După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150324

Interviu cu Cobra de Rob Potter - 15 Martie 2015

Rob – În regulă, doamnelor şi domnilor. Încă o dată, iată-ne cu un interviu minunat cu emisarul Luminii, Cobra, adevărata voce a Rezistenţei care ne oferă ultimele actualizări şi informaţii despre ce petrece şi ne vom mişca prin multe subiecte astăzi. Să intrăm direct în subiecte. Mai întîi de toate, CObra, bine ai venit la emisiune. Din nou, îţi mulţumesc foarte mult că mi-ai făcut onoarea de a veni aici la emisiunea Victoria Luminii.
COBRA – Mulţumesc din nou pentru invitaţie.

Rob – De fiecare dată este o plăcere. Un lucru am uitat să întreb luna trecută. A fost la scurt timp după ce au existat informaţii că patru sau cinci reporteri au primit informaţii directe de la satelit de confirmare a avioanelor care au lovit turnurile în 9-11 şi că nu erau aşa cum ni s-a spus că au încercat să pornească propria lor reţea. Unul dintre cei mai faimoşi jurnalişti din SUA, potrivit media principală, a fost Brian Williams. Şi trei dintre partenerii săi şi patru alţi jurnalişti au fost ucişi - cred că într-un decurs de 72 de ore, în circumstanţe misterioase, incluzînd unul care a avut un atac de cord la doar patru ore după interviul cu Edward Snowden. Ai putea confirma că acestea sînt lovituri legate de Cabală?
COBRA – Da, majoritatea din ele, din păcate.

Rob – Mda, asta nu e bine. Desigur avem şi ultimele ştiri. Informaţia cu privire la Putin ca fiind raportat dispărut. Tocmai am primit informaţii cu care am verificat chiar înainte de interviu că a apărut şi a spus că ar fi plictisitor fără dramă. Nu am crezut că ceva prea măreţ ar fi avut loc. A dat ordine ca răspuns la... cred comasarea unor trupe ale Finlandei pentru un exerciţiu la graniţă. El, de fapt, vorbesc despre Putin, a mobilizat nişte trupe la nord în ceea ce numeşte o pregătire urgentă. Poţi comenta despre asta?
COBRA – El are deja trupele pregătite pentru a contracara orice ofensivă posibilă care ar putea fi orchestrată din partea Cabalei. Deci nu are tendinţe agresive, dar vrea doar să se asigure că Rusia este apărată împotriv oricărui tip de comportament nebunesc.

Rob – Foarte bine. E chiar destul de straniu. Benjamin Fulford a anunţat că Alexander Romanov a apărut la el acasă, bătut şi vînăt şi a afirmat că Putin a fost în spatele atentatului din 9-11. Poţi să comentezi acest gen de afirmaţii?
COBRA – Ei bine, evident, Putin nu a fost în spatele 9-11. Este o afirmaţie falsă şi acel individual în particular uneori are informaţii de la surse bune şi uneori no chiar aşa de bune, vorbind despre Romanov.

Rob – Ok. Se pare că au fost totuşi multe ce s-au petrecut în spatele scenei şi destul de puternic pe arena financiară, dar doresc să intrăm mai adînc... O voi lua pe sărite, din nou. Unii oameni se întreabă: Care este situaţia din prezent a grupului numit Annukai? Eu, personal, am considerat acest grup unul mic implicat pe Terra acum mult mult timp. Dar James Gilliland a menţionat că au fost întorşi la Lumină şi sînt pozitivi şi acum sprijină eliberarea Planetei Terra. Poţi comenta despre asta?
COBRA – Da, desigur. Multe grupuri care au fost parte din, aş spune, imperiul Draco-Reptilian lucrază acum cu Alianţa pozitivă pentru că în final au realizat că schimbările care au loc în acest Univers sînt ceva de care pot să beneficieze toate rasele. Deci sînt multe facţiuni diverse şi rase prin acest sector de galaxie care lucrează împreună cu alianţa cosmică pentru eliberarea planetară.

Rob – Mulţumesc pentru acest răspuns. Prieteni, aş vrea să fac o referire la caretea numită "UFO Contact pe Planeta Iarga", de Wendelle Stevens şi un pseudonim al lui Stefan Denaerde, care merg în grupul de pe Sistemul Vega şi planeta Iarga unde au indicat, de asemenea, că au fost parte a ceea ce ei au numit rebeliunea şi au schimbat felul lor acum. Alt comentariu interesant aici, oamenii au multe întrebări. Ai comentat recent că Beatles a fost influenţat MK-Ultra. Am fost un antrenor al managerului Beatles şi al preşedintelui Apple Records. Numele său era Peter Brown. Era cavaler de onoare la nunta lui John şi a fost cavaler de onoare la nunta lui Paul McCartney. El şi cu mine am devenit prieteni pentru cîţiva ani şi l-am cunoscut imediat. Şi l-am întrebat această întrebare. CÎnd i-am citit privirea şi l-am privit în faţă... şti... l-am întrebat despre cum au înscenat moartea lui Paul şi el a rîs şi a spus "N-am avut nici o idee despre ce face lumea", A spus... "N-am ştiut despre MK-Ultra la acel timp", dar părea foarte sincer despre moartea lui Paul. Ai putea comenta? Ai ceva informaţii? A fost înlocuit Paul? Adică, e strigător, deplasat pentru mine să cred că pot găsi pe cineva care arată exact ca el cu atît de mult talent - e prea deplasată. În plus, am fost în zona privată din spate la The Forum cînd a avut concert acolo şi l-am văzut pe vărul său şi arăta foarte asemănător cu el. Îmi pare foarte greu de crezut. A murit... Paul McCartney?
COBRA – Nu a fost înlocuit. În nici un caz. Asta nu e adevărat.

Rob – Ok. Aş dori cîteva detalii despre dacă erau influenţaţi MK-Ultra. E deplasată? E undeva în călătoriile sale - s-au încercat lucruri? Nu par să fie victime pe viaţă. E corect?
COBRA – Au fost cîteva episoade în vieţile lor. AU existat cîteva încercări de programare, dar nu au fost programaţi extensiv, precum sînt starurile pop îna ceastă decadă. Nu a fost atît de extensiv. Nu a fost atît de intens, dar da, a existat un anumit grad de programare MK-Ultra efectuată şi lui, de asemenea.

Rob – Asta a fost în adolescenţă sau după ce au acumulat ceva famă?
COBRA – Au fost episoade în copilăria lor, în adolescenţă şi mai tîrziu. Dar au fost episoade scurte cu mai puţină intensitate decît ai putea întîlni în oameni precum Lady Gaga, de exemplu.

Rob – Corect. Deci asta era un program cu adevărat? A fost intenţionat ca ei să devină... ei nu au avut mînuitori deplini şi acest gen de lucruri, corect?
COBRA – Nu, nu. Ei nu erau atît de adînc în program.

Rob – Ok. Multă lume m-a întrebat. Poţi vorbi despre ce gen de lucruri au avut loc?
COBRA – Vezi? Cabala controlează industria muzicală pînă la un punct. Ei modelează opinia oamenilor. La fel şi stilul muzical, versurile, toate acestea au fost influenţate prin programare. Nu complet, dar versurile pînă la un punct, da.

Rob – Ok, deci un pic versurile. Asta lămureşte întrucîtva. Nu avem de-a face cu un MK-Ultra de vîrf. Mulţi dintre voi aţi avut întrebări şi desigur, oamenii îmi spun că Ringo spune că Paul a murit. Evident că ei nici măcar n-au răspuns la ele. Există un pretins interviu cu Geroge Harrison care a primit prea multă publicitate. În America, desigur. Eu nu i-am dat prea multă atenţie, dar pun un avertizment despre corpul meu care este sacrosant şi nimeni nu mă va forţa să fac vaccinări, dar se pare că e un mare impuls aici în SUA. Ai putea vorbi despre încercările lor, ca să citez, "să facă vaccinările adulţilor obligatorii". Asta sună ca mişcare de final de joc cu cîmpurile FEMA şi din informaţia noastră, din ce ne-ai spus şi tu, pare mult în trecut. Din perspectiva americană pare mai mult o "Adio Maria". Ce se întîmplă cu această încercare să facă vaccinările obligatorii în America?
COBRA – Da, au încercat asta. Informaţiile mele spun că ar putea să reuşească în anumite zone pînă la un anumit grad, dar nu în acoperire naţională în Statele Unite. Ai putea dori să şti că în Europa şi în majoritatea ţărilor vaccinările pentru copii sînt obligatorii. Deci nu e ceva nou. E ceva ce, de fapt, se petrece în multe părţi ale planetei, deja.

Rob – Da. Şi în lucrarea mea cu Len Horowitz, ne-am luptat cu asta. Mulţumesc lui Dumnezeu, în California poţi opta să nu faci, dar ei cam vor să ascundăa cest fapt de la a fi cunoscut şi să nu afli, dar poţi face asta. Multă lume vorbeşte despre imigrări. AM cîteva întrebări despre asta. Nu ştiu ce a aţîţat asta, dar se pare că primesc aceste întrebări cu grămada. Multă lume a avut de-a face cu probleme cu imigraţia şi unii oameni se întreabă în mod direct, după eveniment, vor fi oamenii capabili să se mişte liberi imediat sau oamenii căsătoriţi să li se ridice restricţiile? Adică sînt oameni care sînt, efectiv, căsătoriţi legitim care sînt forţaţi să în Brazilie, sau oriunde şi se întreabă dacă se va elibera acest fapt în curînd, sau e doar o confuzie şi ignoranţă?
COBRA – După Eveniment graniţele vor fi eliminate cît de curînd va fi în mod realistic posibil. Uneori durează cîteva zile să demontezi un punct de frontieră sau să instruieşti oficialii, dar da, intenţia este ca imediat după Eveniment să se şteargă complet graniţele pe această planetă.

Rob – Ok, foarte bine. Cineva spune: "Cobra vorbeşte despre importanţa Vortexului Zeiţei din jurul lumii destul de mult deci sînt curios, există şi vortexuri importante ale lui Dumnezeu în jurul lumii, vortexuri masculine?" Îl avem pe cel mai cel în Himalaya. Este un vortex masculin - e corect?
COBRA – Da, desigur. Sînt şi alte vortexuri masculine în jurul planetei, de asemenea. Multe dintre ele sînt în zonele montane înalte peste tot în lume. Unele dintre ele sînt în oraşele majore de pe planetă. Unele din ele sînt pe anumite insule ale planetei. Deci sînt variate locaţii şi pentru acestea.

Rob – Mulţumesc foarte mult. Nu voi spune nume, pentru că nu comentăm locrarea oamenilor aici, dar unii oameni spun că mulţi oameni precum spaţiu-spaţiu şi spaţiu-spaţiu gîndesc că Luna este folosită cu Saturn pentru a controla realitatea 3D. E adevărat?
COBRA – Ok. A fost adevărat într-o mare măsură pentru că Luna şi Saturn au fost folosite ca portaluri pentru entităţile reptiliene pe parcursul istoriei umanităţii pînă foarte de curînd şi existau baze ale Chimera pe partea nevăzută a Lunii şi de asemenea pe lunile lui Saturn. Existau porţi mari... majoritatea porţilor naturale, porţi negative, prin care au venit cîteva entităţi, au fost multe nave draconiene în jurul inelelor lui Saturn pînă destul de recent, dar nu mai este cazul acum.

Rob – Ai putea comenta... Sursele mele mi-au spus că... din consiliile solare... mesaje de acum foarte mult timp potrivit cărora oamenii de pe Saturn sînt progenitorii rasei roşii şi ei au fost aduşi aici din alte părţi, de fapt, acum multe, multe milioane de ani. Dar unele dintre rasele roşii au fost însămînţate de pe Saturn. Ai putea vorbi despre viaţa pe Saturn? Este fizică? Este astrală? Care e situaţia acolo? Şi aceste rase de acolo, pozitivii şi benevolenţii din consiliile solare nu au nimic de-a face cu aceste portaluri şi acele nave reptiliene din atmosferă. E corect?
COBRA – Informaţia pe care o citezi vine de la surse foarte vechi şi nu a absolut corectă. Dar aş spune, da, există viaţă în planul astral şi eteric chiar pe planetă, pe Saturn, de natură pozitivă. Au fost baze pozitive de ETii şi încă există pe lunile lui Saturn şi întreaga situaţie ere destul de complexă, dar acum nu mai este. Acum, întreaga regiune este în mîinile Forţelor Luminii.

Rob – Da şi forţele despre care am spus au fost ale Luminii din consiliile solare...
COBRA – Da, dar acele consilii solare... este o informaţie foarte veche. Nu e exact cum s-a întîmplat şi nu mai e adevărată.

Rob – Poţi explica despre situaţia de acolo? Au fost aceste schimburi de informaţii între contactaţii pămînteni în anii 50 şi 60 cînd au apărut prima oară? Erau acei indivizi de pe bazele lunare ale Federaţiei Galactice? Erau rase de fizici sau erau eterici sau astrali?
COBRA – Majoritatea contactaţilor au avut contact ne-fizic. Unii dintre ei, da, au avut contact fizic. Unii erau cu adevărat contactaţi de Federaţia Galactică şi unii din ei au fost în contact cu oameni ai diferitelor programe spaţiale secrete. A existat un program spaţieal secret nazist pe atunci... spre finalul celui de-al doilea război mondial. Şi unii din aceşti oameni negociau cu Confederaţia Galactică. Unii au trecut în Lumină chiar din 1950 şi alţii au mers în dimensiunile mai înalte, de fapt pe planeta originală Venus, şi da, au fost consilii soalre şi scopul acestor consilii a fost să adminstreze şi să reguleze curgerea luminii în diferite părţi ale Sistemului Solar şi în acel timp Sistemul Solar era destul de compartimentalizat aşa că diferite rase aveau diferite regiuni unde se puteau mişca. Nu exista prea multă mişcare liberă. A fost foarte sectorizat şi te puteai deplasa pentru necesitatea de cunoaştere sau definitiv, dar nu liber prin Sistemul Solar.

Rob – Ok, deci unii din ei au avut agende benevolente şi au avut contact cu diferite grupuri terrane care lucrau în parametrii lor a influenţei lor specifice, corect?
COBRA – Bazic, aş spune că majoritatea contactelor din anii 50 au fost de natură pozitivă. Contactele negative au apărut în anii 60 în special după înţelegerea secretă între guvernul US şi Reptilienii Zeta şi alte rase de indivizi de tip Draco.

Rob – În timp ce eram în aici în Sistemul Solar local. Care este situaţia cu Chimera? Sîntem complet curăţaţi în zonele solare? Mai există ceva baze minore ale Chimera în Sistemul Solar acum?
COBRA – Nu este complet curăţat. Mai sînt anumite locaţii, care nu au fost încă eliberate, pentru că au sprijin tehnic al acelor arme exotice pe care le are grupul Chimera. E o situaţie destul de delicată. Nimeni nu doreşte să arunce în aer întreaga Sursă însăşi. Forţele Luminii au nevoie să fie foarte precaute.

Rob – Ok. Astea sînt cumva ştiri vechi, dare au fost multe... desigur video-urile originale ale NASA despre sfere şi l-am avut pe Alex Collier care a văzut nave gigante în jurul Soarelui cu raze de energie. Poţi vorbi despre cît de mari sînt aceste nave, ce fac şi ce se întîmplă acolo?
COBRA – Ok, bazic Confederaţia Galactică are nave enorme, unele din ele chiar în interiorul Sistemului Solar şi altele în vecinătatea acestuia în interiorul Norului Oort. Scopul acestor nave este să direcţioneze fluxuri de energie din Centrul Galactic pentru că Soarele Central Galactic devine mai activ şi pentru a susţine viaţa pe această planetă şi pentru a păstra Sistemul Solar în balans, aceste nave sînt necesare pentru a balansa fluxul energetic, pentru a monitoriza activitatea Soarelui, balansarea activităţii Soarelui şi alte nave mai mici care sînt şi ele aproape de Planeta Terra care monitorizează activitatea plăcilor tectonice. ELe monitorizează, desigur, toate armele nucleare. Monitorizează activitatea grupului Chimera şi dacă apare vreo situaţie periculoasă intervin.

Rob – Ok, excelent. Deci acestea sînt din planurile pur pozitive super luminice şi foarte înalte niveluri de securitate, corect?
COBRA – Da, da.

Rob – Ok. Alte multe întrebări..., David Wilcock a apărut cu noi informaţii. Desigur, multă lume vorbeşte despre asta şi... pentru mine e cumva de ziar pentru că susţin că au un tip de fenomen de pasăre (?). Dar mulţi întreabă "poţi vorbi despre Blue Avians?" S-a confirmat asta în cercurile tale?
COBRA – Vorbeşti despre David Wilcock, cred...

Rob – Da, vorbesc despre informaţia... El afirmă că există un grup numit Blue Avians.
COBRA – Da, ok, pot explica. De fapt, la ce se referă sînt oamenii din Rezistenţă numiţi Civilizaţia Centrală. Aceasta este civilizaţia localizată în regiunea centrală a acestei galaxii aproape de Soarele Central Galactic şi este, desigur, civilizaţia din galaxie a cărei spiritualitate din umanitatea omului s-a extins în afară prin galaxie şi a început creaţia reţelei vieţii. Şi acele nave sferice aparţin COnfederaţiei Galactice şi aparţin Civilizaţiei Centrale care, de fapt, a fundat Confederaţia Galactică acum milioane de ani şi aşa numiţii Avieni nu sînt nimic mai mult decît Îngeri. CÎnd aceşti îngeri se manifestă în planul fizic ei au aripi. Aceasta este explicaţia simplă despre ce se petrece.

Rob – Ok. Excelent. Deci aceste fiinţe de domeniu angelic care în interacţiile lor, despre care vorbeşte JJHurtack, prieteni, în Cheile lui Enoch, sînt animte tipuri de zone pe care le-au creat artificial unde diferite dimensiuni multiple comunică şi cred că ar putea apărea ca Avienii Albaştri. Aceasta este o forţă foarte puternic pozitivă şi benevolentă. E ca şi cum am avea pe străbunii Confederaţiei Galactice care vin într-o poziţie apropiată aici pentru a vedea această situaţie într-o monitorizare mai îndeaproape. E corect?
COBRA – Exact. Aceste fiinţe nu au avut prea multă interacţiune directă cu această planetă pînă de recent. Poate îţi aminteşti acum puţin mai mult de un an am deschis portalul Aion (Da.) şi anumite fiinţe din civilizaţia centrală au început să interacţioneze cu Sistemul Solar ceva mai mult ca rezultat a acelei activări şi acum, pe măsură ce anumite porţi stelare sînt deschise, Civilizaţia Centrală devine mai activă în pregătirea pentru Eveniment. Ei sînt de fapt învăţătorii şi instructorii ai diferitor Maeştrii Ascensionaţi din diverse comandamente precum comandamentul Jupiter, comandamentul Ashtar, Pleiadeenii şi Andromedanii cu flotele lor, fota Siriusană, flotele Arcturiene. Deci ei coordonează, de fapt această opreaţiune multi-dimensională care are loc acum în interiorul Sistemului Solar. Unele din aceste nave sînt prea mari ca să fie energetice... Ar avea prea multă influenţă deci nu sînt amplasate în interiorul Sistemului Solar. Ei ţin aceste nave-mamă enorme în Norul Oort în jurul Sistemului Solar. Cele mai mici, unele din ele sînt localizate în interiorul Sistemului Solar şi sînt ascunse. Nu sînt vizibile fizic. Nu sînt vizibile cu tehnologia pe care Cabala o are. Prezenţa los a fost adusă la cunoştinţa Cabalei prin metode indirecte. Dar ei nu interacţionează cu Cabala. Ei nu interacţionează în acea frecvenţă. Ei interacţionează cu conştienţa pozitivă.

Rob – Da, pe linia asta, am auzit cîteva informaţii interesante cu privire la deschiderea portalului Arcturian pe Terra în planurile interioare, ceea ce va permite oamenilor care sînt de vibraţie senzitivă să se acordeze la acesta, pentru a ajuta să fie create activări sinergetice unice pentru ei înşişi şi vieţile lor personale şi va ajuta adevăraţii lideri ai comunităţii spirituale să meargă mai departe într-un aspect şi mai mult sinergetic al lideratului care nu va fi un sistem ierarhic de control ci va fi mai degrabă ca un cerc harmonios unde sincronicitatea şi intuiţia vor juca roluri în creaţia lucrurilor. E adevărat, o întrebare din aceste mic fundal, că sînt unele portaluri care sînt capturate şi că sînt noi activităţi energetice cu toate aceste fiinţe înalt dimensionale de aici? Avem de-a face cu nişte aspecte foarte puternice care mişcă băile de frecvenţe subtile ale planetei pentru a ridica oamenii. Poţi vorbi despre Portalul Arcturian?
COBRA – Ok, bazic, Comandamentul Arcturiam, sau rasa arcturiană (?) este destul de activă în Sistemul Solar şi în jurul planetei în ultimele cîteva decade. Ei au porţi stelare cu propria lor metodă de a deschide portalurile lor. Curînd după invazia Archonică din 1996 există o poartă stelară enormă - sistemul stelar Arcturus este o poartă stelară enromă. Una din cele mai importante porţi stealare din acest sector local al galaxiei şi Arcturienii dirijează acum energia prin acea poartă stelară, prin diverse portaluri în jurul planetei. Scopul acestor portaluri este să activeze minţile înalte, nu doar în interesul umanităţii ci şi al maselor, pentru a conecta mintea cu intuiţia şi pentru a integra mintea şi emoţiile într-o personalitate balansată. Acesta este unul din principalele scopuri ale acestor porţi stelare. Nu aş vorbi despre locaţiile acestor porţi pentru că acestea sînt punte strategice destul de importante. Unele din aceste portaluri tind să declanşeze reacţii destul de puternice ale forţelor naturale precum erupţii vulcanice. Pot fi cutremure în aceste zone pentru că energii foarte puternice sînt parcurse prin aceste portaluri.

Rob – De, de asemenea în contactul meu cu prietenul meu bolivian de acolo, el a indicat asta destul de mult în informaţia sa că mult din shimbarea vibraţională are loc prin radiaţii ale nucleului de magmă din pamînt. Poţi vorbi despre aspectul multi-dimensional al şirurilor vitale şi ale schimbărilor în planul fizic şi cum acest gen de ridicare vibraţională ne afectează pe noi toţi?
COBRA – Deci, vorbeşti despre nucleul de magmă sau despre experienţa şirului vital pe planetă? Sînt lucruri diferite.

Rob – Da, cred că, din ce înţeleg, ce îmi spui şi din celelalte întrebări (?) multe din stabilizările lor este direcţionată către magmă în aceste puncte energetice şi într-un sens cred că permit aburului să iasă pentru ca lucrurile să nu fie prea drastice. E ceva de genul eliberarea presiunii în diverse zone ca să fie armonios. E corect?
COBRA – Da, exact. Fără interferenţa acesto nave-mamă suprafaţa acestei planete nu ar fi capabilă să mai susţină viaţa acum. Am fi murit cu toţii. Ar fi fost cataclisme drastice pe planetă de acum cîţiva ani. EI fac tot ce le stă în putinţă să balanseze... să stabilizeze suprafaţa planetei şi da, unele din aceste portaluri sînt folosite ca puncte statice prin care tensiunea acumulată poate fi eliberată şi uneori aceasta este acompaniată de cutremure sau erupţii vulcanice. Dacă aceste cutremure sau erupţii vulcanice nu sînt modificări meteorologice. Ele sînt eliberări naturale de tensiune de către planetă care este o fiinţă vie şi a trăit experienţe puternice şi stress din partea populaţiei de la suprafaţă.

Rob – Corect. Şi asta face foarte important pentru populaţia de la suprafaţă să preia responsabilitatea şi să acţioneze ca echipa de la sol în diverse portaluri şi vortexuri şi de aceea meditarea noastră şi ceea ce numesc intervenţia divină este foarte importantă pentru noi ca să nu aşteptăm forţele galactice, să nu aşteptăm ca ei să facă lucrurile pentru noi ci noi să ne implicăm total, corect?
COBRA – Da, corect. Vezi tu, există un anumit tipar care e destul de universal pentru fiinţe să aştepte că altcineva să facă treaba lor. Este acelaşi tipar cu populaţia de la suprafaţa planetei şi din păcate a fost acelaşi tipar pînă la un anumit grad pentru alte locuri cosmice. Aşteptau ca umanitatea să se trezească şi umanitatea aştepta intervenţia divină. Bazic, ambele părţi au nevoie să facă treaba lor. Ambele părţi sînt responsabile pentru un rezultat de succes.

Rob – Corect. Eşti de acord că după ce primul contact are loc umanitate se va uni şi îşi va determina soarta după propria alegere şi cu cine vom interacţiona în ce priveşte Federaţia Galactică a Luminii din dimensiunea interioară? SÎnt multe elemente diferite ale altor grupuri de ETii fizici care s-ar putea să nu fie la cel mai înalt nivel şi care să dorească să deţină diverse genuri de tratate cu noi. Ar trebui să fim destul de grijulii şi clari în unde mergem de acum încolo, corect?
COBRA – Nu vor exista rase care să aibă agende negative prezentate umanităţii şi fiecare fiinţă umană va face propria sa alegere cu cine se conectează şi în ce condiţii. Deci primul contact este bazic un eveniment individual. Nu este un scenariu de masă. Este un scenariu de masă într-un anume fel, dar fiecare individ va avea nevoie să facă o alegere individuală: Doresc să fiu contactat? Doresc să comunic cu alte rase sau nu? Nimeni nu va fi forţat să comunice. Nimeni nu va fi forţat să aibă un contact, ci contactul va fi făcut şi va fi distribuit prin mass media şi oamenii vor fi informaţi şi desigur, fiecare individ va face alegerea de cum se face contactul.

Rob – Ok, avem cîteva întrebări nostime aici. Cred că asta e destul de drăguţă căci sună ca şi cum gîsca a făcut oul de aur, sau copacul cu bani. Cineva spune, ai vorbit despre replicatoare şi multă lume merg pe calea "Replicator, sună fabulos". Poţi să vorbeşti despre ce este şi ce poate replica? Sînt limitări de dimensiune? Intră ceva mai mult în detalii despre asta. După cîte înţeleg, sînt folosite de Venusieni. Ei îl folosesc pentru mîncare şi posibil pentru alte lucruri. Pot să replice părţi din navele lor care se strică? Ce este un replicator? Cum îl folosesc galacticii? Acum vom fi şi noi capabili să îl folosim?
COBRA – Un replicator este o maşină care traduce planul eteric în materie fizică. Deci ai un design al unui obiect în planul eteric. Poţi să proiectezi un computer într-un program grafic de design şi să crezi o matriţă în planul eteric şi apeşi un buton şi întregul lucru se materializează în planul fizic. Este un proces fizic simplu de tranziţie a materiei eterice în materie fizică şi ei folosesc această tehnologie pentru a materializa sau dematerializa o navă-mamă sau o navă din planul eteric în cel fizic, înainte şi înapoi în şi din realitatea noastră. Şi bazic este posibil să manifeşti orice doreşti din materia eterică. Deci nu sînt limitări după un anumit punct cînd fiinţele umane sînt vindecate şi purificate suficient, intern, pentru a nu folosi incorect acea tehnologie.

Rob – Ok. ASta aduce o întrebare interesantă de-a mea. AU şi hărţi pentru toate acele lucruri eterice? Dr.Frank obişnuia să să meargă la bordul navelor şi ei spuneau "Ce doreşti pentru cină? Şi el spunea că ar dori "spaghetti şi boulette de carne". L-am întrebat "Ăsta e un animal? De unde provine?" El a spus "Nu, le-au replicat". Dar e ca o proteină vegetală sintetizată. Cam aşa au gust. De unde iau matriţele eterice ca să spunem aşa? AU acces la eie din Registrele Akashice sau au fişiere cu acest gen de lucruri?
COBRA – E can un program de computer care specifică structura moleculară, structura atomică, procentele chimice ale elementelor şi forma obiectelor, mărimea, textura, proprietăţile fizice, apoi aceste lucruri sînt menifestate în planul fizic.

Rob – Ok. Mulţumesc. Avem altă întrebare interesantă. Care este istoria reală între Shroud şi Tourin? Este reală sau e contrafăcută?
COBRA – Este un obiect real care a fost creat în secolul 13.

Rob – Ok. Dr.Frank merge pe opţiunea că griii au făcut-o. Ei au l-au creat în secolul 13? A fost o treabă de-a Cabalei pentru a pune masele în isterie în sens religios sau... Cum a fost creat?
COBRA – A fost o simplă creaţie templieră şi e de notat că au fost afaceri destul de crescînde în crearea vestigiilor, părţi de lucruri şi a fost destul de profitabil ca afacere pentru că fiecare biserică şi fiecare moschee a vrut să aibă o piesă a lui Hristos, sau a Mariei sau orice alt sfînt şi acest Shroud (giulgiu) a fost parte din acest proces pentru că unele din aceste obiecte au fost încărcate prin ritualuri magice şi erau destul de puternice.

Rob – Ok, interesant. Vînd o piesă de-a lui Iisus. Să mergem pe eBay mîine. În regulă, un mic lucru iluminat din inimă. Şi acum mai serios, unii oameni au vorbit despre reactivarea Colizionatorului Hadron din Elveţia din Iulie. Steven Hawkins a făcut o declaraţie publică: ar putea periclita viitorul echilibrului pe această planetă. Asta pare a fi foarte serios. Ai fi de acord cu asta şi desigur galacticii veghează la asta? Care e situaţia cu marele Colizionator Hadron din Elveţia?

COBRA – Ok. Mai întîi, activarea nu este în Iulie. Este programată pentru finalul acestei luni. În al doilea rînd, Steven Hawkins nu a spus că va periclita viitorul universului. A spus că dacă ar exista acceleratoare cu energii suficient de puternice, s-ar putea petrece lucruri stranii. Dar marele colizionator Hadron are mult mai puţină energie ca să poate face asta. Ce s-ar putea întîmpla este că ei încearcă să creeze condiţii pentru a menţine bomba Strangelet şi Toplet. Astfel încearcă să menţină controlul lor. Dar ce este interesant despre acest accelerator din Elveţia este că Mişcarea de Rezistenţă întotdeauna a avut, aş spune, o prezenţă puternică încă de la începutul acestui proiect şi ei pot opri multe lucruri şi pot bloca multe lucruri şi pot interfera. Deci nu văd nici un pericol din activarea acelui colizionator în viitorul imediat.

Rob – Ok. Persoana îl parafraza pe Hawkins. Cred că au spus că echilibrul planetei, nu al universului. Aici spune, o întrebare a cuiva, că a fost un avion polonez care s-a prăbuşit în Smolensk, Rusia. Kazinyski, preşedintele ales şi alţi 95 de membri ai guvernului au murit. A fost acesta un accident sau o asasinare? Au fost explozive? Şti cine e responsabil pentru asta?
COBRA – Nu a fost un accident. A fost o asasinare orchestrată de Cabală.

Rob – Sfinte Sisoie. Asta e încă una mare care să intre în cărţile de crime împotriva umanităţii. Desigur, am vorbit despre oamenii din republicile Slovacă, Slovenă, şi Cehă şi desigur avem alţi oameni care întreabă: Poţi vorvi ceva mai mult despre Familia Regală Daneză? Se pare că au o relaţie foarte puternică cu oamenii din SUA. SÎnt implicaţi cu Cabala sau familiile regale, majoritatea de căpătîi? Adică, Regina Angliei şi acel grup se pare că sînt foarte implicaţi în conducerea de zi cu zi a multor planuri negative. Care e situaţia cu regalitatea din Olanda?
COBRA – Ok, unele familii regale sînt mai conectate şi mai aproape în legătură cu Cabala, altele mai puţin. Depinde de ţară. Situaţia în Olanda este că mulţi membri ai acelei famillii sînt destul de conectaţi şi sînt de fapt parte a nobilimii negre din Europa.

Rob – Ok. Da, am aflat că au obţinut acel mare computer cît o bestie şi toate acele lucruri care au loc. Unii oameni se întreabă dacă ai putea vorbi despre orgonită şi şungită (shungite)?
COBRA – Ok. Orgonita este o invenţie, aş spune, care încearcă să influenţeze planul eteric şi tinde să dizolve energiile negative în planul eteric. Şungita este o piatră, dar de fapt, este un anume material care poate să fie efectiv foarte puternic protector împotriva energiilor negative şi împotriva cîmpurile de energie negativă.

Rob – Ok. Mulţumesc pentru asta. Această următoare întrebare e una de genul la care m-am gîndit mult în ultima vreme şi am menţionat în pre-interviu aidi, Evenimentul este un plan de intenţie de acţiune. Desigur, cu libera voinţă a 6.5 miliarde ai umanităţii şi diferite lucruri care au loc, cum se va desfăşura? Sînt intenţii şi planuri, dar s-ar putea să fie lucruri care s-ar putea să nu iasă exact conform planului. Sînt destul de sigur că nu va ieşi prea mult de sub control, dar una din aceste întrebări, care cred că e foarte bună, adresează cumva această problemă. Întrebarea este: Care vor fi forţele care vor susţine toate "lucrurile bune" care vor fi date umanităţii după Eveniment? Evenimentul înseamnă terminarea tiraniei, dar nu înseamnă neapărat terminarea naturii egoiste a omului. Cînd se va închide sistemul financiar, mi s-a sugerat că vor fi încă mulţi oameni care vor avea activităţi neetice în desfăşurare cel puţin cu oamenii, individual. S-ar putea să nu fie controlat întregul sistem, dar am putea avea de-a face încă cu natura egoistă a omului. Cine va lucra la asta? Va fi o schimbare energetică? Poţi vorbi despre orice buzunar al lăcomiei personale a omului, egoism, violenţă la momentul Evenimentului?
COBRA – Ok. Mai întîi, Forţele Luminii vor monitoriza situaţia pe planetă. Forţele legii vor primi informaţii despre orice posibile perturbări, de pildă, indivizii care încearcă să fure, să fie violenţi sau să ţină pe cineva, orice de această natură. Aceşti indivizi vor fi arestaţi. Cu privire la actele de egoism personal, vor continua după Eveniment într-o anume măsură. Dar pe măsură ce înţelegerea se întîlneşte cu ridicarea omului, tendenţa în această direcţie va fi mai mică şi mai mică. Nu e posibil şi nici realistic să te aştepţi ca natura umană să se schimbe peste noapte. Desigur. Cu viziunea pozitivă şi un viitor pozitiv strălucitor pentru umanitate, oamenii vor începe... ei vor avea tendinţa să acţioneze într-un fel mai pozitiv. Majoritatea oamenilor vor avea tendinţe pozitive şi vor avea tendinţa să acţioneze pozitiv în majoritatea situaţiilor. Şi acei indivizi care nu, vor fi o minoritate. Şi datorită naturii de turmă a acelor fiinţe umane, cei care vor fi egoişti în nucleul lor vor încerca să o ascundă şi să nu acţioneze în baza acesteia.

Rob – Foarte bine. Asta a fost luată din unul din interviurile precedente. Era pe acolo. Nu sînt sigur. Doresc să mulţumesc tuturor pentru că mi-aţi scris din ţări străine şi diferite limbi şi uneori întrebările voastre... traducerea... nu prea le înţeleg, dar... Cobra, cred că ai menţionat că India şi Rusia vor fi instrumente în dezvăluirea adevărului şi întrebarea este: De ce au fost aceste două ţări cumva alese?

COBRA – India and Russia both have very unique positioning inside the BRICS alliance. First, both countries have a long history of ET contact, and second, the controlling Cabal has significantly less influence in those countries than in most other countries. So they are the first countries that are strong enough, stable enough and have been conquered enough that they can potentially be the first to release material related to disclosure.

Rob – Foarte bine. Mulţumesc. Altă întrebare foarte interesantă. Poţi comenta despre sihastrul Siberian, Anastasia, care este responsabilă pentru o întreagă mişcare, în RUsia, de natură pozitivă şi un fel de... a pornit scînteia inspiraţiei din învăţăturile sale care sînt cumva de a fi de efect puternic cu ceea ce am numi o nouă societate, o renaştere, în Rusia cu oameni care crează întregi comunităţi bazate pe o construcţie socială nouă foarte pozitivă asemănătoare cu dominarea. De unde provine ea? Cum a reuşit să stea în contact cu puterile care există?
COBRA – A avut experienţe spirituale profunde. A avut mult trecut cu tradiţiile şamane vechi siberiene şi ea doar comunică asta maselor.

Rob – Ok. Foarte bine. Avem o întrebare aici, cumva merge spre diferiţi oameni care au idei diferite despre ce studiază şi în ce se transformă. Pentru mine e întotdeauna o Sursă Infinită a Creatorului şi există diferite aspecte a aceste Forţe a Luminii care este mişcată prin civilizaţia noastră fie prin grupuri de ET sau prin mari fiinţe şi învăţători care au venit aici. Şi sînt diferite nume şi compartimentalizări ale religiilor, dar... o întrebare interesantă "Se spune că Sophia este zeiţa înţelepciunii. NU auzim prea mul despre ea. Isis, Ishtar, etc, oricine vorbeşte despre acestea. Ai putea să ne spui ceva despre Sophia - zeiţa înţelepciunii?
COBRA – Este un arhetip de zeitate din civilizaţia greacă care înseamnă cu adefărat înţelepciune. Înţelepciunea este un aspect al cunoaşterii şi de fapt, conectează planul mental cu planurile mai înalte intuitive. Este iluminarea minţii care crează înţelepciune. Zeiţa Sophia aduce această înţelepciune în lumea fizică.

Rob – Foarte bun răspuns. Îl apreciez. Cineva a citat ceva, una pentru tine... de fapt, nu voi citi toată partea din pastarea blog-ului tău. Se numeşte Vălul. Se spune că meditarea în masă că 70% din Vălul din planul astral şi 35% din Vălul din planul eteric au fost deja eliminate. Este important să continuăm cu meditările în masă. Cred că a fost în 2012. Este programat să aibă loc pe 20-21 Mai şi se va termina în 21 Decembrie 2012. Unii oameni au vrut să ştie unde sîntem cu aceste eliminări ale Vălului?
COBRA – Ok. A avut loc destul de mult avans în asta. În planul astral, aş spune în jur de 90%. În plan eteric, aş spune, aproximativ 70% a fost eliminat.

Rob – Ok. Cineva doreşte să ştie pe unde sîntem cu numele de cod Doom33?
COBRA – Ok. Un aspect al acestuia a fost curăţat, dar încă sînt elemente de care e nevoie să se aibă grijă, pentru că aceste scenariu Doom33 nu implică numai Illuminati şi Cabala. Implică şi grupul Chimera într-un anumit fel. Deci e ceva mai complex decît ne-a, aşteptat.

Rob – Ai menţionat acum ceva timp că... cred că a fost pe la vremea lui Sandy Hook, sau oricum, a fost un virus pus în sistemul financiar şi ca să te citez "cînd asta va fi necesar pentru operaţiunea Forţelor Luminii". Asta s-a publicat pe 18 Iunie 2012. Acest virus este încă acolo capabil şi pregătit să fie în poziţie, corect?
COBRA – Da, desigur. Primeşte actualizări regulat, deci e actualizat cu dezvoltările curente ale programului mondial, ale programului de computer al sistemului financiar global al Rothschild-ilor. Deci e actualizat şi operaţional şi e acolo aşteptînd pentru momentul just.

Rob – Ok. Ai postat şi pe 10 Martie 2014, "Carantina Terra final de joc", despre... ar putea fi despre Văl, dar cred că o numeşti aici Grila Eterică Archonică, este principalul factor care întîrzie Evenimentul. Ce procent din grila Archonică a rămas de curăţat? Este sinonim cu cuvîntul Văl (Voal)? Sau e diferit?
COBRA – Aceasta este o parte a Vălului şi vorbeam despre partea eterică, dar este şi partea de plasmă. Voi discuta despre partea de plasmă în actualizări viitoare şi partea de plasmă este cea care este acum principalul obstacol.

Rob – Bun şi o numim Grila Archonică.
COBRA – Este parte a Grilei Archonice, da.

Rob – Ok. Unii oameni au afirmat că ei au închis Portalul Congo şi tot ce-i acolo. Oamenii întreabă, care e problema cu închiderea Portalului Congo şi ARchonii au ceva întăriri? Mai vin încă aici, acum?
COBRA – Nu, nu e nevoie ca portalul să fie închis. E nevoie să fie vindecat şi purificat. Şi da, au fost ceva oameni cu misiuni în acea regiune care au fost reuşite parţial, dar încă e muncă de făcut.

Rob – Mulţumesc foarte mult. Iată una interesantă, dragă mie la inimă. Poţi confirma sau nega zvonurile despre Michelle Obama că ar fi în realitate un bărbat şi numele său/ei este de fapt Michael Lavon Robinson?
COBRA – Nu am cercetat asta foarte adînc, dar aş fi de acord cu asta.

Rob – Daa. Uau, asta e de dat foc la hambar. Am văzut ceva material interesant. Cînd am privit umerii ei, mă gîndeam că e ceva acolo şi e doar un alt lucru care ar distrage umanitatea. Pot scoate din pălărie la momentul... am avut ceva surse care mi-au spus că atunci cînd lucrurile devin de natură pozitive şi ies în faţă, mereu vor intersecta cu distrageri oribile pentru a îndepărta lumea de la orice moment pozitiv real. ASta ar putea fi ultima picătură care s-o scoată la lumină. Poţi vorbi despre copii? Sînt cu adevărat controlaţi mental? Sînt sub control? Ei sînt conştienţi de ce se petrece?
COBRA – Te referi la copii în general?

Rob – Vorbesc despre copii lui Obama.
COBRA – Aaa, desigur, au avut un anumit grad de programare mentală, ca orice copil de oameni importanţi, dar nu sînt un factor major în situaţia planetară.

Rob – Nu, desigur că nu. Dar ei ştiu că... cine este presupusa lor mamă dacă Michelle Obama ar fi cu adevărat un bărbat?
COBRA – Eei, nu am informaţia asta.

Rob – Ok, ok, ok. Altă întrebare interesantă. De fapt am intrat înc ăteva din aceastea la conferinţa Înţelepciunii Galactice din Washington. Unii oameni le-au adus pe tapet, există o zonă în Carolina de Nord pe care unele surse reputabile au indicat-o că ar proveni din vreun gen de complex de templuri vechi din Lemuria care a fost distrus şi ei o numesc Andarian Lemurian Crystals. Sunt un fel de geam de cristal şi oamenii spun că sînt monoatomice. Poţi comenta despre astea? Le-ai văzut? Au o structură colorată unică.
COBRA – Da, le-am văzut. Sînt un gen de obsidian - un fel de obsidian, care nu este rar şi e o afacere bună pentru unii oameni ca să le poată vinde.

Rob – Deci e obsidian care apare de formă naturală? (Da.) Poţi vorbi despre ce sînt elementele monoatomice?
COBRA – Elementele monoatomice sînt de obicei produse din metale nobile şi au nişte caracteristici fizice foarte speciale şi una din aceste caracteristici este conectarea între planul fizic şi planurile mai înalte. Aurul monoatomic, de pildă, poate conecta conştienţa umană cu fiinţe în dimensiuni înalte destul de direct.

Rob – Aceste elemente... pot fi create?
COBRA – Da, desigur.

Rob – Ok. Deci, asta e doar pentru mine, personal, dar are de-a face cu scutul exterior al electronilor şi cu balansul electronic şi interacţiunile lor cu planurile dimensionale?
COBRA – Da, pentru că fiecare electron din scutul atomic e de fapt un mic portal, o mică poartă stelară. Electronul este o undă. Este o gaură-de-vierme hiper-dimensională, ai putea spune. Şi poate transmite informaţie. Poate transmite energie. Şi dacă aceşti electroni sînt în poziţiile corecte, ei pot, foarte efectiv, să conecteze planul fizic cu energiile mai înalte, cu fiinţele înalt dimensionale.

Rob – Excelent, Dr.Bell m-a antrenat bine. Îmi place cu adevărat acest interviu, Cobra. Primim multe informaţii grozave. Iată altă întrebare interesantă şi ştiu, desigur, sînt miliarde şi milioane de culturi acolo, prieteni, dar poate tu poţi să ne dai ceva mai mult din portretul general despre asta. Poate ne putem referi la un grup în particular dacă şti ceva despre acest grup. Dar poţi vorbi despre fraţii noştri galactici şi surori? Ei practică ceea ce noi am numi tradiţia căsătoriei? Sînt sigur că e total diferit. AI putea vorbi despre căsătoria sau uniunea sufletelor? Ele trăiesc foarte mult timp. Acestea vin împreună şi se despart? Există ceva ca flăcările gemene (suflete gemene) care durează pentru vieţi de 3000 de ani? Vorbeşte-ne despre căsătorie pe o planetă de care şti. Poate ne dai o idee...
COBRA – Ok. PEste tot în Univers, căsătoria este o ceremonie sau un ritual de natură pozitivă care depinde de conexiunea sufletului între suflete gemene. Aşa este de obicei. Nu este o ceremonie religioasă. Nu e ceva care te leagă în vreun fel. Adînceşte conexiunea şi confirmă conexiunea între tine şi sufletul tău geamăn. Aşa este cum a fost destinată căsătoria să fie la origine şi există în această galaxie şi alte galaxii peste tot în Univers.

Rob – Ok. Există uniuni de acestea fără a fi suflete gemene?
COBRA – Sînt posibile, dar în majoritatea cazurilor, în balans cu Universul, oamenii întîlnesc sufletul geamăn.

Rob – Deci în majoritatea planetelor din Univers ei vor rămîne necăsătoriţi pînă cînd vor fi cu propriul suflet geamăn. E corect aşa?
COBRA – E după cum e decizia lor individuală. Fiecare fiinţă în acest Univers face propria alegere cu privire la asta.

Rob – Ok. Iată o altă întrebare interesantă care ar putea deveni pertinentă foarte curînd, sperăm. "Care e probabilitatea ca accesul nostru la Internet la informaţia privitoare la Victoria Luminii şi alte site-uri de ştiri alternative să fie cenzurat pe timpul Evenimentului? Site-ul lui Rob este aşa de important pentru mine că aş muri", adaug ha, ha, ha la asta. Ei vor să ştie... care este probabilitatea să devenim cenzuraţi la Eveniment şi căderi în reţeaua noastră de comunicare?
COBRA – Este extrem de improbabil. Ar putea fi ceva probleme cu cei ce oferă servicii de Internet locali dar Internet-ul ca întreg, ca reţea de informaţie va rămîne intact în majoritate.

Rob – Foarte bine. Cred că altă întrebare este: Dacă se întîmplă, ce recomandăm oamenilor să facă? Cred că ar fi să se uite la TV. Şi evident că va exista radio. Corect?
COBRA – Da, acestea două sînt nişte opţiuni, dar mai sînt şi oameni care pot crea reţele alternative de Internet în propriile lor regiuni şi pot fi destul de eficiente şi pot fi conectaţi prin propriile lor noduri la Internet şi să primească informaţii din Internet.

Rob – Ok. Am primit ceva ghidare intuitivă puternică că voi lucra mai mult cu reţeaua interplanetară care va coordona informaţia către diferite reţele de pe planetă în viitor şi aceasta va fi probabil plănuită şi are un fel de model de Federaţia Galactică, corect?
COBRA – Da.

Rob – Mulţumesc foarte mult. Cineva spune că dacă în viitor nu se vor folosi banii, va exista şi proprietate personală aşa cum o ştim acum. E corect? Adică, evident, schimbarea energetică şi modul în care o percep oamenii ca lipsă a banilor şi sistemul de sclavia-datoriei şi toate aceste programe vor fi desfăcute. Poţi vorbi despre proprietatea privată după Eveniment?
COBRA – Da, gradat aceasta se va defaza, dar aş spune gradat. Oamenii au nevoie să îşi extindă conştienţa suficient ca să nu fie ataşaţi de proprietatea lor. Asta va lua ceva timp.

Rob – Foarte bine. Alte cîteva întrebări. Sînt "oamenii în negru" încă în existenţă pe suprafaţa planetei?
COBRA – Da.

Rob – Chiar dacă memoriile lor sînt şterse înainte să fim născuţi în această viaţă, este comportamentul nostru încă influenţat de vieţile trecute?
COBRA – Ok. Fiinţele umane sînt influenţate de experienţa din vineţile trecute pînă cînd o limpezesc. Deci asta va fi încă necesar să se cureţe şi oamenii încă vor avea nevoie să treacă printr-un proces de curăţare.

Rob – Asta aduce o întrebare interesantă pentru mine. Totul apare cumva în aceeaşi zonă de timp. Poţi vorbi ceva mai mult despre vieţile paralele şi continuum-ul timpului şi liniile de timp? AM vorbit cu Alex Collier zilele trecute şi am încercat să îl aduc din nou în emisiunea mea, dar a spus că de fapt ne aflăm în urma liniilor de timp în ce priveşte ce a intenţionat Federaţia Galactică pentru acest timp. Poţi vorbi ceva mai mult... Poţi vindeca o linie de timp simultană sau sînt vieţi trecute care au loc acum? Asta e destul de greu pentru minţile noastre liniare în timp ca să ne intre în cap. NE poţi da o imagine de asta?
COBRA – Ei, termenul linii de timp simultane este de fapt o interpretare eronată a faptului că atunci cînd eşti în frecvenţele înalte îţi poţi aminti totul deodată. Dar timpul încă se petrece în secvenţă liniară. Ceva s-a înatîmplat înainte ca ceva să se întîmple. Dar, da, sîntem în urma programului. Cred că oricine este de acord cu asta.

Rob – Da. E la pămînt treaba de aici. Sînt sufletele gemene născute în acelaşi timp? Avem acest fenomen pe Terra sau a fost întrerupt?
COBRA – A fost rupt în mod sever de către Archoni.

Rob – Iată o întrebare interesantă. A fost o scriptură a lui Toma găsită într-o sticlă îrin 1945. A fost reală? Şti ceva de asta? (Da.) E o reprezentare bună a scripturii lui Toma? E o versiune bună la care să ne uităm?
COBRA – Aş spune că e un fragment pentru că majoritatea din ce avem acum sînt doar fragmente şi copii tîrzii. Nu sînt originale din secolul 1. Majoritatea sînt copii din secolul 4 şi mai tîrziu.

Rob – Există planuri de eliberare a detaliilor Victoriei Luminii a Forţelor Luminii în bazele adînc subterane şi de revelare nouă a ce a avut loc cu invazia Archonică unde s-au obţinut victorii? VOm primi acest gen de istorie?
COBRA – Da, cea mai mare parte a acestei informaţii va fi eliberată publicului la scurt timp după Eveniment.

Rob – Acuma, tabletele de smarald, de fapt au fost o cale de a determina clonele şi spusele au fost că ei testau pe liderii lor dacă puteau să spună cuvîntul "Klininginginging smith". Afirmaţiile susţin că o limbă reptiliană nu ar fi putut spune asta. Există alte modalităţi pentru noi să spunem dacă este o clonă sau un uman?
COBRA – Nu aş fi de acord cu această informaţie pe care tocmai ai eliberat-o. (Ok.) Aş spune că poţi detecta reptilienii prin cîmpul de energie.

Rob – Ok. Sînt unii oameni aici care sînt cumva preocupaţi despre aspectul financiar al Evenimentului. Ei sînt de 70-74 de ani. Au dificultăţi de sănătate. Evident nu se pot întoarce la muncă. AU plătit ipotecile lor. Au adunat economii. Şi au cumpărat ceva aur. A căzut la 50%. Unii oameni spun că va mai cădea. Se întreabă dacă... au ceva bani în pensii. Sînt cumva îngrijoraţi. Ce se întîmplă cu depozitele acestor oameni care au muncit foarte dur şi sînt în vîrstă? Ce se întîmplă cu resetarea financiară? Se va avea grijă de toate astea? Vor fi pensiile smulse înainte de Eveniment sau cum?
COBRA – Se va avea grijă de asta la timpul Evenimentului. Dar înainte de Eveniment situaţia nu este foarte drăguţă. Sînt de acord cu asta. Mulţi oameni au probleme financiare severe pentru că controlul Cabalei din sistemul financiar este extrem de puternic în acest moment. Putem doar să supravieţuim acestei perioade într-un fel sau altul şi... deci cînd Evenimentula re loc, va fi mult mai uşor.

Rob – Ok. Terminăm cu ceva întrebări nostime în zona mai lejeră. Mai avem două minute. Oricum, societăţile de ETii... Dacă ne-ai putea spune cînd nu sînt într-o misiune aici în... încercînd să vindece treburile noastre. Ce fac ETii ca să se distreze? Care sînt hooby-urile lor?
COBRA – Ee bine, le place să socializeze. Le place să petreacă. Le place să viziteze diferite locaţii prin Univers. Majoritatea timpului, au momente plăcute.

Rob – Foarte bine. Deci sînt destul de asemănători nouă. Se bucură să se întîlnească cu lumea şi lucruri din astea. Asta e cu adevărat minunat. Aşteptăm să îi întîlnim cît de curînd. Sper ca lucrurile să meargă înainte şi că prognosticurile şi munca noastră oferă o bază solidă de înţelegere pentru oameni ca să ştie că mergem înainte. Şi, din nou, Cobra... mulţumesc foarte mult pentru că ai fost azi aici. Şi mulţumesc pentru minunatul interviu cu multe informaţii mari, de astăzi. Îţi mulţumesc foarte mult şi Victoria Luminii.
COBRA – Da. Mulţumesc tuturor şi Penetrarea este aproape.

Sursa

Un comentariu:

  1. citiri zilnice privind situatia planetara si producerea Evenimentului http://heavenletter2000.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere