200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150915

Cobra - Actualizare Sistem Solar - 13 Septembrie 2015


Curăţarea grupului Chimera continuă. Chimera încă mai are un număr foarte mic de pleiadeeni, siriusieni, andromedani şi reprezentanţi ai altor rase stelare ale Luminii deţinuţi ca ostatici, adînc în interiorul fortăreţelor de pe staţiile de implanturi peste tot prin Sistemul Solar. Acest mecanism de deţinere de ostatici este o unealtă foarte efectivă pentru a întîrzia rasele mai sus menţionate în progresul lor către eliberarea acestei planete.

Mulţi din aceşti ostatici au fost eliberaţi în dimpul operaţiunilor Forţelor Luminii în ultimele cîteva săptămîni şi ce a rămas este de aşteptat să fie eliberaţi foarte curînd.

Procesul dezvăluirii accelerează. Anumite informaţii care anterior erau limitate la media alternativă acum ating media principală:
http://humansarefree.com/2015/08/the-russian-media-is-talking-about-what.html?m=0

Oamenii de stiinţă în sfîrşit încep să înţeleagă importanţa cîmpurilor de torsiune care, de fapt, sînt tranzlaţii ale anomaliei primare în continuum de spaţiu-timp. Aceasta le permite să înceapă să propună modele cosmologice mai precise ceea ce va îmbunătăţi drastic înţelegerea noastră despre Univers:
http://in5d.com/study-every-black-hole-contains-another-universe/



Trăgătorul de alarmă Corey Goode a eliberat o descriere destul de bună a LOC (Lunar Operations Command - Comandamentul de Operaţiuni Lunare) aşa cum era înainte de 2012:
http://sitsshow.blogspot.si/2015/08/summary-and-analysis-of-cosmic.html#more

şi a vieţii în interiorul programului spaţial secret cum a fost înainte de 2012:
http://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-life-on-the-research-vessel.html

Aici aş dori să spun că recent există multă activitate a Forţelor Luminii pe Lună, în special pe partea cu vedere la Terra. Multe staţii lunare sînt construite ceea ce va asista în operaţiunile finale ale eliberării Terra. Rezistenţa a construit o bază mică dar strategic importantă în zona de lîngă Craterul Mersenius. Am realizat această fotografie a Craterului Mersenius acum cîteva săptămîni şi puteţi simţi energia:



Forţele Luminii au comunicat că intrăm în faza următoare a procesului dezvăluirii şi că asta este foarte important pentru cei din interior care au informaţii cu care să iasă la lumină prin media alternativă. Cu toate că unii din acesti "oameni dinăuntru" s-ar putea de teme de consecinţele prezentării informaţiilor, au nevoie să înţeleagă că eliberarea acestor informaţii le oferă multă protecţie adiţională de către Forţele Luminii pentru că spunerea adevărului creşte fluxul Luminii prin sistemul lor energetic.

Eliberarea de informaţie de încredere este unul din paşii cruciali în procesul eliberări planetare.

Archonii încă încearcă să suprime vortexul Zeiţei Samarra în zona Siria şi Irak prin folosirea mercenarilor din Statul Islamic pentru a distruge Palmyra, un oraş roman frumos din Siria:
http://www.euronews.com/2015/09/01/satellite-images-show-isil-destruction-in-palmyra/

Mulţi din aceşti mercenari sînt acum infiltraţi în Europa, ascunşi în valurile de refugiaţi şi sînt, de fapt, reptilieni în corpuri umane clonate care au venit pe Terra în timpul invaziei Archonice din 1996. Planul Archonilor este să repete ce s-a petrecut cu Imperiul Roman în secolul 4, cu valurile de invadatori care au distrus civilizaţia romană:
http://www.veteranstoday.com/2015/09/12/isis-trojan-horse-in-migrant-scandal/

Planul lor NU va reuşi de această dată.

Energiile în cea de-a doua parte a lui Septembrie sînt aşteptate să fie destul de intense, cu toate că Forţele Luminii nu se aşteaptă la nici o schimbare drastică în acea fereastră de timp. Rămîi vigil, dar înrădăcinat şi calm.

Victoria Luminii!





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu