După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150725

Interviu cu Cobra de Rob Potter - 15 Iulie 2015


Rob: În ordine doamnelor şi domnilor, cum am promis, din nou interviul nostru lunar cu Cobra. O lună foarte interesantă, Iulie. Cred că unul din primele lucruri la care ne-am putea uita este situaţia financiară recentă care are loc în Grecia. Oamenii au votat pentru asta. Toată lumea doreşte să ştie. Ben Fulford a spus că Dragonii vor sprijini asta. Poţi vorbi dacă a fost simplă corupţie? A fost o ameninţare? Ce s-a întîmplat cu preşedintele care a negat votul oamenilor? Nu e nimic nou pentru Cabală, dar poţi vorbi despre situaţia din Grecia?

COBRA: Da, guvernul Grec a dost ameninţat şi acesta este motivul pentru ce se petrece în Grecia în ultimele zile. Precum şti Dragonii au extins oferta lor de a ajuta Grecia şi asta s-a informat într-un anume fel în media publică. Acum este o escalare a conflictului între Alianţa Estică şi Cabală precum se poate vedea în situaţia din Grecia chiar acum.

Rob: Ok, deci nu se poate da vina pe preşedinte. Au fost ameninţaţi cu tsunami, unde scalare, atac de steag fals su ceva aşa? Mossad-ul şi aripa Evreilor Khazarieni a Cabalei mai are încă bombe care ar putea arunca în aer oraşe? Ştii ceva specific despre acele ameninţări?

COBRA: Ok. Au existat ameninţări ceva mai personale asupra anumitor oameni din guvernul Grec şi familiile lor.

Rob: Corect, deci de fapt acum ţintesc indivizi care sînt în poziţii de putere. Adică, ajungem la acea situaţie în care ar putea vreunul dintre aceşti oameni să spune "ascultaţi, am fost ameninţat eu şi familia mea. A trebuit să demisionez şi să fac ceva." Cred că devine complicat în încercarea de a elibera acest gen de informaţii. Ce crezi despre asta?

COBRA: De fapt aceşti oameni nu pot elibera nici un fel de informaţie pentru că asta ar avea consecinţe.

Rob: Ok. Vorbind despre ameninţările la familie. Corey GoodET, de care am fost destul de sigur că e protejat al naibii de bine, a indicat că a primit atacuri directe asupra familiei. Cred că albii înalţi au intrat în casă în timp ce el şi soţia sa dormeau şi i-au răpit copilul. Care e situaţia? Cred că protecţia nu poate fi extinsă şi la familie sau ce crezi că s-a petrecut acolo?

COBRA: Ok. Dacă cineva în poziţia în care se află Corey urmează protocolul complet, din înţelegerea mea ar trebui să fie protejat, deci nu ştiu exact fundalul acestei situaţii în particular, dar pot să spun din alt punct de vedere, că dacă cineva lucrează cu Mişcarea de Rezistenţă, dacă acea persoană urmează protocolul, va fi protejat. Nu ştiu exact cum sînt contactele sale şi oamenii care îl protejează, dar aş spune că dacă ceva de genula cesta are loc, au nevoie să îmbunătăţească protocolul de protecţie şi protocolul misiunii pentru a vedea unde a fost breşa de securitate şi să remedieze acea situaţie înainte ca misiunea să continue, pentru că cu cît ajungem mai aproape de penetrarea finală, cu atît mai mare va fi presiunea şi pur şi simplu nu este loc pentru greşeli în această zonă.

Rob: Absolut şi doresc să cer scuze direct lui Corey. El... cred că a ascultat interviul meu şi cred că a înţeles greşti anumite lucruri despre ce am spus. Am spus, Corey admite că a fost sub control mental, evident. L-am numit super-soldat şi cred că a fost un cuvînt greşit. Nu prea sînt precis cînd e vorba de asemenea precizări. Evident a fost antrenat de foarte tînăr ca empat intuitiv sau I.E. cum se numeşte el. A fost dus în caverne gigantice sub Baja California unde a stat cu cristale şi alţi I.E. şi s-a dezvoltat pe sine de-a lugul unor linii foarte senzitive. A lucrat în afara planetei pentru 20 de ani în programul Solar Warden, cred că a fost, îmi cer scuze dacă e incorect. Dacă asta nu este un element de control mental sau băieţii răi, nu ştiu ce poate fi. Acum a indicat că a fost curăţat de această situaţie, dar pentru cei ca noi care primesc această informaţie, nu a reuşit să răspundă la multe întrebări care au fost puse. Avem multe întrebări cu privire la anumite lucruri şi cred că aşa cum ai spus în interviul trecut, toate duc la cumpartimentalizare. Şi mulţi dintre noi doresc răspunsuri. Vreau să cer scuze lui Corey pentru că ştiu că ascultă asta. Nu am dorit să îi spun super-soldat şi cînd am indicat că ET-ii şi cred că şi el a indicat asta cumva, că ne vor salva, am dorit să fac asta foarte clar că ETii ne-au salvat de multe ori. Fie că şti sau nu, această planetă s-a încercat să fie explodată şi nu se va reuşi. Forţele ET-ilor benevolenţi au mult timp şi energie investite în planetă. Cobra, eşti de acord cu Victoria Luminii este destul de mult ordonată şi că am avut intervenţie divină sau ceea ce se poate numi realităţi înalt spirituale care au interferat cu distrugerea completă? Dacă nu ar fi fost prin această interferenţă la acest punct am fi fost într-o problemă adîncă. Ai fi de acord cu asta?

COBRA: Sînt cîteva aspecte aici pe care aş dori să le spun. În primul rînd linia temporală pozitivă a fost securizată. Asta înseamnă că acea dramă pe care am experimentat-o pe această planetă va avea un final fericit. Asta este sigur. În al doilea rînd, nu sînt ET-ii care ne salvează. Sînt ei împreună cu noi, ca o echipă care eliberează planeta. Noi facem partea noastră şi ei fac partea lor. Ei nu pot face asta singuri şi noi nu putem face asta singuri. Putem face asta numai împreună ca o echipă deci nu se pune chestiunea de a ne salva sau a nu ne salva. Este o întrebare greşită. Este o perspectivă greşită. Perspectiva corectă este că facem asta împreună. Sîntem o echipă şi vom face asta împreună.

Rob: Ok. Aş fi de acord complet cu asta. Ast a fost cumva a doua parte. Nu cred că ETii vor veni aici jos şi vor îndrepta problemele noastre. Am spus asta de multe, multe, multe ori, inclusiv în primul document pe care l-am scris în 2012 că lucrurile se vor schimba. Este destul de mult responsabilitatea noastră. Dar, ETii, prin tehnologia lor avansată au făcut poliţie, efectiv, prin acţiunile lor de prevenire de distrugere globală nucleară în multe ocazii. Deci în acest sent ei ne-au salvat de omul nebun care ar fi apăsat pe buton. Ai fi de acord cu asta?

COBRA: Da. Aş fi de acord cu asta complet. Multe grupuri diferite ale Forţelor Luminii, unele dintre ele din afara planetei şi unele de sub suprafaţă. Unele din ele sînt la suprafaţa planetei şi aud salvat planeta de multe, multe ori de la dezastru nuclear şi de la multe alte situaţii pe care majoritatea oamenilor nu ştiu.

Rob: Ok, mulţumesc foarte mult. Corey, iată lămurirea ta. SÎnt absolut de acord cu tine şi cu Cobra şi mulţi dintre noi care gîndesc inteligent realizează că nu există glonţul magic. Nimeni nu va ateriza într-o navă spaţială sau grup de nave spaţiale care să schimbe lucrurile. SÎntem cu toţii indivizi şi responsabili. Cobra a fost foarte clar despre asta. Cobra, din nou, avem multe lucruri care au loc în spatele scenei şi felul în care sînt prezentate publicului. Poţi vorbi despre închiderea pieţei de mărfuri? A fost un mic exerciţiu al băieţilor buni? Hai să vorbim despre acea oprire care a put pe acei băieţi fanatici la sol în felul pieţei de mărfuri sau i-a ridicat pe vîrfuri pentru un timp. Care-a fost treaba?

COBRA: Ok, sînt cîteva situaţii care au loc aici. În primul rînd escalarea lumii secrete care are loc în spatele scenei pentru sistemul financiar. Am mai spus şi înainte, între Alianţa Estică şi Cabală: şi am explicat în fapt într-unul din cele mai recente articole că JP Morgan a avut controlul asupra programului de computer care a controlat sistemele financiare globale şi acest program de computer a fost spart în ultima săptămînă de diferite forţe. Unele din ele sînt ale luminii şi altele nu sînt ale luminii. A existat o anumită operaţiune a Forţelor Luminii care a testat protocoalele de securitate şi zidurile de foc (firewalls) ale programelor de computer şi a avut loc, de asemenea, un atac al sistemului global financiar de către forţele Cabalei. Din nou, China, pentru că ei vor să avertizeze China şi vor să aducă China în genunchi, simplu pentru că China se pregăteşte pentru re-setarea financiară şi tranziţia la sistemul financiar acoperit de aur. Deci sînt aceste două aspecte care au loc în acelaşi timp.

Rob: Ok, deci băieţii buni sînt acolo şi fac treaba lor şi băieţii răi, chiar de deasupra lui JP Morgan care controlează acest sistem, au fost şi ei acolo şi au trimis un mesaj Chinezilor. Acuma China este o ţară foarte mare. Am avut mulţi oameni care mi-au trimis mesaje din China şi spuneau "A fost toată discuţia asta despre China cu adevărat bună?" Ei au unul din sistemele politice cele mai reprezentative. Ei nu căd acest element pozitiv în media publică sau pe liderii Chinezi care iau acţiuni în sensul aceasta. Poţi să explici ceva despre asta? Nu vreu să vorbesc despre ascunderea esoterică a Dragonilor şi presupus însărcinaţi cu chestii. Vorbesc despre infrastructura Chineză de media publică a sistemului politic şi financiar. Ei au majoritatea lor care sînt implicaţi în această îmbarcare sau sînt ca oriunde altundeva, a fost necesar să fie scoşi?

COBRA: Ok. E la fel ca peste tot. SÎnt elemente bune şi sînt elemente nu atît de bune în China. Şi Alianţa Estică şi Dragonii buni nu sînt peste tot în China. Ei nu conduc ţara. Ei sînt în a numite poziţii în a numite arii în sistemul Chinez, dar nu peste tot şi acelaşi lucru este pentru America de Sud pentru că oamenii în America de Sud trăiesc experienţa părţii nu atît de dulci a propriilor guverne şi au aceeaşi întrebare. Nu totul este perfect în aceste ţări. Departe de a fi aşa. Ceea ce spun este că sînt forţe pozitive integrate în sistem în aceste ţări şi aceste forţe bune au un plan şi acest plan va fi dus mai departe.

Rob: Sună ca şi cum sînt ceva forţe bune... şi din nou e necesar să vorbim despre ţările mari. Avem cîteva porţiuni în China, Rusia şi SUA şi pune probleme reale gîndirii pentru noi toţi, Cobra, pentru voi toţi cei care sînteţi în cunoştinţă de cauză care primiţi o imagine ceva mai clară, dar pune probleme mentale pentru noi să considerăm cum toate astea ar putea avea loc cu eliminările şi acţiunile de genul acesta, deci am aprecia acel gen de claritate care se pare că e prezentat cu mult fum şi oglinzi. Şi bănuiesc că dacă aş putea să folosesc această analogie, se pare că... Dacă există acea Federaţie Galactică şi forţele Benevolente care nu ne salvează ci ne vor ajuta pe noi prin, cumva, aducînd aici o asociaţie invernală care va spulbera fumul şi oglinzile şi cumva va expune băieţii răi şi cei buni vor fi ajutaţi în această tranziţie şi să facă lucrurile să comute?

COBRA: Această tranziţie nu ar putea avea loc fără sprijinul tehnic şi logistic al Forţelor Luminii de dincolo de suprafaţa acestei planete. Nu este posibil. Aş spune că anumiţi oameni din alianţa cu de pe Terra au asistenţă. Ei primesc informaţii. Ei primesc ghidare. Deci asta nu are loc doar izolat pe suprafaţa planetei. Aceasta se coordonează prin forţe mult mai înalte şi mult mai evoluate. Şi fumul şi oglinzile vor continua să existe pînă la Eveniment. Din nou, sînt doi factori aici. Primul este Cabala care imprăştie informaţie. Al doilea factor este că Forţele Luminii nu eliberează multă informaţie pentru că parte din această informaţie este critică pentru completarea operaţiunilor.

Rob: Mulţumesc. Astea sînt veşti bune. Se va petrece. Nimeni nu ştie totul şi totul este compartimentalizat. Multă lume doreşte să ştie cu privire la acest ex-ministru de finanţe grec, Yanis Varoufakis. El a fost forţat să deminisioneze sau cumva ştia ce se petrece şi a decis că nu vrea ca familia sa să ajungă să fie ameninţată şi în final a realiyat că nu s-a întîmplat nimic.

COBRA: A fost forţat să demisioneze.

Rob: Mulţumesc. Cred că voi trece la alte întrebări. Sistemul financiar. Oamenii vor să ştie care este starea actuală a Swiss Indo?

COBRA: Nu voi răspunde la această întrebare direct. Nu voi face nici o judecată sau evaluare a diferitor oameni care pretind că au cheile re-setării sistemului financiar. Pentru a spune că întreg acest proces a fost condus de forţe mult peste ceea ce este fizic vizibil în blogosferă. Oamenii care pretind că au un rol în proces sau au un rol major în proces, nu sînt oamenii care au cu adevărat acel rol major. Ceea ce se petrece, de fapt, în spatele scenei nu este promovat nicăieri în blogosferă, nicăieri în Internet. Oamenii care sînt cu adevărat jucătorii cheie în resetarea financiară se pot doar distinge, ei sînt cei care întreprind acţiunea şi nu publică nicăieri acest lucru. Şi acţiunile lor vor fi vizibile cînd lucrurile se vor petrece nu înainte.

Rob: Aş fi într-adevăr de acord cu asta. Are sens pentru mine că acestea nu pot fi făcute publice, oricum, se pare că unele din aceste grupuri sînt bine intenţionate. Nu am sentimentul că grupul Swiss Indo este un grup de dezinformare, dar ei par oameni adevăraţi foarte bine intenţionaţi. Adică, dacă ne limităm la acel termen despre care toată lumea vorbeşte, M-1, acel tip, se pare cu certitudine că acel tip nu este el. E doar un fel de confuzie din partea lor bazată pe intenţiile lor. Ce părere ai, este posibil să ajungem acolo? Sînt mulţi oameni de bine în asta.

COBRA: Ok. Da, sînt multe grupuri care sînt bine-intenţionate, dar ce spun eu este că oamenii care sînt cu adevărat jucătorii cheie în acest proces nu sînt promovaţi în nici un fel în blogosferă. Pur şi simplu nu sînt publici în nici un fel.

Rob: Bun. deci asta clarifică tema. Avem oameni foarte avansaţi care sînt în poziţii cheie. Ei au fost portretizaţi de Foţele Luminii. Ei au fost contactaţi de Mişcarea de Rezistenţă de pe Terra. Unii din ei sînt iniţiaţi în tărîmurile spirituale. Ei au propriile ordine de mers şi ei sînt monitorizaţi îndeaproape şi ei lucrează în spatele scenei şi mulţi sînt oameni buni şi vor fi aduşi în plan pe măsură ce se desfăşoară. Ai fi de acord cu asta?

COBRA: Da, exact. Aş spune că sînt mulţi oamenii bine-intenţionaţi care lucrează pentru acest proiect răspîndiţi prin sfera publică şi ei vor fi conectaţi cu imaginea mare cînd va sosi timpul.

Rob: Foarte bine. Aş dori să mă întorc la Corey şi ameninţările din viaţa sa. Desigur, am avut ameninţări asupra oamenilor din Grecia. Sper că voi îl respectaţi pe Cobra şi poziţia sa de aici. Pentru natura sa anonimă şi ce a ales să facă. Eu îl respect. Simt cumva că avem nevoie să împingem înainte către adevăr şi să ieşim din asta, dar este clar că încă nu este timpul pentru anumiţi oameni în aceste situaţii foarte tehnice.

COBRA: Voi spune asta foarte clar. Am fost instruit de Mişcarea de Rezistenţă să păstrez anonimatul tocmai din acest precis motiv. Fie că oamenii înţeleg asta sau nu, fie că le place sau nu, aşa stau treburile. Dacă oamenii au probleme cu asta, e problema lor. Eu eliberez informaţia mea. AM poziţia mea. Am instrucţiunile mele. Voi continua în acest fel pentru că este pentru proprima mea securitate, pentru propria protecţie pentru cei care lucrează cu mine şi lucrează pentru Rezistenţă şi pentru protecţia Rezistenţei.

Rob: Da, ştiu că tu normal nu menţionezi nume, dar Neil Keenan a încercat să violeze asta pentru Ambasadorul Dragonului Roşu. Nu voi spune că e adevărat. Nu ştiu. Nu am vorbit cu Ambasadorul Dragonului Roşu de la primele noastre două interviuri. Şi al doilea interviu al meu s-a dovedit a fi ceva mia dur cu el. De fapt dă mai multă crezare în mintea mea că este Ambasadorul Draognului Roşu decît că ar fi cine este descris că este. Voi spune asta în acel interviu. Neil Keenan, ştiu de la un prieten, Winston Shrout, care a fost ameninţat fizic de către el. Am auzit alte informaţii. Nu sînt foarte impresionat de el. Ba e un ciudat, ba e agent CIA, sau mereu un tip din CIA. Voi corecta această imagine din ceea ce mi s-a spus de către surse de prima mînă dacă poate dovedi ceva bun şi eu nu trebuie să cred to ce se spune. Merg cumva după modelul de listă de necîrmuit. Chiar nu vreau să fiu implicat în acel gen de luptă financiară care are loc. El a făcut ceva comentarii despre noi şi ce facem noi şi nu voi încerca să amestec lucrurile mai mult sau ceva de genul acesta. Am doar nevoie să pun o barieră de apărare a intenţiilor naostre bazată pe ceea ce ştim. Nu sîntem, nici Cobra nici prepareforchange.net nici vreunul din grupurile cu care lucrez, în contact de bună ştiinţă cu grupuri negative. Sîntem toţi indivizi voluntari care facem tot ce putem mai bine. Deci am vrut doar să spun asta pentru publicul general. Vom trece la cîteva alte subiecte acum şi avem destule întrebări şi sîntme deja la 23 de minute în interviu. Am avut multe întrebări cu privire la mai multe aspecte pe care le voi pune într-una singură. Cineva a spus: îmi amintesc că cu ceva timp în urmă Cobra a spus că a continua cu legile şi mişcarea Omului Liber (Freeman) este riscant deocamdată pentru că dacă te lupţi cu Cabala eşti ţintuit. Niciodată nu te-ai referit la Certificatele de Naştere în mod specific. Am o persoană aici. Ei au un copil care s-a născut şi se întreabă dacă ar trebui să scoată certificatul de naştere, să aibă copilul ştampilat pe picior şi toate astea. Le-am răspuns că dacă au copilul într-u spital să nu-l scape din vedere. Ei îi vor vaccina copilul fie că vor sau nu. Vor lua copilul şi îl vor spăla şi îi voi aplica o vaccinare. Nu ştiu despre ce e vorba. Eu nu aş lăsa propriul copil în afara cîmpului vizual ca să-l spele. Nici măcar nu aş duce copilul la spital. Tu ce recomanzi? Ar fi bine să scoată certificatul de naştere? Să fie copilul ştampilat? Care crezi că ar fi problema acuma cu cardul de sănătate şi vaccinurile?

COBRA: Ok. Numărul unu, aş fi de acord să nu scapi copilul din priiri nici măcar pentru un moment. Dacă poţi aranja naşterea copilului acasă, chiar mai bine. Cu privire la certificar, e doar o bucată de hîrtie. Nu e un contract. Este un lucru energetic care poate fi revocat şi care poate fi anulat cu o meditare energetică sau anulare psihică a conexiunii cu Iezuiţii.

Rob: Mulţumesc, dar asta îi face un fel de piesă de debit colateral cu Sistemul de asigurare social? Numele în majuscule, numit omul-de-paie (strawman) potrivit acestui sistem? Pe la momentul cînd copilul a crescut, nimic din toate astea vor fi relevante, corect?

COBRA: Asta este simplu doar o zămislire a Cabalei, o zămislire a Iezuiţilor. Am spus că toate aceste lucruri pot fi anulate cu o simplă anulare a contractelor pentru tine şi pentru copilul tău.

Rob: Ok. Mulţumesc. Aş dori să îmi anulez contractul. O să îi spun asta tipului de sus. Mai am alte cîteva întrebări. California tocmai a aprobat o lege care mandatează vaccinurile pentru copii. Cineva a spus că au încercat. Eu mi-aş retrage copilul din şcoală. SÎnt mulţi copii care sînt vaccinaţi. Poţi să comentezi despre asta şi care sînt sentimentele tale? Care sînt recomandările pentru părinţii îngrijoraţi pentru cei care poate încă nu au avut copiii vaccinaţi în acest moment?

COBRA: Ar fi nevoie să existe o acţiune coordonată pentru oameni ca să poată preveni asta să aibă loc. E nevoie să existe un semnal clar şi foarte puternic de rezistenţă. Oamenii nu au nevoie să tolereze asta.

Rob: Foarte bine. Mergeţi pe fluscam.com. Citiţi lucrarea mea în link-ul comunităţii de aici. fluscam.com Glen Horowitz. Ei l-au omorît pe Dr. Andrew Molden care era un avocat. El avea toate probele care să dovedească că vaccinurule cauzează autism. El a fost membru al Parlamentului Canadian, un doctor, un expert. A fost ucis. Dumnezeu să-l binecuvînteze. Am vorbit cu el acum ceva timp. Au fost alţi 8 doctori care au dispărut mai de curînd. Unii au fost găsiţi morţi. Cobra, ai putea vorbi despre acest aspect? AU fost aceşti indiviţi ţintiţi de către Cabală pe măsură ce se apropiau de adevăr?

COBRA: Da, bine înţeles.

Rob: Mulţumesc. Deci cred că acea acţiune coordonată vine cu repercursiuni pentru acei oameni minunaţi şi îi binecuvîntez sufletele lor şi le mulţumesc pentru lucrarea lor.

COBRA: De aceea este nevoie să existe o masă critică de oameni. Dacă sînt doar cîţiva oameni izolaţi care luptă, nu este suficient. Oamenii au nevoie să se unească şi să întreprindă acţiuni coordonate. Desigur, toate aceastea vor fi rezolvate după Eveniment, dar înainte de Eveniment, este foarte important ca oamenii să îşi facă vocea auzită despre asta.

Rob: Da, dacă pot face asta într-un fel care să nu pună o ţintă pe spatele lor. Cabala trimite cu certitudine un mesaj exact ca oamenilor din energia liberă.

COBRA: Ok. Situaţia este că oamenii au nevoie să se coordoneze mai întîi şi apoi să întreprindă acţiuni coordonate.

Rob: Corect. Aş fi de acord cu asta şi mă gîndesc să este o idee bună. Acum am cîteva întrebări amestecate. Iată un individ care vorbeşte despre Făuritorii de Aripi (Wingmakers). Cred că este un video. Doi oameni au venit cu întrebarea aceasta. Ei au spus că dacă spiritele legate de Terra trec în Lumină, merg acolo pentru că sînt trimişi înapoi în ciclul de reîncarnare şi este lumina falsă. Nu ştiu cu ar putea cineva să ştie asta pentru că nu am murit şi nu am fost împiedicaţi de la asta. Ai putea vorbi despre cînd mori, mergi în Lumină? Ar fi necesar să te uiţi către Lumină cînd ieşi din corp? Cînd mama ta vine să te întîmpine este o creaţie falsă?

COBRA: Ok. cînd mori, dacă ai contact cu propria intuiţie şi ghidarea înaltă, vei şti cum să distingi între lumina reală şi orice alt gen de proiecţie holografică contrafăcută de Archoni. Şi dacă urmezi acea ghidare, ai nevoie să dai bunvenit Luminii Adevărate. Şi ai nevoie să eviţi orice proiecţii holografice false deci dacă îţi acordezi intuiţia şi ghidarea în timp ce eşti încarnat nu va fi nici o problemă pentru tine să distingi între cele două.

Rob: Ok. E o întrebare specifică aici şi îmi imaginez că este adevărată pentru întreaga planetă. Ei au spus că problema Quebec-ului se spune că este un Rai pentru unii din descendenţii din Atlantis, pentru artefacte şi tehnologie. Ai fi de acord cu asta?

COBRA: Arhitectura atlanteană a fost găsită în multe locuri în jurul lumii. Nu am informaţie despre acest caz particular, dar acele lucruri au făst găsite şi au fost păstrate în multe locuri şi uneori ascunse de către Cabală.

Rob: Absolut. Acestea vor fi scoase la lumină, desigur, după Eveniment. Cred că avem încă ceva cu Corey. Voi anunţa chiar aici în interviul lui Cobra şi nu ştiu de ce Corey sau Gonzales nu au făcut la fel. Ei vor să păstreze asta secret. În interviul în care Corey nu a mers sus datorită securităţii familiei sale care nu era implicată. Gonyales i-a luat locul şi a avut o mică întîlnire cu un regal de pe linia înaripaţilor Draco. Vă voi spune, prieteni, chiar acum, preşedintele de care au fost surpinşi cu păr alb buclat, numele său este Henry Kissinger. Voi vorbi chiar acum. El era, deci este Kissinger un uman sau este un reptilian în corp uman.

COBRA: Este un Draconian încarnat în corp uman.

Rob: E destul de bătrîn acum. Sîntem cam la a 7-a generaţie de clone. Primeşte regenerare constantă? Cît de mult timp se pot păstra în viaţă? Care e istoria aici? Nu ar trebui să moară pentru public la un moment dat?

COBRA: Are cîţiva ani de trăit dacă Evenimentul nu îl surprinde şi, desigur, va fi dus în Soarele Central Galactic deci cariera sa pe această planetă este aproape terminată.

Rob: E multe despre asta, prieteni. Să spunem că George Bush trece dincolo. Băieţii buni vor prinde sufletul său sau primeşte o şansă să se furişeze într-un corp de micuţă fată sau cum? Cum funcţionează asta?

COBRA: Ok. În acest moment, dacă ceva de genul acesta ar avea loc pentru cineva ca George Bush, el are clona pregătită. Ar fi doar transferat în clona sa, de aceeaşi vîrstă şi ar reapărea pe scenă cîteva ore mai tîrziu.

Rob: Uau, mulţumesc foarte mult. Cineva spune - am aflat că Archonii au controlat procesul de încarnare în ultimii 26000 de ani, potrivit lui Cobra. Întrebarea rămîne, cum e cu cei numiţi rătăcitori şi seminţele stelare? Unde erau ei înainte de această viaţă?

COBRA: Seminţele stelare, oamenii stelei, au trecut pin cicluri de reîncarnare ca oricine altcineva şi încarnările lor au fost determinate într-o mare măsură de Archoni.

Rob: Ok. Multă lume a întrebat - dacă procesul de reîncarnare este închis, se întreabă, cum se face că populaţia continuă să crească?

COBRA: Ok. Există... aş spune în felul acesta. Există un număr mare de suflete. Au fost aproximativ 70 de miliarde de suflete care aşteptau în planul astral şi eteric pentru încarnare şi numai un mic procent al acestor suflete au fost încarnate în acelaşi timp.

Rob: Deci avem un mare număr de miliarde de suflete care sînt prinse în, cred că îi spune, inelul de trecere, nu în matricea de încarnare pentru Terra, care observă asta din planurile ne-materiale?

COBRA – Da. Avem un număr destul de mare care nu mai este la fel de mare cum era înainte. Nu aş intra în detalii despre asta deocamdată. Aş adresa mai multă informaţie cînd timp va fi corect, dar da, există un anumit număr de suflete care aşteaptă, sau putem spune că observă ce se petrece din planurile astral şi eteric.

Rob: Nu sînt sigur că poţi... dacă poţi să rsăpunzi la asta. Sentimentul meu şi intuiţia îmi spun că unele suflete care sînt în acea poziţie au fost eliberate şi repatriate către poziţiile adecvate. Poţi să confirmi sau să infirmi asta?

COBRA: Ok, încă nu este timpul să răspund la această întrebare.

Rob: Ok. Voi spune, prieteni, cred că este adevărat. Multe suflete au fost deja curăţate de acolo şi nu sînt blocate. E doar opinia mea. Cobra poate împărtăşi informaţia sa mai tîrziu. Iată o întrebare interesantă aici. Cîţiva oameni au spus că au fost 3 ţări diferite care au trăit experienţa atacului terorist: Franţa, TUnisia şi Kuweit, în aceeaşi zi, pe 26 Iunie. Au fost relaţionate? De ce aceste ţări şi cine e în spatele ataculurilor?

COBRA: Ca de obicei, Cabala se află în spatele marii majorităţi ale aşa numitelor atacuri teroriste. Ei folosesc anumite zile pentru motive oculte şi ei aleg acea zi pentru motive oculte. Poate şti că am eliberat ceva informaţii despre marele atac Archonic care a avut loc la finalul lui Iunie şi care a fost începutul acelui atac precipitat asupra planului fizic exact ca acele atacuri teroriste ca fiind unul dintre aspecte.

Rob: Tunisia nu este chiar mare pe radarul nostru cînd ne gîndim la acest gen de lucruri. Această persoană doreşte să ştie despre al doilea atac şi de ce a fost în Tunisia?

COBRA: De fapt TUnisia nu este chiar aşa mică pentru că acea ţară, Tunisia, a fost un declanşator pentru primăvara revoluţiei arabe. Ei au început de fapt în Tunisia.

Rob: Ok. Bun cu tunisienii. Ei au avut micul lor atac de răspuns din partea Cabalei pentru că au îndrăznit să se gîndească la timpul primăverii şi libertate. Dumnezeu să te binecuvînteze Tunisia şi oamenii din ţările arabe care sînt constant atacaţi de către Cabală. Mulţi dintre noi din vest şi est trimit iubirea noastră şi rugăciunile simţite în inimă către voi. Ei vor să ştie - există ceva ce ar putea face ca să prevină atacurile?

COBRA: Cel mai important lucru, pentru reţeau lucrătorilor luminii şi a luptătorilor luminii, pe care-l pot face este să realizeze meditări în masă. Prin aceasta ei crează cîmpuri de lumină pozitivă care pot preveni şi au prevenit deja multe din acele atacuri.

Rob: Ok. Vom schimba către Brazilia. Ar putea fi vaccinare, ar putea fi atac de steag fals şi promovat în media, cumva ca toate afirmaţiile despre boli oribile care forţează oamenii să primească vaccinările. Se presupune că există o boală numită Zeeka. Ei pretind că există un virus epidemic. După un termen între una şi patru săptămîni după ce au primit acest virus au dureri de faţă şi de braţe, dureri de plămîni şi pot paraliza organele şi aduce moartea. E un lucru adevărat că sînt cîteva persoane sau e umflată? Ai putea vorbi despre boala Zeeka şi despre bieţii oameni din Brazilia?

COBRA: Ca şi multe alte boli care au loc în ultimele decade, a fost inginerie a Cabalei. A fost senzaţionalizată în media publică pentru a rpovoca mai multă frică şi desigur, ca tot ce a fost inginerie a Cabalei, există întotdeauna un remediu pentru această boală.

Rob: Deci în acelaşi moment putem găsi eliberare pentru toate acele fals create vaccinuri inspirate de viruşii pe care ei îi crează?

COBRA: Da desigur.

Rob: Avem acum întrebări despre România. Nu e chiar politică. În 2003, se presupune că americanii, cred că aş putea spune Cabala şi controlul lor, ei nu permis guvernului român să elibereze informaţii despre o mare descoperire şi, cu scuze pentru pronunţie, în munţii Bucegi. Există multă informaţie. Ar putea schimba mult lucrurile. Se presupune că este o bază ET cu mesaje holografice despre planeta noastră, despre istoria noastră. Sfere foarte mari şi lucruri, cumva ca ce spune David Wilcock că s-a găsit şi se presupune că exista aur monoatomic în praf. Ai comenta despre asta? E o descoperire reală?

COBRA: Da, da, a fost o descoperire real care a fost făcută în 2003 de romîni, aş spune serviciile secrete. Şi, desigur, Iezuiţii au fost informaţi despre această descoperire imediat şi familiile nobilimii negre şi, desigur, vestea a ajuns la facţiunea Cabală aproape imediat după aceasta şi eu supus guvernul român sub mare presiune financiară şi în alte feluri şi, desigur, serviciile secrete române au fost obligate să dea toate descoperirile facţiunii Cabale a SUA. De atunci Cabala a preluat controlul asupra acelei descoperiri care de fapt este un complex subteran care are tuneluri care duc la Quebec, la Egipt şi în alte cîteva locaţii. Este parte a unui sistem subteran foarte complex. Parte a acestei descoperiri a fost dezvăluită publicului prin anumite canale, prin anumite cărţi care au fost deja traduse şi în engleză.

Rob: Mulţumesc Cobra. Se pare că e aceeaşi veche, veche istorie. Noi cei de aici de jos avem nevoie să ne organizăm cum face Cabala. Acesta a fost planul pentru conferinţa noua societate cînd Cobra şi eu am vorbit pentru prima oară. El a revelat idea pe care Mişcarea de Rezistenţă i-a transmis-o. Cabala este organizată, ei răspund, ei pun capacul, ei violează, devorează şi ucid. Noi putem să folosim armura şi armele Adevărului şi vituţile Onestităţii, Integrităţii şi alte lucruri puternice, împreună. AI fi de acord, Cobra? Avem nevoie cu adevărat să ne organizăm fprp sp îi ameninţăm şi totuşi să rămînem ferm pe sol.

COBRA: Da, cel mai important lucru, cea mai importantă armă pe care o avem este adevărul, să împrăştiem informaţia, să o împărtăşim oriunde putem. Să informăm oamenii, să educăm oamenii şi să ne coordonăm pentru că împreună sîntem mai puternici. Am văzut de multe ori că Archonii reuşesc să dividă oamenii pentru că fac lucruri care sînt importante. Ceea ce este mai importan este că noi toţi să fim conştienţi de cît mai mult, convingerile de bază pe care le au oamenii, orientarea de bază pe care cu toţii o acem. Noi toţi vrem libertatea pentru această planetă şi aceasta este o orientare bazică pe care fiecare lucrător şi luptător în Lumină ar fi bine să o aibă şi să nu se concentreze atît de mult pe acele mici diferenţe care nu sînt importante pe termen lung.

Rob: Foarte bine. Mulţumesc. Am un alt gen de întrebare aici. Cineva a informat că crecurile din lanurile de cereale, desigur, au diferite cîmpuri electromagnetice şi că sînt multe lucruri despre cercurile din lanuri. Niciodată nu am auzit asta înainte. Cred că această persoană a spus, şi sînt cumva curios, deci întreb. Unii oameni... am auzit de oameni care au fost energizaţi în cercurile din lanurile de cereale. Unii oameni au devenit puţin bolnavi, poţi comenta despre asta?

COBRA: Uneori aceste energii puternice din cercurile din lanuri pot avea un efect detoxificant. Toxinele pot determina emoţiile, corpul şi mintea.

Rob: Sînt de acord cu asta. Iată altă întrebare: poţi să spui că nu şti pentru că s-ar putea să nu şti, şi chiar dacă şti, eu nu aş... cred că unele lucruri sînt un miste. Iară o întrebare: Cum a creat Dumnezeu sufletele?

COBRA: Ok, Sufletul a fost creat de o interacţiune dinamică între sursă şi aleatoriu, anomalia cosmică, pentru că singura sursă prin care sursa poate absorbi şi transforma anomalia este prin trăirea experienţei de sine şi sursa proprie, proiecţiile noastre despre unie, proiecţiile sufletului din sursă în anomalia cosmică. Deci este o interacţiune a două forţe foarte puternice şi opuse.

Rob: Da, pe planurile mai joase lucrurile se divid. Ai fi de acord că în planurile înalte pur pozitive, acest fenomen nu există?

COBRA: Nu există în acest loc. În a 5-a dimensiune şi mai sus nu există ca întuneric sau orice negativ, suferinţă. Există doar ca o lipsă de înâelegere sau lipsă de putere de transformare a acestei anomalii de formă imediată. De aceea maeştrii ascensionaţi şi toate fiinţele iluminate nu au toate răspunsurile şi nu au putere deplină să transforme situaţia de pe Terra imediat. De aceea durează atît de mult.

Rob: Tocmai am făcut un interviu grozav cu Omnec Onec, care va fi public în cîteva săptămîni chiar după interviul cu tine. Este aşa o dulce. Ea face lucrurile să pară atît de simple. Nu intră în detalii. Aş dori să aud răspunsul tău la aceaste întrebare. Dumnezeu este Iubire. De ce există suferinţă?

COBRA: Tocmai am răspuns la această întrebare. Suferinţa există, nu din intenţie, din aleatoriul anomaliei cosmice. Niciodată nu a fost în intenţie. Există fără un scop. Există ca o anomalie care e necesar să fie transformată. Nu are nici un scop înalt. Nu ne educă. Nu ne face mai puternici. Nu ne face mai înţelepţi. Este acolo ca ceva diferit ca o facţiune aberantă care niciodată nu a fost în intenţia de a fi. Cel mai înalt scop al Sursei este să transforme asta pentru ca să nu se mai întîmple niciodată.

Rob: Chiar îmi place acest răspuns şi cumva am simţi că ai răspun înainte dar am vrut să întreb mai clar. Iată altă întrebare chiar în linie cu asta. E o întrebare despre istoria Terra şi mult mai important despre istoria Universului. Cred că avem de-a face cu linii de timp şi eternul acum, îţi încurcă mintea. AM petrecut timp cu Fred Bell, un fizician de vîrf. Şi-a cam scuturat mîinile cînd vorbeşte despre ne-timp. Cumva cred că a înţeles. Nu e uşor de explicat pentru că întotdeauna sîntem legaţi în asta aici în acest gen de lucruri. Întrebarea este - cînd anomalia primară a cauzat suferinţa pe Terra, cînd a apărut asta? A fost începutul căderii arhanghelilor acum milioane de ani după experimentul cu întîmplarea sau acum 26000 de ani pe Terra?

COBRA: Ok. Anomalia primară a fost mereu prezentă, dar nu a fost ceva care a fost înţeles la început că ar fi un mare pericol. Anomalia primară a devenit periculoasă cînd anumite fiinţe au decis să experimenteze cu ea direct. Aceştia au fost primii îngeri care au decis să se scufunde în acea anomalie primară şi asta a fost începutul forţelor întunericului. Ceea ce este cu adevărat periculos în combinaţia liberei voinţe şi anomalia primară şi asta a fost numit Rău.

Rob: Ok, mulţumesc. Nu voi menţiona nume pentru că nu doresc să fac asta aici: un individ în particular a afirmat cu exactitate cînd un tsunami de energie va lovi Terra şi el menţine că este în a treia săptămînă din Septembrie a acestui an, ceea ce este interesant. Întotdeauna cînd cineva spune ceva ca asta simt nevoia să dau ochii peste cap. Cealaltă parte este că unii oamenii ar putea deveni nebuni sau să halucineze şi evident că mari schimbări vor avea loc. Am simţit că răspunsul meu ar fi, Cobra, şi vreau să aud ce ai tu de spus, este că oamenii nu vor deveni neapărat nebuni, cu toate că vor fi şocaţi cu nol gen de energie. Ar putea fi ca o călătorie de ciupercă (după consumarea de ciuperci halucinogene-N.T.) în care energia comută şi realitatea va fi dramatic diferită oamenii vor avea nevoie de ceva timp să se regleze. Vor deveni oamenii nebuni sau vor halucina?

COBRA: Ok. Ce se va petrece este că energiile vor fi foarte puternice, în special în jurul momentului Evenimentului. Multe din emoţiile suprimate vor ieşi la lumină. Asta nu înseamnă că oamenii vor deveni subit nebuni. Va însemna doar că tot ce a fost suprimat va ieşi la iveală, la suprafaţă pentru a fi eliberat şi oamenii vor avea reacţii puternice.

Rob: Ok, dacă aşa stă cazul, Evenimentul ar putea fi după colţ. Multe lucruri care se petrec în aceste zile. O întrebare aici - Legile Galactice interzic folosirea şi producerea de roboţi?

COBRA: Ok. În ultima vreme sînt multe discuţii şi frică despre A.I. - inteligenţa artificială inclusiv roboţii. Au existat anumite perioade de timp şi anumite sectoare din galaxie unde asta a fost o problemă, dar nu mai este acum. Roboţii nu iau un rol major în nici una din civilizaţiile galactice iluminate şi mai mult, cu siguranţă nu sînt o ameninţare ci doar în cazuri foarte izolate, care sînt toate conectate cu planeta Terra. A.I este ceva ce Forţele Luminii pot să mînuiască. Nu este o problemă şi nu va fi o problemă.

Rob: Asta e interesant şi mă duce la chestia de care a informat Corey GoodET în ultimul său articol despre reptilieni şi că atunci cînd sînt ucişi e ceva care îi face să dispară şi să se transforme în praf, dar cumva ei au fost capabili să se uite la aceste cadavre şi au descoperit tehnologia cea mai avansată de nano-implant. Asta cred că nu e cu adevărat un robot. Cred că ei numesc această inteligenţă artificială Hibridizare a procesului de implantare, care potrivit informaţiilor tale no toţi sîntem implantaţi. Reptilienii ar avea sens dacă sînt absolut pe cel mai înalt nivel de fiinţe implantate. AI putea comenta despre asta, că nanitele şi inteligenţa artificială care a fost descoperită în aceste fiinţe în acel raport este adevărat?

COBRA: Naniţii (nano-roboţi-N.T.) au fost o problemă acum o decadă sau o decadă şi jumătate pe această planetă cînd o anumită facţiune a Cabalei a experimentat puternic cu asta, dar Rezistenţa a curăţat toţi naniţii. Ei nu mai sînt prezenţi pe orbită pentru că Forţele Luminii au tehnologie pentru a-i şterge deci asta nu este o problemă deloc.

Rob: Corect, pentru naniţii din umani. Cum e cu reptilienii? EI sînt un fel de prădători în acest gen de lucruri. Într-un fel ne trezeşte un fel de compasiune pentru ei dacă aşa stă cazul. Acel raport rezonează cu tine sau nu "dansează" cu ce înţelegi tu?

COBRA – Ok. Nu voi comenta despre acel rapot în particular, dar aş spune că grupul Chimera a dezvoltat naniţi acum milioane de ani şi Alianţa Draco-Reptiliană a fost complet infectată de asta. Acesta a fost unul din mijloacele de control pe care grupul Chimera l-a avut asupra Alianţei Draco-Reptiliene pînă foarte recent, deci asta a fost o problemă mare pentru entităţile draco-reptiliene pînă foarte de curînd. Şi s-ar putea să mai fie în cazuri izolate. Dar dacă vorbim de situaţia exopolitică globală, asta nu este o problemă.

Rob: Ok. Mulţumesc. Scott Lemreil, care va vorbi la Conferinţa de pe Muntele Shasta în acestă vară, are ceva informaţii despre asta şi ceva explicaţii şi treaba cu implanturile şi cum inşişi draco şi reptilienii au fost conduşi în jos pe această cale pentru mult timp şi sînt cumva sub acel gen de control. Ei vor fi eliberaţi. Am o întrebare de la Theresa, doamna noastră de la Veritas Galactic Sweeden pe care am întîlnit-o la conferinţa din Laguna. Ea doreşte să ştie cît de departe în timp merge înapoi conexiunea dintre Pleiade şi Sirius ca grupuri de familii galactice.

COBRA: Această conexiune este veche de milioane şi milioane de ani. Este foarte antică. Este foarte adîncă şi foarte iubitoare.

Rob: Iată o întrebare ciudată. Cred că ar fi necesar să vin cu o întrebare de urmare. Informaţia lui Omnec Onec este cea de la Pleiadeeni din timpurile Atlantis, nu toată, dar Pleiade este un sistem enorm şi vorbim de acum 30000 de ani. Multe din lucruri s-au schimbat. Ea a indicat multe din diferitele dezvoltări. A indicat că acum au tehnologie şi cred că merge către descrierea reţelei de cîmpuri de plasmă scalară care a fost implementată pe Terra cînd nu am mai avut conexiune cu sufletul înalt. Ei au spus că era posibil să te conectezi, a spus ea, în trecut, înainte de căderea Atlantis şi Lemuria şi că a existat abilitatea în fiecare uman să se conecteze la familiarii lor care au trecut dincolo. Că era o conexiune directă disponibilă pentru suflet şi că o tehnologie a fost pusă în locul ei ca să rupă mintea umană de conexiunea de unificare cu conştienţa Dumnezeului absolut şi că noi sîntem rezultatul unei tehnologii şi ea cumva a indicat că a fost o secţiune, un grup din grupul Pleiadean. Ai putea comenta despre această informaţie?

COBRA: Nu aş fi de acor cu asta. Pleiadeenii nu au făcut niciodată aşa ceva.

Rob: Crezi că nimeni din Pleiade acum 30-40 de mii de ani nu a fost implicat în nimic negativ aici.

COBRA: Au fost Pleiadeeni implicaţi în lucruri negative, desigur, dar ca grup. Niciodată nu a existat o ocupaţie majoră a pleiadeenilor de a fi implicaţi în acţiuni organizate negative. Au existat anumite situaţii, dar nu la scală majoră pe care oamenii să o portretizeze.

Rob: Ok. Bun. Îmi place răspunsul. Alex Collier este foarte clar că au fost cu certitudine unele grupuri din Pleiade, fie că a fost întregul sistem. Nu cunoaştem nici măcar propriul sistem solar, ca să nu mai vorbim de un grup de sisteme în jurul unei serii de stele. Totul este speculaţie.

COBRA: Da, dar cunosc destul de bine despre Pleiade şi sistemul Pleiadean şi aş spune că multe din lucrurile despre Pleiade, care circulă pe acolo, se pare că este dezinformare.

Rob: Da, sînt diferite surse şi pînă cînd putem primi înregistrările şi să vedem unele holograme şi fiecare poate ieşi din dulap şi să se explice. Se pare că sînt multe opţiuni de competiţie. Îl respect pe Alex Collier şi cu siguranţă o resprect şi pe Omnec Onec. Ei par să indice că a fost o politică pleiadeană. Ai sînt de acord cu tine aici. Iată o întrebare mai ciudată. A murit cu adevărat Saddam Hussein? (Da.) Altă întrebare - dacă toate religiile sînt contrafăcute... nu cred că sînt contrafăcute, sînt bazate pe viaţa unui profet adevărat sau cineva care a inspirat oamenii într-un mod pozitiv. Băieţii răi au manipulat religia şi iată întrebarea. E destul de evident pentru mine, dar cred că e interesantă. Există rabini evrei care pretind că fac miracole, precum însănătoşirea miraculoasă a cuplului care nu aveau copii şi au fost binecuvîntaţi cu copii. Nu orice rabin este Cabal sau Khazar, desigur, şi nu orice preot catolic sau pastor este implicat cu iezuiţii şi molestarea de copii. Cu toţii ştim opinia mea despre religii în general. Sînt unii indivizi speciali şi sacri în toate aceste religii, ai fi de acord, că practică legile spirituale?

COBRA: Da, aş fi complet de acord. În fiecare religie sînt foarte mulţi oameni buni care au conexiune adevărată cu Sursa, cu spiritul şi ei pot face mult bine.

Rob: Ok. Deci e posibil ca o rugă spirituală, şi e posibil să nu fie conincidenţă, poate un rabin, prin ceva gen de invocaţie, să poată ajuta un cuplu să aibă copii, poate, este posibil?

COBRA: Da, desigur că este posibil şi da asta se poate întîmpla.

Rob: Ok. Iată alt lucru. Avem întrebări evreieşti luna aceasta. Deoarece evreii ortodocşi aşteaptă pe Mesia al lor să vină curînd în Israel, alţi oameni spun că acesta ar putea fi Anti-Cristul. Desigur, original, s-a vorbit despre spiritul general al adevărului care loveşte planeta. Ce i-ai spune acestei persoane? Ce crezi?

COBRA: Sînt multe profeţii antice care au fost interpretate în multe feluri diferite şi ele toate vorbesc despre întoarcerea anumitor fiinţe. Unele din ele aşteaptă o figură pozitivă să cină care poate fi sumarizată ca Hristos şi unele din ele aşteaptă o figură negativă să vină ceea ce ar putea fi sumarizat ca Anti-Cristul. Este doar o reflexie a sub-conştientului planetar care aşteaptă conflictul final dintre Lumină şi întuneric care are loc chiar acum: victoria finală a Luminii, ceea ce a fost descris de asemenea în acele profeţii.

Rob: Ok. Aş orienta oamenii către cartea UFO Contact From Planet Iarga. Indică acest gen de lucru public care este o alegere a sufletelor. Cred. Aş numi asta acum serviciu pentru sine şi serviciu pentru alţii într-un mod de determinare unde stau energiile lor.

Vreau să trec la următoarea întrebare. Am uitat dacă am vorbit cu tine despre asta. A fost un interviu foarte interesat cu John Wells pe care l-a făcut o femeie şi cred că ea era ceva mai implicată în asta decît a lăsat să se înţeleagă. Ea a menţinut că era doar cercetător, dar a făcut o mulţime de studii publice despre informaţia referitoare la Jade Helm şi a descoperit că aveau un program de computer. Voi da ceva mai multe detalii despre care doresc să comentezi. Ce a spus şi era ca şi cum descria o geneză de tip "terminator" şi mi-a plăcut filmul. Nu voi da finalul, dar este un final cu adevărat pozitiv. E ca şi cum ai spune - ups... comutare de linie de timp. Chiar mi-a plăcut filmul. Am crezut că este o refacere a celui vechi. L-au păstrat cu adevărat în viaţă dar vorbeşte cumva de acest gen de eveniment posibil cînd maşinile ies la iveală.

Fiecare gîndeşte că Jade Helm e ca un exerciţiu militar. Ea a indicat că există un software (program de computer), numit Jade II. Acest program este legat la o serie de super computere şi toată informaţia vine vărsată de pe Facebook, de la toate computerele, tot ce faci în profilul personal, codat pentru recunoaştere facială, toate chipurile de radio frecvenţă (RFID), toate cardurile bancare, telefoane, tot ce este în lumea modernă care este conectat şi este o bază de date enormă despre tine care citeşte posibile rezultate pentru anumite situaţii bazate pe unde circuli, ce cumperi, tot ce au adunat, inclusiv articolele din blog.

Oamenii sînt paranoici. Asta s-a folosit şi se intenţionează să se foloseacă ca o unealtă. Aşa descrie ea, Cobra. Ea a spus că odată ce unul din aceste programe porneşte şi ei iniţiează asta, acest program va fi ca un centru de informaţii. Deci la origine trimiţi o mulţime de soldaţi în diferite zone n diferite zone pentru operaţiunile Jade Help sau forţe "speciale" sau programe speciale. Poliţia e alertată să facă anumite lucruri să blocheze străzi să verifice şi să vaccineze cu forţa. Indiferent ce e posibil să facă în oraşe toate camerele de peste tot vor fi accesate de ei. Aceste camere, unele din ele sînt în infra-roşu. Ei vor determina pulsul sanguin, cît de exaltat eşti, ce mişcări faci.

Se vor conecta la... să zicem că sînt 10 oameni în cadrul unei camere. Acest software inteligent va transmite informaţii bazate pe chip-urile RFID din acea cameră şi apoi va trimite un program la marele computer şi marele computer spune, bazat pe proiecţie, ce a fost: pre-crimă. Vei comite o crimă bazat pe tot ceea ce ştim despre tine. Se trimit acţiuni. Vor fi corecţii în timp real de către programul de computer. Nici un uman nu e necesar. Programul de computer va face o determinare: aceşti oameni sînt ostili, o situaţie critică este acolo şi automat va fi trimis un ordin prin acest computer la departamentul de poliţie, să spunem din Beverly Hills şi va spune: Este un grup de indivizi care s-au adunat acolo ca răspuns la anumite lucruri. Veniţi pregătiţi şi grei.

COBRA: Ok. În primul rînd, acest program de computer a fost activat în 1940 de grupul Chimera care a reuşit să controleze humanitatea de la suprafaţă prin micro-chip-uri, ceea ce a început cu programul de vaccinări WHO (cine) imediat după finalul celui de-al doilea război mondial. În al doilea rînd acest program a fost dezvoltat mai departe exact în felul pe care îl descrii, în 1996, odată cu ultima invazie Archonică. Deci ceea ce descri acum este tehnologie care este veche de cel puţin o decadă şi jumătate sau două. Ultima parte despre Jade Help, da, anumite forţe folosesc aceasta ca pe un antrenament, un antrenament pe viu pentru acest program computerizat, dar aş spune că există un element foarte pozitiv încastrat în operaţiunea Jade Helm despre care nu voi vorbi. Deci forţele întunericului, care vor să foloseacă în felul lor asta sînt pe cale să primească o mare surpriză.

Rob: Şi eu simt exact la del. Vreau să-ţi mulţumesc pentru asta. Încercam doar să răspund la cîţiva oameni. E bine să vedeţi ce spune John B Wells. Este o explicaţie foarte detaliată a algoritmilor şi cum se poate uita după oricine. Şi cred, evident, Cobra, din 1940, tehnologia şi actualizarea făcută în 1996 şi marele impuls cu camerele de peste tot să vadă tot şi asta include un doppler special de securitate să intre în casa ta şi să vegheze casa ta. Cred că evident acea mişcare inteligentă secretă... Crezi că ai controlul dar ei pot evident să întoarcă totul pe casa ta oricînd doresc. Treaba este că aceste camere şi toate cele cu infra-roşu şi tot ce e proiectat, ce a fost foart ederanjant pentru mine a fost gîndul că această informaţie, ar pute fi trimisă, să spunem o bază de drone de unde o dronă are acelaşi software şi ar putea direcţiona, elicoptere Apache de înaltă tehnologie şi un pilot controlat mental aflat complet sub vraja propriei programări ar putea pilota acel elicopter, să plonjeze într-un oraş şi în baza informaţiilor de la drone să ţintească cu laser un anumit grup, ar putea purta acţiuni de acest gen şi nu ar exita nici o interacţiune umană. Asta a sunat ca sky-net în realitate. Ca Terminator, o nouă mişcare, îmi place rezultatul pe care îl prezinţi că nu va fi permis.

COBRA – Da. Am mai spus şi înainte, sînt forţe înalte care veghează asta şi aş spune încă un lucru, Pleiadeenii pozitivi veghează şi sînt direct implicaţi în a preveni ca asta să se petreacă.

Rob: Foarte bine şi simt acelaşi lucru. Am jucat un pic pe avocatul diavolului. Cred că nimic din toate astea vor avea loc şi am postat asta şi am făcut asta foarte clar. ASta nu va fi permis. Fii conştient de această tehnologie. Coray a spus că lucrurile se vor înrăutăţi. Am auzit din alte surse că lucrurile ar putea fi ceva mai negative înainte să se îmbunătăţească. Ai fi de acord cu asta sau crezi că sîntem ferm în controlul Luminii şi va di mai şi mai puţin (dificil)?

COBRA: Lucrurile se pot înrăutăţi pentru unii oameni şi aş da ceva mai multe sfaturi despre Jade Helm. Nu vă lăsaţi provocaţi pentru că va exista provocare. Nu vă angajaţi în acea situaţie.

Rob: Este exact ceea ce persoana a spus în acel interviu, Cobra, a spus acelaşi lucru. Nu reacţionaţi. Dacă oamenii ies pe stradă, încep să aducă arme, va fi mai mult iad, foc şi distrugere. Primim cumva un fel de semnal amestecat aici, Cobra. Dacă te atacă, se presupune că vei muri simplu pentru că nu vei reacţiona? Multă lume se va afla în momente foarte grele.

COBRA: Cu toate mijloacele, apără-te, dar nu cădea în trucul de a te lăsa implicat în ceva ce nu ai nevoie să te implici, nu în felul în care ei ar vrea să te implici.

Rob: Corect şi altceva interesant pe care ea l-a spus, nu a spus exact despre program. Ea a spus că totul funcţionează cu electricitate. Dacă asta se întîmplă, recomandarea ei este că dacă centralele electrice se opresc, prin vreun act Dumnezeiesc sau al naturii sau Pleiadean, tot Jade Helm-ul, totul va cădea. Mă găndesc că ETii ar putea pune EMP (electro-magnetic pulse) pe vreo dronă şi toate astea. Nu putem avea imaginea de asnamblu a forţelor mai înalte. E corect Cobra?

COBRA: Da, desigur. Nu te îngrijora despre Jade Helm. Sînt situaţii mult mai importante care au loc.

Rob: Ok. Apreciez acest răspuns. Iată o întrebare. Multă lume doreşte să ştie, este un patriod din Mecdonia. Ei vor să ştie cine este în spatele distrugerii vortexurilor de energie şi a piramidelor şi vinderea artefactelor pentru a încerca să schimbe întreaga istorie a civilizaţiei Macedonene care a fost divizată de coloniile Romei antice?

COBRA: Răspunsul obişnuit pentru că e mereu acelaşi, Archonii, Chimera, Cabala. Ei vor să şteargă adevărata istorie. Multe artefacte, nu doar în Macedonia, au fost şterse cu acest motiv particular.

Rob: Mulţumesc foarte mult pentru această informaţie de azi. Cobra, există alte noutăţi pe care ai dori să le doi oamenilor? Lucrurile se vor înfirebînta în minţile multor oameni. Am mulţi lucrători ai Luminii care îmi spun că trec prin depresiune şi îngrijorare. Eu am simţit personal, ca şi cum mi-ar vorbi Arhabghelul Mihail. Îmi pun armura. Testez ceva mai mult în aceste zile ceea ce se petrece. Chiar simt că Forţele Luminii au nevoie să facă pasul. Asta va avea loc în curînd, nu-i aşa?

COBRA: Asta are loc deja, dar au nevoie să fie foarte prevăzători, pentru că acum sîntem, ne apropiem de momentul final, sîntem într-o situaţie foarte delicată. E bine să nu apară greşeli. Nu există repetiţii aici. Fiecare greşeală acum ar putea avea consecinţe mult mai drastice decît o greşeală acum un an de zile.

Rob: Ok. Cobra ceva cuvinte înţelepte pentru oameni? Orice ai dori să dai un mesaj pentru ei astăzi?

COBRA: Da, nu pierdeţi speranţa. Centraţi-vă pe Lumină. Uniţi-vă şi nu vă lăsaţi provocaţi.

Rob: Mulţumesc foarte mult, Cobra. Chiar mi-a plăcut acest interviu. Cred că e unul din cele mai bune pe care l-am avut. Chiar mi-a plăcut. Victoria Luminii, frate.

COBRA: Mulţumesc tuturor pentru audiţie şi Victoria Luminii.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu