După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150707

Cobra - Actualizare situaţie planetară - 5 Iulie 2015


Curăţarea grupului Chimera continuă. Principala problemă rămîne vortexul de acreţie de plasmă în jurul planetei Terra, plin cu bombe strangelet şi toplet. Acest vortex aratî ca o caracatiţă cu tentaculele ei de plasmă extinzîndu-se în spaţiul interplanetar şi bombele strangelet fiin celulele canceroase ale corpului său. Acest vortex nu este un cîmp de plasmă mort, este, de fapt, o entitate vie de natură negativă. Unul din principalele scopuri ale MOSS este să dizolve această antitate, să o ducă în Soarele Central Galactic şi să o transforme acolo într-o esenţă pură de elemental pozitiv de plasmă.

Pe 30 Iunie a fost un aliniament energetic puternic cu un potenţial pozitiv uriaş: conjuncţia Venus-Jupiter. Asta se presupune că este cel mai pozitiv aliniament, dar în preajma acelei zile forţele negative au relizat multe atacuri negative către Luvrătorii şi Luptătorii Luminii pentru a suprima linia de timp pozitivă. Încercările lor nu au fost reuşite şi într-un contraatac puternic al Forţelor Luminii, linia de timp pozitivă pentru planetă a fost întîrită şi actualizată două zile mai tîrziu. Aceasta va stabiliza şi armoniza procesul rămas pînă la Eveniment.

Am făcut această fotografie cu aliniamentul Venus-Jupiter pe 1 Iulie. Se poate vedea crescentul luminos al Venus în stînga-jos şi un glob slab al lui Jupiter în dreapta-sus în imagine:Sursele Dragon mi-au comunicat că Alianţa Estică va srpijini Grecia în lupt sa pentru eliberare şi independenţă financiară de sub Cabală. Şi destul de sigur, ştirile despre acest sprijin sînt deja în mass-media:
sputniknews
china-state-official-hints-beijing-may-bailout-greece
russia-gets-involved-tells-europe-respect-greek-choice

Este interesant de notat că BRICS Noua Bancă de Dezvoltare va începe să funcţioneze pe 7 Iulie, două zile după referendumul Greciei:
china_ratifies_agreement_on_brics_new_development_bank

Cu toate că Iezuiţii s-au infiltrat adînc în infrastructura alianţei BRICS, planurile lor să pirateze procesul de eliberare NU va reuşi:
guess-whos-running-the-new-brics-bank

Rezistenţa a făcut anumiţi paşi pentru a minimiza riscul ca referendumul Greciei să nu fie măsluit. Este foarte probabil că acţiunile lor de a preveni Cabala să interfereze vor fi reuşite.

Votul Greciei se pare că este Nu:Situaţia în Grecia se va îndrepta cel mai probabil către întărirea legăturilor Greciei cu Alianţa Estică, adoptarea Drachmei şi părăsirea Zonei Euro şi procesul global al topirii financiare către Resetare va fi gradat şi nu şocant.

Totuşi, va fi timpul curînd să îţi scoţi banii din bănci:
Its-time-to-hold-physical-cash

Foarte puţini oameni înţeleg că sistemul financiar curent este un program de computer şi o inteligenţă artificială de logică ameţită cu algoritmi care cel puţin în ultimii cîţiva ani nu au nici o corelaţie cu lumea reală a comerţului, cu piaţa de mărfuri sau chiar cu derivativele sau tranzacţiile de mare viteză. Este total independent de piaţa reală şi algoritmii săi sînt concepuţi de specialiştii IT de la JP Morgan. Mulţi dintre ei nu s-au putut obişnui cu faptul că au creat un monstru financiar global (şi da - este conectat cu entitatea caracatiţei de plasmă) care consumă bunăstarea întregii umanităţi:
care-and-feeding-financial-black-hole

Aceşti specialişti de tehnologie a informaţiei şi programatori de computer ai JP Morgan care au dorit să calce în străchini au fost metodic scoşi de pe planetă de către Cabală:
jpmorgan-tech-workers-have-new-conspiracy-theories

Pe măsură ce ne apropiem de Eveniment, Cabala devine foarte temătoare, foarte temătoare:
the-elite-of-world-fear-death-more-than

În acelaşi timp, Forţele Luminii se prepară:
media-action-plan-for-the-event

Nivelul de coordonare al Grupurilor de Suport ale Evenimentului (ESG) de limbă germană este pur şi simplu uimitor şi este un exemplu de ce ai putea face şi tu în ţara ta:
vernetzung-fuer-das-event

Poţi de asemenea să te alături Confederaţiei Gaia, o reţea globală de grupuri pozitive care îşi alătură forţele către eliberarea planetară:
Confederaţia Gaia

Sau să meditezi pentru Penetrarea prin Compresie:
visualization_action

Dacă ai timp, poţi privi sute de video ale lui Cobra în 30 de limbi diferite, care sînt publicate de convenienţă aici:
http://smaly7.blogspot.com/

Sau să citeşti mai mult despre reţeaua pozitivă Agarthană în Engleză:
contact-with-agartha

sau Franceză:
contact-avec-agartha

Penetrarea este aproape!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu