e minunat să vă aud pe voi în aceeaşi "sîmbătă" cu multe dintre aceste lucruri. Apreciez asta. Tocmai am terminat Conferinţa de pe Mt. Shasta şi am avut vorbitori şi unul din lucrurile interesante pentru mine a fost Alex Collier. La finalul prelegerii sale el a vorbit despre un "dwarf" - nu sînt sigur că este maron sau roşu, o "stea dwarf" şi el menţine că vine către Sistemul Solar foarte curînd. Şi l-am întrebat "Cum de şti asta?" şi el a spus "Am o imagine de la un domn din Marină care a spus că guvernul ştie despre asta. POate fi fotografiată doar în infraroşu."
El spune că se apropie de Sistemul Solar. Nu ştiu dacă este deja înăuntru. Al a spus că deja cauzează activitate vulcanică în afara lui Pluto. L-am întrebar "Andromedanii au confirmat asta?", a spus "Mi-au spus despre asta acum mult timp." Întrebarea mea este, am citi în notele de contact ale lui Billy Myer acum mulţi ani, cînd eram foarte tînăr cu Fred Bell, Wendell Stevens le trimitea. Ei au numit acest corp care vine la fiecare 3600 de ani "Cometa Distrugătoare"
Ei au spus de fapt că au dat peste ea şi că nu ar fi chiar aşa o problemă. Dar Alex, în prelegerea sa a spus că Galacticii vor proteja în mod absolut Terra atît de mult cît pot, dar ar putea fi ceva cutremure, ceva tsunami şi mişcări tectonice, dar nu vor fi cataclismice sau care să cauzeze lucruri. Mai departe, a spus că influenţa de vîrf ca fi probabil în vara lui 2016 sau 2017. SÎnt curios. Întotdeauna am gîndit că a fost un mit. Am gîndit că dacă e acolo am putea vedea-o, dar el a spus aşa, deci aş dori să aud viziunea ta despre asta.
COBRA – Nu pot să confirm existenţa acelui corp şi, absolut, nu pot să confirm că există vreun anume obiect care vine să cauzeze evenimente cataclismice pe această planetă. Bazic ce se întîmplă este activitatea Centrului Galactic care este în creştere şi de aceea avem mai multe cutremure aici şi acesta este principalul motiv pentru care avem toate aceste schimbări.

Rob – Okay, so from your contacts can you not confirm it for security reasons, or you absolutely do not know that the ET’s have not mentioned it to you at all and it’s never been brought up in any of your communications?
COBRA – I have never received any confirmation about the existence of anything that is returning in 3,600 years and making destruction in our solar system.

Rob – Ok, nu a spus cataclism, a spus că în trecut a cauzat anumite activităţi şi ca este foarte interesant, am fost chiar surprins şi cred că tocmai vine din faptul că diferite grupuri înţeleg diferit. Chiar îl respect pe Alex Collier deci nu aş fi foarte surprins dacă asta se arată sau nu. Să vedem. Să mergem către alte întrebări. Avem multe întrebări de la oameni acum. Vom încerca să trecem prin acestea în stilul tău obişnuit şi minunat.
Multă lume a vorbit despre acest lucru numit Unda. Nu ştiu, se presupune că există un om de ştiinţă care se presupune că a nimerit-o. Simt cumva că sîntem chiar acum în Undă, nu-i aşa Cobra?
COBRA – De fapt sîntem în această Undă (Val) de ceva vreme. Cum am mai spus de multe ori înainte de creşterea activităţii Centrului Galactic. Şi oamenii au diferite nume pentru asta şi unul din vîrfuri vine în următoarele cîteva luni şi vor fi mai multe şi mai multe vîrfuri ale acestor energii care vor avea loc în viitor şi unul din aceste vîrfuri va rezulta în Eveniment. Este extrem de hard să fie prezis care va fi cel corect.

Rob – Exact, asta simţeam şi eu. Este o succesiune de creşteri care au ferestre de oportunitate.
COBRA – Exact.

Rob – Acesta e unul din lucrurile pentru care am mult respect pentru tine, ca niciodată nu ai spus o dată. Întotdeauna este o fereastă sau o zonă de timp de posibilitate. Ai fi de acord cu faptul că există vîrf al unei fereaste de oportunitate care vine în viitorul apropiat, da?
COBRA – Da, da, aş fi de acord cu asta.

Rob – Ok, mulţumesc. Trecem printr-o mulţime de întrebări aici. Cinev doreşte să ştie dacă poţi da vreo informaţie despre Bernie Sanders ca posibil preşedinte ales. El este evident bine intenţionat. Nu sînt sigur dacă are adîncimea să menţină lucrurile, dar oamenii se întreabă cumva dacă ai vreo informaţie despre eforturile sale?
COBRA – Ok. Este extrem de puţin probabil ca cineva care nu a fost ales de către Cabală să devină preşedinte, dacă, desigur, vor fi alegeri anul viitor.

Rob – Da, am fost curios despre posibilitatea alegerilor. Aş fi chiar şocat cu mişcarea pe care am făcut-o înainte în conştientizarea planetei. Crezi că vom avea alegeri? S va rezuma totul la Jeb Bush şi Hillary Clinton? Crezi că e posibil?
COBRA – Multe lucruri sînt posibile dar mai mult o surpriză este posibilă, dacă Evenimentul are loc înainte de acel moment, alegerile nu vor mai fi.

Rob – Ok. Altă întrebare aici. Vom merge pe sărite. Cineva doreşte să ştie, care este procesul cu Archonii şi Cabala? CUm au corupt ei religia Islamică şi alte religii? Cum fac asta?
COBRA – Va fi nevoie ca întrebarea asta să fie un pic mai precisă.

Rob – Ok, o să sar peste asta. E despre PFC, prieteni, dar m-am gîndit să întreb oricum. Cinve vrea să ştie cînt vine Evenimentul şi ce recomanzi pentru omul de rînd? Probabil că nu se simte ca fiin unul din cei care ar înmîna Scurt Pentru Liderii Comunităţii sau să meargă în sensul aceasta. Ce recomanzi pentru oamenii de rînd în timpul Evenimentului?
COBRA – Orice sînt ghidaţi să facă. Nu sînt aici ca să dau sugestii nimănui. Aş spune doar ca toţi să audă ghidarea proprie interioară. E suficientă informaţie acolo pentru a face alegeri informate şi pentru a găsi propria cale de a contribui le Eveniment cînd are loc.

Rob – Ok. Unii oameni se întrebau despre Eveniment, cît de curînd vor fi anumite locuri de muncă, de pildă, a întrebat cineva, "Vor fi marile echipe sportive şi lucrurile de acest gen precum Liga Majoră de Baseball, fotbal, fotbal american, vor fi toate aceste lucruri terminate în lumina revelaţiilor care va veni în timpul Evenimentului?"
COBRA – Va fi un proces gradat. Va lua ceva timp între cîteva luni cîţiva ani.

Rob – Ok. Multă lume a întrebat detalii despre elixir. Ce... Poţi să ne dai ceva posibile, actuale, făcute pe Terra, tehnologii nutriţionale care ar aproxima aceste tipuri de tehnologie de la benevolenţi?
COBRA – Nu în acest moment pentru că ce e cel mai important cu procesul de importalitate este starea de conştienţă. Cu starea ce conştienţă corectă, toate celelalte se aşează la locul lor.

Rob – Ok, Luiz a spus că atunci cînd a fost la ceea ce el a numit Templul Purităţii, că a pus mîna într-un dispozitiv care citea necesităţile sale nutriţionale şi a spus că primordial trăiau din vegetale şi extracte de fructe. Va fi asta posibil la scurt timp după Eveniment să avem dispozitive care citesc ce avem nevoie şi să fim capabili să creăm mîncarea foarte repede?
COBRA – Da, va fi posibil pentru cei care vor fi contactaţi de către Mişcarea de Rezistenţă. Asta va creşte gradat pe măsură ce mai mulţi oameni sînt contactaţi.

Rob – Ok. Cinve doreşte să ştie, după Eveniment cînt de mult din munca zilnică normaă va fi eliminată? Încă vom mai lucra 8 ore pe zi la serviciile noastre la început pentru a face lucrurile să meargă, sau vor fi o relaxare generală a ritmului frenetic de lucru pe care îl avem în prezent?
COBRA – Corect, la Eveniment, ziua de lucru încă va fi de 8 ore şi asta va descreşte gradat pe parcursul a cîtorva luni, sau cîţiva ani, pentru a ajunge la poate 4 ore. Munca, nu va mai fi o obligaţie. Vor fi anumite venituri minime garantate pentru oricine şi cei care vor dori să fie mai creativi, desigur, vor continua să muncească în propriul lor fel.

Rob – Va fi Evenimentul amînat dacă circumstanţele de la suprafaţă sînt prezente şi pregătite, dar dacă cîmpul scalar de plasmă nu este încă curăţat? Vor încerca ei să tragă de asta pînă cînd va fi totul pregătit, cîmpul de plasmă trebuie să fie doborît pentru ca Evenimentul să aibă loc?
COBRA – De fapt, cîmpul de plasmă cu bombele strangelet şi toplet este partea cea mai critică a situaţiei şi e necesar să fie curăţat în mare măsură înainte ca Evenimentul să aibă loc. Bazic, toate bombele stranglet şi toplet e necesar să fie eliminate complet înainte ca Evenimentul să aibă loc.

Rob – Nu am intrat cu adevărat în detaliile articolului tău, dar le-am citit pe toate pînă la un anumit punct. O persoană spunea că nu ai axplicat ce este o bombă toplet în comparaţie cu bomba strangelet. Nu ştiu dacă e adevărat dar ei spun că se întrebau care e diferenţa dintre ele?
COBRA – De fapt am explicat asta dar voi repeta. Bomba toplet este făcută din quarci top (de vîrf) în timp ce bomba strangelet este făcută din quarci strange (ciudaţi). Bomba toplet este ceva mai masivă şi destul de mult mai periculoasă. Este foarte dificil de făcut aşa că nu sînt foarte multe în prezent, dar încă există cîteva şi este necesar ca toate să fie eliminate.

Rob – Mulţumesc foarte mult. Poţi să spui care este radiaţia la Fukushima în acest moment?
COBRA – Situaţia nu este atît de drastică pe cît le place multora să o portretizeze, dar încă este destul de mult o poluare a mediului şi această situaţie va fi complet adresată după Eveniment.

Rob – Ok. Cineva se întreba, cînd o planetă este eliberată, există diferite tipuri de planete, ei ar vrea să ştie dacă sînt diferenţe majore între procesele de eliberare planetare. Cred că cumva se referă la, dacă au toate planetele un cîmp scalar de plasmă. Există diferite tipuri de eliberare care au avut loc în trecut?
COBRA – Situaţia pe planeta Terra este foarte unică, pentru că aceasta este cea mai complexă planetă cu programarea cea mai extensivă şi cu un amestec de diferite rase, deci este în fapt planeta cea mai dificilă de eliberat.

Rob – Ok. Aici cam ghicesc cumva. Ei doresc o aproximare a ta, cred că ai putea-o numi, a acestor membri ai Cabalei. Există vreun procent din ei care au realizat că jocul s-a terminat şi doresc să se ceară afară, sau mulţi dintre ei s-au dus către Soarele Central? Au existat nedumeriri despre care este starea lor emoţională? Sînt rapoarte că sînt foarte temători şi panicaţi sau au demisionat? Ce se întîmplă?
COBRA – Bazic, cei care au fost pregătiţi înainte să trecă în Lumină cînd vine ocazia, încă sînt la fel şi cei care au o tendinţă să reziste pînă la sfîrşit, vor rezista pînă atunci. Deci asta nu s-a schimbat mult şi doar aşteptăm pentru momentul adecvat pentru ca schimbările să se petreacă şi atunci, desigur, cei care erau pregătiţi dinainte, vor merge în Lumină.

Rob – Ok. Am trei din aceste întrebări luna asta şi nu sînt sigur dacă ai publicat ceva cu privire la asta. Cîţiva oameni au vrut să şite cîte dimensiuni există?
COBRA – Depinzînd de definiţia ta ce este o dimensiune, sînt de fapt gradaţii de fineţe a frecvenţei care sînt gradat convergente în Unie.

Rob – Există, cred că dr. Bell a spus că sînt 7 sau 8 universuri paralele. Acestea sînt relaţionate cu, în termeni esoterici, ceea ce am numi planuri, cosmic, fizic, mental toate astea? Sau în acestea, mai sînt de asemenea mai multe fin definite dradaţii de dimensiuni?
COBRA – Da, da.

Rob – Ok. Cineva a spus, şi nu ştiu dacă e adevărat, ei au spus că noul sistem BRICS a fost inventat de George Soros şi Goldman Sacs. E adevărat?
COBRA – Asta nu e adevărat, dar este adevărat că, de fapt forţele Luminii au fost în spatele acestuia dar Iezuiţii şi acoliţii lor au încercat să se infiltreze şi încă încearcă să se infiltreze şi au reuşit într-un anumit grad.

Rob – Ok. Cineva din Argentina se pare că simte că preşedintele ţării lor este destul de confrotabil cu Papa şi se întrebau dacă ai avut vreo informaţie de asta.
COBRA – Întotdeauna sînt negocieri care au loc şi ce se întîmplă la suprafaţă nu este întotdeauna ce se petrece în spatele scenei.

Rob – Ei au mai spus şi că în sudul Argentinei există o bază militară Chineză care se construieşte şi se întreabă care este scopul. Multă lume este preocupată dacă asta provine de la media standar ca viziune că CHina încearcă să infiltreze comunismul în Argentina. Eşti la curent?
COBRA – Nu, eu ştiu doar ce se întîmplă. Ce se întîmplă acolo este o prezenţă puternică a nobilimii negre Illuminati Archonice şi Chinezii încearcă să creeze un contra-balans la asta.

Rob – Oo, deci CHinezii stabilesc o prezenţă pentru a fi capabili să intervină dacă încearcă să facă, cum ai numit, Proiectul Apocaliptic (Doom Project) la momentul Evenimentului, da?
COBRA – Nu chiar, dar există multă activitate care are loc chiar acolo şi Chinezii balansează sau contracarează anumite acţiuni ale familiilor de Archoni de acolo.

Rob – Ok. Asta e o întrebare interesantă. Gîndesc că cumva ai răspuns deja înainte. Se presupune că e alt, cum ai spus, influx de enrgii între Octombrie şi Decembrie - e ce spune persoana asta. Are potenţialul să declanşeze Evenimentul?
COBRA – Orice fereastră de oportunitate are potenţialul să declanşeze Evenimentul inclusiv aceea.

Rob – Ok. Ai putea să comentezi situaţia curentă cu fortăreţele subterane ale grupului Chimera? Mai există încă fortăreţe? Au existat victorii acolo? Sînt arestaţi? Ce se întîmplă cu grupul Chimera?
COBRA – Ok. A avut loc mult progres în fortăreţele subterane ale grupului CHimera. Nu a rămas prea mult din ele, deci astea sînt veşti bune de fapt.

Rob – Ce se întîmplă cu spaţiul? Chimera se va extinde în afara planetei cînd se va petrece asta sau sînt de fapt arestaţi şi scoşi de pe Terra în, cred că poate, nave mamă ale Forţelor Luminii? Ce se întîmplă acolo cînd va avea loc asta?
COBRA – Ei sînt de fapt transferaţi pe Ganymede în incinta de traversare şi majoritatea din vor merge în Soarele Central Galactic. Unii din ei aleg să treacă în Lumină şi atunci trec printr-un anumit proces de re-educare.

Rob – Uau, asta e grozav, deci cînd ai menţionat că grupul Chimera are cîteva fortăreţe şi erau destul de puternice, ai putea să dai un procent? Am ajuns la, să spunem că acum 10 ani Chimera avea atît de multe baze şi activităţi unde păstrau bombele lor toplet şi cred că ai menţionat că au acolo şi sisteme de cîmp scalar de plasmă. Ce procent din asta a fost scos la acest punct?
COBRA – Nu aş vorbi despre procent, dar aş spune că marea majoritate a fost eliminată.

Rob – Uau, asta mă face să mă gîndesc la un 75% sau undeva pe acolo.
COBRA – Mult mai mult de atît.

Rob – Uaua, asta e chiar bine. Unii oameni se întreabă, înainte de Evenimentul fizic, va fi Vălul ridicat cumva sau e exact în acelaşi timp? Cum funcţionează asta?
COBRA – Ok. Vălul este deja în proces de ridicare într-o anumită măsură, deci sîntem deja în procesul de eliminare al Vălului şi asta va creşte gradat pînă la punctul cînd e eliminat complet, cînd are loc Evenimentul.

Rob – Deci sînt diferenţi indivizi, cam aşa pare, eu am dat destule informări despre progrese enorme care s-au făcut de către mulţi oameni la nivel personal, care fac mulţi paşi în dezvoltarea lor personală spirituală. Este parte a faptului că Vălul este ridicat sau probabil este şi ceva lucrare de contact din partea Galacticilor cărora li se permite să acţioneze într-o formă mai normală acum, da?
COBRA – De fapt ambele sînt părţi ale aceluiaşi proces.

Rob – Ok. Există ceva ce poţi împărtăşi cu noi despre orice planuri de contact cu anumiţi individuali? Vor exista planuri pentru aterizări mai intense unde vor sta pe sol şi oamenii vor ajunge să-i vadă, sau e ceva mai departe?
COBRA – Nu, nu, asta nu se va petrece înainte de Eveniment.

Rob – Ok. Deci nu-i multă interacţiune deschisă, sau nimeni pînă la Eveniment. Cred că cineva spune aici "Sînt Archonii încarnaţi capabili să comunice sau să acţioneze sau să interacţioneze în vreun fel cu Caracatiţa?" Nu ştiu ce înseamnă asta cu adevărat.
COBRA – Nu direct, dar ei pot comunica prin meditările lor.

Rob – Ok. Cîmpurile scalare de plasmă din operaţiunile sublunare fac un mare progres. Cum afectează implanturile din populaţia umană?
COBRA – De fapt, asta sprijină foarte mult în eliminarea implanturilor. Implanturile sînt mult mai puţin intense şi asta va sprijini fiinţele umane în contactarea Luminii mult mai uşor.

Rob – Implanturile astea pe care le-ai menţionat, ai spus că unul este invizibil, un fel de... Se schimbă. Ai spus cumva că poate fi suprimat sau eliminat sau subjugat într-o anumită măsură cu diferite tehnologii, dar ai spus că poate creşte din nou şi cumva să aibă mai multă influenţă. Asta se limitează acum cu lucrarea care se face sau încă e în joc?
COBRA – Încă are loc dar într-o măsură un pic mai mică.

Rob – Ok. Altă întrebare de la cineva. Cred că te citează aici. Spune "Ingerare normală a Elixirului Vieţii pentru a sprijini procesul - cele două versiuni disponibile. Versiunea minerală este mai eficace şi mai puternică decît cea vegetală." Această persoană ar dori să obţină ceva lămuriri ale diferenţelor dintre cele două versiuni ale Elixirului.
COBRA – Ok. Am spus cît de mult am putut spune în acel articol.

Rob – Ok. E cumva un lucru ascuns. Cineva doreşte să ştie, şi nu ştiu dacă se va petrece precis, dar ei au spus că Cern plănuieşte ceva în Septembrie şi se întreabă, asta va cauza efecte în liniie energetice de timp sau în condiţiile magnetice ale Terra?
COBRA – Nu, nu. AAceste frici sînt nefundate. Oamenii fac aceste speculaţii despre Cern, despre 23 Septembrie. Nici una din acestea nu sînt o preocupare pentru Lumină.

Rob – Da, sentimentul meu a fost că tot ce va fi va fi bine şi că aceşti băieţi răi sînt cumva, se îndreaptă spre ieşire. Nu mai avem mult să ne temem, nu-i aşa Cobra?
COBRA – Nu avem nimic a ne teme, de fapt.

Rob – Ok. Cred că aş putea spune, încă ar mai fi ceva lucruri care pot cauza anumite probleme, vezi vreuna din aceste agende pe care le au în desfăşurare în sensul manipulării populaţiei şi atacuri de steag fals? Sînt toate astea cam terminate?
COBRA – Lucruri din aceastea pot avea loc, da.

Rob – Ok. Cineva a menţionat... Ei au vrut să audă perspectiva ta... Cred că într-o săptămînă sau două se termină oficial Jade Helm şi ei au vrut să audă ce gîndeşti despre asta. Au fost forţe, au avut planuri în desfăşurare că va fi mai bine dar oricine a ştiut despre asta ca să nu le pună în aplicare? Care a fost situaţia? Şi încă, cred că au spus că mai au două săptămîni de Jade Helm, oficial. Poţi comenta despre Jade Helm şi ce-a fost?
COBRA – De fapt, întreaga situaţie a fost exagerată ca de obicei şi cum am mai spus de multe ori întrecut, nu e nevoie să ne îngrijorăm de nimic. Jade Helm se va termina şi după ce se va termina, cîteva săptămîni mai tîrziu, toată lumea va uita că a existat vreodată.

Rob – Da, am simţit cumva că a fost o posibilitate foarte reală, tehnologia descrisă era cumva de speriat, dar e bine de ştiut că s-a terminat cu ai prezis. Oamenii vor să ştie dacă poţi comenta, dacă şti, care este adevărata agendă a Papei cînd vine în SUA căci ai dezvăluit mai multe informaţii despre asta. AI menţionat în interviul nostru precedent că anumite lucruri au loc. Asta a fost persistent... Am primit multe, multe întrebări despre asta şi ei vor să ştie. Există vreo evoluţie, ai putea să împărtăşeşti cu noi?
COBRA – Din nou, vizita sa nu este atît de importantă pe cît pare. Este doar încercarea lor de a programa masele. Nu vor fi revelări cataclismice sau spulberătoare de vieţi sau nimic de această natură.

Rob – Am vorbit cu un domn care a fost în contact cu terzorierul Christine Lagarde şi el susţine că lucrurile se schimbă cu adevărat şi am întrebat "Pe bancnotele de 100$ acum spune "Bancnotă federală şi bancnotă de Trezorerie". Poţi comenta asta? E acel gen de tranziţie a dolarului care are loc?
COBRA – Da sînt schimbări în spatele scenei în structurile sistemului financiar şi acele schimbări sînt destul de adînci şi vor duce la resetarea financiară.

Rob – Ok. Va continua dolarul să menţină puterea de cumpărare după resetare? Va exista o situaţie drastică pentru dolarul american, în unele ţări l-ai putea folosi la făcut focul, atît de ieftin este, hîrtie tipărită fără valoare. Mă întrebam care este situaţia cu dolarul?
COBRA – Nu, nu va exista o devaluare drastică. Ar putea fi o devalorizare într-un anumit grad, dar dolarul american nu va deveni hîrtie fără valoare. Nu acesta este planul.

Rob – Ok. A fost o întrebare cu privire la explozia gigant din China. Cred că ai menţionat că a fost activitate Cabală şi că se întrebau dacă a fost nucleară?
COBRA – Din păcate da. Cum au fost explozii nuclare înainte în Yemen şi Siria.

Rob – Uau. ok. Mesajul a fost din partea Cabalei către China. Asta făceau?
COBRA – Da, exact, da.

Rob – Oamenii s-au întrebat ce se întîmplă cu Netanyahu. E cumva deviat şi controlat în vreo măsură? Este această putere încă suficient de puternică să creeze multe probleme sau cumva descreşte în putere?
COBRA – Pierde putere în fiecare zi pentru că vechii săi aliaţi schimbă alianţele în ultima vreme pentru că realizează că lucrurile se schimbă.

Rob – Da, unii oameni s-au întrebat. AM crezut că a fost destul de interesant. Am văzut în aeroport că Hillary Clinton, şti că au pus ceva efecte speciale că este sub investigaţie pentru un computer nesecurizat. Care este scopul acestei mici scurgeri? Asta înseamnă că e altceva mai adînc care are loc, desigur, sau sînt doar fum şi oglinzi? Care a fost scopul pentru asta?
COBRA – Este rivalitatea obişnuită între diverse facţiuni politice. Sînt lucruri mai adînci care au loc dar nerelaţionate cu acel caz particular.

Rob – Da. oamenii vor să ştie, după eliminare, ce se întîmplă cu mîncarea GMO? Acele recolte vor fi distruse? Sînt planuri să se aibă grijă de locurile unde sînt seminţe şi influenţa lor? Care va fi procesul de vindecare a plantelor care sînt crescute sub GMP după Eveniment?
COBRA – Majoritatea recoltelor vor fi distruse. Va exista ceva inginerie inversă cum s-ar putea numi. Vor fi modificate genetic înapoi la forma lor originală de ADN.

Rob – Ok. Unii oameni vor să ştie. Ce se întîmplă cu candidatura lui Trump pentru preşedinte? Întrevăd că este o personalitate de bufon absolut, dar a spus că vaccinurile cauzează autism şi de asemenea, a afirmat că politicienii sînt cumpăraţi şi plătiţi de miliardari ca el. A fost montat să spună asta sau e doar un individ, un egoist maniac cu o grămadă de bani şi cu o agendă prin care vrea să devină preşedinte sau e parte a Cabalei? A fost pus în acea pozitie?
COBRA – Nu a fost pus în acea poziţie dar are ceva idei care sînt destul de aliniate cu ţelurile Cabalei. Nu este un salvator aşa cum unii oameni se aşteaptă de la el să fie.

Rob – Da nu cred nici eu. Altă întrebare. Oamenii întreabă despre... Există exratereştri de partea negativă care lucrează în Vatican sau în subteran acolo?
COBRA – Nu, nu. Nu mai sînt.

Rob – Ok. Oamenii se întreabă ce schimbări vor simţi la momentul Evenimentului cînd cîmpul de plasmă este oprit? Se întrebau dacă ai putea descrie simptomele fizice, o idee despre sentimentele care vor avea loc şi cît de repede va fi? Se va întîmpla foarte repede sau va dura cîteva săptămîni în care energiile se vor schimba? Ei au vrut să ştie, lucrătorii în Lumină, după ce ar trebui să se uite şi cum are putea ajuta acest proces?
COBRA – Va fi un eveniment poarte puternic energetic şi oamenii vor fi capabili să simtă energii foarte puternice şi asta ar putea cauza de asemenea senzaţii fizice. Acest proces va accelera pe măsură ce ne apropiem de Eveniment şi va avea un vîrf la momentul Evenimentului.

Rob – Mulţumesc. Am vorbit despre asta în particular dar unii oameni au întrebat. "De ce sînt atît de multe oraşe goale în China, Africa şi unele oraşe în America şi nu e nimeni acolo? Care este scopul acestor oraşe fantomă?".
COBRA – Chinezii au nevoie să parcheze banii lor cumva. Au o grămadă de bani pentru a investi şi ei construiesc oraşe.

Rob – Şi eventual ei vor muta oamenii acolo. (Da.) Cineva vrea să ştie şi nu sînt sigur cum se poate porni asta. Ai menţionat că, cred că am numi asta rău sau negativitate care este cauzată de anomalia aleatorie, dar oamenii întreabă, există o planetă de unde îşi are originea răul, sistemul orion, sau a fost în alte zone ale galaxiei, de asemenea?
COBRA – De fapt, au fost cîteva planete de origine, principalele fiind în sistemul Orion, dar au fost cîteva alte puncte cînd asta a evoluat spontan după începerea experimentului.

Rob – Poţi vorbi despre cum s-a întîmplat că această anomalie aleatorie a cauzat negativitatea?
COBRA – A fost alegerea anumitor fiinţe să trăiască eperienţa acele anomalii în mod firect şi au dezvoltat tehnologii ca să facă asta, deci acea experienţă a fost extrem de neplăcută pînă la punctul că conştienţa lor a fost mutată dincolo de a mai putea fi reparată.

Rob – Ok, foarte interesant. Acest gen de răscruci despre care a vorbit Omnec Onec la conferinţă. Am întrebat-o care a fost situaţia şi ea a spus că au fost manipulări genetice care au avut loc şi că unele dintre fiinţe, nu de peste tot din Pleiade, unele fiinţe din Pleiade şi din alte zone au avut neînţelegeri despre acest experiment despre care vorbeşti şi că ei au demontat în mod voit ADN-ul nostru pentru a ne tăia de la conexiunea noastră spirituală, ceea ce ea a spus că era naturală şi ne este dată la naştere. Ai fi de acord cu asta?
COBRA – Nu aş fi de acord că Pleiadeenii au făcut aşa ceva.

Rob – Poate unele fiinţe din Pleiade au făcut asta?
COBRA – Nu, nu aş fi de acord cu asta.

Rob – Ok. Alex Collier afirmă asta şi ea a spus că unele fiinţe de acolo, în timp ce aveau o bază acolo, nu ştiu, evident sînt multe puncte de vedere despre asta. Oamenii se întreabă, după resetarea financiar, cît de mult va dura pentru actualul sistem monetar acoperit de aur după Eveniment să tranziteze, cred că am putea spune, sistemul economic universal de prosperitate al Confederaţiei Galactice?
COBRA – Aş estima cîţiva ani.

Rob – Oh, asta e chiar bine. În cîţiva ani vom fi terminat cu actualul schimb de valute?
COBRA – Da, asta este expectativa noastră.

Rob – Da, şi asta va rula pe computer şi în baza creditelor de servicii ale unui individ şi schimb în felul ăsta?
COBRA – Nu, cînd tehnologia va deveni disponibilă pentru a se manifesta orice cu replicatoare, nu va mai fi nevoie de un sistem financiar.

Rob – Uau, asta este îmbucurător, Cobra. În cîţiva ani poate avea loc?
COBRA – Asta poate avea loc foarte curînd după Eveniment.

Rob – Evident, sînt planuri cu adevărat bune pentru asta. Astea sînt cu adevărat veşti bune, mulţumesc. Iată un citat de la cineva. Spune "Christine Lagarde a anunţat de două ori în discursuri pe viu că nu există aşa ceva, nu va exista nici o resetare globală, punct." Şi cred că întrebarea este, ne minte? Cred că am auzit de la surse că e chiar cumva implicată în asta.
COBRA – Cine a spus asta?

Rob – Christine Lagarde.
COBRA – Ea nu este implicată direct în resetare.

Rob – Ok. A spus că nu va exista o resetare.
COBRA – Poate să spună orice doreşte, dar va exista una.

Rob – Ştiu, dar aşa, cred că mă face să gîndesc că e cuva ostilă resetării. Au fost indicaţii că a încercat să ajute la asta. Dar iată ce spune cineva "Pînă în prezent sînt multe familii şi prieteni de asemenea precum şi cîteva grupuri private de schimb de revalorizare (RV) care au schimbat cu adevărat valutele lor." Acuma spune "Publicul aşteaptă". Ei ar vrea să ştie dacă încuviinţezi sau confirmi sau negi dacă asta a avut loc în ultimele sătpămîni. Există vreo re-valorizare care are loc?
COBRA – Resetarea va avea loc la scală planetară în acelaşi moment pentru toată lumea. Nu vor exista înţelegeri pe uşile din spate ca parte a resetării.

Rob – Ok. Deci nu există nimeni care schimbă Dinari sau acele chestii financiare. Nimic nu se va întîmpla pînă cînd are loc resetarea la momentul Evenimentului. Asta spui? (Da.)
Ok. Am o întrebare despre asta. E atît de lung... e o schimbare enormă. Au un plan pentru ca asta să se producă în anumite ţări mai întîi sau chiar se va produce peste tot pe planetă deodată?
COBRA – Se va produce peste tot pe planetă deodată, în acelaşi moment, în timp real.

Rob – Uau. Mă gîndesc la elementul uman care e în joc aici. Vreau să spun că pare că dacă nu se explică publicului despre ce are loc şi tocmai se petrece. Cum cineva care este în poziţii în finanţe cum va mînui şi suporta această situaţie, chiar dacă sînt cu adevărat buni, oneşti şi oameni etic buni şi sînt mulţi dintre ei care sînt în sistemul financiar. E doar munca lor şi felul de a gîndi. Sînd negociatori de stoc şi din astea. Cumvor fi capabili aceşti oameni să asimileze noul sistem? Va fi atît de simplu că oricine o va putea face?

Rob – Ok. Pentru mulţi din schimbul de mărfuri şi oameni din sectorul financiar va fi un mare şoc. Acest gen de oameni vor avea mari dificultăţi în aceeptarea acestei tranziţii.

Rob – Vor exista oameni care să le ia locul? Adică, cred că nu sînt un tip super bun financiar, dar cînd cantităţi mari de mîncare sînt trimise şi negociate care menţin societăţile şi ţările în mers, cred că în special mîncarea, toate astea sînt făcute prin schimbul de mărfuri. Adică cum... cred că există contingente acum pentru ca asta să aibă loc.
COBRA – Da, da, desigur.

Rob – Ok. Şi cred că evident e nevoie să fie multă lume implicată în asta şi deja să ştie despre asta. Sînt în contact cu RM sau cu Confederaţia Galactică?
COBRA – Majoritatea dintre ei sînt în contact sau aş spune că primesc instrucţiuni de la militarii pozitivi. Ei ştiu o parte a planului nu întregul plan. Ştiu doar partea de plan care este direct conectată cu acţiunile lor.

Rob – Ok. Iată altă întrebare. Spune "într-un recent interviu, ai spus că shimbările adînci de pe Terra au fost întîrziate cu 15 ani. E destul de evident că prietenii noştri galactici au monitorizat şi ne-au protejat - Soarele şi Terra pentru a se asigura că asemenea schimbări profunde precum activitate vulcanică sînt ţinute la margine de ceva vreme" şi asta, se presupune că dă omenirii mai mult timp pentru a se deştepta şi a creşte conştienţa. Ce au vrut ei să ştie "Aceste schimbări sînt conectate cu centura fotonică în vreo formă şi datorită schimbărilor terestre care vor avea loc în viitor prevezi ca anumite schimbări să aibă loc înainte ca 2015 să se termine?"
COBRA – Ok. Nu există nimic de genul centura fotonică pentru că majoritatea energie care vine ca flux dinspre Centrul Galactic nu vin prin fotoni şi cum am spus nu dau predicţii exacte referitoare la timp despre cînd se presupune că se vor petrece lucrurile.

Rob – Ok. Cineva a vorbit despre oscilaţia axei Terra şi conştienţa umană. Oscilaţia planetară şi aura sînt intim asociate cu conştienţa uamnă? (Da, este.) Ai fi de acord că va avea loc o mutare de pol, poate nu o inversare de poli pe axa lor şi există o perioadă de timp în care această fereastră este mai probabil să apară decît în alte timpuri?
COBRA – Sîntem deja în procesul de mutare a polilor magnetici. Deci asta deja are loc.

Rob – Poţi despre cum se vor schimba polii?
COBRA – Polii magnetici se mută deja şi asta nu va declanşa nici un cataclism masiv. Despre mutarea polilor, nu voi vorbi încă.

Rob – Ok. Mutarea polilor magnetici este deja. Poţi să vorbeşti despre distanţa de unde este Polul Nord acum, magnetic? Cît de departe se va muta? For fi mii de kilometri, sute de kilometri? Ce este anticipat?
COBRA – Poate fi mii de kilometri şi poate fi o inversare completă de poli.

Rob – Ar putea fi. O schimbare de poli ar precipita mai mult deranj fizic? (Nu.) Interesant. Deci am putea avea o inversare magnetică unde polul sud devine polul nord şi polul nord devine polul sud şi să nu avem mişcri drastice în plăcile tectonice sau cutremure, e corect? (Da.) Foarte bune ştiri.
Cineva doreşte să ştie, ce ar trebui să facă lucrătorii în Lumină pentru a se proteja pe sine în situaţia financiară din lumea de azi? Recomanzi vreo investiţie? Ştiu că nu eşti o bersoană a bursei, dar recomazi deţinerea de aur sau argint? Unii oameni au avut sentimentul că valutele vor fluctua şi asta... Care ar fi cea mai sigură, unde să-ţi pui banii?
COBRA – Ok. În primul rînd scoate-i din bancă. Asta e numărul 1. Şi numărul 2 pune-i în ceva tangibil sau chiar mai bine pune-i în proiecte care dezvoltă calitatea vieţii tale şi calitatea vieţii oamenilor din jurul tău.

Rob – Ok. Toate energiile şi frecvenţele care cresc vibraţional afectează copii în mod diferit de adulţi? Ei sînt capabili să le asimileze mai bine? Care ar fi diferenţa? La ce ar putea să se uite părinţii la copiii lor? E ceva la care ar putea să se uite? Unii copii ar putea trece prin timpuri stresante de la aceste fecvenţe schimbătoare? Nu mă gîndesc la societate sau cutremure, dar vorbesc despre conştienţă.
COBRA – Copiii vor avea mai puţine probleme cu adaptarea la noile frecvenţe pentru că va fi destul de natural pentru ei.

Rob – Şi asta e de la altă mamă. Ea se întreabă "Vor fi bolile precum peritonită, oreion, rubeolă şi pojar... Au fost făcute în vreun laborator sau au fost boli care au apărut natural?"
COBRA – Au fost făcut în laborator. Unele din ele mai recent, altele acum mult timp.

Rob – Ok. Altă persoană ar vrea să mulţumească pentru Iubirea şi Lumina ta. Ai făcut cîteva afirmaţii pentru care ei ar dori ca to "să lămureşti viziunile tale despre controlul asupra procesului de reîncarnare. În interviul anterior ai spus că a fost foarte rar ca un individ să scape grilei la momentul morţii, cînd acum cîteva luni ai afirmat că unele suflete mai evoluate nu au nici o problemă în penetrarea procesului de reîncarnare al morţii."
COBRA – Este una să ajungi cu conştienţa dincolo de Văl şi să nu părăseşti acest loc şi altceva complet diferit să părăseşti Carantina şi să te relocalizezi într-o altă locaţie.

Rob – Ok. Mai am o ultimă întrebare. Cred că are de-a face cu reţeaua de cîmpuri scalare de plasmă şi dîrele chimice. Au avut loc creşteri enorme în dîrele chimice în ultima vreme şi ai menţionat că unii dintre sateliţi sînt doborîţi. Asta face dîrele chimice mai puţin eficiente pentru populaţia de la suprafaţă?
COBRA – Ok. Situaţia dîrelor chimice va fi complet rezolvată la momentul Evenimentului şi nu înainte.

Rob – Ok. Deci acesta ar fi ultimul lucru. Cobra, mulţumesc foarte mult. Îmi cer scuze că a luat atît de mult să facem acest interviu. Este informativ ca de obicei şi doresc să mulţumesc pentru că ai venit şi ai petrecut timp cu mine astăzi. Vom face cunoscut oamenilor acest interviu cît de curînd posibil. Mai sînt alte mesaje pe care ai dori să le laşi audienţei despre luna care vine? (Septembrie)
COBRA – Ok. Cel mai important lucru în această lună este să nu ne pierdem centrul. Să nu ne pierdem balansul pentru că ar putea exista încercări care vin şi să păstrăm viziunea, să păstrăm focalizarea şi vom fi victorioşi în final.

Rob – Îţi mulţumesc foarte mult, Cobra. Victorie Luminii. Cobra, încă o dată, fii binecuvîntat şi îţi mulţumesc pentru serviciul tău pentru planeta noastră.
COBRA – Mulţumesc foarte mult şi Victorie Luminii.Sursa

Un comentariu: