200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150612

Opinia lui Drake din 10 Iunie 2015


Of, of cum sînt lucrurile răstălmăcite. Cineva a trimis vorbăria mea despre întîlnirea cu "elita umană" lui Corey şi acum a explodat complet disproporţionat şi judecata s-a instalat.

Nu am spus niciodată nimic despre A FACE ceva acestor oameni. Asta e pentru marile puteri. Tot ce-am spus este că eu nu voi negocia cu criminalii. Cu aproape totală siguranţă ei vor primi ceea ce merită.

Şi dacă gîndiţi că nu vor exista marşuri pe această planetă înainte ca toate să fie spuse şi făcute, sînteţi mult mai optimişti decît mine. Dar nu va fi pentru legarea cabalei. Vom vedea.

De fapt, Thomas Williams a aruncat cîteva bombe în timpul emisiunii pe care le voi împărtăşi aici, şi una se referă la istorisirile lui Corey despre interacţiunile sale cu Alianţa Sferei (Sphere Allinace) şi Aviarii Albaştri (Blue Avians).

Mulţumesc Drake şi Thomas pentru pasiunea şi dedicarea voastră către adevăr, justiţie şi libertate.

Link care funcţionează, pentru BlogTalk Radio.
http://www.blogtalkradio.com/drakebailey

Există o mare cantitate de informaţie împărtăşită peste trei ore, deci voi încerca să fiu cît de scurt posibil căci mai am multă informaţie pe care doresc să o spun cît de curînd se poate.

Una din cele mai mari probeleme pe această planetă, şi în particular America de acum, este apatia.

Drake a primit informaţii noi, recent, şi are loc o mare cantitate de activitate în spatele scenei. El nu va trece prin întreaga activitate militară, precum că volume enorme de echipament sînt mişcate din zone retrase mai aproape de oraşe, de pildă.

Tema generală a emisiunii a fost, din nou "Ridicaţi-vă". Drake însuşi, pune împreună cîteva echipe care vor întreprinde acţiune pentru a realiza cîteva extracţii. El caută oameni ceva mai tineri, de asemenea, nu numai bătrînii prieteni.

El a spus că bazat pe observaţiile asupra ceea ce se întîmplă, nu va primi sfaturi ca doar să supravegheze ce fac militarii. El spune că sînt un număr de probleme serioase care sînt pe cale să ajungă la un capăt.

Rapoartele spun că sînt 750000-1200000 trupeţi străini la sol şi vehicole militare şi ale UN peste tot.

El spune că va merge în subteran, să pună împreună cîteva echipe şi plănuieşte să scoată cîteva din părţile vinovate la o locaţie unde vor rămîne, imposibilitaţi să mai rănească, pînă cînd la acel timp cînd se va avea de-a face cu ei în mod oficial. Această activitate va avea loc în multe locuri diferite.


- - - - - - - - - - - - - -


Poate acum este momentul corect să fie împărtăşite aceste noutăţi pe care Thomas Williams le-a dezvăluit la începutul celei de-a doua ore. El are resursele sale şi eu îl văd pe Thomas ca o piesă nemaipomenită pentru echipa lui Drake. El face propria sa cercetare şi este calm şi faptic.

Într-o emisiune anterioară, Thomas ne-a spus că Galacticii au nivelat terenul de joacă. Tehnologiile mortale cu care globaliştii obişnuiau să ne ameninţe au fost scoase. Acum e uman contra uman.

Ieri, Thomas a început cu "în următoarele 4 pînă la 6 luni, vom vedea lucruri pe care nu le-am mai văzut niciodată înainte" şi va fi vremea cea mai dificilă din vieţile noastre. Ce se va întîmpla în 6 luni va zgudui această planetă. O parte a acesteia va fi foarte bună şi va fi chiar mai bine dacă americanii se ridică.

Războiul nu a ajuns niciodată pe sol american şi el speră că nu va fi necesar, dar americanii trebuie să facă ce e nevoie de făcut. Nimeni nu va veni să ne salveze.

Sînt 3 milioane de miliţieni şi doar 525 congresişti. El spune că putem juca o parte în a face politicienilor şi familiilor lor, într-un mod pacifist, ceea ce ei ne-au făcut nouă: să se simtă inconfortabil şi să le arătăm clar că ştim ce se petrecea şi să le reamintim că au o datorie de a răspunde nouă şi să ne reprezinte.

Putem să o punem la modul dificil pentru ei în ce priveşte desfăşurarea rutinei lor zilnice şi să le dăm de ştire că nu avem de gînd să o lăsăm baltă. Thomas crede că o acţiune ca aceasta ar putea întoarce lucrurile şi am putea să nu mai avem nevoie să ajungem la război.

Multă lume întreabă despre Dracos, Reptilieni, Sphere Alliance, the Blue Avians... şi Drake a spus să nu mai cheltuim atît de mult timp cu chestiunile din afara planetei şi să începem să dăm mai multă atenţie la ce se întîmplă aici jos.

Soluţia este să scoatem păpuşile care fac parierea pentru stăpînii lor mai degrabă decît Oamenii.

Dacă ar fi război, nu ar fi lipsit de sînge. Probabil că ar fi pierderi de 10% în ambele tabere.


- - - - - - - - - - - - - -


Thomas a început cea de-a treia oră cu ceva informaţii uluitoare din contactele sale pe care le-ar putea aduce la emisiune în viitor. El tocmai a primit permisiunea de a împărtăşi aceasta.

A spus că şeful sistemului de control părăseşte planeta. Draco au fost instruiţi şi sînt dispuşi să renunţe la control în această toamnă.

Fiecare de pe Terra va fi martor la această plecare pentru că va implica tehnologia asociată cu ei precum, văluri, lucrarea reţelei etc. şi va fi un eveniment major.

El a spus că unul dintre fiii din familia Anunnaki a fost lăsat să aibă de-a face cu situaţia care există aici şi nu este fericit pentru asta. El a încercat fie să evadeze sau să primească ajutor din afara planetei dar a fost blocat şi acum plăteşte consecinţele. Cei implicaţi în prevenirea acestor fapte sînt mai puternici acum decît niciodată.

Părinţii sînt majoritatea "umanoizi" şi controlează păpuşile. 21 dintre ei au avut o întîlnire mare pe Terra pe 29 Mai şi 11 dintre ei au ieşit. Ei nu au dorit să continue cu tirania mai departe.

Doar 10, plus fiul, sînt lăsaţi şi lucrarea este în desfăşurare. Ei încearcă să convingă pe ceilalţi 10 că s-a întrecut limita şi e mai bine să se oprească.

Sînt 13 cuiburi de vîrf, şi alte 13 sub acestea. Grupurile sînt mai fracturate decît oricîn înainte şi se întorc unele împotriva altora.

Acestea şi eşalonul inferior de păpuşi sînt tulburări mai mari decît oricînd în ultimii 13000 de ani şi ştiu că vor plăti pentru crimele lor.

Cea mai perplexă ştire a fost aceasta: capcanele de suflet şi cuburile de suflet au fost scoase definitiv. Nu mai există reîncarnare.

Nu mai există implanturi. Tehnologia armelor de plasmă a fost terminată. O staţie majoră de clonare a fost terminată, dar alte încă mai sînt.

Sîntem acum la arătarea cărţilor de la jocul final şi avem de-a face numai cu rămăşiţele.

Discuţii ulterioare continuă cu contactul lui Thomas şi el va împărtăşi informaţii dacă şi cînd le primeşte.

Lucrurile MAJORE au avut loc în beneficiul nostru şi ACUM E DATORIA NOASTRĂ SĂ NE RIDICĂM ŞI SĂ FACEM CE E NECESAR DE FĂCUT.

Galacticii nu pot să intervină pentru că majoritatea Terranilor nu au arătat că sînt adulţi şi că pot asuma responsabilitatea pentru propria lor planetă şi pentru bunăstarea lor.

Oamenii nu s-au plîns că sînt obiectul tiraniei acestora. Apatia este în creştere. Lucrurile nu se vor schimba pînă cînd oamenii iau situaţia în propriile mîini şi arată că nu se mai lasă păcăliţi de starea de lucrurile. Nu poate continua dacă refuzăm să mergem mai departe cu acceptul nostru.

Singura excepţie pentru ne-interferenţă este Gaia însăşi - Fiinţa conştientă a planetei noastre - care este în pericol.

Şi dacă asta se întîmplă, va întîrzia tranziţia noastră (ascensiunea).

Cînd Draco părăsesc planeta, va fi pentru prima dată în cel puţin 13000 de ani cînd umanitatea are oportunitatea să se ridice pe propriile două picioare şi să facă treburile fără să aibă un sistem tiran în poziţie care să dicteze ce să facă şi cum să o facă.

Thomas a spus ca va fi necesar să se oprească cu ştirile negative pentru moment.


- - - - - - - - - - - - - -


Apoi a trecut la Alianţa Sferei şi Aviarii Albaştri.

Notă: Prima dată cînd am împărtăşit infirmaţia lui Corey pe Starship Earth, am menţionat discernămîntul, pentru că el este un super-soldat şi mulţi super-soldaţi au memorii de experienţe care nu sînt ale lor. Am auzit istorii ale altor super-soldaţi şi am avut îndoieli puternice despre unele "memorii" ale lor ca fiind experienţele lor cu adevărat. Erau foarte "de dincolo" chiar şi pentru mine.

Asta fiind spusă, Thomas a răspuns mai întîi despre Fiinţele Sfere. El a spus că Există sfere albastre, dar sînt doar sfere.

Aviarii Albaştri despre care oamenii au informat în repetate rînduri că au interacţionat cu ele sînt inteligenţă artificială (AI), programe de simulare emise ca un fel de semnal ca un fel de poveste în capul oamenilor.

A fost folosită pentru cei care aveau o dorinţă de contact cu ET-ii şi au avut complexul salvatorului, sau care credeau că alţii vor veni să ne salveze.

A fost proiectat să confunde oamenii şi nu au suspectat în nici un moment că oamenii vor ajunge să informeze despre asta ca pe un fapt. Nimeni nu vine să ne salveze.

Asta nu e pentru a sugera că Corey este nesemnificativ. El crede ceea ce împărtăşeşte, dar Corey ESTE un super-soldat şi ei sînt predispuşi la acest program, toţi. De aceea a fost creat, pentru ca să poată fi controlaţi şi să li se dea informaţie pe care ei cred că vine de la Sinele Superior al lor şi vor acţiona potrivit cu parierea pe care o face stăpînul.

Mulţi super-soldaţi au chiar şi 7-12 personalităţi despicate.

Nu ştim care dintre ele este adevăratul Corey în anumite momente pentru că nici Corey nu ştie. El crede că ne spune ceea ce a trăit.

Finalul notiţelor după emisiune.

I guess there is always the possibility that Thomas was given incorrect information, but people will have to decide for themselves.


- - - - - - - - - - - - - -


Nota Big Picture: Nu e nici o greşeală aici, cu toate că sînt sigur că acei oameni emoţionali şi loiali care cred tot ce spune Corey că s-a întîmplat şi doresc ca Aviarii Albaştri să fie reali, vor avea o problemă cu această informaţie şi beţele şi pietrele vor începe să zboare.

Căutătorii de Adevăr de pe Internet se pare că au prosperat prin învîrtirea dramei şi acuzaţiilor despre cine are dreptate şi cine greşeşte cine ce a spus cui. Este pueril, dacă mă întrebaţi pe mine.

Sînt foarte conştient cum se reflectă asta asupra lui Corey şi asupra lui David Wilcock. Avem nevoie să ne punem ego-urile de-o parte şi să avem de-a face cu realitatea şi cu încercările care ne sînt puse în faţă.

Fiecare mesager pe care îl avem, probabil că i s-a servit dezinformare. Nu cred că e înţelept să se investească timp în fiecare cuvînt pe care ni-l spune cineva. Chiar şi dacă un mesager este de încredere avem nevoie să folosim discernămîntul şi cu toţii am fost prostiţi.

Vestea bună este că sîntem liberi să credem orice alegem. Asta nu înseamnă că e adevărat.

Să încercăm să nu permitem diferenţelor să ne dividă pînă la punctul în care lucrăm în scopuri încrucişate şi nu ne putem uni pentru a face treaba.

Nu e vorba de cine are dreptate şi cine greşeşte sau să punem vină sau să impuşcăm mesagerul ci este vorba despre a afla adevărul, acceptarea adevărului, a acţiona ca nişte adulţi, să asumăm responsabilitatea pentru amestecătura în care ne aflăm şi să întreprindem acţiune pentru a îndrepta lucrurile căci în parte noi sîntem vinovaţi pentru că am crezut în stăpînii noştri în primul rînd şi nu facem nimic pentru a corecta problema.

Acum nu mai avem nici o scuză pentru a nu face nimic. Cum Thomas a spus, "este Uman contra Uman în acest punct". Dorim tranziţia? Cît de mult?

Există CEVA pe care fiecare dintre noi îl poate face pentru a mişca acest proces înainte. Avem nevoie să ne dăm seama cum se pot adăuga talentele noastre la acest proces şi cum putem fi o parte a acestei mişcări excitante. Ceea ce noi facem ACUM ar putea exclude necesitatea unui război civil.

Avem nevoie să lucrăm împreună şi să LUCRĂM la cum să lucrăm împreună, mai degrabă decît să lansăm săgeţi pentru că cineva spune ceva ce nu ne place sau cu care nu sîntem de acord. Umanitatea are nevoie să se maturizeze. Universul ne priveşte.

Iată un link şi un player pentru arhiva emisiunii de noaptea trecută. Cred că ar fi o idee bună pentru oricine care a citit aceste rînduri să asculte cu propriile urechi. Eu am ascultat de două ori şi am luat notiţe pentru ca să pot prezenta cu cît mai mare acurateţe posibilă pentru că cred că este important.

http://www.blogtalkradio.com/drakebailey

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu