După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150613

Răspunsul lui GoodETxSG la opinia lui Drake din 10 Iunie - 12 Iunie 2015


Din această pagină de Întrebări frecvente a lui Corey... (Kauilapele a încercat să formuleze în această postare, ce a făcut Corey).

Întrebarea 78: Fiind în MILAB ai fost vreodată torturat sau molestat? Întreb pentru că în programul lui Drake, ei spun că pentru eşti un Super Soldat (care disociază) că s-ar putea să halucinezi. Eu vreau să te cred.

Probabil va trebui să fac un articol despre asta.

Îninte de toate nu sînt un "Super Soldat". Niciodată nu am susţinut că aş fi un "Super Soldat" şi nu am idee cum acest termen a fost ataşat numelui meu. Asta este dezinformarea numărul unu.

În al doilea rînd există un Agent Illuminati care se prezintă pe sine ca fiind "Un ex Illuminati din Interior" care lucrează pentru Cabală ca parte a "Campaniei de Dezinformare" despre care am avertizat acum cîteva luni. Această persoană face deasemenea ce ştie mai bine să sprijine Cabala şi Illuminati în controlarea "Isotorisirilor de Dezvăluire" în beneficiul lor. Această persoană este o "Metamorfoză de Personalitate" şi cu admisiunea sa este înalt antrenat în contra-inteligenţă şi "PSYOPS" (operaţiuni psihologice). Ei, cumva, au fost îndrăgiţi datorită limbii lor de argint de către cîţiva cercetători, spunîndu-le acestora lucruri pe care ei vroiau să le audă.

Era ceva opbişnuit să vorbesc cu această persoană şi i-am pus în contact cu David Wilcock şi i-au dat nu număr mare de informaţii acestuia. Ei au intrat în probleme pentru asta şi au fost forţaţi "înapoi la bază". Această persoană a început atunci să susţină că ei erau în contact cu Aviarii Albaştri şi au fost prinşi în alte neadevăruri. După ce au văzut că noi (D.W. şi Eu) băteam în retragere ei au început un blog 3 zile mai tîrziu.

Au sedus pe cîţiva oameni inteligenţi care ar lupta cu emoţie pentru ei cu dinţii şi cu unghiile într-un mod iraţional şi deodată ar reveni şi s-ar adresa ţie cu calm. E bizar să fi martor la aşa ceva, dar acesta este unul din principalel motive pentru care nu mai iau parte în forumurile de pe Internet.

Grupul Cabala/Illuminati pe care îl serveşte această persoană este extrem de speriat de "Seminţele Stelare" şi de "Rătăcitori". Ei fact orice pot ca să-i scoată pe aceşti oameni în afara misiunilor lor de suflet de de pe căile misiunilor lor folosind "frica" sau "mînia". Se pare că ei cred că aceşti oameni vor fi cumva cheie în sfîrşirea puterii lor în viitor. Majoritatea din cei pe care i-au adus în aceste programe obscure sînt "Seminţe Stelare/Rătăcitori" pe care i-au corupt şi odată aduşi de partea "întunericului" sînt folosiţi ca unelte împotriva altora şi bineînţeles astfel sînt mult mai puţin predispuşi să reprezinte o ameninţare pentru ei în viitor.

Prin răstălmăcirea istoriei şi a spune că Fiinţele Orb care vizitează şi contactează "Seminţele Stelare" şi pe "Rătăcitori" sînt "AI" (inteligenţe artificiale) ei încearcă încă o dată să folosească "frica" pentru a-i menţine pe aceşti oameni departe de calea sau misiunea lor de suflet.

Voi face o declaraţie oficiale şi voi spune că nu sînt "Super Soldat" şi că nu îmi amimntesc memoriile nici unei alte persoane. Toate aceste întîlniri sînt fizice şi nu "Canalizări" unde odată unul dintre Aviarii Albaştri a pus fizic mîna sa pe antebraţul meu. Acestea nu sînt nici un fel de implanturi de memorie sau control mental. Cei care au ascultat primele mele două interviuri ştiu că am trecut printr-o curăţare de antităţi ataşate prin folosirea numelui lui Iisus (ceea ce nu este foarte popular pentru mulţi). Am fost un MILAB şi sînt multe duzini de programe care se află sub umbrela MILAB. Am fost un "empat intuitiv" şi nu am fost în nici unul din programele sadice de "Super Soldaţi".

Oricine care foloseşte termenul de "Super Soldat" împreună cu numele meu este cineva care nu a privit cu deplinătate în această informaţie (cum ar face un cercetător adevărat) şi doar repetă dezinformare de la "Agentul Illuminati" (care în acest moment care o grimasă de maniac pe figură cînd citeşte asta). El a afirmat mai departe că Draco părăsesc planeta Terra după bunul plac în Septembrie pentru ca toţi să simtă şi să vadă. Asta este ceva care nu se va petrece şi se va termina făcîndu-l pe Drake să arate ca un prost. (Drake a fost ţintit pentru că unii din nivelele mai joase din "Alianţa Baza Terra" ascultă emisiunile sale.) Să sperăm că realizează că a fost ţintit şi folosit la un anume punct. Va fi dificil totuşi, cu acest puternic antrenat agent de dezinformare care are un acces atît de direct la el. Un avertizment a fost lansat către mulţi din Alianţa Baza Terra despre situaţia actuală (nu doar despre acest individual agent Illuminati).

Draco sînt blocaţi aici în spatele barierei. Ei vor rămîne aici şi suferă de la undele energetice care apar precum şi din faptul că sînt înfometaţi prin "iubirea" de la populaţia care se trezeşte. Ei vor fi aici pentru o judecată viitoare împreună cu "pionii" pe care au încercat să-i vîndă pentru trecerea lor sigură în afara acestui Sistem Solar. Cei pe care i-au sclavizat şi i-au victimizat for fi judecătorii lor!

Aceste grupuri sînt în degringoladă pentru că aceşti zei Draco i-au trădat prin oferirea lor ca pioni în schimb pentru siguranţa trecerii lor dincolode barieră. De-abia pot să admită asta pentru ei ca să nu mai vorbim de public. Această informaţie e necesar să fie învîrtită în orice fel posibil! Cînd această informaţie ajunge la toate aceste grupuri le va arunca în panică. Cam aici ne aflăm în acest moment. Dacă nu poţi spune asta tu singur, după activităţile lor prezente şi după comportamentul lor atunci probabil că e necesar să petreci ceva mai mult timp privin evenimentele recente.

Cei care aleg să urmeze acest "Agent Illuminati" (care va continua să nege ceea ce sînt) sau să îşi permită să fie seduşi de el vor afla cît de curînd ce greşeală au făcut. Va fi încă o altă mare dezamăgire. Nu voi intra în nici o dezbatere ciclică cu nici unul dintre urmăritorii lor care se simt îndreptăţiţi să posteze atacuri în secţiunile de comentarii ale articolelor şi pe forumuri, după toate acestea. Tot ce pot spune este să fiţi înţelepţi şi să folosiţi discernămîntul. Dacă mesajul acestui Agent Illuminati sună ispititor pentru tine este libera ta voinţă dacă îl urmezi. Este şi karma şi calea spirituală care e o miză la mijloc.

Nu fi înşelat cînd sîntem atît de aproape de finalul acestei călătorii. Aviarii Albaştri nu sînt aici ca "salcatori" şi au pus înainte un mesaj iubitor şi pacifist care afirmă că tu eşti propriul tău salvator. Aceştia nu sînt "AI" precum unele din aceste grupuri care sînt "profeţi de Inteligenţă Artificială" şi care ar dori să îi crezi. Ei sînt supăraţi că eu am dezvăluit această informaţie şi vor fi şi alţi agenţi care vor ieşi în faţă să discrediteze informaţia prezentată. Ei nu pot accepta ca adevărul să plutească în jurul conştiinţei tale şi sînt obligaţi să găsească o cale să îl distorsioneze.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu