Fie ca 2017 să fie anul în care pe TERRA a fost PACE şi la Mulţi Ani !

Blog-ul se află în prezent în inactivitate pe o perioadă nedeterminată. Totuşi, noi articole pot apărea de formă sporadică.

20151221

Cobra - Actualizare Situaţie Sistem Solar 151220


Curăţarea grupului Chimera continuă. Forţele Luminii au început să cureţe bazele Chimera din Inelul Kuiper şi astfel au început să dezintegreze principala linie de apărare a Chimera care înainte a împiedicat Forţele Luminii de a prelua controlul deplin al exteriorului Sistemului Solar. Vor fi schimbări drastice în afara Sistemului Solar de acum încolo pînă la începutul lui Ianuarie din 2016. Nu este o coincidenţă că, astrologic vorbind, aceasta va fi o fereastră de timp de mare progres:
http://thespiritscience.net/2015/11/29/rare-astrology-all-planets-are-moving-direct-from-december-25th-to-january-6th/Oamenii care se plîng despre postările anterioare au nevoie să înţeleagă că eu nu sînt Dumnezeu şi nu vizitez împrejurimile Sistemului Solar zilnic şi astfel informaţia despre Inelul Kuiper a fost nouă şi pentru mine. Chiar şi aşa, nu este o mare înapoiere în operaţiunile Forţelor Luminii care progresează frumos. Aş sugerea, de asemenea, să nu aşteptaţi în mod pasiv Evenimentul, să nu vă facţi o viaţă dependentă de aceasta, ci să lucraţi activ către eliberarea planetară. Pentru o reîmprospătare de memorie, iată cîteva lucruri pe care le puteţi face cînd Evenimentul soseşte:
http://prepareforchange.net/the-event/a-plan-to-maintain-safety-during-the-event/

Pentru a vă pregăti spiritual, puteţi cîştiga mai multă înţelegere despre planurile eteric, astral şi mental şi să învăţaţi să vă eliberaţi pe sine din Matrice, prin acest articol excelent:
http://recreatingbalance1.blogspot.fr/2015/12/ending-contract-system.html

Meditarea noastră Săptămînală pentru Eveniment este o unealtă de manifestare importantă pentru a accelera procesul de eliberare şi de aceea sprijin în totalitate această chemare la unire:
http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/open-letter-to-david-wilcock-corey.html

Procesul dezvăluirii prin mass-media principală accelerează. Oamenii încep să vorbească deschis despre coloniile viitoare şi despre o viitoare civilizaţie de ruptură pe Marte:
http://europe.newsweek.com/mars-colonies-rich-people-404681?rm=eu
http://www.bbc.com/future/story/20151215-why-mars-should-be-independent-from-earth?Şi despre minieritul centurii de asteroizi:
http://www.explainingthefuture.com/resources_from_space.html

În media alternativă, adevărul despre bio-chip-uri se scurge încet-încet. Acest articol dezvăluie implicarea Siemens în producţia de bio-chip-uri:
http://exopolitics.org/siemens-implicated-in-tracking-forced-labor-slaves-in-space/

Aici avem nevoie să înţelegem că bio-chip-urile au fost masiv dezvoltate în timpul cîmpurilor de concentrare din al doilea război mondial printre marea majoritate a populaţiei umane, introduse în vaccinuri de către WHO începînd chiar din finalul lui 1940. O mare actualizare a tehnologiei acestor bio-chip-uri a fost între 1979 şi 1984 şi alta între 1996 şi 1999. Scopul acestor chip-uri a fost să urmărească populaţia generală, să controleze mental şi să prevină contactul cu ET pozitivi. Toate aceste bio-chip-uri au fost complet eliminate din populaţia de la suprafaţă de către Rezistenţă care a folosit tehnologie avansată de eliminare de la distanţă.

O carte foarte interesantă a fost publicată despre programul spaţial secret. Pot fi de acord cu aproape 100% cu prima jumătate a cărţii:
http://exopolitics.org/new-book-reveals-what-you-need-to-know-about-the-secret-space-programs/

Dacă te simţi îndrumat, poţi încă să sprijini proiectul Satelitului pentru Dezvăluire şi să ajuţi ca noi toţi să fim aduşi un pas mai aproape de Dezvăluire:
https://www.indiegogo.com/projects/cubesat-for-disclosure-low-earth-orbit-satellite#/story

Victoria Luminii!
Sursa

2 comentarii:

  1. Cobra,nu am ce citi...Grabeste-te sa ne spui cate ceva ! Nu ca m-as inrudi cu tine,dar cineva mai cunoscator ma vedea oarecum ca spirit pleiadian. Sper sa aflu curand chiar daca tu nu-mi spui...Namaste/Victorie Luminii ! etc.

    RăspundețiȘtergere