După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150308

Cobra - Ziua Resetării - 17 Martie 2015


Pentru că ne pregătim pentru Eveniment, avem nevoie să facem Resetarea Interioară.

Resetarea interioară înseamnă iertarea tuturor datoriilor, fizice, energetice, emoţionale şi spirituale. Înseamnă iertarea de sine şi a celorlalţi. Va însemna în consecinţă iertarea datoriei financiare cînd o masă critică de oameni vor realiza că nu datorăm nimic bancherilor. Va însemna în consecinţă finalul Karmei cînd o masă critică de oameni va realiza că nu datorăm spiritual Archonilor, vreunui Guru sau lui Dumnezeu, nimic:
De ce ar trebui să continui să plătesc?

Unora li se pare dificil să ierte Cabala. Adevărata iertare a Cabalei poate avea loc după ce sînt opriţi din ceea ce fac. Înainte de asta, poţi folosi propria mînie într-un mod constructiv prin asistarea în procesul de eliberare planetară. Iertarea Cabalei va fi mai uşoară dacă înţelegi că ei acţionează din trauma pe care ei înşişi au primit-o în trecut. După ce sînt opriţi, violenţa nu mai rezolvă nimic. Cei care sînt de ne îndreptat vor merge în Soarele Central Galactic pentru restructurare şi în rest vor simţi conştiinţa care le va da momente foarte dificile cînd vor realiza în final ce au făcut:
Eliminarea Cabalei

Iertarea este uşoară dacă înţelegi că oricine de pe această planetă a trăit experienţe traumatice în această viaţă sau în vieţi trecute. Fiecare individ reacţionează conform cu aceste experienţe într-un fel unic. Eliberarea de trecut şi a învăţa din el este cheia pentru noua realitate. Avem nevoie să începem să ne centrăm pe cum să facem lucrurile să funcţioneze în noua societate. Iertarea va deschide un plan de Iubire Cosmică către suprafaţa planetei şi această energie este exact ce rasele de extratereşti avansaţi au nevoie ca să ancoreze navele lor după Primul Contact.Pe 17 Martie, la ultima cuadratură dintre Uranus şi Pluto, poţi medita în felul tău şi să dedici acea zi iertării a cît mai multe posibil şi astfel să faci o Resetare Interioară.

Nu vom avea nici o activare globală în acea zi, Resetarea Interioară are loc în linişte în camera cea mai intimă din Inima Ta.

Aceasta marchează completarea acestei Ferestre de Oportunitate. Progresul Forţelor Luminii către suprafaţa planetei în aşa fel încît nu mai sînt necesare alte Ferestre de Oportunitate pentru a declanşa Evenimentul, cu toate că activări de portaluri vor mai fi necesare la anumite date.

Din acea zi, ne vom afla efectiv într-o imensă Fereastră de Oportunitate care va converge în Eveniment cînd timpul va fi corect. Oricum, analiza undei de complexitate arată că intervalul de timp între jumătatea lui Martie şi finalul lui Mai este unul din timpurile în istoria umanităţii cu cel mai mare potenţial.

Penetrarea este aproape!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu