200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150317

Benjamin Fulford - 16 Martie 2015 - Mari anunţuri publice şi mari evenimente în ştiri...


Mari anunţuri publice şi mari evenimente în ştiri dau clar de înţeles că dominaţia Khazariană se termină


Nu poate fi nici un dubiu acum că sindicatul global de crimă organizată Khazarian este demontat de pălăriile albe în SUA şi Europa împreună cu aliaţii lor din BRICS. Asta poate fi văzut în multe evenimente extraordinare care au loc şi în public şi în secret.

Poate cel mai greu de negat şi cea mai mare indicaţie că ceva s-a schimbat a fost decizia Guvernului Britanic de a se alătura Chinei care a iniţiat Banca de Investiţii în Infrastructura Asiatică ca membru fondator. Asta înseamnă că districtul britanic City of London Financial au rupt cu oligarhii financieri ai SUA care deţin Comisia Rezervei Federale, FMI şi Banca Mondială. Celălalt lucru este că, începînd cu 20 Martie, băncile de aur britanice vor ceda controlul stabilirii zilnice a preţului aurului regulatorilor, pavoazînd calea către controlul pieţei aurului de către BRICS. Asta înseamnă că pieţele financiare din Londra, Singapore şi Hong Kong se mută în noul sistem financiar. Aceasta lasă numai două din pieţele financiare majore ale lumii, Tokyo şi New York, sub controlul Khazarian. Precum se poate vedea mai jos, şi Tokyo este pe cale să se elibereze.
white-house-pointedly-asks-uk-to-use-its-voice-as-part-of-chinese-led-bank

Germanii au rupt şi ei pe faţă cu NATO şi SUA asupra Ukrainei. Mai mult, au apărut anunţuri publice, săptămîna trecută, potrivit cărora FMI a dat bani Ukrainei ca să plătească pentru facturile sale de gaz din Rusia. Oricum, sînt Chinezii, şi nu escrocii din New York şi Washington, cei care au pus banii, potrivit inteligenţei militare japoneze. Aceasta înseamnă că oligarhii germani cu bazele în Franţa şi Frankfurt au rupt şi ei cu Mafiosi Khazarieni din New York şi Washington. Cu alte cuvinte, Europa tocmai s-a alăturat BRICS.

O altă schimbare, poate la fel de mare, a fost anunţul Papei Francisco, de săptămîna trecută, că va exista un jubileu mondial de un an începînd cu 8 Decembrie. Jubileul va fi "dedicat milei", potrivit Papei.
pope-francis-announces-jubilee-year-dedicated-to-mercy

Asta ar părea să fie o cerere de iertare de către oamenii obişnuiţi, odată ce vor afla despre crimele enorme făcute împotriva lor de către Cabala Khazariană. Oricum, surse ale masonilor liberi din P2 Vatican spun că acest jubileu va implica, de asemenea, şi o anulare a datoriei mondiale şi o re-distribuire a bunurilor achiziţionate prin îmbolnăvire de către Cabală.

De asemenea nu prezintă nici o valoare faptul că Vinerea trecută, pe 13, Vaticanul a eliberat documente care au fost suprimate de mai bine de 700 de ani care arată că Cavalerii Templieri erau nevinonvaţi. Vineri 13, a fost considerată o zi nenorocoasă chiar de cînd Regele Philippe IV al Franţei şi Papa Clement V au ordonat ca sute de Cavaleri Templieri să fie înconjuraţi şi puşi în închisoare într-o Vineri, 13 Octombrie 1307.

Un încă şi mai mare eveniment a fost dipariţia pentru 10 zile a preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, care s-a finalizat imediat ce ştirile au fost pregătite. Dispariţia a coincis cu declaraţiile făcute împotriva sa de două surse separate. Mai întîi au fost prezentate probe de către DIA (Agenţia de Inteligenţă a Apărării din SUA) care arătau că Primul-ministru al Israel-ului, Benyamin Netanyahu, a fost un spion rus. Asta ar implica faptul că superiorul său în atacul nuclear terorist şi tsunami-ul din 3-11 a fost Putin. Aceasta a prezentat probe de sprijin al declaraţiilor de către Granmaster-ul Illuminati "Alexander Romanov" potrivit căruia Putin s-a aflat în spatele 3-11. Ruşii au fost rugaţi să răspundă acestor afirmaţii şi au spus că un răspuns va fi dat prin consulatul lor din San Francisco. Aşteptăm cu nerăbdare răspunsul. În orice caz, scriitorul acestora, ca şi mulţi alţii din lume, este uşurat să vadă că Putin este încă cu noi. Este doar o speculaţie, dar putem ghici că Putin a fost pus sub investigaţie asupra afirmaţiilor despre 3-11 şi a fost găsit nevinovat.

Între timp, în SUA, curăţarea Cabalei continuă cu paşi rapizi. În timp ce în media corporativă americană cîntă la harpă despre Hillary Clinton "care foloseşte e-mailul de acasă", sau alte trivialităţi de acest gen, adevărul este că ea este investigată pentru crime în masă. Se pare că fratele lui Clinton a obţinut permis de a face minierit de aur în Haiti imediat după ce ţara a fost zguduită de un cutremur şi un tsunami care au ucis peste 200000 de oameni.
clinton-run-presidency-swept-haitian-gold-permit-affair

Paul Laine din Pentagon Intelligence i-a spus acestui scriitor că tsunami-ul şi cutremurul din Haiti au fost declanşate de arme nucleare plasate sub solul oceanic. Deci acum avem motivul pentru acel atac: extorsiunea de permise pentru minierit de aur. Acesta este genul de minte criminală care conduce jocurile de şah din Washington D.C.

Vorbind despre minţi criminale, acuzaţiile aduse împotriva senatorului american John Mendez sînt cu adevărat menite să-l pună pe partenerul său de crimă, Jeb Bush, în închisoare, spun surse din Pentagon. Bush-ii, care fug speriaţi, au început deja să cînte precum canarii, potrivit Agenţiei de Inteligenţă a Apărării din US. Bazic, ei spun "am fost răi dar ar fi fost mult mai rău dacă Al Gore ar fi fost ales în 2000". Potrivit acestora, complotul Zionist din acel timp a fost să îl scoată preşedinte pe Gore avînd pe senatorul Joe Lieberman ca Vice-preşedinte. După 9-11, Gore ar fi fost asasinat şi Lieberman ar fi devenit Preşedinte, iar McCain ar fi devenit vice-preşedinte. Acest grup ar fi dat atunci orice vină pe Iran şi ar fi început un război cu aceştia care ar fi escalat într-un război nuclear cu Rusia ceea ce ar fi fost pregătit în aşa fel încît SUA să piardă. Cu alte cuvinte, avîndu-l pe Bush Jr. care a furat alegerile şi a instalat regimul Nazi în SUA a fost răul cel mai mic dintre două răuri, potrivit facţiunii Nazi a Zioniştilor.

În orice caz, cei 47 de senatori care lucrează pentru şeful de pariuri Sheldon Adelson care încă cer război împotriva Iran sînt investigaţi pentru trădare, spun surse din Pentagon.

Pentagonul a mai eliberat şi alte adevăruri site-urilor de ştiri precum că Benyamin Netanyahu al Israel a fost de mult timp un mare şef al facţiunii războiului cu Iran. Iată o înregistrare din spusele sale despre acest complot din 1990:

"Dacă vom fi prinşi, simplu, ne vor înlocui cu peroane cu aceeaşi îmbrăcăminte. Deci nu are importanţă ce facem. America este vaca de aur şi o vom goli pîna la secare, o vom ciopîrţi şi vinde bucată cu bucată pînă cînd nu mai rămîne nimic decît cel mai mare şi bogat stat pe care noi îl vom crea şi controla. De ce? Pentru că este voia Zeilor şi America este suficient de mare ca să suporte această lovitură şi să supravieţuiască pentru ca noi să putem face asta din nou şi din nou şi din nou. Asta facem noi cu ţările pe care le urîm, le distrugem foarte încet şi facem oamenii să sufere dacă refuză să fie sclavii noştri."

Netanyahu şi criminalii săi prieteni au nevoie să înţeleagă că valul s-a întors şi condamnarea lor este inevitabilă. Evreii vor avea şansa să se lepede de gangsterii overlorzi Zionazi în timpul alegerilor generale din Israel astăzi, marţi. Asta ar termina cu mii de ani de sclavie evreiască, cu venerarea lui Satan ai monştrilor Hyksos (Khazarieni).

Chiar dacă decid să păstreze pe acest criminal de Netanyahu în conducerea Israel, zilele Zioniştilor sînt numărate pentru că principala lor sursă de bani a fost tăiată. Săptămîna trecută a lovit panica în cabaliştii care susţin că reprezintă "Acordul Bretton-Woods" (adică cabala financiară de după al doilea război mondial) care au fost chemaţi să li se spună că fondurile Arabiei Saudite au fost îngheţate. Asta ar explica de ce Guvernul SUA tocmai a închis ambasadele sale şi consulatele din Arabia Saudită.
world-middle-east

Este corect de presupus că timpul plăţii a început pentru regalii Khazarieni-Saudi privind implicarea lor în 9-11 şi finanţarea terorii pseudo-islamice din întreaga lume. Poţi fi sigur că cel puţin vor fi forţaţi să plătească bani serioşi de compensare pentru crimele lor. Mai degrabă acel regim criminal bolnav este terminat. Poate atunci vom afla cu exactitate cine este prinţul saudit care odată i-a afirmat celui ce scrie că au fost "ascultători toţi aceşti ani".

Zionaziştii, şi ei sînt pe cale de le fi tăiată din Japonia cealaltă mare puşculiţă. Vinerea trecută, 13 Martie, a fost un Proces de Audienţă ţinut în Tokyo High Court. Partidul Independenţei Japoneze şi reprezentanţii altor 10 grupări activiste au oferit tribunalului 300 de pagini detaliate cu probe care dovedesc că guvernul lui Shinzo Abe a fost pus în putere prin alegeri fraudulente.

A trei dintre cei 10 membri ai acuzării li s-a permis să citeze scurte afirmaţii pregătite dinainte. Oricum, judecătorul l-a oprit brusc pe cel de-al treilea în mijlocul propoziţiei şi a dizolvat curtea, conducînd la manifestări violente în holul clădirii unde sute de oameni aşteptau să audă verdicutl. Ce a fost cel mai ciudat despre acest proces a fost că în loc să se elimine cazul imediat, cum s-a mai întîmplat în trecut, judecătorul a spus că va amîna acest proces de judecată pe 19 Martie. De ce a amînat decizia sa pînă la data Super-Lunii şi a ocultei "Luna Însîngerată" din 19 Martie? Este aceeaşi zi în care băncile londoneze înmînează controlul pieţei aurului regulatorilor. Ştie el ceva ce noi nu ştim?

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu