După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151204

Cobra - Meditare Săptămînală pentru Eveniment 151203


Încă este de cea mai mare importanţă cît mai mulţi oameni posibil să se alăture la Meditarea noastră Săptămînală în fiecare Duminică. Forţele Luminii ne-au instruit să schimbăm Meditarea Săptămînală de Eliberare în Meditare Săptămînală pentru Eveniment pentru a schimba centrarea noastră de la procesul de eliberare în manifestarea Evenimentului cît de curînd posibil.

Această meditare ajută Forţele Luminii să înrădăcineze energia luminii la suprafaţa planetei pentru a întări grila Luminii care este necesară pentru a grăbi procesul penetrării prin compresie. Numărul oamenilor care fac acestă meditare este singurul factor cu cea mai mare influenţă în puterea populaţiei umane de la suprafaţă pentru a accelera momentul Evenimentului.

Noi facem mereu această meditare la 7:00pm sau 19:00 GMT/UTC, în fiecare Duminică, indiferent de ora de iarnă sau vară. Poţi converti această oră în zona ta locală de timp aici:
http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx
sau aici:
http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc

Instrucţiuni:

1. Foloseşte propria ta tehnică pentru a te aduce într-o stare relaxată de conştienţă.

2. Afirmă intenţia ta de a folosi această meditare ca o unealtă pentru a accelera procesul către Dezvăluire şi Eveniment.

3. Vizualizează o undă de Lumină care emană din chakra Steaua Sufletului (8 inch sau 20 cm deasupra capului) în chakrele Steaua Sufletului ale tuturor celorlaţi care meditează.4. Vizualizează noua undă colectivă de Lumină cum se extinde în grila energetică a Terra şi se conectează cu chakrele Steaua Sufletului ale fiecărei fiinţe simţitoare de la suprafaţa planetei, de sub suprafaţa planetei şi de peste tot din Sistemul Solar. Vizualizează toate fiinţele implicate în situaţia de pe Terra cum se armonizează cu scopul manifestării Dezvăluirii şi a Evenimentului cît de curînd posibil într-un mod pozitiv. Vizualizează toate bombele de plasmă Strangelet şi Toplet cum sînt dezamorsate fără probleme. Vizualizează toate celelalte tehnologii de arme exotice cum sînt expuse şi eliminate fără efort. Vizualizează Dezvăluirea totală prin eliberare masivă de informaţii despre prezenţa extraterestră şi programele spaţiale secrete prin mass-media. Vizualizează cum Evenimentul are loc, în final eliberînd planeta Terra.Dacă te simţi inspirat(ă), poţi continua să meditezi cu Meditarea Săptămînală de Eliberare anterioară (sau anumite părţi din acea meditare care îţi plac) după ce termini cu Meditarea Săptămînală pentru Eveniment.

Instrucţiunile sînt aici:
http://2012portal.blogspot.com/2015/02/weekly-liberation-meditation-update.html

Video YouTube pentru noua noastră Meditare Săptămînală pentru Eveniment vor fi create cît de curînd posibil şi publicate în blog-ul meu.

Victoria Luminii !
Sursa

Un comentariu: