După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20160501

RASPUNS LA ARTICOLUL: Orasul subteran al zeilor din Rosia Montana


Ai totală libertate de decizie să alegi dacă trimiţi acest link la cît mai multe persoane posibil sau să citeşti doar tu.

Nimeni nu te poate opri să iei decizia care îţi convine. Demonstrează-ţi ţie însuţi, cititorule, dacă doreşti să fii înconjurat de oameni care ştiu sau de oameni care nu ştiu.

Viaţa de zi cu zi se desfăşoară în interacţiune cu oamenii, permanent.

Cînd trăieşti înconjurat de oameni informaţi care se comportă ca atare, viaţa ta decurge lesne, în comparaţie cu viaţa trăită între oameni care nu ştiu.

Dacă păstrezi numai pentru tine această informaţie doar pentru a-ţi umfla ego-ul că tu ştii şi restul sînt proşti, efectul este un trai dificil printre necunoscători.

Comparînd cît ştii din Tot Ce Este de ştiut în această viaţă, ce procent ştii şi ce procent este necunoscut pentru tine?

E mai bine să ştie toţi sau doar tu?

E suficient. Doar un link. La săteni, la orăşeni, peste tot în lume. Dacă nu e Internet, imprimă şi dă paginile. Link-ul de mai jos. Efectul bulgărelui de zăpadă.

Fără nici un risc, fără luptă, cu intenţie pozitivă pură din Dreptul de a Trăi. Comparte. În Pace. În Linişte. În Calm. În Balans. În Lumină. În Iubire.

Alege link-ul de mai jos sau link-ul acestei postări sau nici unul. Libertate totală.

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2013/11/02/raspuns-la-articolul-orasul-subteran-al-zeilor-din-rosia-montana/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu