După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150320

Cobra - Actualizare situaţie Chimera - 19 Martie 2015


Curăţarea grupului Chimera continuă. Ce a rămas este reţeaua implanturilor de plasmă, conectată cu fiecare prin Tunelurile lui Set şi legată la bombele plasmatice strangelet şi toplet.

Această reţea de implanturi a fost construită încet în milioane de ani în acest cuadrant de galaxie de către oameni de ştiinţă nebuni ai grupului Chimera care erau maeştrii în planificare strategică din complexul militar Orion - Draco - Reptilian.

Fiecare încarnat acum pe planeta Terra încă are aceste implanturi, căci le-am primit în timpul sau înaintea intrării în Zona de Carantină a Terra. Acestea sînt micro-găuri-negre de plasmă, care se rotesc într-un cîmp de plasmă electomagnetic puternic. Scopul lor este să distorsioneze spaţiu-timpul pentru a menţine anomalia primară şi astfel stadiul de Carantină al Planetei Terra:
Contingency

E nevoie să se înţeleagă că materia planului fizic este doar o undă de plasmă condensată şi anomalia de plasmă se reflectă direct în planul fizic.

Pe măsură ce Forţele Luminii progresează cu eliberarea galaxiei de milenii, forţele întunericului s-au retras către Planeta Terra, ultima lor fortăreaţă. Prin manipularea anomaliei quantice şi activarea a multor porţi stelare negative cu bombe nucleare şi acceleratoare de particule, după al doilea război mondial şi mai ales după 1996 ei au reuşit să transforme planeta într-o poartă stelară quantică - care atrage toată anomilia primară rămasă din restul Universului:Reactivarea ce vine a LHC la CERN nu prezintă nici un pericol şi nu creşte adîncimea puţului quantic al Terrei pentru că Forţele Luminii acum controlează producţia de strangeleţi fizici şi topleţi şi poate contracara orice manipulare fizică ale acestor particule.

Puţul de fluctuaţii quantice al anomaliei primare a Terra, menţinută grila de implanturi de plasmă şi sprijinită de bombele de plasmă strangelet şi toplet prin mecanismul de represalii este fundalul meta-strategiei grupului Chimera care menţine stadiul de Carantină pe Terra şi previne Dezvăluirea şi Primul Contact.

Acest puţ quantic crează un vortex de acumulare plasmatică în jurul Terra, care se extinde sute de ani-lumină în jurul aşa-numitei bule locale:
local hot bubblePlasma fierbinte şi rarefiată din acea zonă este teleportată către Terra cu viteză superluminică prin Tunelurile lui Set.

Această plasmă ajunge să fie colectată de Chimera prin staţiile de pază de implantare de peste tot în Sistemul Solar şi apoi distribuită prin Tunelurile lui Set către implanturile umanităţii de la suprafaţă.

Staţiile de pază de implantare au fost construite de Chimera acum 26000 de ani pentru a păzi fortăreaţa Carantinei Terra împotriva invaziei Forţelor Luminii din afara acestui Sistem Solar şi să implanteze pe oricine încearcă să scape de pe Terra sau din Sistemul Solar. Un aspect al MOSS este să cureţe aceste staţii de implantare. Aceasta progresează frumos şi sînt deja nave-mamă ale Forţelor Luminii Galactice care au intrat în Sistemul Solar de curînd. Principala staţie de pază de implantare care a rămas este localizată în sistemele de caverne pe Iapetus, una dintre lumile lui Saturn:Are loc multă activitate în Sistemul Solar o parte din ea se poate observa aici pe Terra. Precum aceste imact straniu de pe Lună de acum cîteva săptămîni:
Link http://spaceweathergallery.com/

Sau acesta pe Marte acum cîţiva ani:
strange-show-spotted-high-above-mars-surface-remains-mysterious

Zona celor Şapte Surori de pe Marte este punctul de intrare în hangarele de sub suprafaţă pentru Flota Pleiadeană de unde este coordonat aspectul MOSS:
Pleiades_Mars_Connection

Orice activitate artificială în Sistemul Solar poate fi detectată şi măsurată cu uşurinţă:
aliens-kuiper-belt-cities

NASA şi MSSS (Malin Space Science Systems) au încercat să şteargă evidenţa viaţii inteligente din Sistemul Solar, dar cîteva lucruri le-au alunecat printre mîini. Iată cîteva imagini reale ale NASA aici:

Monolith on Mars:Monolith on Phobos:Mothership on the Moon:Mothership behind Rhea:S-a făcut un progres semnificativ cu operaţiunile MOSS şi voi putea să eliberez multe informaţii în săptămînile viitoare.

Între timp, sînteţi mai mult decît bineveniţi să vă alăturaţi nouă la conferinţa de Penetrare lîngă Eastbourne în UK, aproape de parkul naţional Seven Sisters, care este un Portal de Aliniere Pleiadean. Vom avea conferinţa pe 11 şi 12 Aprilie, cînd vor fi dezvăluite multe informaţii noi:
http://portal2012.org/UK.html

Penetrarea este aproape!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu