200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150420

Cobra - Portalul Ganymede - 19 aprilie 2015


Portalul Ganymede aflat pe cel mai mare satelit al lui Jupiter este cea mai importantă locaţie din Sistemul Solar.

Este calea energetică cea mai puternică din Sistemul Solar care conduce către Soarele Centreal Galactic. Sirius este a staţie intermediară între Centrul Galactic şi Portalul Ganzmede, care trensformă coborîtor frecvenţa vibraţională a energiei Soarelui pînă la gradul în care Sistemul Solar o poate absorbi.

Există o bază subterană enormă a Confederaţiei Galactice pe Ganzmede care este un port central pentru toate rasele inteligente pozitive care lucrează pentru eliberarea Sistemului Solar şi în special al Planetei Terra.

Această bază este principala fortăreaţă a Comandamentului Jupiter şi ei operează portalul către Centrul Galactic.

Baza este localizată aproape de centrul zonei Gallileo Regio:
Gallileo Regio

Portalul Ganymede este principalul fascicol de Lumină pentru acest Sistem Stelar care include planeta noastră. Fără deschiderea acestui portal, umanitatea nu ar fi supravieţuit invaziei archonice din 1996 şi acum ar fi fost dispărută. Evenimentele exopolitice au mult mai multă influenţă în situaţia geopolitică decît realizează lumea. Archonii au etichetat cu şiretenie pe oricine cu un interes mai mult decît "normal" pentru cosmos drept "lunatic" pentru a se asigura că oamenii nu vor detecta adevărata sursă a problemelor pe care le avem pe Terra.

Se pot citi două rezumate excelente ale fundamentului expolitic al situaţiei planetare aici:
True Matrix Cobra
A solar system overview update

Te poţi conecta energetic în meditaţiile tale cu Portalul Ganymede, deoarece este sursa cea mai puternică de Lumină spirituală din Sistemul Solar:



Odată ce următoarea fază a MOSS va fi activată în Mai, activitatea Portalului Ganymede va creşte dramatic. Acest portal va fi, de asemenea, principalul transmiţător al energiilor dinspre Soarele Central Galactic la Eveniment.

După Eveniment, membrii Cabalei care nu aleg sau nu sînt capabili să accepte Lumina vor fi procesaţi printr-o staţie de sortare, care este localizată în una din secţiunile bazei subterane de pe Ganymede. Mulţi din aceşti membri ai Cabalei vor fi duşi la Soarele Central Galactic pentru restructurare.

Portalul Ganymede purifică şirurile vortexului de acumulare de plasmă (tunelurile lui Set) care se extind de la Planeta Terra dincolo de Sistemul Solar în Bula Locală:
Bula locală

...în timp ce Sistemul nostru Solar intră într-un sector al Galaxiei care va declanşa schimbări mai drastice şi mult mai curînd decît oamenii de ştiinţă sînt dispuşi să admită:
Ribbon at edge of our solar system...

Dovezile ştiinţifice vorbesc despre o activitate neobişnuită în Norul Oort. Astronomii detectează semnale radio care vin dinspre Sfere încă de la sosirea lor în 2001:
is-et-the-source-of-the-mysterious-fast-radio-bursts

Oameni puternici cu mult potenţial pozitiv de influenţă asupra situaţiei exoploitice şi geopolitice citesc acest blog. Pentru acest motiv şi pentru altele, de asemenea, aş ruga omenii cu informaţii detaliate despre programele spaţiale să mă contacteze la cobraresistance@gmail.com pentru posibile colaborări viitoare.





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu