După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150608

Cobra - Cintamani - 8 Iunie 2015


Cintamani (exact ca în română-N.T.) este o piatră sacră care a venit de pe Sistemul Stelar Sirius. Acum milioane de ani, în timpul unei super-unde galactice, o planetă care orbita Sirius A a explodat. Fragmentele sale au călătorit în toate direcţiile, unele din ele ajungînd pe Terra după un lung parcurs prin spaţiul insterstelar.În ultimii 26000 de ani, Agarthanii Pozitivi erau gardienii pietrelor Cintamani. Pe parcursul istoriei, ei au dat bucăţi de Cintamani unora dintre acei indivizi care au avut potenţialul maxim de influenţă pozitivă în istoria umanităţii. Regele Solomon, Alexandru cel Mare şi Akbar au fost în posesia unei piese de piatră Cintamani.

O piesă de Cintamani, anterior în posesia Templierilor, a fost dată lui Edward Bulwer-Lytton, care a dezvăluit existenţa Agarthei umanităţii în faimoasa sa nuvelă "The Coming Race" (Rasa ce Vine-N.T.):
Gutemberg file 1951

Mai tîziu aceeaşi piesă a fost dată unui anumit grup de Templieri de lîngă Untersberg şi apoi fetelor Vril (die Vrilerinnen) care au canalizat cunoaşterea tehnologică pentru primul program spaţial de la suprafaţa planetei de la căderea Atlantisului.

Altă piesă a fost dată lui Nicholas Roerich, care a încercat să obţină pacea lumii cu ea. Cunoscutul său Banner al Păcii este un simbol legat de triplul Sistem Stelar Sirius:
Banner_of_Peace

Forţele întunericului, de la Inchiziţie, la Iezuiţi, la Hitler, au încercat să obţină o bucată de Cintamani în mîinile lor distorsionate, dar fără succes.

Cintamani este piatra sacră a Frăţiei Stelei, ultima reminiscenţă adevărată a Şcolilor Misterelor Luminii din Atlantis:
brotherhood-of-star

Mulţi Lucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii aparţin mandalei celor 144000 de suflete ale Luminii care au venit pe Planeta Terra acum multe încarnări pentru a asista în eliberarea acestei planete şi Schimbarea Erelor.

De la deschiderea Portalului IS:IS în Decembrie 2014, Lumina fluie dinspre Soarele Central Galactic, condusă prin faţetele potirului de Moldavită ale Sfîntului Graal care serveşte ca lentilă, direcţionat către cei 144000 pentru a declanşa trezirea lor.

Piatra Cintamani este pasul următor în acest proces energetic. De la începutul MOSS, Forţele Luminii mi-au cerut să împart piese de piatră Cintamani printre cei mai conştienţi Lucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii.

La Eveniment, Pulsul Galactic va flui prin pietrele Cintamani. Fiecare deţinător de piatră Cintamani va servi drept Conductă Galactică, transmiţînd energiile Penetrării prin Compresie în Grila Energetică Planetară. Dacă eşti ghidat să participi în acest proces poţi obţine o piesă de piatră Cintamani aici (la finalul paginii):
Tachyonis.org

O foarte limitată cantitate de pietre Cintamani a fost pusă pe StratoProbe 3, un vehicol de spaţiu apropiat pe care l-am lansat împreună cu echipa mea. StratoProbe 3 a atins altitudinea maximă de aproximativ 40Km (25 mile) şi fotografiile pe care le-a luat la acea altitudine arată cu claritate curbatura Terrei:Sper ca aceasta să fie probă suficientă pentru cei mai mulţi că Terra nu este plană, sau cel puţin nu era aşa pe 19 Mai 2015 cînd a fostă făcută fotografia.

Poţi obţine piese de Cintamani care au fost dincolo de Văl pe StratoProbe 2 la acelaşi link ca şi cele normale.

Pietrele Cintamani sînt Lumină Pură şi energia lor nu poate fi folosită în mod greşit. Ele ajută dizolvarea implanturilor şi împuternicirea ghidării interioare. Dar fii conştient că sînt amplificatoare puternice şi servesc drept lupe pentru a arăta ce se află în interiorul tău, pentru a te ajuta să te transformi şi să devi mai pregătit pentru misiunea ta pentru ca să poţi face partea ta în procesul de eliberare planetară.

Penetrarea este aproape!

Sursa

Un comentariu: