200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150729

Cobra - Unda Galactică a Iubirii - 26 Iulie 2015


În centrul galaxiei nosatre, există o stea dublă enormă, sursa Luminii vieţii şi a vieţii pentru această galaxie, Zeiţa Galactică, Pleroma, Soarele Central Galactic. Respiră şi pulsează cu un ritm regulat, fiecare bătaie de inimă avînd nevoie de 26000 să fie completă. De fiecare dată cîn inima galactică bate, centrul galactic trimite o undă de particule puternic încărcate, fizice şi ne-fizice, prin toată galaxia.

Bătaia aceastei Inimi Galactice a antrenat precesia axei Terra pentru a se alinia cu ciclul de 26000 de ani:
understanding-precession-of-the-equinox

Ne apropiem de o undă galactică chiar acum şi va culmina cu Evenimentul.

Pulsările galactice anterioare au fost destul de intense, aşa cum a fost descris foarte precis de către Paul LaViolette:
superwave/Nexus2009

El şi mulţi alţi oameni aşteaptă actualul puls galactic să fie destul de intens:
nextevent



În realitate, sînt forţe ale Luminii prezente în interiorul Sistemului Solar pentru a se asigura că procesul va fi mult mai armonios de această dată.

Totuşi va exista multă intensitate emoţională şi ceva creşteri ale activităţii tectonice:
volcanoes-are-erupting-right-now-and-34-of-them-are-along-the-ring-of-fire
Dar principalul aspect al acestui Puls Galactic este că va fi un val de Iubire cosmică. Energia Iubirii este baza realităţii cosmice universale şi acum ajunge la ţărmurile noastre. Această energie are proporţii Galactice şi nu poate fi oprită de Cabală, indiferent ce ar încerca să facă.



Această energie va curăţa complet anomalia primară şi entitatea caracatiţei de plasmă din jurul Terra, cea care a fost numită Yaldabaoth în învăţăturile Gnosticilor:
esp_biblianazar_jehovah07
MadnessEgo

Mitul Gnosticilor afirmă cu claritate că Yaldabaoth a fost ascuns în "norul gros" al planului plasmatic:
gnostic-jesus/Syrian-Egyptian/Sethian-creation

Energia pleromică a Iubirii Galactice va dizolva toate învăţăturile false ale Archonilor, aşa cum puteţi citi în aceste două articole excelente:
is-anyone-coming-to-save-us
ending-lightworkers-loops

Pe măsură ce ne apropiem de Eveniment, energiile vor declanşa mai intens reacţiile umane suprimate. De aceea este de cea mai mare importanţă petru oameni să înveţe cum să dezbată de formă constructivă şi să înceteze să se atace unii pe alţii. Poţi găsi îndrumări cum să faci asta în articolul următor:




American Kabuki arată aceasta şi mai simplu:
truth



Mulţi oameni se aşteaptă ca valul galactic să ne lovească în Septembrie sau chiar mai devreme. Acest lucru este puţin probabil, căci complexitatea analizei valul arată prima creştere în probabilitate în itervalul Octombrie-Decembrie. Analiza complexităţii valului este un model computerizat foarte sofisticat al Mişcării de Rezistenţă care prezice trenduri viitoare bazate pe ciclurile cosmice şi analiza vectorului de liberă voinţă.

Este important să se înţeleagă că Evenimentul este o interacţiune activă între conştienţa noastră globală şi Centrul Galactic şi că energiile Galactice sosec către noi în baza abilităţii noastre de a le recepţiona. De aceea este foarte important ca cît mai mulţi oameni să se trezească cît mai curînd posibil.

De asemenea, este foarte bine pentru tine să ai o conexiune personală cu Centrul Galactic în meditaţiile tale. Dacă energiile care curg prin tine sînt prea puternice, poţi comunica Centrului Galactic să le tonalizeze mai mici.

Comunicarea noastră activă cu Pleroma, cu Centrul Galactic, crează o buclă de răspuns care va declanşa Evenimentul cînd momentul va fi adecvat.

Penetrarea este aproape!





Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu