După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150615

Interviu cu Cobra de Untwine - 7 Iunie 2015


Untwine: Ai putea explica la ce se referă Shamballah exact?
Cobra: Shamballah este unul din numele dat regatului subteran al Luminii, unde forţele Luminii au ancorat şi înrădăcinat Lumina pentru mai bine de 25000 de ani, de cînd au fost mînaţi de la suprafaţa planetei cînd Planeta Terra a devenit o Carantină acum 25000 de ani.

U: Ok. Se poate referi şi la oraşele din planul eteric şi planul astral, deasupra suprafeţei?
C: Desigur, toate oraşele subterane ale Luminii au, de asemenea, contrapărţile lor eterice şi astrale şi unele din aceste oraşe sînt localizate şi deasupra suprafeţei Terra, sus în stratosferă.

U: Poţi vorbi despre istoriile despre regele lumii, la ce se referă?
C: Regele lumii este un înţelept antic, o fiinţă a Luminii, care a ghidat evoluţia pe această planetă pentru multe milioane de ani şi este cu adevărat o fiinţă ascensionată deci acea fiinţă a trecut dincolo de iluziile spaţiului şi timpului, a trecut dincolo de dimensiunea spaţiu-timp şi acum este o fiinţă iluminată.

U: Ok. Deci mai este încă prezent acum pe planetă?
C: Nu este prezent pe planetă în acest moment, dar conştienţa sa este concentrată pe planetă în acest moment.

U: Poţi vorbi despre centrul energetic din partea de jos a spatelui, unde sînt create celulele de bază (mamă), cu ce corespunde?
C: Acest centru energetic este de fapt unul din cheile care deschid misterele ADN-ului. Şi de asemenea aş dori să spun că se dă prea mare atenţie ADN-ului în sine, ceea ce este mai important este că există un şablon înalt dimensional, în special în corpul eteric, care se manifestă apoi în ADN-ul fizic şi aceast centru energetic regulează fluirea energetică cu privire la acesta.

U: Ai spus înainte că galaxiile Milky Way (Calea Lactee) şi Andromeda sînt de polarităţi opuse şi că soarele central al Căii Lactee este o zeiţă gigantică, asta înseamnă că soarele central din Andromeda este un zeu gigantic?
C: Nu aş simplifica în acest fel. Polarităţile opuse la acele dimensiuni nu sînt liniare precum bărbat şi femeie, ele sînt mai degrabă precum polarităţile magnetice, plus şi minus.

U: Deci nu are nimic de-a face cu energiile masculină şi feminină?
C: La acel nivel energiile masculină şi feminină au loc într-un fel ceva diferit, deci a numi un soare central zeu şi pe celălat soare central zeiţă este o intrepretare care este destul de limitată.

U: Deci acolo, masculinul şi femininul sînt complet integrate?
C: Aş spune că descrierea a ce se petrece în acele planuri nu e uşor de descris în cuvinte umane, dar cea mai bună posibilă aproximare ar fi polarităţile diferite plus şi minus, precum cîmpurile magnetice şi electrice, dar chiar şi asta este foarte, foarte sumar interpretat despre ce se întîmplă cu adevărat în acele nivele ale creaţiei.

U: Au avut loc anomalii similare celei pe care o avem acum, cu întunericul, în versiunile anterioare ale universului?
C: Da, au fost diverse versiuni ale acestei anomalii, dar nu s-a manifestat complet înainte de acest ciclu cosmic.

U: Deci acum că s-a manifestat complet, va fi complet rezolvată?
C: Acum va fi complet rezolvată, după ce s-a manifestat complet, da.

U: Fiinţele planete au trecut prin căi de evoluţie precum umanii din animale şi apoi au ascensionat şi evoluat mai departe în a fi o planetă?
C: Nu chiar. Cele mai evoluate fiinţe nu au trecut niciodată prin evoluţia animalică, cel mai jos punct pe care l-au atins a fost experienţa umană. De fapt sînt două şiruri principale de evoluţie, unul vine direct din materie şi ascende prin mineral, vegetal, animal şi regatul umanoid în sus către spirit şi celălalt şir evolutiv de fapt descinde din spirit, mergînd în jos către experienţa umană, apoi ridicîndu-se înapoi. Deci avem două şiruri diferite de evoluţie care se completează unul pe celălalt.

U: Care este pasul următor în evoluţia după ascensiune?
C: Ascensiunea este un început al călătoriei către casă, înapoi în Unie, şi este un proces continuu care rezultă în integrarea finală cu Absolutul.

U: Există tot felul de fiinţe cu cap de animal în univers?
C: Majoritatea acestor fiinţe cu cap de animal sînt rezultatul experimentărilor genetice pe planetele ocupate.

U: Ok chiar şi cele cu cap de leu de exemplu?
C: Nu toate din acestea, dar majoritatea lor.

U: Există vreun fel de fiinţe umanoide de tip copac sau plantă?
C: Aceste lucruri au fost încercate şi în Atlantis, dar nu au fost foarte reuşite. E foarte rar şi în universul eliberat acest lucru nu este chiar sprijinit.

U: Care este semnificaţia originală a lui Baphomet, fiinţa cu cap de capră?
C: Aceasta este, aş spune, manipulare a unui foarte vechi arhetip, de către Cabală. Există arhetipuri de capricorn, arhetipuri ale zeilor şi zeiţelor foarte antici, care au fost uniţi în acest simbol care a fost folosit într-o formă deviată de către ocultiştii cabalei, în special în ultimele cîteva secole.

U: Cine a creat acel simbol la origine?
C: Nu este un simbol care a fost creat, este o uniune de diferite simboluri antice, şi această uniune a fost făcută de cabală pentru a devia energia din spatele acestor simboluri.

U: Poate acest simbol să fie folosit şi pentru Lumină?
C: Poate fi, dar aş spune că este prea multă energie negativă asociată cu el. Deci e bine să purificăm acea energie, şi sînt multe alte simboluri pe care le putem folosi care sînt mult mai neutre, nu atît de mult încărcate cu semnificaţie.

U: Ok. Cine este Kali?
C: Kali este o zeiţă antică, este o fiinţă a Luminii şi scopul ei este transmutarea formelor expirate şi eliberarea şabloanelor învechite.

U: Poţi vorbi despre situaţia cu zînele în Carantina Terra?
C: Mai ales după invazia archonică din 1996, zînele, şi toate celelalte fiinţe elementale ale Luminii, nu au avut un timp foarte bun pentru că atmosfera eterică a fost otrăvită mult cu radioactivitate şi ca rezultat al armonicelor distorsionate de radiaţie de frecvenţă extrem de joasă de la dispozitivele scalare, acestea nu au putut să aibă un timp bun şi a fost foarte dificil pentru ele să existe şi de fapt au căutat alte locaţii care aveau cît mai puţin din acest tip de poluare. Deci nu a fost uşor să le mai întîlnim în zonele urbane.

U: Mai există unicorni pe timpul Carantinei Terra?
C: Da, dar sînt foarte rari, ei au existat şi nu sînt uşor de găsit.

U: Majoritatea în eteric şi astral, da?
C: Majoritatea în planurile înalte, da.

U: Poţi explica diferenţa dintre timpul liniar şi timpul spiral?
C: Este, bazic, o percepţie a curgerii timpului. Curgerea timpului, în realitatea fizică, cum îl percepem este o chestiune de nivel de conştienţă. Timpul liniar este timpul pe care îl percepem prin filtrul minţii folosind calendarul. Timpul spiral este timpul care este de fapt conectat cu ciclurile naturale şi cînd sîntem conectaţi cu ciclurile naturale putem vedea şi simţi şi trăi experienţa acestor cicluri care converg într-o spirală a evoluţiei

U: Deci asta ar fi o cale prin care forţele întunericului manipulează timpul, prin amplificarea timpului liniar, da?
C: Pînă într-o anumită măsură da, dar nu ăsta a fost scopul principal al tendiţelor lor.

U: Poţi explica alte căi în care au manipulat timpul?
C: Ei nu au manipulat timpul într-atît cît lumea este de speriată, pentru că nu este uşor. Sînt multe discuţii despre călătoria în timp şi majoritatea acestor discuţii nu sînt bazate pe realitate. Este foarte, foarte dificil să primeşti ceva din viitor. Pentru ca oricine să primească ceva din viitor, ai nevoie să ai starea de conştienţă adecvată. Deci cabala nu a fost capabilă să se conecteze cu liniile de timp ale viitorului, în ciuda a ce mulţi ar dori să spună, ei nu au reuşit să facă asta.

U: Ai menţionat acum cîţiva ani că lucrai la un proiect despre liniile de timp, ai putea dezvălui ceva despre el?
C: Nu aş spune prea multe în acest moment, dar da, sînt proiecte în care lucrăm pe liniile de timp, vindecînd liniile de timp trecute şi deschizînd linii de timp viitoare, dar poate e ceva cam devreme să vorbesc despre asta în detaliu.

U: Deci pentru fiinţele Luminii, este posibilă călătoria în timp?
C: Nu în felul în care oamenii înţeleg asta. Din nou, aş spune că acest subiect a fost mult exagerat şi nu e aşa simplu precum gîndesc oamenii că este.

U: Poţi vorbi despre evenimentul cu luminile din Phoenix, ce s-a întîmplat acolo?
C: Acela a fost unul din multele vizualizări de nave extra-terestre, au fost multe alte vizualizări. Aş spune că au fost spărturi în matrice cînd Forţele Luminii şi diferite civilizaţii au fost capabile să arate puţin din prezenţa lor.

U: Viaţa din planurile de deasupra celui mental se bazează de asemenea pe forme şi geometrie sacră?
C: Viaţa desupra planului mental nu se bazează pe geometrie sacră, se bazează pe şabloane fluide ale iubirii şi luminii.

U: Pot corpurile eteric, astral şi mental să moară întocmai precum un corp fizic?
C: Da, sigur că pot.

U: Ok, deci cînd mori în aceste planuri, conştienţa ta merge către planurile mai înalte?
C: Da, atunci conştienţa ta merge în planul mental. Dacă eşti suficient de evoluat petreci mai mult timp acolo şi în majoritatea cazurilor de pe această planetă te încarnezi înapoi din nou.

U: E adevărat că formele gînduri ale noastre sau emoţiile pot deveni fiinţe individuale?
C: De fapt sînt fiinţe elementale care formează,... care sînt cărămizile de construcţie ale stărilor noastre emoţionale. Deci dacă simţi mînie, de pildă, acea mînie este o anumită frecvenţă vibraţională care este făcută din anumite fiinţe elementale care sînt o formă de viaţă în sine.

U: Albastrul şi roşu sînt deseori folosite să simbolizeze masculinul şi femininul şi uniunea dintre aceste două culori devine violet. Violet este şi culoarea chakrei coroană unde masculinul şi femininul kundalini sînt împletite, de aceea flacăra violet este atît de puternică?
C: Asta nu are legătură cu flacăra violet, flacăra violet este culoarea transmutării şi prin folosirea flăcării violet, de fapt invocăm prezenţa unui anumit arhanghel, pe nume Zadkiel, şi acea energie a acelui arhanghel transmută toate formele învechite şi de fapt transmută parte a anomaliei primare.

U: Cînd ai scris numele Isis în postarea ta despre portalul IS:IS l-ai scris cu două puncte în mijloc, poţi explica semnificaţia celor două puncte?
C: Nu.

U: Poţi explica ce fel de fiinţă de lumină şi ce fel de proces este implicat exact în arestarea archonilor?
C: Este un proces care implică multe grupuri diferite ale forţelor luminii, dacă vorbeşti despre cei care sînt la suprafaţa planetei, asta e în majoritate făcută de Mişcarea de Rezistenţă.

U: Cum e cu planul eteric?
C: Pe planul eteric sînt alţii, aş spune, foţele galactice ale Luminii, care poartă aceste operaţiuni, dar aş spune că nu sînt mulţi archoni rămaşi, cei care au rămas pe planetă sînt cel mai mult infiltraţi între Iezuiţi şi alte organizaţii şi majoritatea lor vor rămîne pe planetă pînă la Eveniment şi ei vor fi arestaţi la momentul Evenimentului.

U: Cum e cu Chimera, cine îi arestează pe aceştia?
C: E acelaşi lucru, cei fizici sînt arestaţi şi scoşi de pe planetă de către Mişcarea de Rezistenţă, cei care sînt în planurile eterice şi de plasmă sînt scoşi de forţele galactice.

U: Cine a sculptat Potirul de Moldavită al Ordinului Stelei?
C: Acesta a fost creat de confederaţia galactică, conform instrucţiunilor de la civilizaţia centrală acum milioane şi milioane de ani.

U: Care este scopul tectitei Libiene?
C: Scopul tectitei din Libia este să transmute întunericul de la Orion în interior, deci aceasta este o piatră de vindecare foarte puternică pentru cei care au avut interacţiuni cu energia din Orion în încarnările lor trecute, poate transmuta şi transforma această energie, din interiorul cîmpurilor energetice.

U: Cum a fost piatra Cintamani creată pe Sirius şi a fost vreun eveniment special care a adus-o aici?
C: Da, de fapt a fost o planetă în Sistemul Stelar Sirius, o planetă de albastru deschis care de fapt a explodat şi părţi ale acelei planete au călătorit în toate direcţiile şi o mică parte din aceasta a ajuns pe planeta Terra şi a căzut pe planetă acum milioane şi milioane de ani. Aceasta a fost colectată de forţele Luminii în acel timp pe planeta Terra şi a fost păstrată în reţeaua Agartha şi părţi din aceasta au fost date umanităţii, în special în aceste timpuri pentru a asista Evenimentul.

U: Arhanghelii care s-au scufundat în întîmplare şi au devenit desconectaţi acum 8 milioane de ani, cînd au început să devină nebuni, cum a început, care au fost primele lor acţiuni?
C: S-a întîmplat foarte repede pentru că ei au creat dispozitive care i-au supus unor cîmpuri electro-magnetice foarte puternice care au distorsionat continuumul spaţiu-timp din jurul lor şi imediat ce asta s-a întîmplat, a creat o traumă foarte puternică în acele fiinţe, şi trauma a fost atît de puternică că au pierdut conexiunea cu propriul suflet, şi acesta a fost un proces foarte rapid şi s-a petrecut o foarte rapidă mutaţie şi nimeni nu a fost capabil să o prezică şi să o prevină.

U: Ok. Deci au început să atace alte fiinţe imediat?
C: Da, exact.

U: Cum a fost viaţa la începutul Carantinei, era ca în epoca de piatră?
C: Marea majoritate de la suprafaţă era în faza epocii de piatră, era ca un amestec de comunităţi din epoca pietrei şi insule de înalt avansaţi din civilizaţia Atlantis şi nu interacţionau mult unii cu alţii.

U: Deci acele civilizaţii înalt avansate, cît au durat?
C: Au durat încă 12000 sau 13000 de ani, pînă la potopul final din Atlantis.

U: Ai ceva informaţii despre cum să fie eliberate emoţiile negative nedorite şi gîndurle într-un fel sănătos?
C: Sînt multe tehnici pe care le poţi folosi, în special în cercurile spirituale sînt diverse tehnici care pot ajuta oamenii în eliberarea tensiunii acumulate, a tensiunii mentale şi emoţionale. Celălalt lucru care este foarte sănătos şi benefic este elementul apă şi natura însăşi poate absorbi mult din astea. Celălalt aspect al acesteia este comunicarea sănătoasă, care uneori, nu întotdeauna, rezolvă aceste emoţii. Bazic toate aceste emoţii şi gînduri îşi au originea în implanturi. Şi cînd implanturile vor începe să se dizolve, va fi mult mai uşor să dezintegrezi şi să transmuţi aceste emoţii şi gînduri.

U: A explodat vreodată vreo bombă Strangelet în Univers?
C: Într-o formă controlată, da, de către forţele Luminii.

U: Deci au făcut-o chiar ei ca să o studieze?
C: Ei au făcut-o pentru a dezvolta o tehnologie care să absoarbă şi să o transmute, a fost în circumstanţe controlate de laborator.

U: Văd că există multă geometrie sacră în festivalurile "Burning Man" (omul ce arde) în felul în care construiesc locaţiile. Care sînt intenţiile pentru acesta şi de asemenea în ritualuri văd că la final ard figura omului?
C: Festivalul "Burning man" este un amestec interesant de Lumină şi întuneric. Sînt facţiuni puternice şi din unele şi din altele în organizarea acestui festival în sine şi sînt de asemenea prezente acolo. Deci acest eveniment are un mare potenţial pentru Lumină dacă este abordat în modul corect. Celălalt aspect al acestuia este că populaţia de la suprafaţă nu este încă complet pregătită pentru aşa ceva.

U: Poţi numi cîteva din cele mai importante vortexuri ale Zeiţei pe Terra?
C: Cele mai importante vortexuri ale Zeiţei sînt, aş spune, vortexul numărul unu este în Siria, apoi avem vortexuri foarte puternice în Creta, în Grecia, în Egipt, în Irlanda, în Ukraina, în Caraibe. Le avem în multe locuri peste tot în lume. Le avem în Australia, în insulele Tahiti, peste tot.

U: Cum e cu vortexurile Zeilor, cele majore?
C: Voretxurile majore ale Zeilor, vortexurile masculine, aş spune, în multe cazuri, munţii sacri, precum Muntele Shasta, Muntele Fuji, Muntele Kilash. Mai sînt alte vortexuri ale Zeului la Stonehenge, piramidele, unele din ele în oraşele mari de pe planetă.

U: Ai spus înainte că aproape nici un suflet nu a intrat prin Carantină de cînd a început deci există vreun adevăr cu copiii indigo şi de cristal şi istoriile referitoare?
C: Foarte puţine, foarte puţine din ele sînt istorii adevărate, majoritatea sînt doar ficţiune "new age".

U: Ce a făcut ca Sirius să fie atît de puternic că a fost singurul sistem stelar într-o rază de 1000 de ani lumină în jurul Terrei care nu a fost invadat în 1996?
C: Sistemul Stelar Sirius este un portal foarte puternic direct către Soarele Central Galactic şi forţele luminii au ales să acumuleze energia lor pentru a proteja acest portal stelar pentru a înlesi fluxul care a atins Planeta Terra, pentru că Sistemul Stelar Sirius este foarte aproape de Terra şi avînd atît de puternică prezenţă a energiei central galactice atît de aproape de Terra a fost cea mai puternică protecţie posibilă pentru acest sistem solar şi pentru Terra în special, din 1996 înainte.

U: Energia negaitvă de pe această planetă este unul din motivele pentru care dispozitivele de energie liberă nu funcţionează foarte bine?
C: Multe dispozitive de energie liberă funcţionează foarte bine, dar cele care funcţionează foarte bine sînt de obicei piratate sau sabotate de Cabală.

U: Ok, deci energia negativă de pe această planetă nu are nimic de-a face cu asta.
C: Nu. Sînt principii fizice foarte simple care funcţionează indiferent de cantitatea de anomalie primară de aici. Şi acele dispozitive funcţionează foarte bine, dar desigur, Cabalei nu-i place şi ei le sistează sau le suprimă sau le distruge.

U: Care a fost rolul lojelor cathare ascunse care au supravieţuit pînă în ziua de azi?
C: Grupul Cathar este o expresie externă a interiorului Frăţiei Stelei, sînt multe fiinţe ale Luminii care s-au încarnat în diverse Grupuri Cathar pentru a susţine Lumina în contra invaziilor iezuite peste tot pe planetă.

U: Există grupuri ale Rezistenţei Europene din al doilea război mondial care au supravieţuit după război?
C: Majoritatea acestor grupuri au fost dizolvate şi dezasamblate, unele din ele au rămas într-o formă limitată şi au păstrat un profil subtil şi altele s-au reconectat în ultimii cîţiva ani şi au conectat diverse grupuri pozitive, grupuri de templieri şi alte grupuri care lucrează pentru eliberarea planetei.

U: Poate un suflet să se încarneze în diferite corpuri în acelaşi timp îaninte de ascensiune?
C: Poţi fi doar într-un corp la un moment dat înainte de ascensiune. Desigur poţi părăsi acel corp şi intra în altul şi apoi schimba din nou, asta e posibil, dar la un moment specific în timp poţi fi prezent într-un singur corp.

U: Care este planul Forţelor Luminii dacă părţi ale populaţiei încep să fie violente după Eveniment?
C: Dacă se întîmplă după Eveniment, desigur că Mişcarea de Rezistenţă împreună cu militarii pozitivi şi forţele locale de lege vor fi capabili să calmeze situaţia. Asta nu e problema majoră.

U: Care e istoria din spatele statuilor din Insula Paştelui?
C: Aceste statui sînt rămăşiţe ale unei rase vechi de giganţi care locuia insula acum multe milenii.

U: Poţi explica ce se întîmplă cu întîlnirile din afara lumii la care participă Corey Good, ce se întîmplă acolo?
C: Sursele mele nu pot confirma că el are într-adevăr acele întruniri. Pot confirma că a fost implicat într-un program spaţial secret şi că are ceva informaţii foarte bune, dar sursele mele nu au primit confirmare pentru acele întruniri din afara lumii.

U: De ce cercurile din lanurile de cereale apar doar în cîteva ţări, în special Anglia?
C: Pentru că sînt portaluri deschise pentru ca aceste cercuri să apară, sînt portaluri Pleiadeene puternice în Anglia şi navele Pleiadeene intră prin aceste portaluri, fac cercurile şi apoi dispar.

U: Cine a construit Sfinx-ul original?
C: Sfinx-ul a fost creat de şcolile de mistere pozitive egiptene acum aproximativ 16000 de ani.

U: Va fi masa critică mai scăzută dacă toată lumea care face meditarea săptămînală s-ar aduna în acelaşi loc fizic?
C: Nu contează locaţia în sine, dar contează ca oamenii să facă fizic meditarea. Masa critică este determinată şi nu a fost atinsă încă.

U: Este Dou Mu ascensionată?
C: Dou Mu nu este ascensionată, dar vine din Universul eliberat, deci este purificată suficient, ea nu are blocaje personale, sau alte anomalii personale şi ea este complet conectată la Sursă.

U: De ce are ea nevoie de tehnologia laser pentru a menţine glanda pineală deschisă, datorită anomaliei de pe această planetă?
C: Datorită anomaliei de pe această planetă şi datorită marii diferenţe de potenţial în frecvenţa vibraţională de la suprafaţa planetei şi cea de unde vine ea. E ca şi cum te-ai scufunda pe fundul oceanului, ai nevoie de ceva ca să poţi supravieţui.

U: Este ea capabilă să vizualizeze la distanţă orice există pe Terra?
C: Ea este capabilă să vizualizeze multe lucruri, dar nu orice pentru că chiar şi pentru ea, anumite lucruri sînt secrete. Terra este o planetă foarte ciudată. Multe secrete.

-------------Finalul Transcrierii-------------


Multă Iubire şi Curaj pentru toţi.Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu