După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150620

Cobra - Implanturi - 19 Iunie 2015


Dacă cineva se mai întreabă încă de ce nu a avut loc încă Evenimentul, iată din nou răspunsul:

Puţul de fluctuaţii ale primei anomalii de fluctuaţii quantice a Terra, sau în alte cuvinte vortexul de acreţie (acumulare) a anomaliei primare, menţinut de grila de implanturi de plasmă şi sprijinit de mecanismele de represalii ale bombei de plasmă "strangelet" şi bombei "toplet" este fundalul meta-strategiei Chimera care menţine statutul de Carantină Terra şi încă împiedică Evenimentul, Dezvăluirea şi Primul Contact.Părţi ale structurii vortexului de acreţie de plasmă au fost recent detectate de ştiinţa din curentul principal:
Giant-plasma-tubes-SPACE-Huge-structures-spotted-circling-Earth-filled-charged-particles-sun

Activitatea acestui vortex de acreţie de plasmă se măreşte în fiecare lună în preajma momentelor de lună plină, cînd calea de plasmă Terra-Lună se deschide:
science-at-nasa/2008/17apr_magnetotail/

Cînd calea de plasmă Terra-Lună se deschide, şi prezenţa Luminii şi curăţarea întunericului sînt ambele amplificate.

Implanturile de plamsă au fost pentru prima dată puse în populaţia de umani de la suprafaţă acum 26000 de ani. De fiecare dată chiar înainte ca un individ să se încarneze, era re-implantat din nou. În acest fel, populaţia de la suprafaţă a fost menţinută în amnezie pentru întreg ciclul de 26000 de ani.

Implanturile au fost menţinute de către staţiile de implantare de sub suprafaţa planetei şi prin Sistemul Solar şi au fost alimentate continuu cu plasmă de anomalie din spaţiul interplanetar şi interstelar.

Un implant este o gaură neagră de plasmă cu un diametru aproximativ similar cu diametrul unui electron(10-17 metri). Se roteşte într-un puternic cîmp magnetic care produce un efect antigravitaţional asupra plasmei.

Reţeaua de implanturi în corpurile de energie de plasmă ale umanităţii de la suprafaţă este cea mai adîncă gaură a subconştienţei colective şi baza vortexului de acreţie al anomaliei de plasmă planetară.

Implanturile din lobul frontal al creierului compromit procesul de luare de decizii şi menţin persoana separată de Sursă. Implanturile din cortexul cerebelului reptilian menţin persoana blocată în frici de supravieţuire şi de aceea susceptibilă să devină un lucrător sclav pentru sistemul bancar central al Cabalei. Implanturile de deasupra buricului separă Raiul de Terra, bărbatul de femeie, emoţiile de minte şi iubirea de sexualitate. Ele fragmentează personalitatea şi blochează fluxul forţei vieţii Kundalini. Ele suprimă emoţiile, ceea ce coboară frecvenţa lor vibraţională de la fericire la durere, şi mai departe în mînie şi în jos către tristeţe, mai departe în jos către frică, apoi apatie şi în final inconştienţă. Acesta este motivul pentru care mulţi oameni nu simt nimic.Lumina care emite de la Soarele Central Galactic dizolvă implanturile. Pietrele Cintamani servesc drept lentile de focalizare pentru Lumină şi ele uşurează procesul de dizolvare a plasmei.

Poţi accelera procesul de eliminare a implanturilor cu această meditaţie foarte eficientă:
http://www.imagerynet.com/ties/ties.html
Figura Opt - Tăierea lianturilor care ataşează - 22 Iunie 2015

În aceast exerciţiu de meditare, te aşezi într-o parte a figurii opt şi implanturile tale în cealaltă parte a figuriii opt, aşa cum este descris în link-ul de mai jos.

Iată alt protocol interesant pentru curăţarea implanturilor:
implants-clearing-protocol

Conceptul Karmei şi sistemul de pedeapsă şi răsplată şi conceptul că Planeta Terra este o şcoală a fost conceput de către Archoni pentru a preveni oamenii de la descoperirea adevărului despre sistemul de control Archoni/Chimera şi grila de implanturi.

Este adevărat că fiecare este responsabil pentru acţiunile proprii şi că putem învăţa din propriile greşeli, dar pentru a implica faptul că experimentînd în condiţiile vieţii noastre prezente noi, de fapt, "plătim datoria" karmei a acţiunilor negative din trecutul nostru este o manipulare foarte subtilă şi profundă şi le-a venit foarte la îndemînă ca scuză celor din Cabală pentru a continua să facă ceea ce fac, precum că ei doar ne "învaţă o lecţie în şcoala vieţii".

Anomalia primară este rădăcina cauzei întregii suferinţe şi toate acţiunile negative ale tuturor fiinţelor senzitive sînt un lanţ de reacţii al traumei generaţionale, care îşi are originea în "căderea din graţii" de la începuturi, întîlnirea originală cu anomalia primară cu milenii în urmă şi experienţa originală a procesului de implantare în trecutul distant.

Toate acestea se vor rezolva ca rezultat al intervenţiei energetice dinspre Soarele Central Galactic.

Penetrarea este aproape!

Sursa

Un comentariu:

  1. Va rog f. mult daca s-ar putea afisa traducerea acestei meditati pe blog http://www.imagerynet.com/ties/ties.html deoarece tradusa cu google nu se intelege prea bine. Multumesc

    RăspundețiȘtergere