După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20160110

Cobra - Scurtă Actualizare - 11 Ianuarie 2016


Curăţarea grupului Chimera continuă. Mult progres a fost realizat, dar nu se pot spune multe despre asta acum. Aştept circumstanţele adecvate pentru a elibera informaţii masive care vor lărgi orizontul populaţiei de la suprafaţă despre multe lucruri.

Unii membri ai Cabalei încearcă să devieze Dezvăluirea, sperînd să apară ca parte a facţiunii pozitive pentru a evita arestul la momentul Evenimentului:
http://www.mirror.co.uk/news/world-news/hillary-clinton-reveal-truth-ufos-7111722

Unele canale de media încearcă să întoarcă o Dezvăluire parţială chiar pe mai departe, transformînd-o într-o glumă:
http://edition.cnn.com/2016/01/04/politics/hillary-clinton-area-51-aliens/

Dar oricum, adevărul despre asasinarea lui JFK şi conexiunea sa cu Dezvăluirea ajunge în media principală:
http://www.express.co.uk/news/science/631341/New-shock-claim-JFK-was-murdered-by-CIA-days-after-demanding-UFO-files-and-NASA-visit

Sursele Dragon au comunicat că prezenţa curentă a miliţiei în Oregon este o operaţiune de steag fals care a fost concepută de Cabală pentru a testa reacţia miliţiilor în anumite condiţii. Această situaţie nu va escalada deoarece majoritatea Cabalei nu doreşte un război civil în SUA, ştiind foarte bine că un război civil ar accelera procesul către Eveniment şi înfrîngerea lor finală. Ce vor ei în schimb, este o stare de haos şi tensiune controlate care le permite să menţină controlul şi să întîrzie inevitabilul cît de mult se poate.

Următorul studiu arată cu claritate că într-o societate stratificată cu ingelaitate pronunţată, elitele nu pot supravieţui colapsului societăţii mai mult decît comunitarii, indiferent de resursele lor superioare materiale şi financiare:
http://www.ancient-code.com/wp-content/uploads/2015/11/1-s2.0-S0921800914000615-main.pdfExistă pregătiri masive pentru Resetarea Financiară care au loc în spatele scenei. Veterans Today dă o idee despre un grup comun între Militarii Pozitivi - Templieri şi Dragoni care pregătesc Resetarea:
http://www.veteranstoday.com/2016/01/09/the-secret-global-reset-agreement/

Banca Asiatică pentru Investiţii în Infrastructură (Asian Infrastructure Investment Bank - AIIB) este vehicolul bancar prin care se va declanşa Resetarea şi va deveni operaţională în aproximativ o săptămînă:
http://www.telegraph.co.uk/sponsored/business/12076206/aiib-launch.html

Cel de-al doilea pilon al noului sistem financiar, Shanghai Gold Exchange, este de aşteptat să înceapă cu fixarea preţului în Yuan bazat pe aur în Aprilie:
https://goldstockbull.com/articles/gold-price-discovery-moving-to-china-in-april/

Rusia şi China vor începe să evalueze rezervele lor viitoare de petrol în Ruble şi Yuani şi nu în dolari SUA:
http://journal-neo.org/2016/01/09/russia-breaking-wall-st-oil-price-monopoly/

Acesta este adevăratul început al sfîrşitului petro-dolarului.

Poate este timpul pentru tine să începi să te pregăteşti pentru abundenţă:
http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/abundance-deprogramming.html

Şi să străluceşti cu mîndrie Lumina ca Lucrător al Luminii sau ca Lupător al Luminii:
http://sacredearthliberation.org/www.sacredearthliberation.org/BLOG.htmlConceptul de "lumină falsă" a fost introdus de către Archoni pentru a confunda pe mai departe partea trezită a populaţiei de la suprafaţă şi să promoveze neîncrederea în Lumină pentru a slăbi populaţia de la suprafaţă şi mai mult. În realitate Lumina este Lumină şi întunericul e întuneric, aşa de simplu. Dacă eşti în contact cu ghidarea interioară, nu poţi niciodată şi confunzi Lumina cu întunericul şi întunericul cu Lumina.

Victoria Luminii!
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu