200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140226

Forţele Luminii - Forţele Întunericului


GRUPURI POZITIVE


Confederaţia Galactică. Numită şi Federaţia Galactică. Este o uniune confederată lejeră de civilizaţii pozitive din această Galaxie, precum Pleiadeieni, Siriusieni, Arcturieni... Liderii ei sunt maeştri ascensionaţi, fiinţe care trăiesc în stare iluminată de conştienţă. Comandamentul Ashtar este o secţiune a Confederaţiei Galactice a cărei primă funcţie este să elibereze Planeta Terra din gheara forţelor întunecate.


Ei au mai multe nave fizice pe orbita Terrei care sunt ascunse cu membrană tahyionică şi de aceea sunt nedetectabile pentru instrumentele optice/radar ale Cabalei. Ei au prevenit războiul nuclear pe Terra de mai multe ori. De asemenea, ei au prevenit multe cutremure prin stabilizarea activităţii plăcilor tectonice. Principala lor motivaţie este să împărtăşească fericire şi iubire pe care ei le-au atins pentru ei ca rezultat al creşterii lor spirituale, cu nu atât de norocoasa populaţiei de pe Terra.

Exită o campanie puternică de dezinformare împotriva Confederaţiei Galactice care a pornit la jumătatea anilor 90 odată ce Cabala a realizat că Confederaţia Galactică este o ameninţare serioasă la planurile lor de Noua Ordine Mondială. Mulţi contactaţi de către Confederaţie aflaţi pe Terra au fost subiectul intensei programări mentale Monarhale şi, în fapt, "Ashtar Command" a fost făcut să fie un cuvânt de declanşare de puternice alteraţii de respingere. Această programare a rezultat şi în faptul că majoritatea canalizatorilor au pierdut contactul cu Confederaţia şi au început, în schimb, să canalizeze carcase astrale. Asta a servit dezaprobării canalizărilor ca sursă de încredere pentru a primi informaţie hiperdimensională. În zilele de azi mai sunt foarte puţini canalizatori de nădejde, dar asta nu schimbă faptul că Confederaţia Galactică este o forţă puternică şi de încredere care se va face cunoscută la momentul Primului Contact.

Mişcarea de Rezistenţă. Acesta este un grup al luptătorilor pentru libertate care trăieşte în aşezările subterane din partea superioară a crustei Terrei. Ei au contact fizic constant cu bazele Pleiadeiene din subteran din Himalaya şi de sub Insula Bora.Bora. Contactul lor public oficial este Cobra.

Cu asistenţă din partea Confederaţiei ei au curăţat toate forţele reptiliene rămase în acest sistem solar. La scurt timp după anul 2000 ei au curăţat şi toate bazele subterane reptiliene în bătălii dure. Apoi şi-au îndreptat atenţia către curăţarea majorităţii bugetelor negre pentru programe militare şi tehnologii, lucru pe care l-au dus la îndeplinire.

După aceasta ei au plasat agenţii lor în interiorul armatei şi agenţiilor alfabetice pentru a ajuta grupul Militarilor Pozitivi cu Planul lor care este pe cale de îndeplinire. Principala motivaţie a Mişcării de Rezistenţă este să ajute la eliberarea plentară pentru a putea înceta să mai trăiască în peşteri şi să se mute către alte misiuni de prospecţie altundeva în Galaxie.

Militarii Pozitivi. Acesta este cel mai puternic grup pozitiv la suprafaţa planetei. Ei au dezvoltat un Plan pentru eliberarea planetară cu asistenţă nevăzută din partea Mişcării de Rezistenţă. Aproximativ trei sferturi din militari sunt de acord cu acest plan şi aceasta este o masă critică suficientă pentru ca planul să devină realitate. Drake este reprezentantul lor public.

Majoritatea din acest grup nu este conştientă de "mâna prietenă nevăzută" a Rezistenţei. Câţiva dintre cei în poziţii înalte sunt foarte conştienţi de contactul cu Rezistenţa, dar nu vor adminte acest lucru pentru că este încă informaţie clasificată.

Acesta este un grup lejer fără vreun lider şi principala lor motivaţie este să restaureze suveranitatea şi libertatea populaţiei umane, în special în SUA.

Templierii. Numiţi şi Facţiunea 2 sau câteodată Pălăriile Albe (White Hats). Acest grup are originea în nobilimea veche din Europa care aproape a fost ştearsă de către Rothschilds. Ei au o bază de putere solidă în SUA (Marină), UK şi Europa continetală. Contactul lor public este Lordul Blackheath. În prezent ei sunt implicaţi foarte mult în crearea sistemului financiar al noii alianţe a celor 134 de naţiuni. Ei cooperează cu grupul Militarilor Pozitivi. Principalul scop este să termine Rezerva Federală şi să îi distrugă pe Rothschild - mai vechiul lor duşman.

A nu fi confundaţi cu grupurile Templierilor Zionişti care sunt parte a facţiunii Rothschild, cu toate că sunt ceva agenţi ai Rothschild infiltraţi în interiorul grupului pozitiv al Templierilor.

GRUPURI MIXTE


Societatea Dragonul Alb. (White Dragon Society - WDS) Acest grup reprezintă interese ale unor linii regale vechi ale Chinei, sprijiniţi de multe grupuri de arte marţiale din lume. Persoana lor de contact este Benjamin Fulford. Principala lor motivaţie este să doboare Cabala, dar motivele lor ar putea fi nu aşa de pure, deoarece ei văd propriul rol în noua societate de după Eveniment un pic prea dominant şi controlator. Ei au şi un interes financiar puternic în fondurile care vor fi eliberate după doborîrea Cabalei. De fapt, Rezistenţa a avut ceva probleme cu ei în februarie (2013) la negocieri secrete despre noul sistem financiar şi asta a rezultat în ceva tergiversări în derularea faptelor către Eveniment.


Gnostic Illuminati. Acest grup este originar din nobilimea veche din Rusia şi a fost, de fapt, parte a Cabalei cu cîteva generaţii în urmă. După ce Rothschild-ii au distrus dinastia Romanov, acest grup s-a rupt de Cabală şi a decis să lupte contra Rothschild, cu toate că folosesc acelaşi simbolism al Illuminati şi parte a ideologiei lor. Scopul lor este să distrugă pe Rothschild ca răzbunare pentru ce s-a petrecut cu Romanov. Au contacte puternice în lumea criminalităţii din Rusia şi Europa Estică şi sunt în contact şi cu Templierii. Purtătorul lor de cuvînt este Alexander Romanoff. Ei sunt puternic infiltraţi cu agenţi ai Rothschild şi acest grup va fi restructurat drastic şi curăţat după Eveniment.

GRUPURI NEGATIVE


Facţiunea Rothschild. Ei au controlat Europa, finanţele de vîrf prin Rezerva Federală şi majoritatea mass-mediei principale. Liderul lor este Jacob de Rothschild şi cu conexiunile sale de afaceri cu Henry Kissinger ei influenţează facţiunea Rockfeller. Prin David de Rothschild şi căsătoria sa cu Olimpia Aldobrandini ei influenţează facţiunea Iezuită. Nobilimea neagră a Europei (cu excepţia Italiei) aparţine acestei facţiuni. Majoritatea sunt lorzi negri Rigelieni la origine şi în Atlantis ei au fost responsabili pentru diluviu. Principala lor motivaţie a fost să guverneze lumea, dar acum motivaţia lor este să păstreze măcar ceva bani, să încerce să păstreze controlul asupra mass-mediei cît mai mult posibil şi să nu fie arestaţi.


Facţiunea Rockefeller. Ei controlează Statele Unite, comerţul cu petrol, farmaceuticele, producţia de hrană şi parte a armatelor. Ei au braconat nazişti în SUA şi de aceea şi ei sunt numiţi Illuminazi. Adevăratul lor lider este David Rockefeller (care trăieşte în micul său apartament de pe strada East 65 din New York, în vîrstă de aproape 100 de ani, cu Volksführer George Bush Sr. şi sfătuitorul strategic Heinz Kissinger lîngă el. Ei sunt în mare parte lorzi Draconieni care obişnuiau să fie în principal sclavi ai reptilienilor în imperiul lor galactic şi au dorit să repete asta şi pe Pămînt. Aşa că principala lor motivaţie, aici, a fost să creeze o dictatură planetară cu o societate sclavă. Acum principala lor motivaţie este să evadeze către mica lor insulă din Bahamas cu cel puţin un ruccsac şi să nu fie arestaţi.

Facţiunea Iezuită. Această facţiune a fost foarte puternică pînă cînd la începutul anilor 1800, cînd facţiunea Rothschild a preluat puterea. Aproximativ 10% dintre iezuiţi aparţin acestei facţiuni, printre care şi cîţiva cardinali, papa cel negru (Adolfo Nicolas), papa cel alb (Joseph Ratzinger) şi familiile nobilimii negre din Italia. Acest grup a fost creat în anul 325 la Consiliul de la Nicea unde Constantin a creat Cultul Creştin pentru a distruge misterele gnostice (inclusiv Creştinătatea Gnostică). A continuat să prospere ca Inchiziţia Sfîntă şi încă să infiltreze puternic multe organizaţii catolice. Principala lor sferă de influenţă este America de Sud şi Africa. Principala lor motivaţie a fost controlul spiritual şi opresiunea umanităţii. Acum principalul lor motiv este să rămînă pur şi simplu în viaţă. După Eveniment, va avea loc o mare purificare a tuturor religiilor principale deoarece vor fi aduse în rînd cu adevărul.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu