După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150403

Cobra - Flota Alianţei - 31 Martie 2015


De la invazia archonică din 1996 este un război intens care are loc in acest Sistem Solar.

Imediat după 1996, asociaţia flotei Draco-Reptiliene împreună cu multe facţiuni ale programului spaţial secret al Illuminati au avut control aproape total al acestui Sistem Solar. Mulţi umani au fost forţaţi să lucreze pentru ei ca sclavi, să fie minieri pe asteroizi. Forţele Draco au tins să ocupe coloniile din afara Sistemului Solar în timp ce Illuminati s-au concentrat mai mult pe centura de asteroizi, Marte şi Lună.

Pe Lună, a fost o divizare tradiţională între partea apropiată şi cea îndepărtată. Partea apropiată a fost ocupată în majoritate de rasele pozitive, cu principala excepţie a bazei Archimedes, distrusă la începutul lui 1977, care aparţinea programului Solar Warden. Draco, Reptilienii şi Illuminati au avut bazele lor mai ales în partea îndepărtată. Motivul pentru asta este că ei au dorit să ascundă activitatea lor de ochii scrutători ai umanităţii de la suprafaţă, dar în acelaşi timp ei nu au avut tehnologie avansată de camuflare cum au Forţele Luminii. Pentru acelaşi motiv ei au vopsit navele lor secrete în negru pentru a scădea albedoul (reflectivitatea), pentru a evita detectarea pe suprafaţă de către astronomii profesionişti sau amatori. De asemenea, ei au fost obligaţi să ajusteze traiectoriile de zbor pentru a minimaliza riscul detectării.LOC (Comandament de Operaţiuni Lunare), care a fost principala fortăreaţă a programului Solar Warden şi acum aparţine Forţelor Luminii este localizat în partea nevăzută a Lunii.

Este interesant de văzut că anumite informaţii adînc ascunse despre colonii s-au scurs pe Internet, deghizate ca ştiinţifico-fantastice, cu unele descrieri de colonii foarte aproape de realitate:
Robotech în afara planetei

De asemenea, există unele speculaţii despre posibilitatea bazelor lunare subterane în mass-media:
tub de lavă pe Lună

Din fericire, după invazia din 1996, principala bază a Forţelor Luminii de pe Ganimede nu a fost cucerită. Baza din Ganimede este locaţia principalului portal interdimensional către Sirius pentru Sistemul Solar şi acest portal a fost menţinut intact pe durata invaziei, menţinînd Lumina.

În plus la aceasta, o mişcare de rezistenţă a fost organizată în colonia sclavă a Draco-Illuminati pe planeta X. Mişcarea de Rezistenţă a luat contact fizic cu Pleiadeenii parcaţi în spatele heliopauzei din afara Centurii Kuiper şi cu sprijinul Pleiadean a organizat o rebeliune pe planeta X în Decembrie 1999, au alungat pe Illuminati, au eliberat planeta şi au schimbat baza lor în reţeaua Agartha din subteranul planetei Terra.

Planeta X a fost folosită de atunci încoace de Forţele Luminii ca bază strategică pentru Sistemul Solar în operaţiunile de curăţare. Mai întîi ei au curăţat principala fortăreaţă militară a forţelor întunericului de pe Charon. Apoi ei au trecut destul de repede la extremităţile Sistemului Solar, le-au curăţat şi apoi bătălii intense au avut loc în principala centură de asteroizi între 2000 şi 2003.

În Martie, o anumită operaţie importantă a Forţelor Luminii a fost completată şi Civilizaţia Centrală a fost capabilă să intervină direct în Sistemul Solar. Ei au poziţionat staţii intermediare sferice de mărimea Lunii chiar în afara heliopauzei acestui Sistem Solar pentru a stabiliza intrarea intensă de fluxuri de energie de la Soarele Central Galactic care era pe cale să devină mai activ la vîrful ciclului său de 26000 de ani. Prin direcţionarea acestor energii în Sistemul Solar în mod armonios, multe cataclizme, inclusiv cele de pe Terra, au fost prevenite. Cînd Illuminati au detectat prezenţa acestor sfere, s-au speriat şi au creat 9-11.

În 2003, Forţele Luminii au început să predomine în Sistemul Solar şi în 2012, toate programele secrete spaţiale cu excepţia celor conectate direct cu Grupul Chimera, au fost curăţate.

Acum principala problemă din afara Terra este un foarte mic număr de indivizi ai Chimera şi acoliţii lor care apără punctele lor forte din Sistemul Solar, (în principal staţiile gardian de implantare) cu bombe de plasmă strangelet şi toplet. Pentru că fiecare pe Terra are implanturi care blochează accesul la acestă informaţie, toată informaţia despre Chimera este în cea mai întunecată umbră a subconştientului colectiv, mult mai adînc decît SRA, MK Ultra sau SSP.

După deschiderea cu succes a portalului IS:IS din 15 Decembrie de anul trecut, care a completat triangularea întunericului pentru cluster-ul local de galaxii, Civilizaţia Centrală a poziţionat staţii intermedii sferice mai mari (unele din ele pînă la 30000 mile în diametru) în heliopauză şi au repoziţionat multe din cele mai mici, de mărimea Lunii, în interiorul Sistemului Solar.După eliminarea cu succes a tuturol bombelor fizice strangelet şi toplet din finalul lui Ianuarie din acest an, o operaţie pentru eliberarea finală a Sistemului Solar (cu numele de cod MOSS) a fost iniţiată.

Planeta Terra încă este punctul de concentrare al războiului de proximitate între multe rase extraterestre. Reprezentanţi ai multor rase au intrat în Carantină acum mulţi ani şi au continuat să lupte. În partea Luminii, majoritatea Lucrătorilor Luminii au venit de pe Pleiade şi Sirius. Mulţi Luptători ai Luminii îşi au originea pe Antares şi Arcturus. Majoritatea reprezentanţilor familiilor Dragon îşi au originea în facţiunile pozitive ale rasei Draco. Mulţi membri ai Mişcării de Rezistenţă şi Militarii Pozitivi au origine Andromedană. În partea întunericului, Rothschild-ii au venit de pe Orion. Facţiunea Rockefeller-Bush-Illuminazi vin din facţiunile negative ale rasei Draco. Statul Islamic şi mercenarii Blackwater-Xe-Academi au origine Reptiliană. Iezuiţii şi familiile din Nobilimea Neagră vin din facţiunile negative Andromedane.

Planul general al Forţelor Luminii pentru eliberarea Sistemului Solar şi a contura în mare poziţiile flotei lor a fost cunoscut de zeci de ani:
Flotele Federaţiei GalacticeToate navele Forţelor Luminii din interiorul Sistemului Solar sînt camuflate cu membrană tachyionică pentru a evita detectarea de la suprafaţa planetei. Multe din aceste nave urmează o orbită similară cu a centurii de asteorizi şi a centurii Kuiper şi majoritatea membranelor lor de Tachyioni proiectează semnătura spectrală a unei condrite obişnuite (pentru navele din centura de asteroizi) şi o semnătură spectrală de metan îngheţat (pentru navele din centura Kuiper). De aceea astronomii de la suprafaţă le interpretează ca pe nişte asteroizi obişnuiţi sau obiecte din centura Kuiper.

Aceste nave nu sînt nave aşa cum le înţelegem noi, ele sînt biosateliţi multi-dimensionali, o interacţiune organică de conştienţă şi materie inteligentă a Luminii.

Navele mai mici aparţin Comandamentului Ashtar, Comandamentului Jupiter şi Pleiade, Sirian, Andromedan, Arcturian şi flotele Rezistenţei. Biosateliţii sferici mai mari aparţin Civilizaţiei Centrale.

Civilizaţia Centrală este o rasă antică, care a evoluat aproape de Soarele Central Galactic şi este prima rasă din Galaxie care a atins maturitatea spirituală acum multe milioane de ani. În anumite cercuri, această rasă este cunoscută ca Wingmakers (Făuritorii de aripi):
Rasa centrală

Uneori ei s-au manifestat de-a lungul istoriei umane ca fiinţe angelice fizice cu aripi.

Unul din reprezentanţii săi, Iona, a adus misterele Zeiţei pe Terra în Atlantis:
Activarea portalului AION

Acum milioane de ani, Civilizaţia Centrală a început să construiască porţi interdimensionale prin Galaxie şi a creat Reţeaua Galactică a Luminii. În timp ce făcea aceasta, a întîlnit multe rase prin Galaxie, pe care le-a sprijinit în obţinerea aceluiaşi nivel de maturitate spirituală. Toate aceste rase suverane, spiritual mature, au creat o uniune confederată care este numită Confederaţia Galactică (NU Federaţia Galactică). După cum implică numele, NU este o federaţie centralizată cu mentalitate de stup ci una lejeră, constructivă, o uniune confederativă de rase mature, suverane. Se poate citi distincţia între o federaţie şi o confederaţie aici:
Confederaţie şi Federaţie

Există o divizie specială a Confederaţiei Galactice care este numită Comandamentul Ashtar. Scopul Comandamentului Ashtar este eliberarea acestei planete. Altă divizie importantă este numită Comandamentul Jupiter. Comandamentul Jupiter este gardianul portalului Ganimede şi principalul scop al său este eliberarea spirituală a acestui Sistem Solar. Este principala forţă spirituală din spatele Ordinului Stelei şi din spatele familiilor Dragon Albastru.

Mulţi oameni au fost programaţi-mental împotriva Comandamentului Ashtar după 1996. De atunci, mulţi dintre canalizatori au fost şi ei programaţi-mental, transmisiunile lor au fost dizlocate şi acum, în principal, primesc în schimb mesaje înşelătoare de la tehnologia grilei archonice de eter-plasmă.

Aici, cheia este căutarea Luminii. Dacă te uiţi după contactul cu Foţele Luminii, îl vei găsi. Dacă alegi ca întotdeauna să te concentrezi pe negativitate, cu frica că totul este doar o altă înşelătorie, o vei găsi. Deci alege-ţi pe ce te concentrezi cu înţelepciune.

Datorită faptului că ne aflăm acum în Faza de Penetrare, scopul Alianţei (alt cuvînt pentru Forţele Aliate ale Luminii) este să continue cu ofensiva finală pentru a elibera complet Sectorul 3. Sectorul 3 este numele de cod de inteligenţă pentru Sistemul Solar.

Forţele extratereste ale Alianţei sînt forţa principală din spatele Alianţei BRICS-Estice de la suprafaţa acestei planete.

După completarea MOSS (Operaţiuni Multidimensionale Sistem Solar) şi operaţiunile subsecvente Sublunare, va urma Evenimentul.

Aceasta va fi completarea unei profeţii vechi care este parte a învăţăturii spirituale a Civilizaţiei Centrale despre timpul cînd tot întunericul va dispărea din Galaxie şi Reţeaua Galactică a Luminii va fi finalizată.

Multă informaţie despre situaţia din Sistemul Solar va fi eliberată prin blog-ul meu şi alte surse de informaţii, în viitorul apropiat deoarece operaţiunile de eliberare continuă. De aceea este de importanţă vitală să te educi pe tine însuţi despre faptele de bază despre Sistemul Solar, pentru a înţelege mai bine informaţia care va fi eliberată:
Sistemul Solar - fapte, formare şi descoperire

Penetrarea este aproape!

Sursa

Un comentariu: