200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151201

Cobra - Raport Meditare pentru Eveniment - 151131


Meditarea noastră pentru Eveniment a fost un succes uriaş şi am fost foarte aproape de a atinge masa critică. Surse dragon au comunicat că linia de timp pozitivă a fost adînc stabilizată şi că Rezistenţa a comunicat că un strat enorm de bombe strangelet şi toplet au fost eliminate. De la meditare, au loc negocieri intense care se desfăşoară în spatele scenei pentru Dezvăluire completă şi pentru predarea completă şi necondiţionată a tuturor facţiunilor Cabalei, inclusiv Chimera.

Datorită succesului acestei meditări, Forţele Luminii au cerut să schimbăm Meditarea Săptămînală de Eliberare Planetară în Meditare Săptămînală pentru Eveniment, în fiecare Duminică la 19:00 UTC.

Nu este o coincidenţă că multe ştiri pozitive au fost publicate în doar cîteva zile după meditarea noastră.

Organizaţia Statului Islamic din Siria este aproape distrusă:
http://www.express.co.uk/news/world/621324/Vladimir-Putin-Islamic-State-ISIS-Syria
http://tarpley.net/isis-daesh-positions-close-to-envelopment-putin-and-rohani-pledge-to-defeat-terrorism/
http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/24/438974/Webster-Griffin-Tarpley-Iran-US-Russia-Putin-Daesh

Doborîrea avionului militar Rus de către Turcia a ricoşat şi acum conexiunile Turceşti cu Statul Islamic sînt expuse:
https://www.rt.com/news/323373-ankara-defends-isis-medvedev/

Iezuiţii sînt foarte conştienţi că planurile de a începe al treilea război mondial nu vor reuşi şi că proiectul Statul Islamic este sortit eşecului. De aceea cabaliştii cu relaţii iezuite se depărtează de această situaţie pentru a-şi salva propria piele:
https://www.rt.com/usa/319115-kissinger-isis-syria-iran/

Forţele Luminii au comunicat că prin folosirea numelui ISIS pentru organizaţia teroristă îi sprijini de fapt în mod energetic, pentru că este numele pe care l-au ales de formă ocultă pentru a se împuternici pe sine. Dacă în schimb foloseşti alt nume (ISIL, Statul Islamic, Daesh), slăbeşti poziţia lor:
http://dailygrail.com/Hidden-History/2015/11/Reclaiming-the-Goddess-Stop-Using-the-Name-ISIS-Describe-Bunch-Ignorant-Murde
https://www.bostonglobe.com/opinion/2014/10/09/words-matter-isis-war-use-daesh/V85GYEuasEEJgrUun0dMUP/story.html


(Salut! Numele meu este Isis. Probabil ai auzit numele meu mult în ştirile recente. Asta este pentru că a fost deviat de un grup care se numeşte de fapt Daesh. Te rog, încetează să foloseşti numele meu cînd te referi la Daesh. Te rog să îi numeşti Daesh după numele lor propriu. Mulţumesc. Este foarte jignitor că media a ales să numească o organizaţie teroristă cu numele unei Zeiţe Păgîne. Grupul cunoscut iniţial ca ISIL şi-a atribuit numele ISIS prin media occidentală. Aceasta nu ar face niciodată referire la un grup terorist cu numele de "Iisus" sau "Allah" sau "Dumnezeu" sau "Yehova" aşa că încetează să îi numeşti ISIS.)

O petiţie a fost creată pentru a ajuta la răspîndirea conştienţei despre aceasta şi o poţi semna aici:
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/767/932/805/?taf_id=12562735&cid=fb_na

În doar cîteva zile după meditarea noastră, cîteva evenimente aparent nerelaţionate au avut loc şi ne vor aduce mult mai aproape de dezintegrarea Vălului şi către Dezvăluire.

În primul rînd, Blue Origin (Originea Albastră) a fost lansată şi a aterizat ca o rachetă reutilizabilă. Asta va reduce drastic costul călătoriei spaţiale:
http://www.radioaustralia.net.au/international/2015-11-25/space-tourism-a-possibility-after-blue-origin-successfully-launches-lands-space-vehicle/1518518
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/giant-leap-space-travel-blue-6895373

În al doilea rînd, NASA a descoperit o indicaţie indirectă a Tunelurilor lui Set care înconjoară Terra:
http://www.space.com/31200-dark-matter-hairs-earth.html?li_source=LI&li_medium=most-popular

În al treilea, o echipă Canadiană a dezvoltat un proiect de lansare a unui satelit de finanţare publică care va căuta nave extraterestre:
http://www.express.co.uk/news/science/621720/Alien-disclosure-The-first-ever-satellite-to-hunt-and-image-UFOs-could-go-into-orbit
http://www.openminds.tv/crowd-sourced-satellite-project-seeks-ufo-disclosure/35713



Oamenii care vor contribui la acest proiect vor avea acces la datele satelitului. Acesta este primul satelit lansat de public care va căuta activ prezenţa extraterestră în orbita terestră, şi ce este chiar şi mai important, va fi în mîinile oamenilor şi nu ale NASA. Imaginează-ţi să ai posibilitatea să faci fotografii printr-un satelit finanţat public la doar cîteva momente după ce NASA taie legătura Live de la ISS:
http://www.express.co.uk/news/science/621741/NASA-cut-space-station-live-feed-after-bizarre-donut-UFO-stalked-ISS
http://www.collective-evolution.com/2015/01/23/nasa-cuts-live-iss-video-feed-as-ufo-appears-real-footage/

Forţele Luminii au cerut oamenilor care doresc şi sînt în capacitatea de a sprijini financiar acest proiect de satelit, să o facă aici:
https://www.indiegogo.com/projects/cubesat-for-disclosure-low-earth-orbit-satellite#/story

Victoria Luminii !




Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu