După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140221

Benjamin Fulford - 17 februarie 2014 - Secretarul Skull and Bones cu cutiuţa de cerşit jumate plină după ce China plăteşte, Indonezia zice nu


Secretarul Skull and Bones cu cutiuţa de cerşit jumate plină după ce China plăteşte, Indonezia zice nu


Corporaţia Statelor Unite ale Americii a reuşit să dea un baston la faliment, încă o dată, săptămâna trecută, după ce Secretarul Skull and Bones, (Craniu şi Oase-N.T.) John Kerry s-a arătat în China milogind cu cu cutiuţa în mână şi a primit o donaţie, potrivit unor surse din Guvernul Chinez. Banii au venit cu multe fire legate, mai ales ca SUA să elibereze nenorociţii de sclavi din lanţul Primului-ministru Shinzo Abe.
http://news.xinhuanet.com/english/indepth/2014-02/14/c_133115158.htm
http://www.bloomberg.com/news/2014-02-16/a-rebuke-to-japanese-nationalism.html

şi să accepte reunificarea Peninsulei Koreene, au spus sursele. Povestea reunificîării Koreei, ceva ce presa sclavă Zionistă a încercat să ignore, se poate vedea pe acest site oficial de ştiri Nord-Korean:
http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

Oricum, eforturile lui Kerry de a obţine aur din Indonezia pentru a sprijini Comisia Rezervei Federale şi Führer-ul său George Bush Sr. au fost respinse fîcîndu-l pe Kerry să pornească ameninţări voalate cu declanşarea războiului meteorologic: "într-un fel, schimbarea climatică poate fi considerată acum o altă armă de distrugere în masă, poate chiar cea mai de temut din lume", după ce Preşedintele Indoneziei a refuzat să se întrevadă cu el.
http://www.bloomberg.com/news/2014-02-16/kerry-burnishes-his-green-badge-in-asia-ahead-of-keystone-call.html

A mai ameninţat şi alte ţări spunînd: "Doar o chestiune e de ajuns să pună jumate din Jakarta sub ape. Doar o chestiune ar putea evacua sute de milioane de oameni în întreaga lume şi să ameninţe miliarde în activitatea economică," a spus Kerry.
http://news.yahoo.com/kerry-urge-climate-change-action-indonesia-speech-071611374.html;_ylt=AwrSyCOE5gBTVEEAaffQtDMD

Acest timp de ameninţări voalate sunt un semn de disperare, nu tărie, pentru că evenimentele din jurul lumii nu mai sunt potrivit agendei Zionişti/Nazi şi noua lor ordine fascistă mondială se prăbuşeşte.

Moartea misterioasă de săptămâna trecută, a încă unui specialist IT de la JP Morgan, Ryan Henry Crane în vârstă de 37 de ani, a fost relaţionată cu misiunea de cerşit de aur a lui Kerry din Indonezia, potrivit CIA şi altor surse. Fiara pe moarte care este JP Morgan are nevoie să facă (lipseşte text-N.T.)

Ar putea fi şi ceva turbulenţe militare care vor acompania acest război financiare, potrivit unor surse Est-Europene. O cemare la război a fost trimisă spre blocul estic şi ceva mişcări majore sunt promise pentru după terminarea Olimpiadei de la Sochi, spun aceste surse.

Deja, forţe ale Rusiei şi alte forţe speciale Est-Europene au mers în Ukraina şi le-au spus "protestanţilor" de la CIA de acolo să aleagă între "vodka, caviar şi prietenie" sau "moarte". Poate de aceea nebunia din Ukraina s-a oprit brusc.

De asemenea, Sârbii sunt foarte supăraţii pentru că Americanii nu au închis câmpul militar Bondsteel precum au promis şi se gândesc din nou să îl distrugă cu o armă nucleară în servietă diplomat.

Situaţia din Orientul Mijlociu se mişcă şi ea către schimbarea de paradigmă. Egiptenii, Sirienii, Iranienii şi Turcii merg toţi către terminarea anticei rupturi Suni/Shia şi crearea unei confederaţii lejere de state Musulmane.

Saudiţii şi facţiunile din Israel mai încearcă să alimenteze un război sfânt Creştin/Musulman cu şanse mereu mai izolate şi terminarea regimului Saudit e posibilă cu excepţia situaţiei în care se predau.

Vorbind despre capitulare, Saudiţii au făcut o ofertă recentă de 25 triliarde USD Societăţii Dragonul Alb în schimbul aurului istoric al Asiei, dar au fost refuzaţi pentru că acceptarea ar fi însemnat să fie de acord că ei aveau dreptul de a crea bani din aer. Banii ar fi fost creaţi la una dintre multele "platforme de comerţ" ezoterice pe care Cabala le foloseşte pentru crearea banilor din aer şi apoi îi spală în economia reală. Banii creaţi corect sunt întotdeauna legaţi de lumea reală şi aparţin oamenilor şi altor creaturi vii ale planetei pământ şi nu vreunei asociaţii antice de sclavie.

A mai fost şi o altă ofertă de aur în valoare de 12 triliarde USD din America de Sud, făcută Societăţii Dragonul Alb, săptămâna trecută. Această ofertă a părut să fie adevărată şi presărată cu bune intenţii dar cam atât, căci aşa cum a fost cazul cu toate celelalte istorii de cantităţi astronomice de aur, nici o dovadă fizică nu există că a fost deja produs. Persoana care a făcut oferta a promis să arate curând dovezi ale aurului fizic. Vom vedea.

Singura comoară reală din Asia, despre care cel ce scrie a văzut dovada existenţei este comoară ascunsă în dealurile din spatele Muzeului Comorilor din Taipei, Taiwan. Chiar dacă o mare parte a fost jefuită de eunuci, etc... mult înainte ca Guvernul Naţionalist Chinez să o evacueze în Taiwan.

Chiar dacă mai sunt şi alte ascunzători legendare, oamenii lumii au nevoie să se întrebe pe ei înşişi dacă controlatorii ascunşi care cer proprietatea asupra acestor comori ar fi bine să fie puşi în sarcina deciderii viitorului planetei.

Guvernul Chinez, Ruşii, Pentagonul şi aliaţii lor ar putea ajunge nevoiţi la concluzia că toate aceste poveşti de jjjiii...ioane de tone de aur sunt un peşte mirositor. Dacă aşa stă cazul, vor avea nevoie să preia sistemul central bancar internaţional actual deţinut de privaţi şi să înceapă să acopere diversele valute cu un coş de bunuri sau alte active reale.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu