După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150425

Interviu cu Cobra de Robert Potter - 16 aprilie 2015


Rob - Iată-ne doamnelor şi domnilor. În timpul terran este 16 aprilie 2015 Here we are ladies and gentlemen. In earth time, it is April 16, 2015 şi va ajunge la voi, cu speranţă, undeva pe la finalul săptămînii şi vom avea şi audio pe Internet. Bine aţi venit, din nou, încă o ediţie specială a emisiunii Victoria Luminii. Îţi mulţumesc foarte mult că ai venit, Cobra.
COBRA - Mulţumesc tuturor celor care ascultă.

Rob - Avem atît de multe întrebări căci e imposibil să trecem prin toate luna aceasta. Cer scuze celor care nu vor auzi întrebările lor răspunse. Cobra, aş dori să încep şi mereu fac asta cînd primim întrebări repetate de la oameni. Am vorbit despre asta în particular şi opinia mea coincide cu a ta. Desigur, nimeni nu ştie viitorul cu exactitate, dar am auzit despre dîrele chimice că au fost prezente în ultimii 17 ani pe toată planeta. Am avut orori fără număr, distrugere prin guvernele secrete şi programele lor de depopulare şi toate lucrurile care au loc, care crează războaie şi toate lucrurile oribile. Pentru vreun motiv, e un impuls pe internet, alt element bazat pe frică... am avut cîmpurile FEMA pentru mult timp. Multă lume, unii prieteni apropiaţi sînt extrem de depresivi şi paranoici. Ei par că devin reacţionari la anumite lucruri, aşa că am vorbit despre ce pot face să se protejeze de asta. Dar prima întrebare este a lui Jade Helm. Pare că există probe pentru unii oameni care indică existenţa de mase de trupe străine care trăiesc vieţi normale şi vor fi activate ca celule adormite să se alăture operaţiunilor NATO într-un gen de operaţiune unită numită Jade Helm.
Ai putea, te rog, să ne spui ceva fundamente la acest gen de chestiuni pentru a linişti frica neoprită? Şi ştiu că ar putea rămîne cu ceva. Anumite elemente ar putea avea loc, dar ai putea vorbi despre siguranţa pentru reyistenţă şi ce se întîmplă în această operaţiune? Este foarte important pentru multă lume chiar acum.
COBRA - OK. Primul lucru pe care aş dori să-l menţionez este că e o sabie cu dublu tăiş. La suprafaţă, ar putea apărea ca o mare operaţiune a Cabalei. Pe cealaltă parte, pot spune că aceleaşi trupe, aceeaşi mişcare poate fi interpretată ca mişcări ale militarilor pozitivi. Nu aş deveni foarte reacţionar. Nu aş deveni nici foarte speriat despre această situaţie şi de asemenea, dacă ar xistă o cît de îndepărtată şansă ca ceva să scape de sub control, MR ar putea declanşa Evenimentul dacă e necesar.

Rob - OK. Întrebarea următoare este dacă MR ar putea opri aceastea, adică, de ce nu ar opri unele din faptele care au loc în Ukraina? E o altă tragedie oribilă care ale loc acolo. Multă lume a menţionat, de ce nu intervin în aceste lucruri? De ce lasă ca aceste încrucişări să aibă loc? Dacă ar avea loc acest fel de lucruri în America... ar declanşa o intervenţie mai grea?
COBRA - OK. Este o situaţie de evaluare de risc. Deci avem grupul Chimera cu bombele lor strangelet pe de o parte şi atrocităţile pe care aceşti oameni le comit, pe cealaltă. MR va interveni cînd riscul va merita. De explu, dacă ar fi să avem un scenariu masic precum legea marţială în SUA, asta ar afecta 250 milioane de oameni, asta ar putea însemna un risc care merită asumat ca anumite bombe strangelet să explodeze şi apoi MR să intervină. Nu voi da detaliile exacte de strategie de cum sînt aceste riscuri evaluate. Aş spune doar că MR şi Forţele Luminii ştiu exact cum să acţioneze pentru a minimiza suferinţa pe această planetă. Ei nu vor permite niciodată ca suferinţa nenecesară să continue. Dacă o pot preveni, o previn. Nu vor asuma riscuri pentru a reduce un anumit grad de suferinţă pentru a risca un grad şi mai mare de suferinţă care ar putea avea loc.

Rob - OK. Mulţumesc. Ai menţionat că aceste trupe ar putea fi interpretate ca fiin folosite de Forţele Luminii. Evident că aceste trupe de la sol primesc doar ordine şi le urmează. Ben Fulford pare că a menţionat asta. Acum, eu personal... cu respect pentru Ben... consider unele din informaţiile sale nu neapărat bune. Are informaţii bune şi are o intenţie foarte bună, dar nu sînt sigur că ştie dacă asta s-a plănuit cu certitudine de băieţii buni, sau s-a plănuit de către băieţii răi şi băieţii buni lasă să treacă şi vor prelua treaba în ultimul minut. Ce crezi care e situaţia acolo cu privire la "cine este în controlul" acestor trupe? AI putea să ne spui care este intenţia primară? Sînt mişcări orchestrate de Cabală sau sînt mişcări orchestrate de băieţii buni?
COBRA - OK. Mai întîi despre informaţiile lui ben Fulford. E necesar să iei informativele sale pentru a culege pietrele preţioase de informaţie şi să arunci restul, pentru că sînt cîteva pietre preţioase codate în interior şi nu îţi fă griji de rest. Cu privire la situaţia Jade Helm, nu voi comenta mai mult pe fundalul acesteia mai adînc, dar îţi voi da o analogie. Această restructurare faimoasă a alianţelor Estice şi BRICS, acea bancă nouă de infrastructură. Ele pot fi interpretate ca un nou sistem, centralizat, globalizat, un sistem al noii oridini sau poate fi interpretat ca un progres al Forţelor Luminii.

Rob - Foarte bine. Şi evident, de ce ar schimba băieţii răi un sistem? Sînt băieţii buni care încearcă să iniţializeze sistemul. Băieţii răi încearcă să se infiltreze cît de mult pot. Următorul mare subiect despre care aş vrea să vorbim şi care a irupt pe scenă de cînd am vorbit despre el data trecută a fost un domn al cărui nume real este Corey. El a ieşit la lumină, şi iniţial nu a fost foarte fericit, şi este cunoscut după numele de avatar GoodETxSG, cred sau ESG sau ceva aşa.
El a fost sursa lui David Wilcock şi a revelaţiilor acestui la LA Conscious Life Expo unde a dezvăluit multă informaţie. Şi tu atingi asta în blog-ul tău cu privire la ce el a numit Blue Avians sau civilizaţia din centrul galactic cu enormele nave-mamă care stau în Norul Oort pentru că ar influenţa magnetica Sistemlui Solar.
Acuma, mi s-a spus de către Michael Salla că David Wilcock a zburat la Los Angeles pentru un exclusiv. Se pare că GooET şi David au realizat o serie de înregistrări la TV, în emisiunea TV a sa şi David va elibera această informaţie. Are un fel de exclusivă cu acest Corey care nu vorbeşte la radio pînă cînd interviul lui Wilcock este făcut public. Se pare că nu este direct implicat prea mult în programul de super soldaţi, dar evident a fost sub control mental în trecut, dar se pare că a spart programarea şi acţionează ca un fel de empat. Pentru cei care ascultă, le dau un istoric. Cobra ştie toate acestea. El acţionează ca empat pentru interacţiuni şi consilii şi după informaţia pe care o dă, este destul de şocantă pentru multă lume că sînt 10 programe secrete spearate care sînt conduse de diverse facţiuni pe Terra şi prieteni, au fost interacţiuni şi întîlniri de consiliu în plen cu multiple rase de ET-i şi mulţi reprezentanţi ai guvernelor lumii care se desfăşoară de mulţi ani. Eu am prezis asta, super soldaţii şi băieţii din spaţiu care vin. Asta e, Cobra, ai putea împărtăşi ceva? Aş dori doar să dau o imagine de ansamblu şi viziunea ta şi să comentezi această informaţie. Am auzit... e adevărat că ai postat asta în blog?
COBRA - Da, am făcut două postări scurte din asta, nu chir din blogţul său, dar într-un anumit forum unde el postează frecvent. Am exprimat sprijinul pentru că are multă informaţie de la origine de care este nevoie în mod critic în acet timp pentru ca oamenii să devină în general mai conştienţi de programele secrete spaţiale. Această informaţie asistă mult în procesul în care oamenii devin conştienţi de programele secrete spaţiale. Nu sînt de acord complet cu toate informaţiile sale. Am o perspectivă diferită asupra anumitor lucruri şi din propria experienţă. Dar în general, ce face el este un lucru bun. Am postat cîteva comentarii acolo.

Rob - OK, mulţumesc. Poţi elabora despre diferenţele pe care le simţi... sentimentul meu personal este că unele din extrapolările sale din experienţa sa şi opinii despre ce are loc... Şi eu am cîteva variaţii lejere în felul în care el face să sune că aceste rase de ET au spus că au un interes aici pentru că au contribuţii genetice cu oamenii noştri. Şi asta se pare că a supărat mulţi dintre umani ca şi cum am fi proprietatea lor sau că ar avea vreun drept. Poţi vorbi ceva mai mult de asta? Toate aceste grupuri diferite şi ce... sînt un fel de de sorţi între ei? Cine controlează ce se întîmplă aici? Sună mai mult ca un control al matricei din acest punct de vedere.
COBRA - OK. Acesta este unul din lucrurile cu care nu prea sînt de acord. El prezintă întreaga situaţie foarte fragmentat şi foarte compartimentalizat. Este exact cum era cum 10 sau 20 de ani. Potrivit surselor mele, el a fost implicat în programul spaţial secret. Asta pot să confirm. Ce nu pot să confirm sînt actualizările lui despre situaţia actuală din Sistemul Solar. Potrivit surselor mele situaţia actuală din Sistemul Solar este puţin diferită decît acum 10 sau 20 de ani.
Da, el descrie destul de corect toate acele programe spaţiale care erau prezente în Sistemul Solar acum 10 sau 20 de ani. Poţi vedea aceste diferite programe spaţiale ca diferite faţete ale unei mari reţele interconectate.
De pildă, ai putea să relaţionezi programul secret spaţial corporativ cu mega-corporaţiile de pe această planetă. Ai putea să relaţionezi programul Solar Warden cu unele aspecte ale complexului militar, financiar şi ai putea să relaţionezi, aş spune, ceea ce el numeşte flota neagră cu grupul Chimera. Sînt anumite corelaţii aici şi toate acestea au fost într-o reţea interconectată, care s-a transformat cu schimbarea alianţelor.
Într-un fel nu aşa de fragmentat precum o prezintă el. Situaţia actuală relfectă acţiunile pozitive ale Forţelor Luminii şi marea majoritate a acestor programe a fost curăţată sin Sistemul Solar, potrivit surselor mele. Ce mai rămîne este grupul Chimera, care nu mai deţine numere mari, dar care deţine cîţiva ostatici. Principala fortăreaţă... Cel mai puternic punct... cel mai puternic aspect pe care îl au ei sînt bombele strangelet. Sînt arme exotice. În acest fel deţin ei poziţiile în interiorul Sistemului Solar.
Pot confirma existenţa navelor-mamă. Pot fi numite nave-mamă. Pot fi numite cu multe alte nume. Pot fi numite portaluri inter-dimensionale. Este important de înţeles că fiinţele umane folosesc cuvinte pentru a descrie un fenomen. Din perspectiva acestor fiinţe care sînt în operaţiuni - acele platforme eterice - sînt dincolo de spaţiul şi timpul liniar. Înâelegerea lor este mult mai apropiată de ceea ce s-ar descrie ca maeştrii ascensionaţi.
După ascensiune, după ce se atinge o stare înaltă de conştienţă... după ascensiune, regulile se schimbă. Perspectivele se schimbă. Nu voi intra mai adînc în asta pentru că e prea devreme, dar aş spune că perspectiva lor despre realitate este mai mult o perspectivă a Uniei care manifestă în diferite fragmentări prin dimensiunile inferioare. Nu este o perspectivă pragmatică în sine.

Rob - Corect, deci bazic ei vin dintr-un nivel de suflet. Înţeleg asta. Deci bazic au de-a face cu interacţiuni din nivele multi-dimensionale, cumva în toate timpurile unde liniaritatea timpului nostru nu afectează lucrurile. Felul în care eu văd asta, Cobra, aceste fiinţe superluminice din planurile pure pozitive şi din dimensiunile înalte vin aici şi noi nu înţelegem, dar din cînd în cînd din perspectiva holografică, ei blochează anumite lucruri. Anumite lucruri sînt permise să treacă. Noi nu înţelegem. Pentru noi pare ilogic. De ce ai oprit asta dar ai permis cealaltă? Îmi pare mie că ei au o perspectivă mai înaltă a nivelului holografic pentru a asigura victoria la un anumit punct şi anumite lucruri sînt permise să treacă, dar cînd e vorba de o joncţiune critică în continuumul realităţii paralele a spaţiului-timp ei văd că anumite acţiuni au loc şi comprimă situaţia, e corect?
COBRA - Nu aş fi complet de acord cu asta. Aş spune că dacă sînt capabili să blocheze ceva negatic, o vor face. Nu sînt de acord nici cu ce Corey spunea că fiinţele sferă ar dori să dea lecţii umanităţii pentru că aceasta este singura cale de a învăţa ceva lecţii mai dure. Forţele Luminii nu au introdus niciodată aşa numitele lecţii dure diferitelor specii cosmice pentru a eleva înţelegerea, pentru că înţelegerea şi conştienţa nu evoluează în acest fel. Acesta este unul din vechile programe ale Archonilor, deci nu sînt de acord nici cu asta.

Rob - OK. Bine, din înelegerea mea multe din operaţiunile pe care ei le-ar fi putut. De pildă, ar fi putut să intervină şi să elimine Boko Haram. Mişcarea de Rezistenţă ar fi putut aranja ca ceva să aibă loc, dar nu s-a petrecut.
COBRA - OK. Voi explica. Dacă MR realizează o operaţiune la suprafaţa planetei, bombele strangelet ar fi imediat detonate şi asta ar putea şterge viaţa de la suprafaţă. De aceea nu o fac. De aceea MR nu interferează direct cu suprafaţa planetei.

Rob - OK. Pentru mine şi din punctul meu de vedere, şi sînt mulţi care nu sînt de acord cu viziunea ta că acesta ar fi ultimul loc Terra care să fie eliberată... Alex Collier încă... este într-o lume de durere chiar acum şi mi-a spus că nu a avut contact în ultimele 9 luni. El încă simte puternic că sînt multe elemente negative care încă funcţionează.
Corey... domnul GoodET... a menţionat că au fost diferite grupuri din grupurile negative care au fost implicate în mersul treburilor. E destul de prematur... Am vorbit despre unele din aceste lucruri ocazional cu oamenii, dar nu am simţit că am înţelegerea corectă, dar pentru a intra puţin in peisajul galactic al diverselor grupuri, din ce înţeleg, e o întrebare pe care eu o am cu privire la Forţele Luminii, Chimera, Reptilieni, Grii înalţi, Dow, tipurile reptiliene, Albii înalţi şi alte forţe ostile, Omega şi Kalranii, sau cum or vrea oamenii să-i numească.
În timpul situaţiei de aici, evident pare aparent că au fost baze ale băieţilor buni şi baze ale celor răi în acelaşi timp pe Lună. Care a fost situaţia cu aceste diferite grupuri? S-au contactat între ei şi apoi au avut acele încleştări în spaţiu şi au avut apoi întîlniri unde a existat un steag alb al armistiţiului şi au comunicat şi băieţii buni vorbesc cu ei? Cine e însărcinat cu asta? Este Comandamentul Jupiter? Ce s petrece acolo?
COBRA - OK. Dacă mî întorc un pic în istorie, Luna a fost un fel de marele premiu de imobiliare pentru că se afla atît de aproape de Terra şi multe operaţiuni de pe Lună puteau influenţa suprafaţa Terrei destul de uşor. Da, multe rase diferite au avut baze pe Lună. Unele din ele erau pozitice şi altele de natură negativă.
Pe măsură ce situaţia a progresat, multe, multe mii de ani în urmă, au avut loc bătălii drastice pe Lună. În timp au apărut anumite acorduri care au evoluat şi sînt respectate mai mult. Diferite rase au aflat că era mai uşro pentru toată lumea să nu se lupte tot timpul ci să respecte anumite acorduri. Da, a existat tensiune şi da, au fost dispute, dar majoritatea lor au fost rezolvate prin metode diplomatice.
Fiecare din rase şi fiecare din facţiuni a avut un teritoriu foarte strict care a fost desemnat pentru acel grup specific de interese. Majoritatea timpului aceste acorduri au fost respectate. Totul s-a schimbat în 1996 cu invazia archonică cînd a avut loc intrarea unei vaste flote draconiene în Sistemul Solar şi au preluat Luna în întregime în 1996. Atunci forţele de eliberare au venit, bazic, între 2001 şi 2004. A avut loc o operaţiune foarte puternică a Forţelor Luminii de eliberare a Sistemului Solar.
În acea fereastră de timp... majoritatea locaţiilor erau curăţate de aceste rase negative şi erau destul de multe lupte pe Lună şi majoritatea din aceste baze negative ale acestor rase au fost eliminate de pe Lună. Foarte puţine din ele au rămas. Cele mai multe din cele rămase erau fortăreţe ale grupului Chimera. Dintre aceastea, majoritatea au fost deja curăţate. Ce-a mai rămas pe Lună este încă secret la acest moment.

Rob - OK. Deci întrebarea mea este... şi voi intra în propria mea mică istorie, te rog să mă corectezi dacă greşesc. Desigur, sistemul Lyra - unii oameni spun că Pleiadele vin din Lyra - există mult influx de informaţie cum că multă viaţă spirituală şi-a avut originea, viaţa umană are originea în Sistemul Lyra sau cum o fi şi de acolo s-a împrăştiat. Ne întoarcem în istorie la Pleiade şi înţeleg că sînt cîteva civilizaţii acolo. Există una în jurul Stelei Merope, care se pare că e cu fiinţe negative implicaţi acolo şi din ce am înţeles e că acolo există un grup pozitiv, de asemenea. Semjase de pe Erra de lîngă Taygeta este în clusterul Pleiade, de asemenea.
În istoria antică a Terra, unii dintre Pleiadeeni, potrivit lui Omnec Onec, a avut bătălii pe Terra cu privire la cît de multă tehnologie şi ce se întîmplă aici jos. Deci grupuri din Pleiade au avut diferite viziuni ale Terra în istoria antică şi ei se întorc aici pentru a corecta cumva acea greşeală originală. AI fi de acord cu asta? Ai putea explica ceva mai mult despre interacţiunea anterioară a Pleaideenilor de aici? Prieteni, Pleiade este un sistem foarte mare cu cîteva stele în acel cluster. Deci, ştiţi, nu putem spune că toată lumea este de pe o planetă. Sînt oameni care au vederi diferite de ale vecinilor, deci ne putem imagina diferite viziuni din diferite stele. Deci nu putem să punem la grămadă toţi Pleiadeenii sau toţi ET-ii cu piele gri. Dar poţi vorbi ceva mai mult despre asta?
COBRA - OK. Mai întîi aş dori să menţionez că această informaţie că primii umani au venit de pe Lyra nu e corectă. Această informaţie vine dintr-o carte numită Prisma de pe Lyra şi toată lumea repetă citate din acea varte fără să verifice faptele. A doua parte a întrebării, Pleiadeenii. Da, au exitat elemente rebele ale rasei Pleiadeene. Au fost destul de vizibile în rasa Pleiadeană pînă acum aproximativ 200 de mii de ani. Da au fost inplicaţi în cîteva lupte de pe această planetă prin istoria tipurie a Atlantis.
Aş spune că această facţiune a fost din ce în ce mai puţin implicată pe măsură ce progresau spiritual. Ultimul fragment al acelei facţiuni a învăţat propriile lecţii în al doilea război mondial cînd au fost implicaţi în a numite operaţiuni de pe planetă şi şi-au învăţat lecţia. Aş spune că clusterul Pleiadean a fost complet integrat în reţeaua Luminii foarte curînd după finalul acelui război. De atunci clusterul Pleiadean a fost complet acceptat în reţeaua Luminii.

Rob - OK. Potrivit lui Alex Collier, el s-a implicat destul de mult cu diferite rase, rasele bazate pe oxigen comparat cu rasele bazate pe hidrogen şi asta, desigur, reptilienii sînt rasă bazată pe hidrogen. El a spus că ei nu puteau să călătorească dincolo de viteza luminii. A mai spus şi alte lucruri. Unul din ele pe care-l găsesc interesant, avem Sirius A şi Sirius B. El a spus că sînt nişte fiinţe în sistemul Sirius B care erau destul de negative. Au avut ceva conflicte cu unii oameni din sistemul Orion. Potrivit lui Alex, unele fiinţe... pentru a rezolva unele din situaţiile lor politice, umanii din Sirius B au avut un fel de mariaj între fiinţe in sistemul Orion şi au creat ceea ce am numi Grii Înalţi.
Şi astfel reptilienii controlează grii înalţi, care controlează pe cei numiţi Grii Dow sau Reptilienii Zeta şi rasele Mantoid şi, desigur, e toată treaba asta ca un scenariu unde există o structură ierarhică a acestor fiinţe negative. După cum spune Alex Colier, erau aceste fiinţe din Sirius B, dininformaţiile tale e corect? Grii Înalţi sînt o ramură a unor hibrizi care a apărut pentru a opri războiul din Orion şi Sirius B şi să poată avea pace între ei în timp ce continuau să fie într-o agendă semi-ostilă?
COBRA - OK. Rasa din Sirius B a avut război cu complexul Orion Draco. Mulţi din reprezentanţii din rasa de pe Sirius B au interacţionat cu populaţia de la suprafaţă a acestei planete pe parcursul istoriei umanităţii. Agenda lor nu a fost complet pozitivă dar nici complet negativă.
Au fost cei care se percepeau pe sine ca o rasă avansată şi uneori foloseau umanii ca sclavi pentru munca lor. Se vedeau pe ei înşişi ca stăpîni. Asta este ceva cu care nu sînt complet de acord. Nu tratau oamenii ca pe egalii lor. Asta aş spune despre acea rasă particulară.
Uneori foloseau tehnologie pentru avantajul lor într-un fel ne etic. Asta aş spune. Mai pot să spun că recent acea facţiune a fost integrată în Alianţa Siriusană şi acum lucrează împreună cu Confederaţia Galactică, de asemenea. Da, au fost cîteva programe de civilizare genetică pentru oamenii de pe Sirius B au dorit să se infiltreze în complexul Orion şi au creat o rasă hibridă care nu are nici un efect în situaţia cosmică.

Rob - Corect, deseori nu intru în politica din spaţiu în acest fel pentru că multe din aceste chestiuni nu contează, dar cu apariţia lui GoodET cu aceste informaţii doream, cumva, să ating aceste aspecte.
COBRA - OK. Aş spune că această informaţie contează pentru cîteva motive. Primul este că acea situaţie exopolitică influenţează major situaţia geopolitică mult mai mult decît îşi imaginează oamenii. De pildă, o să dau un exemplu. Bush şi Kissinger şi toţi aceşti oameni încă mai deţin puterea lor pentru că sînt elemente în spatele scopului acestei planete care îi sprijină.
Dacă înţelegi ce se întîmplă în Sistemul Solar, vei înţelege cine este în spatele războaielor, ce se întîmplă. ce are loc în Alianţa Estică, pentru că sînt forţe dincolo de această planetă care îl sprijină pe Putin. Sînt forţe dincolo de această planetă care sprijină Alianţa Estică. Sînt alte forţe care îşi au originea dincolo de această planetă care sprijină Cabala. Dacă înţelegem această mecanică subterană, vom avea o imagine mult mai clară despre ce se întîmplă la suprafaţă.

Rob - Da, sînt de acord cu asta. În general... această mecanică şi mai exact după ce umblă... omul normal... din auzite asta vine de l Collier sau altcineva. E bine de ştiut ca asta influenţează, dar am vrut să spun că pentru persoana normală în viaţa de zi cu zi, lucrătorul în lumină normal de aici de jos, multă lume devine desrădăcinată şi îngrijorată atît de mult despre ce se întîmplă în spaţiu şi speculează şi mintea lor o ia la goană în contrast cu a se purifica pe sine şi a-şi ridica vibraţia. Am vrut să o spun în sensul acesta. SÎnt de acord cu tine. E important acum că oamenii încep să înţeleagă că sînt diferite grupuri. Ai putea să vorbeşti mai mult despre Sirius A, odată ce am vorbit despre Sirius B? Înţeleg că Sirius A este casa lojei albastre şi misiunea celor 144000 de maeştrii ascensionaţi pe Terra, e corect?
COBRA - Asta este corect în totalitate. Sirius A este Fascicolul de Lumină pentru acest cluster local de stele din acest sector de Galaxie. Sirius A a menţinut Lumina cînd a avut loc invazia Archonică şi a umplut acest cuadrant al acestei galaxii cu miliarde şi miliarde de entităţi ale întunericului. Datorită Sirius A sîntem încă în viaţă şi aici. Datorită Sirius A şi Luminii lor, pot vorbi acum cu tine.

Rob - Da, asta a fost şi Fred Bell, un puternic proponent al Lojei Albastre şi a grupurilor Sirius A, de asemenea. Deci rezonează cu mine. Un alt lucru pe care aş dori să îl ştiu şi multă lume a întrebat dintre oamenii normali. Tu şi eu avem un sentiment de conexiune divină. În termeni de eternitate şi ai situaţiei cu ET-ii vorbim de sute şi mii de ani.
Ce s-a schimbat mai mult în ultimii 30000 de ani, sau cînd oamenii de pe Nibiru sau cei de pe Sirius B, sau alte grupuri au fost aici... Toate aceste grupuri sînt aici şi interacţionează şi se pare că toţi au agende de a face lucruri - cumva folosind Terra ca fiind a lor pentru orice motive doresc. Ce s-a schimbat acum? A atins umanitatea un nivel de suveranitate care să fie respectat acum şi ce se va schimba cu adevărat?
Cum ştim că aceşti ET-i nu se luptă doar pentru Terra noastră şi pentru oameni? Adică, tu şi eu ştim. Ce poţi spune altor oameni de aici relativ la încrederea că aceste grupuri diferite care luptă pentru ce se petrece aici nu va fi doar un alt grup cu o uşoară diferenţă de viziune dar că am putea fi exploataţi în continuare chiar dacă sînt grupuri pozitive şi nu sînt atît de ostili, dar s-ar putea să nu ne manipuleze în tratate şi acorduri cu ei ceea ce ar face ca ei să beneficieze mai mult decît noi? Adică, ce s-a schimbat cu adevărat? Cum putem şti că aceste grupuri benevolente... ne vor lăsa toate în pace, sau vor continua să se lupte pentru influenţă aici? Şi ce s-a schimbat mai mult ca noi să putem avea încredere că toată această nouă interacţiune pe care sperăm să o vedem pentru persoana normală?
COBRA - OK. Mai întîi e nevoie să înţelegem că istoria nu se repetă în cicluri. Se repetă în spirale. Asta înseamnă că evoluţia accelerează şi fiecare ciclu este mai rapid decît anteriorul. Aceste cicluri converg. Acest punct de convergenţă în aceste cicluri este Penetrarea prin Compresie. Simplu spus, înseamnă că există un anumit proces de purificare care are loc peste tot în Galaxie care converge pe această planetă. Pentru că planeta este, numărul unu, prima locuinţă pentru o galaxie. De aceea atît de multe rase o reclamă pentru ei. În al doilea rînd este punctul de convergenţă pentru transformarea întunericului galactic. Pe măsură ce ne apropiem mai mult de punctul de convergenţă, lucrurile se accelerează şi se scalează. Exact aceasta se întîmplă acum. La momentul Penetrării prin Compresie (COBRA - Compression Breakthrough), Lumina penetrează şi e victorioasă. Acesta este momentul cînd întunericul şi toate acele diferite rase cu toate agendele lor diferite nu mai pot juca trucurile lor pentru că vor fi curăţate. Acesta este un aspect al istoriei. Celălalt aspect este că oamenii tind, de multe ori, să perceapă situaţia dintr-o perspectivă de victimă. "Sînt doar un uman şi sînt alte rase care manipulează destinul meu" cînd de fapt fiecare persoană, fiecare dintre noi, este o fiinţă suverană cu intenţie totală a lui Eu Sînt Prezenţă şi dacă te conectezi cu acest potenţial şi îl practici, nu va mai fi posibil să fi manipulat de nimeni, nice de supra-lorzi draconieni şi de nici o altă fiinţă. Toate aceste frici sînt bazate, aş spune, pe a nu pune suficientă atenţie în propria conexiune cu propriul Sine Interior (superior) şi propria putere de manifestare.

Rob - Asta este foarte bine. Acum ai vorbit pe limba mea şi asta e ceva ce am dorit ca oamenii să înţeleagă şi pentru acei oameni care urmăresc informaţiile lui Cobra şi PFC, încă o dată, Cobra şi eu, vom scoate în evidenţă mereu, nu sta doar şi privi ştirile despre ce se petrece. Fă un pas şi fă schimbarea în viaţa ta şi în conexiunile tale spirituale. Ne vom antrena şi vom trece prin multe din aceste aspecte în conferinţa mea din BOlivia şi de pe Muntele Shasta. Vom trece prin diferite exerciţii de conectare cu meditare. Prieteni, vom trece la întrebările voastre acum.

Mergem direct mai departe cu o mulţime de întrebări. Vom vedea cît de multe putem să răspundem. Să începem cu aceasta. O tînără fată care ne urmăreşte, are 14 ani, doreşte să ştie cine sînt primele fiinţe simţitoare de pe Terra?
COBRA - Întotdeauna au fost fiinţe simţitoare pe Terra pentru că ele au fost cele numite fiinţe gardian care erau responsabile pentru creaţia vieţii pe această planetă care începeau să evolueze în viaţă biologică din viruşi, microbi şi aşa mai departe. Au fost aici acum miliarde de ani.

Rob - OK. Iată răspunsul tău. Fiinţe de miliarde de ani şi multi-dimensionale. Cît despre fiinţele fizice, probabil că e atît de departe în antichitate că nimeni nu poate şti cu exactitate. Gregg Braden în "Trezia în punctul Zero" (Awakening to Zero point) spune că atunci cînd Terra ajunge la frecvenţa de REZONANŢĂ de 36 cicluri pe secundă, e cînd atingem punctul zero - colapsarea continuumului spaţiu-timp şi a zonei de puţ. Unele rapoarte spun că frecvenţa de rezonanţă a Terra este 16. Dacă este adevărat s-ar putea să avem... dacă este corect... asta ar însemna că ET-ii trag înapoi. Poţi vorbi despre asta?... Care este frecvenţa de rezonanţă corectă acum?
COBRA - OK. Există multă dezinformare printre cercurile de new age despre frecvenţa rezonanţei Schumann. De fapt, sînt multe frecvenţe de rezonanţă Schumann. Principala este la 8Hz. Aceasta a rămas neschimbată.

Rob - OK. Mulţumesc. Există vreo cale prin care putem vedea particulele de tachioni cu propriii ochi?
COBRA - Unii foarte inzestraţi, indivizi înzestraţi spiritual le pot vedea cu ochiul interior. Pentru a le vedea fizic, este aproape imposibil.

Rob - Există freun mod particular în care le putem simţi?
COBRA - Desigur, cei care sînt senzitiv le pot simţi. Multă lume poate trăi experienţa puternicului efect vindecător al acestora.

Rob - OK. Acele găuri de scufundare gigantice au tot apărut. Ai putea vorbi... Au fost create de cineva, şi dacă este aşa care a fost scopul lor - găurile gigante care merg în jos şi nu se termină?
COBRA - Da. Da. Au fost create de MR pentru acelaşi scop pentru care Pleiadeeni au creat cercurile din lanurile de cereale pentru ca fiinţele umane să înceapă să pună întrebări. Pentru a rupe această matrice (matrix) monotonă care a fost creată de Archoni.

Rob - OK. Altă întrebare. Ar putea fi posibil ca membri ai Chimera să se predea dacă realizează că jocul s-a terminat pentru ei? Este capitularea o opţiune sau vor ei ar fi ucişi de propriul lor fel de a fi? Sau niciodată nu vor fi capabili să considere asta?
COBRA - Capitularea este întotdeauna o opţiune. Cei care e vor preda var avea o cale uşoară de continuare. Dar mojoritatea cel de acest tip, de obicei nu consideră capitularea ca pe o opţiune. Dar capitularea a avut loc în trecut, are loc acum şi va continua să aibă loc în viitor.

Rob - Sînt membri feminini printre Chimera?
COBRA - Aceasta este informaţie secretă.

Rob - OK. Poţi vorbi despre progresul cu grupul Chimera la acest punct în timp?
COBRA - Cînd va fi posibil să eliberez mai multe, o voi face cum e necesar prin blog.

Rob - OK. Cînd vom avea la dispoziţie camerele de vindecare tachyonică, vor fi acestea capabile să retroverseze imediat cancerul, Alzheimer, şi alte boli ameninţătoare ale vieţii?
COBRA - OK. Avem versiunea bazică a camerelor de vindecare cu tachyoni deja la suprafaţă. Sînt construite. Nu sînt capabile să vindece bolile direct, dar ele vindecă sursa interioară a bolii şi persoana intră apoi într-o transofrmare interioară şi asta poate ajuta vindecarea bolii. Camerele cu adevărat puternice vor fi disponibile abia după Eveniment.

Rob - OK. Pentru persoana normală, cu privire la cîmpurile scalare de plasmă ale reţelei de implanturi de conrol mental, are ceva de-a face frecvenţa la care se află persoana, dacă acele arme funţionează sau nu, cu alte cuvinte, dacă cineva este extrem de conectat la propriul Eu Sînt Prezenţă, reţeaua de cîmp scalar de plasmă va fi mai puţin efectivă sau poate fi oprită complet?
COBRA - Va fi mai puţin efectivă.

Rob - OK. Poţi vorbi despre seminţele-stelare (star-seeds)? Rolul lor personal şi misiunea lor va fi dezvăluită lor înainte de Eveniment?
COBRA - OK. Pentru marea majoritate, nu. Sînt anumiţi indivizi care au lucrat cu ei înşişi destul de mult şi au urmat propria misiune. Pentru aceştia, misiunile lor vor fi dezvăluite mai mult şi mai mult cu fiecare zi. Pentru restul, cel mai probabil vor aştepta Evenimentul.

Rob - Poţi vorbi despre operaţiunile sub-lunare care urmează după operaţiunea MOSS despre care ai mneţionat în una din ultimele tale postări?
COBRA - Asta este, din păcate, încă informaţie clasificată şi cînd voi putea vorbi despre asta o voi face prin blog-ul meu.

Rob - Iată o altă întrebare. Există ceva care ar putea fi încă un alt obstacol de trecut pentru a se porni Evenimentul?
COBRA - OK. Cînd vom curăţa acele bombe strangelet şi toplet, cele de plasmă, va fi o penetrare enormă şi va fi simţită. Cînd vom face asta, va fi foarte aproape.

Rob - Evident, ar putea fi încă alte obstacole care au fost necunoscute care sînt în proces, dar acesta este cel final, este ultimul. Nimic dincolo...
COBRA - Ar putea sau nu să fie. N-aş spune nici una nici alta. Avem de-a face cu grupul Chimera de mai bine de un an şi are loc mult progres.

Rob - OK. Există reptilieni, cîţiva din ei în formă fizică aici? Cîţiva poate?
COBRA - Nu în corpuri reptiliene. Încarnaţi în corpuri umane, da.

Rob - OK. Multă lume întreabă despre Brazilia. Brazilia este parte din BRICS. Multă lume e suprată că au o femeie preşedinte acum. Există infiltrare în Brazilia? Mai este încă în control acolo Cabala?
COBRA - OK. Oamenii au nevoie să înţeleagă că progresul Forţelor Luminii cu Alianţa Estică nu înseamnă că toate acele ţări se transformă pur şi simplu în paradis. Încă există multă influenţă a Cabalei în China, în Brazilia, în India în toate aceste ţări. Prioritatea numărul unu este creaţia unui sistem financiar alternativ.
Multe din celelalte aspecte ale structurilor guvernamentale ale acestor ţări sînt nevoite să aştepte pentru că nu sînt suficient de puternice pentru a avea de-a face cu toate de-o dată. Încă mai există multă corupţie în Brazilia - multă influenţă a Cabalei. Dar se pot observa anumite cursuri pozitive. Micşorarea influenţei corporaţiilor internaţionale, micşorarea influenţei armatei SUA şi micşorarea influenţei pertodolarului. Acestea se pot verifica în Brazilia, China, în Rusia şi alte ţări BRICS.

Rob - OK. Mulţumesc. Operaţiunea Tărîmul de Vis (Operation Dreamland) este un plan pentru după Eveniment?
COBRA - Operaţiunea Tărîmul de Vis va exploda cu izbucniri de creativitate după Eveniment. Va fi o nouă Renaştere (Renaissance).

Rob - Ai putea da oamenilor ceva mai multă informaţie despre Dreamland? Mulţi dintre noi ştim dar mulţi nu ştiu. Ce este Operaţiunea Tărîmul de Vis, pe scurt?
COBRA - OK. Aş spune doar să mergeţi la blog-ul meu şi să căutaţi Operation Dreamland şi să citiţi postarea.

Rob - Foarte bine. Poţi vorbi despre întrebarea: Foametea din Irlanda a fost o inginerie pentru ca poporul irlandez să se trezească sau a fost un fenomen natural? (The Irish Famine)
COBRA - A fost, desigur. A fost o inginerie cu mai multe obiective. Primul a fost să creeze multă forţă de muncă sclavă şi ieftină. Mulţi dintre irlandezi au plecat în SUA şi au lucrat în condiţii oribile acolo datorită foametei. Celălalt motiv a fost să suprime energia Zeiţei care a fost foarte puternică în Irlanda. Acesta a fost planul Archonilor şi de asemenea să suprime trezia Irlandezilor ca naţiune şi pentru că intenţia Cabalei a fost să îi unifice cu Regatul Unit.

Rob - OK. Iată altă întrebare pe care o primesc mult. Nu ştiu dacă Comandantul Valian Thor şi oamenii săi au menţionat, dar Dr.Frank Stranges a spus că au fost implicaţi în acea prăbuşire din munţi de curînd. Ai putea să ne dai motivul?
COBRA - Da, desigur. Sînt multe motive. Primul este că erau anumite persoane la bord pe care doreau să le silenţieze. Al doilea motiv este că au vrut să menţină frica printre populaţia de la suprafaţă pentru a menţine controlul.

Rob - OK. Este scopul Cabalei de a reduce populaţia umană? Şi odată ce au controlul asupra planului ne-fizic, nu ar fi mai eficient pentru ei dacă ar lăsa sufletele să se încarneze aici?
COBRA - OK. Este doar scopul unei facţiuni a Cabalei de areduce populaţia. Aceştia sînt Rockefeller, Kissinger şi Bush, facţiunea Illuminati. Celelalte facţiuni nu sînt de acord cu acest plan. Acesta este unul din motivele pentru care planul nu a fost reuşit. Nu va reuşi. Mare majoritate a Cabalei doreşte să menţină populaţia umană şi nu să fie redusă, pentru că le place, de fapt, să aibă mulţi sclavi în jur.

Rob - OK. Cineva a întrebat despre Ain Sophia dacă este asociată cu materialele lui Nag Hammadi. Asta vine din alt sistem stelar? Care este sursa ui Sophia, Pistis Sophia?
COBRA - OK. Sophia este arhetipul antic al înţelepciunii încarnate a Zeiţei Terra. Zeiţa Terra este o entitate vie. Nu este planeta fizică în sine ci conştienţa planetei care a venit din Soarele Central Galactic acum 4.6 miliarde de ani şi s-a încarnat, a ancorat acea prezenţă de înţelepciune în această planetă fizică.

Rob - OK. Alfred Lambremont Webber a spus că a existat o discuţie. Unii oameni spun că Terra este mutată de ET-ii benevolenţi în afara Sistemului Solar. Este Sistemul Solar curăţat şi reconstruit? Alex Collier vorbeşte depre planete care au fot inginerie a unor forţe foarte puternice care schimbă orbitele lor.
Omnec Onec, şi ea a vorbit despre Terra cum că ar avea două Luni şi că una a explodat şi una este motivul pentru care sîntem susceptibil la de-balansare pentru ca mai avem doar o Lună. Ce se petrece? Vor fi unele, cred că n-o să spun, teraformări, sau formări solare de schimbare de orbită? Este corect că e posibil să fie efectiv schimbate orbite de planete de super forţe galactice?
COBRA - OK. Este posibil să fie schimbate orbitele planetelor şi s-a întîmplat în istoria noastră galactică. Dar nu acesta este planul pentru această planetă sau pentru vreun obiect mai larg din Sistemul Solar în viitorul apropiat. Ceea ce poate fi un plan este schimbarea vibraţională a Sistemului Solar şi asta are loc deja. Şi mici schimbări la suprafaţa planetelor în Sistemul Solar au loc, de asemenea. Aceasta este confirmată în ultimele cîteva decade că sînt shimbări în modelele meteorologice, intensitatea cîmpurilor magnetice şi alte parabole, la suprafaţa multor planete în interiorul Sistemului Solar. Nu voi comenta despre schimbarea polară. S-ar putea sau nu să aibă loc.

Rob - OK. Multă lume întreabă despre liniile de timp viitoare şi cîteva din căi, spuneai că penetrarea este aproape şi, desigur, asta aduce pe marginea scaunului pe mulţi din cei care te urmăresc. Ei se întreabă despre liniile de timp. Penetrarea ar putea să aibă loc în finalul lui Mai. Ai vorbit despre o dată ţintă în Ianuarie despre re-setarea financiară. Multă lume e cumva... cred că ţine lumea pe vîrfuri şi nu vrem ca Cabala să ştie cînd au loc lucrurile, oricum. Care este situaţia cu aceste linii de timp potenţiale, ai putea să ne spui? Există vreun timp în particular în următoarea fereastră cînd lucrurile ar putea arăta bine?
COBRA - OK. O să explic perspectiva mea. Am fost implicat direct în operaţiuni pentru eliberarea planetei pentru mai bine de 20 de ani, destul de activ. Şi pentru mine curînd nu înseamnă mîine sau săptămîna viitoare. Deci asta e relativ la cum cineva percepe "curînd". Aş spune din propria perspectivă că sîntem aproape de penetrare, pentru că majoritatea operaţiunilor în care am fost implicat pentru mulţi ani au fost finalizate şi au avut succes. Aş spune că majoritatea proiectului a fost adus către finalizare. Nu spun că are loc astăzi, sau nu spun că are loc mîine. Nu spun că se va întîmpla pe 1 Ianuarie 2016. Această dată este data ţintă pentru Alianţa Estică şi planurile lor. Ar putea fi sau nu data ţintă pentru Eveniment.

Rob - OK, să vedem. Altă întrebare pe care o avem aici e cu privire la clone. Am vorbit ceva despre asta în interviul anterior. Îmi pare destul de interesantă. Cred că oamenii ar fi interesaţi de asta. Ai putea să vorbeşti despre procesul de clonare? Avem o entitate de suflet care locuieşte un corp. Ce se întîmplă... să spunem că ei fac 3 clone diferite. Aceste clone sînt puse la gheaţă şi aşteaptă o posibilitate ca George Bush să fie ucis şi atunci acel suflet este împins în alt corp clonat, sau sînt mai multe corpuri care funcţionează şi dacă e aşa e acelaşi suflet care funcţionează aceste corpuri?
COBRA - De fapt un suflet, în marea majorităţii a cazurilor. Sînt unele excepţii, dar extrem de rare. În marea majoritate a cazurilor, locuieşte un corp. Dacă îl avem pe Geroge Bush ca exmplu, dacă este ucis, el va fi capturat de Archoni în planul eteric. Va fi transportat la unitatea de pe Long Island în planul eteric şi apoi va fi depus prin cîmpuri magnetice puternice în corpul clonat care va fi ales de el. El se va trezi în acel loc şi apoi va fi transportat înapoi la locaţia originală.

Rob - Deci în acest timp, cînd vezi o fiinţă care este Geroge Bush, e posibil pentru o clonă să funcăioneze şi să nu aibă sufletul lui George Bush în interior? Dacă-i aşa cum funcţionează acea fiinţă, acea clonă?
COBRA - OK. Au fost unele... ceea ce oamenii ar numi clone-robot, care sînt roboţi clone care nu au suflet. Aceste entităţi au fost curăţate de pe suprafaţa planetei acum mult timp. Ce avem pe lîngă clone mai sînt "asemănătorii". Ei sunt fiinţe care arată similar cu George Bush, de exemplu, şi tind să apară în anumite locaţii care sînt, din punct de vedere al securităţii, un risc pentru George Bush.

Rob - OK. Un lucru interesant pe care aş dori... mi s-a părut interesant. Am vorbit cu Fred şi apoi, desigur, am citit notele de contact ale lui Billy Meyers cînd aveam 17 ani înainte ca cineva să fi ştiut despre el. Am fost foarte fascinat de faptul că Pleiadeenii l-au luat pe Billy într-o zonă şi dacă ai fi putut vorbi de asta şi despre etica unor oameni care au menţionat asta?
Bănuiesc că rase benevolente au un fel de crea un fel de fiinţă care e un fel de umanoid şi totuşi un fel de... nu tşiu cum aş putea să-i spun, un vegetal sau o conştienţă de tip animalic. Ei au ceva din maşinăriile lor în baze care funcţionează cu lucruri şi din afara unei persoane terrane ar arăta ca un sclav, dar, potrivit lui Billy Meyer, el a intrat şi a văzut aceste fiinţe şi arătau cumva ca nişte zombi. Nu erau simţitori cu adevărat, dar erau corpuri umane. Erau capabili să desfăşoare anumite funcţiuni. Ai putea vorbi un pic despre această tehnologie şi cum poate fi asta considerată etică de aceste Forţe ale Luminii şi care e situaţia cu aceste fiinţe care arată cumva ca nişte clone, cred, asta sînt?
COBRA - OK. Aceasta este una din părţile triste ale experimentării genetice care a avut loc în bazele din subteran. Forţele Luminii nu au făcut asta. Asta au făcut-o mai mult Cabala şi asta s-a întîmplat mai ales în bazele militare subterane care erau aliate cu progarmul spaţial Draco-Reptilian.

Rob - OK. Vorbeam despre cînd Billy Meyers a fost pe una dintre nave. Pleiadeenii aveau un fel de fiinţe, potrivit celor spuse de el, despre care ei spunea că sunt un fel de fiinţe create, dar nu sun cu adevărat umani. Adică... cred că a spus, un fel de conştienţă vegetativă? Puteau fi programaţi.
COBRA - Nu pot să confirm asta.

Rob - Nu poţi confirma asta. O să încerc să îţi aduc chiar notele lui Billy Meyer. Cred că unele lucruri au loc pe acolo. Cred că e ceva diferit. Ai putea să vorbeşti despre... multă lume are probleme cu întrebarea asta... Ai putea vorbi despre iertare şi compasiune către Cabală şi oamenii implicaţi în asta? Cred că grupul Chimera şi civilizaţia de ruptură şi Archonii sînt nivele uşor diferite ale acesteia. Ai putea vorbi despre compasiune şi iertare către acest tip de situaţie? Ştim că e atît de multă suferinţă şi atît de mulţi oameni care... Pare că în acest punct din timp, ştii, un sentiment puternic de zvîcnire.
COBRA - OK. Compasiunea către Cabală îşi are locul numai dup ce Cabala este oprită. Oamenii sînt supăraţi şi sînt supăraţi pentru motive bune şi mînia lor e nevoie să fie canalizată în oprirea Cabalei. Cînd Cabala este oprită după ce sînt arestaţi nu aş sugera să fie alimentată frustrarea oamenilor către Cabală, pentru că asta nu ar rezolva nimic. După ce sînt arestaţi vor avea dreptul la o judecată cinstită. Cînd crimele lor sînt expuse în baza deciziilor lor, viitorul lor va fi decis. Dacă doresc să amendeze acţiunile lor trecute lise va da o oportunitate. Dacă nu doresc să facă asta, ei vor fi duşi în Soarele Central Galactic şi prezenţa lor individuală de suflet va fi ştearsă din aceste univers dimensional. Ei vor înceta să existe.

Rob - OK, iată o întrebare pe care a avut-o cineva. Multă lume cam intră în această frică. Cineva a menţionat că Polonia s-a aflat în mijlocul unui mare stress datorită graniţelor sale la est şi vest. Cineva întreabă dacă există vreo tensiune acolo care are loc între, cred, forţele europene Nato şi Rusia. Ei cred că Polonia... oamenii se întreabă dacă ar fi necesar să emigreze din Polonia. Există vreun potenţial ca ceva să izbucnească acolo?
COBRA - Din nou, asta e însămînţare de frică. Excalarea între, escalarea mare dintre forţele NATO şi Rusia este extrem de improbabilă.

Rob - OK. Iată una interesantă. Ce este transexualismul? Cum va arăta ca posibilitate de corectare a corpului după Eveniment? Ce se va petrece cu unii oameni care şi-au făcut schimbare de sex?
COBRA - OK. La o anumită fază după Eveniment, şi mai aproape de primul contact, oamenii vor fi capabil să experimenteze transmigrarea din corpul lor actual într-un corp de polaritate opusă. Deci dacă cineva este bărbat şi ar vrea să experimenteze viaţa din perspectiva unei femei, va putea să fie teleportat într-un corp de femeie în acel moment. Prin unele experienţe de acest gen, unii oameni îşi vor clarifica identitatea lor sexuală şi îşi vor vindeca unele din traumele lor din trecut.

Rob - Uau. Foarte interesant. Deci va exista posibilitatea pentru oameni să îşi schimbe corpul. Va fi asta posibil pentru oameni cu boli extreme sau e o certitudine? Adică, nu ştiu... cumva pare că vom purta responsabilitatea pentru corpul în care sîntem şi chiar dacă am fost atacaţi putem avea un corp nou. Care e istoria? Există karma în care nu poţi simplu distruge corpul prin acţiuni negative şi să obţii unul nou?
COBRA - OK. Kara nu există aşa cum e descrisă în paradigma Archonică. Dacă cineva va avea nevoie de un corp nou asta va fi pus la dispoziţie în baza unor priorităţi. Oameni cu boli terminale, cu dureri cronice vor fi vindecaţi. Dacă corpul nu poate fi vindecat vor avea posibilitatea să schimbe cu un corp diferit pe măsură ce mergem către primul contact şi dup primul contact. Ca majoritatea raselor avansate, ei pot alege şi schimba corpurile lor potrivit propriei lor ghidări interioare.

Rob - Uau, asta e foarte interesant. Omul numit Bob Reynaude - un contactat famos al lui Gabriel Green care lucrează cu oameni de pe Korrendor şi care s-a îndrăgostit efectiv de o femeie de acolo şi merge acolo şi locuieşte un corp Korrendorian unde va merge după ce face trecerea de aici. El îşi va trăi viaţa pe Korrendor. Este unul din acei oameni despre care vorbeşti. Ai menţionat cu ceva timp în urmă că după invazia din Congo din 1996, Archonii au petrecut o perioadă din 1996 pînă în 1999 în programul de implantare în masă. A fost asta cu ajutorul Gri-ilor? Erau implanturi fizice? Au fost nano-implanturi? Ai putea vorbi un pic despre asta?
COBRA - OK. Mai întîi a fost o implantare masivă prin tehnologia eterică de plasmă scalară. În al doilea rînd multe din implanturi au fost distribuite global prin programele de vaccinare cu biochip-uri. Au existat de asemenea un anumit număr de experienţe de tip MILAB în care erau luaţi în baze subterane şi implantaţi fizic după sesiunile de programare mentale bazate pe traumă.

Rob - OK. Ne apropiem de final aici. Mai avem cîteva întrebări prin care vom trece. Ai putea să vorbeşti despre dacă există mai mult de o piatră Cintamanni?
COBRA - De fapt, piatra Cintamanni... sînt două aspecte ale acestei pietre. Un aspect al pietrei este că a căzut de pe Sirius. Sînt multe fragmente ale acestei pietre. Pentru cea mai mare parte a istoriei umane, acea piatră a fost în mîinile Reţelei Agarthane. Mici fragmente au fost eliberate umanităţii sau mai precis anumitor indivizi, mai puternici care au lucrat pentru Forţele Luminii. Şi foarte recent Forţele Luminii au început să elibereze această piatră în mod masiv. Voi scrie o postare în blog despre asta destul de curînd.

Rob - E posibil pentru humanitatea normală să primească pietre Cintamanni?
COBRA - Da, voi face ca asta să aibă loc.

Rob - Mulţumesc. Iată altă întrebare. Cred că are de-a face cu... e una din întrebările de care şi eu sînt interesat. Una este cum l-a adus Iisus pe Lazăr înapoi din morţi? Şi am o întrebare de urmare la asta.
COBRA - A fost implicată tehnologie. A fost implicată o anumită tehnologie ET în ale sale aşa numite miracole.

Rob - Corect, deci a avut o misiune aici pentru a desfăşura anumite lucruri şi ei practic au spus, scuze, ştiţi, Pleiadeenii au chemat pe fiul Creatorului şi noi vom prelua reţeaua Archonică şi asta au făcut, aşa-i?
COBRA - A fost mai degrabă o acţiune Siriusană şi nu atăt de mult Pleiadeană.

Rob - OK. Ai putea vorbi puţin... multe întrebări... avem aceste regresii din vieţi trecute. Oamenii vor să ştie cum au fost vieţile lor trecute şi chestiuni de acest gen şi care au fost încarnările lor trecute? Se pare că Delores Cannon... a trecut dincolo, dar părea că era destul de clară. Se pare că ceva hipnotizare este calea de a trece de asta. Şti vreo altă cale prin care oamenii pot contacta reîncarnările lor trecute altfel decît acel Disc de Aur al Soarelui din Templul din Peru al celor Şapte Raze?
COBRA - Cea mai simplă şi cea mai sigură cale de a-ţi reaminti încarnările trecute este să îţi întăreşti conexiunea cu sufletul tău şi cînd timpul este corect memoria sufletului ca reveni în creierul tău fizic şi îţi vei aminti.

Rob - OK. Mă întrebam dacă ai putea descrie oamenii... multă lume a vorbit despre ce ai spus despre experienţa morţii şi dincolo de ea. Multă lume era preocupată de membri lor de familie şi de ei înşişi, mai ales. Ai menţionat ca planul eteric nu este cel mai bun loc să te afli acum cînd treci dincolo.
Ce ar putea face oameni dacă... este posibil ca la momnetul morţii... care este situaţia? Îi va aştepta cineva? Va fi un Archon fals care îi va manipula? Vreun membru de familie le va spune "Da, vino în lumină". şi te duci în reţeaua de reîncarnare a Archonilor.
COBRA -De fapt după ce treci tunelul către lumină te vei întîlni cu cei dragi. Nu e nici un truc. E o situaţie reală. Există o prezenţă mai luminată în planurile eteric şi mai înalte. Încă eşti în interiorul ciclului de încarnare. Nu ai posibilitatea să fi liber în totalitate să ieşi din Sistemul Solar şi să te duci pe Sirius sau Pleiade. Situaţia nu este chiar atît de rea pe cît a fost, dar dacă părăseşti încarnarea într-un fel obişnuit, eşti bătrîn şi pe moarte. Cel mai probabil într-o stare mentală perfect balansată. Dar dacă te sinucizi, eşti într-o stare de excitare atunci tranziţia nu este atît de uşoară şi simplă pentru că emoţiile tale şi cîmpul tău energetic sînt într-o stare de excitare şi atunci tranziţia nu mai este uşoară şi este mai uşor pentru Archoni să îţi apese butoanele, vină, de exemplu şi să te încarcereze pe mai departe.

Rob - OK. Încă două întrebări aici. Avem ceva întrebări despre asta. Ştiu că ai spus cîte ceva în postările tale. Ai putea să ne spui istoria din spatele AIIB şi care este rolul AIIB în resetarea financiară la Eveniment?
COBRA - Este simplu, un vehicol al distribuirii de fonduri care vor fi eliberate după Eveniment pentru proiecte de infrastructură. Chiar acum ei crează, aş numi-o, instituţia birocratică care are nevoie să fie stabilită pentru nivelul curent de conştientizare. Pentru că atunci cînd Evenimentul are loc, aceste fonduri e nevoie să fie canalizate prin anumite infrastructuri birocratice şi instituţii. Şi AAIB este vehicoulul perfect pentru asta.

Rob - OK, şi iată altă întrebare. oamenii vor să ştie ce este satelitul "Cavalerul Negru"? Alex Collier a spus că este o patrulă gigantică de autostradă din Superluminici pentru a monitoriza căile astrale şi viaţa din diverse sisteme. Ai fi de acord cu asta?
COBRA - Nu aş fi de acord. De fapt existenţa satelitului "Cavalerul Negru" (black knight) este o ipoteză. Nu se bazează pe un fapt. Este bazat pe ceva fotografii vechi ale NASA care de fapt arată o parte a programului NASA. Asta nu înseamnă că nu există sateliţi artificiali care sînt foarte vechi. Da, există, dar sînt mult mai bine ascunşi şi nimic nu este cunoscut despre ei în afară de programul spaţial secret - adîncul secret al programului spaţial. Oricine altcineva nu are nici o idee despre ei.

Rob - Au fost cîteva explozii mari auzite de unii oameni recent, în subteran şi a fost, de asemenea, şi un cutremur în California, în zona Burbank, unul foarte mic. Multe lume se întreabă... avem de-a face cu... încă este posibil să mai avem ceva activitate tectonică? Este evident controlată de Forţele Luminii pentru a elibera tensiunea de-a lungul punctelor liniilor de lege de acupunctură pentru vindecare. Am putea avea vreunul? Vom primi ceva informaţie dacăva exista ceva activitate tectonică majoră şi va fi vreunul din acestea în Yellowstone?
COBRA - OK. Forţele Luminii monitorizează situaţia în Yellowstone şi o tamponează de ceva vreme. Ar putea să nu fie capabil să ghideze complet situaţia fără nici un cutremur sau întreruperi în acea zonă. Nu pot să garantez, dar cel mai probabil, nu vor fi foarte dramatice.

Rob - OK. Deci alt loc pe care l-ai menţionat, cred că a fost Chile în America de Sud. Va exista ceva mai multăa ctivitate. E corect?
COBRA - Este posibil.

Rob - OK. Bun doamnelor şi domnilor, ştiu că am avut multe care s-au petrecut aici şi n-am fi putut trece prin mai multe întrebări de-ale voastre pe care le-am avut astăzi. Am avut multe subiecte prin care am trecut. A fost foarte informativ. Din nou, mulţumesc, Cobra, pentru că ni te-ai alăturat astăzi şi Victoria Luminii.
COBRA - OK. Mulţumesc tuturor pentru ascultare. Şi voi spune din nou, penetrarea este aproape. Asta nu înseamnă că va avea loc mîine, dar e nevoie să repet asta pentru a ancora şi a înrădăcina această energie în conştienţa fiinţei umane. Sîntem aproape de faza de penetrare. Am lucrat la asta pentru multe, multe vieţi şi mai ales în această viaţă şi ne apropiem.

Rob - Mulţumesc, Cobra, pentru acest grup de informaţii. Aş încuraja pe toată lumea să aibă încredere în forţele pozitive ale Luminii şi puterea propriului vostru Suflet. Conectaţi-vă cît de mult se poate prin pura inteligenţă a minţii cu propriul EU SÎNT PREZENŢĂ şi asta va ajuta să atingeţi Victoria Luminii. Mulţumesc că aţi venit pe thepromiserevealed.com. Fiţi binecuvîntaţi. Victoria Luminii.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu