200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151221

Cobra - Actualizare Situaţie Sistem Solar 151220


Curăţarea grupului Chimera continuă. Forţele Luminii au început să cureţe bazele Chimera din Inelul Kuiper şi astfel au început să dezintegreze principala linie de apărare a Chimera care înainte a împiedicat Forţele Luminii de a prelua controlul deplin al exteriorului Sistemului Solar. Vor fi schimbări drastice în afara Sistemului Solar de acum încolo pînă la începutul lui Ianuarie din 2016. Nu este o coincidenţă că, astrologic vorbind, aceasta va fi o fereastră de timp de mare progres:
http://thespiritscience.net/2015/11/29/rare-astrology-all-planets-are-moving-direct-from-december-25th-to-january-6th/



Oamenii care se plîng despre postările anterioare au nevoie să înţeleagă că eu nu sînt Dumnezeu şi nu vizitez împrejurimile Sistemului Solar zilnic şi astfel informaţia despre Inelul Kuiper a fost nouă şi pentru mine. Chiar şi aşa, nu este o mare înapoiere în operaţiunile Forţelor Luminii care progresează frumos. Aş sugerea, de asemenea, să nu aşteptaţi în mod pasiv Evenimentul, să nu vă facţi o viaţă dependentă de aceasta, ci să lucraţi activ către eliberarea planetară. Pentru o reîmprospătare de memorie, iată cîteva lucruri pe care le puteţi face cînd Evenimentul soseşte:
http://prepareforchange.net/the-event/a-plan-to-maintain-safety-during-the-event/

Pentru a vă pregăti spiritual, puteţi cîştiga mai multă înţelegere despre planurile eteric, astral şi mental şi să învăţaţi să vă eliberaţi pe sine din Matrice, prin acest articol excelent:
http://recreatingbalance1.blogspot.fr/2015/12/ending-contract-system.html

Meditarea noastră Săptămînală pentru Eveniment este o unealtă de manifestare importantă pentru a accelera procesul de eliberare şi de aceea sprijin în totalitate această chemare la unire:
http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/open-letter-to-david-wilcock-corey.html

Procesul dezvăluirii prin mass-media principală accelerează. Oamenii încep să vorbească deschis despre coloniile viitoare şi despre o viitoare civilizaţie de ruptură pe Marte:
http://europe.newsweek.com/mars-colonies-rich-people-404681?rm=eu
http://www.bbc.com/future/story/20151215-why-mars-should-be-independent-from-earth?



Şi despre minieritul centurii de asteroizi:
http://www.explainingthefuture.com/resources_from_space.html

În media alternativă, adevărul despre bio-chip-uri se scurge încet-încet. Acest articol dezvăluie implicarea Siemens în producţia de bio-chip-uri:
http://exopolitics.org/siemens-implicated-in-tracking-forced-labor-slaves-in-space/

Aici avem nevoie să înţelegem că bio-chip-urile au fost masiv dezvoltate în timpul cîmpurilor de concentrare din al doilea război mondial printre marea majoritate a populaţiei umane, introduse în vaccinuri de către WHO începînd chiar din finalul lui 1940. O mare actualizare a tehnologiei acestor bio-chip-uri a fost între 1979 şi 1984 şi alta între 1996 şi 1999. Scopul acestor chip-uri a fost să urmărească populaţia generală, să controleze mental şi să prevină contactul cu ET pozitivi. Toate aceste bio-chip-uri au fost complet eliminate din populaţia de la suprafaţă de către Rezistenţă care a folosit tehnologie avansată de eliminare de la distanţă.

O carte foarte interesantă a fost publicată despre programul spaţial secret. Pot fi de acord cu aproape 100% cu prima jumătate a cărţii:
http://exopolitics.org/new-book-reveals-what-you-need-to-know-about-the-secret-space-programs/

Dacă te simţi îndrumat, poţi încă să sprijini proiectul Satelitului pentru Dezvăluire şi să ajuţi ca noi toţi să fim aduşi un pas mai aproape de Dezvăluire:
https://www.indiegogo.com/projects/cubesat-for-disclosure-low-earth-orbit-satellite#/story

Victoria Luminii!




Sursa

2 comentarii:

  1. Cobra,ai luat vacanta ? Sau ai...treaba ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cobra,nu am ce citi...Grabeste-te sa ne spui cate ceva ! Nu ca m-as inrudi cu tine,dar cineva mai cunoscator ma vedea oarecum ca spirit pleiadian. Sper sa aflu curand chiar daca tu nu-mi spui...Namaste/Victorie Luminii ! etc.

    RăspundețiȘtergere