După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20140227

Cobra - Noi avem puterea - 27 februarie 2014


În ciuda aparenţelor, noi avem puterea. Libera voinţă este legea supremă în acest univers şi cînd o masă critică de oameni ia o decizie pentru eliberarea planetară şi insistă suficient de mult, acea eliberare survine inevitabil. Aceasta este cea mai înaltă lege naturală şi Cabala va fi obligată să i se supună, că vrea sau nu, şi să elibereze suprafaţa acestei planete umanităţii.

Cînd o masă critică de fiinţe umane se adună cu o intenţie focalizată, poate avea un efect drastic în situaţia planetară. Masa critică pentru umanitate fluctuează undeva între 100.000 şi 150.000 de oameni.

Am reuşit să adunăm în jurul a un sfert de milion de participanţi pentru Activarea Portalului Păcii din 25 august 2013 şi am reuşit să deviem posibila invazie militară în Siria.

Proiectul Conştienţa Globală, dirijat de Roger Nelson de la Universitatea Princeton, studiază efectul conştienţei umane sincronizate la evenimente de importanţă planetară, pe generatoare de numere aleatoare. Proiectul nu măsoară dacă efectul este pozitiv sau negativ, înregistrează numai deviaţia de la rezultatele aşteptate statistic:
http://noosphere.princeton.edu/index.html

Acest proiect a fost probat peste orice îndoială (probabilitatea contra şansei este mai mare de un miliard la unu) că conştienţa umană la unison are efect care este departe de a fi aleator:
http://noosphere.princeton.edu/results.html#alldataAcest proiect a descoperit că Activarea Portalului de Pace (p=0,027) a afectat conştienţa globală mai mult decît orice eveniment de la începutul lui 2013, cu excepţia "morţii" lui Nelson Mandela din decembrie de anul trecut (p=0,013). A avut mai mult efect decît demisia fostului papă (p=0,087), alegerea actualului papă (p=0,186), evenimentul de steag flas din Boston (p=0,765) şi Olimpiada Sochi (p=0,202)! Şi aproximativ acelaşi efect ca evenimentul de steag fals din 9-11 din 2001 (p=0,031):
http://noosphere.princeton.edu/global.meditation.htmlFactorul p reprezintă probabilitatea ca un anume eveniment să fi generat efectele din întîmplare. Este o măsură destul de bună a coerenţei globale a conştienţei la suprafaţa planetei. Cu cît mai mic numărul, cu atît mai puternică este coerenţa conştienţei.

Activarea Portalului Aion din 23 noiembrie 2013 a primit şi ea masa critică şi un rezultat tangibil a fost acordul de pace cu Iran la numai cîteva ore după activare. Efectul Activării Portalului Aion, în conştienţa umană este măsurat aici:
http://noosphere.princeton.edu/portal.activation.html

Putem să influenţăm coerenţa conştienţei pe planetă în fiecare zi, nu numai la activarea portalurilor. Expunerea adevărului prin media alternativă şi proteste de masă, dacă persistă suficient de mult, sunt cele mai eficiente căi de a se obţine această coerenţă. Cînd masa critică de adevăr va fi expusă prin media alternativă, va declanşa o reacţie în lanţ a treziei planetare care va fi sincronizată cu Evenimentul prin Pulsul Galactic.

Soarele Central Galactic este sursa liberei noastre voinţe şi, bineînţeles, Cabala nu poate opri Soarele Central Galactic! Nu pot opri nici valul cosmic al Luminii care accelerează penetrările cheie în evoluţie să se petreacă mai şi mai repede, convergînd într-un punct de mega-penetrare în viitorul nostru apropiat:Suntem mult mai puternici decît pare:

Puterile care sunt sunt speriate în secret de puterea oamenilor... şi doar pretind că sunt în control firm

În ciuda tăcerii din mass-media principală, proteste de masă au atins Statele Unite (ţara cu cel mai puternic control al Cabalei) şi asta este un semn foarte bun că ne apropiem de penetrare:
http://2012thebigpicture.wordpress.com/2014/02/12/and-now-for-the-real-news-80000-march-on-raleigh-nc-feb-8th/

Cînd realizarea acestui fapt penetrează prin mase va ajuta la co-crearea Evenimentului.

Celălalt factor crucial este faptul că Rezerva Federală nu are aurul:
http://www.silverdoctors.com/former-us-treasury-official-us-does-not-have-germanys-gold/

Oamenii încep să realizeze faptul că aurul s-a dus:
http://blog.milesfranklin.com/yamashitas-gold

Din nou, cînd acest fapt va fi realizat printre mase, va ajuta la co-crearea Evenimentului şi Resetarea sistemului financiar căci masa critică de încredere în sistemul banilor fiat va dispărea.Cabala a efectuat cîteva mişcări disperate în ultima vreme, precum "sinuciderea" bancherilor şi manipularea culorilor revoluţiei din Ukraina şi Venezuela de lunetişti acoperiţi de Iezuiţi/ApaNeagră/Xe/Academi şi cohortele din Frăţia Musulmană care au ucis oameni şi au incitat la violenţă.

E bine de luat aminte că aceleaşi pamflete ale propagandei Frăţiei Musulmane care au fost înmînate în Egipt au fost date şi protestatarilor din Ukraina:
http://politicalvelcraft.org/2014/02/24/russia-threatens-u-s-s-communism-in-ukraine-with-military-intervention-u-s-citizens-new-hero-vladimir-putin/

Intrăm într-o perioadă foarte interesantă în cîteva zile. Daţi-mi voie să concluzionez prin a da o pistă că scenariul arestărilor în masă nu este singurul aspect al planului de a elimina Cabala de la putere.

Victoria Luminii este aproape!Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu