După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150511

Cobra - Raport al conferinţei europene de Penetrare - 7 Mai 2015


Seria de conferinţe europene a început cu conferinţa din Konstanz, Germania. Se poate citi raportul de la acea confeirnţă aici:
http://2012portal.blogspot.com/2015/03/march-monthly-update-another-interview.html

Şi se pot citi notiţe foarte precise de la conferinţă aici:
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/notes-from-cobra-konstanz-conference.html
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in.html
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_16.html
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.html

A doua conferinţă a avut loc lîngă Eastbourne în UK. Pe timpul finalului de săptămînă a avut loc un tranzit foarte important al lui Venus apropae de clusterul Pleiade:

Energia acelui tranzit a declanşat o infuzie puternică a energiilor Zeiţei dinspre Centrul Galactic şi o foarte mult necesitată purificare a arhetipurilor patriarhale expirate. Aparent energiile au fost prea mult pentru organizatorul conferinţei şi pentru cîţiva asociaţi cu el şi ei au arătat un comportament foarte dezgustător care este încă în proces de a fi purificat. Chiar cu aceasta ei nu au reuşit să deranjeze conferinţa într-un mod semnificativ şi evenimentul a fost un succes.

Se pot citi note scurte de la conferinţă aici:
http://delphicoracle.weebly.com/cobra-conference.html

A treia conferinţă a avut loc în Napoli, Italia. Napoli este localizat lîngă triunghiul unor vortexuri foarte puternice ale Zeiţei şi a fost un centru puternic al socieţăţilor secrete pozitive Isiac încă din timpurile Romane.

Am avut un grup foarte balansat şi frumos de oameni dedicaţi şi conferinţa a fost terminată în balans, iubire şi bucurie. Ca o consecinţă a acestei conferinţe, triunghiul de vortexuri ale Zeiţei din Napoli a fost activat şi vortexul energetic din oraşul Napoli este vindecat, transformînd acest oraş cheie într-un punct de Lumină în interiorul reţelei planetare a Luminii.

Este interesant de notat că acolo există o vastă reţea de tuneluri subterane sub Napoli:
http://www.naplesldm.com/tunnels.html

Cresc chiar şi mîncare în acele tuneluri, precum se poate vedea din această fotografie pe care am făcut-o:Sistemul de tuneluri de sub Napoli este parte a unui tunel principal "autostradă" care merge de la Malta pînă la oraşul Vatican. Potrivit unui infiltrat localnic pe care l-am întîlnit în Napoli, o cameră de salt a fost construită în interiorul unei baze militare subterane aproape de Napoli. Această bază a fost parte a unui program spaţial secret italian.

S-ar putea să fi notat că nu am postat nici o informaţie semnificativă în ultimele săptămîni. Aceasta este pentru că sîntem într-o perioadă foarte delicată în care eliberarea de informaţie semnificativă ar putea periclita operaţiunile Forţelor Luminii care au loc în spatele scenei. În curînd se va putea elibera mai multă informaţie.

Să mai spun doar că exerciţiul militar Jade Helm va da Militarilor Pozitivi mult necesara informaţie dintr-o simulare pe viu pentru momentul Evenimentului. Cabala încearcă să întoarcă acel exerciţiu militar şi să însămînţeze frica bazată pe scenarii ca parte a războiului lor psihologic. Voi calma ceva frică insistînd asupra faptului că Forţele Luminii au spus foarte clar că Legea Marţială în Statele Unite NU va fi introdusă în nici o circumstanţă. Ei au sugerat cu tărie ca oricine să rămînă calm şi să nu se angajeze în nici un conflict pe care Cabala ar încerca să îl fabrice.

Înainte ca mai multă informaţie despre situaţia planetară şi exoplanetară să fie eliberată, se poate revigora memoria cu acest video:
https://www.youtube.com/watch?v=iVnW5IviYu8&feature=youtu.be

Balansează-ţi cîmpul energetic cu această muzică de frecvenţe rezonante:
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/03/sound-healing.html

Sau chiar trăieşte experienţa beneficiilor vindecătoare ale camerei cu Tachyoni:
https://tachyoncounseling.wordpress.com/

Vorbitorii de limbă franceză vor fi fericiţi să ştie despre cartea "Contact cu Agartha" că este acum disponibilă şi în franceză:
https://jobsfactory.selz.com/item/54af682db79872175cd71ac0

Penetrarea este aproape!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu