După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20160220

Cobra - Actualizare Importantă a Situaţiei - 18 Februarie 2016


Curăţarea grupului Chimera continuă. Forţele Luminii au realizat penetrări importante în ultima vreme şi vor fi capabili să elimine toate bombele strangelet foarte curînd. Ce va rămîne sînt bombele de plasmă toplet, dar Forţele Luminii se aşteaptă ca mecanismul pentru dezamorsarea lor să fie similar cu cel pentru eliminarea bombelor Strangelet şi speră ca în curînd să termine cu problema strangelet/toplet o dată pentru totdeauna.

Datorită acestui progres semnificativ pe planul de plasmă, energiile din planurile joase astrale se imbunătăţesc destul de mult şi unele zîne şi îngeri deja se întorc la suprafaţa planetei în locuri izolate din natură, departe de umani. Acestor fiinţe subtile nu le place energia dură a majorităţii umanilor, dar primesc un contact iubitor şi eşti invitat să mergi în natură şi să cauţi conexiunea iubitoare cu energia lor.

Întunecaţii au fost destul de fermi în acţiunile lor din ultima vreme şi de aceea Rezistenţa a întreprins ceva acţiuni pe planul fizic.

Mai întîi, au pus pachete de informaţii pentru Dezvăluire, programe spaţiale secrete şi probe de criminalistică împotriva Cabalei, în computerele unor agenţii de presă majore din jurul lumii şi în computerele unor indivizi în particular din jurul lumii. Dacă Cabala depăşeşte o anumită linie, aceste pachete de informaţii vor fi activate de la distanţă de către Rezistenţă şi vor apărea simultan în ferestre pe nenumărate ecrane ale computerelor din întreaga lume. Această acţiune este şi pentru a asigura orice încercare de a răsuci sau opri procesul Dezvăluirii. DOAR Dezvăluirea întreagă, completă şi 100% va fi permisă, iar Dezvăluirea limitată NU este o opţiune.

În al doilea rînd, anumiţi agenţi armaţi ai Rezistenţei sînt acum la suprafaţă şi vor interfera în multe cazuri cînd civili inocenţi sînt atacaţi, prevenind violenţa şi abuzul.

În al treilea rînd, agenţii Rezistenţei sînt infiltraţi în personalul de securitate al jucătorilor majori ai Cabalei, pe lîngă toţi candidaţii la preşedinţie şi mulţi politicieni cheie din lumea întreagă care pot influenţa situaţia planetară.

Procesul de Dezvăluire suavă continuă.

Poate unii dintre voi îşi amintesc de Baza Lunară Mersenius despre care am vorbit anul trecut:
http://2012portal.blogspot.com/2015/09/solar-system-situation-update.html

Chiar această bază lunară a fost găsită pe Google Moon de curînd şi coordonatele sale exacte sînt aici:
http://www.ewao.com/a/19793/Media principală speculează că uriaşa structură ciudată din jurul Stelei KIC8462852 ar putea fi construită de o civilizaţiea extraterestră:
http://finance.yahoo.com/news/bizarre-looking-star-just-got-210900508.html

NASA se pregăteşte pentru Dezvăluirea programelor secrete spaţiale prin eliberarea de afişe cu turism spaţial, invitîndu-ne la un tur ale unor locuri precum Jupiter sau Enceladus:
http://gizmodo.com/were-entering-a-golden-age-of-space-tourism-propaganda-1758075093În acelaşi timp, minieritul asteroizilor ajunge în media principală:
http://www.space.com/31829-luxembourg-investing-asteroid-mining.html

Alianţa Estică continuă cu acţiunile lor de a descreşte importanţa petro-dolarului:
http://sputniknews.com/business/20160204/1034241083/emerging-economies-petrodollar-trading.html
http://sputniknews.com/business/20160208/1034420845/russia-china-iran-currencies.html

Şi un pas mai aproape de introducerea standardului în aur:
http://politicalvelcraft.org/2016/02/01/shanghai-shock-april-2016-yuan-based-gold-standard/

În Elveţia, "venitul bazic necondiţionat" ar putea deveni realitate dacă oamenii votează pentru el:
https://www.rt.com/news/330828-switzerland-minimum-payment-vote/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3422775/Swiss-government-proposes-paying-1-700-month-work-not-bid-end-poverty-insists-people-want-job.html

Petiţia pentru Dezvăluirea programelor spaţiale este încă un foarte important act de exprimare a liberei voinţe colective a noastre şi sperăm să ajungem la 25000 de semnături în curînd. Poţi răspîndi vorba şi semna petiţia aici dacă te simţi ghidat:
https://www.change.org/p/vladimir-putin-disclose-all-the-secret-space-programs-and-release-all-the-hidden-technology

Video-uri pentru YouTube au fost create pentru a face răspîndirea acesteia mult mai uşoară. Mai întîi acest excelent video în Engleză:
https://www.youtube.com/watch?v=iEkGwAlbxYQ

Şi acesta în Engleză şi Franceză:
https://www.youtube.com/watch?v=uFrC-XJulYk
https://www.youtube.com/watch?v=Zm3eFa05Ys4

După cum este de aşteptat, Cabala a făcut-o şi încă interferează cu semnarea acestei petiţii:
http://www.starshipearththebigpicture.com/2016/02/04/urgent-suspicious-activity-interference-with-the-ssp-disclosure-petition/

Dovada acestei interferenţe va servi ca probă împotriva Cabalei în negocierile de predare cînd Cabala încearcă să sucească procesul Dezvăluirii. Manipularea liberei voinţe este o crimă în Legea Galactică şi de aceea Cabalei nu i se va permite să reuşească cu planurile lor pentru Dezvăluirea Limitată.

Victoria Luminii !
Sursa

Un comentariu:

  1. Am o intrebare: voi sunteti doar niste cronicari ce inregistreaza ceea ce se intampla, ori si participati activ la indeplinirea planului divin? Nu de alta, dar unii dintre noi ne-am saturat de bataia mancata prin grupurile new age, care fac jocurile celorlalti, in timp ce incercam sa-i oprim sa distruga ce construiam noi, cei ce adoptam animale, ajutam copii etc. Ei sunt vampiri energetici, pentru ca iau din ce construim noi. Ecuanimitatea nu inseamna indiferenta la suferinta celorlalti. N-am facut saltul pentru ca cei mai multi asa zis maestrii spirituali vand potiuni magice de iluminare si n-avem Luptatori ai Luminii pentru ca au fost orbiti de falsii maestrii din grupurile mincinoase, unde si sunt tinuti captivi multi dintre cei ce ar fi trebuit sa lupte impotriva Cabalei. La munca in plan fizic, tot putini. Pentru ca i-au mintit falsii maestrii ca reconectarea la Sursa se face doar meditand, constientizand si alte blablauri. Nu, reconectarea se face daruind la propriu iubire, ajutand copii, animale, plantand copaci, curatand apele si padurile de mizeria umana. Daca vom fi in continuare atat de putini la nr cu munca si atat de multi cu blablaurile pe net, batalia va fi din ce in ce mai dura, pentru ca noi, cei impicati am devenit tzinte de cativa ani si toate armele lor sunt indreptate impotriva noastra. As fi curioasa sa vad cum se vor descurca vanzatorii de minciuni de pe net, ramasi fara ghizi.Eu una ma restrang din ce in ce mai mult in matricea mea, refuzand sa-i mai vad pe mincinosii care mi-au distrus munca. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca intentionat sunt ucisi copii, pentru ca illuminati stiu ca acestia sunt deschizatori de portaluri si Maestrii. De fapt, ei sunt tinta, pentru ca energia cristica patrunde mai ales prin copii. Daca n-ati trecut inca la munca concreta in plan fizic, mai aveti inca timp. Pentru unii dintre noi, cei ce am invins gravitatia, iesind din Timpul pamantesc, Armaghedonul a trecut deja. Pentru cei ce n-au facut nimic in toti acesti ani, distrugand si munca noastra, Armaghedonul va veni sub forma de suferinta, boli, adica plati karmice.

    RăspundețiȘtergere