200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20160104

Cobra - Actualizare Situaţie 160103


Curăţarea grupului Chimera continuă. Inelul Kuiper, reţeaua bazelor fizice ale Chimera din afara Sistemului Solar, a fost aproape complet eliminată. Ultimele rămăşiţe ale flotei Chimera sînt risipite, împrăştiate prin Sistemul Solar şi se ascund aproape de poziţia nodurilor plasmatice cu cea mai mare concentraţie de bombe de plasmă strangelet şi toplet, folosind aceste bombe ca pe un mecanism de protejare.

Cînd reţeaua fizică a Chimera de prin Sistemul Solar se dezintegrează cu repeziciune, vortexul de acreţie de plasmă cu bombele sale strangelet şi toplet rămîne o încercare mult mai mare, cel puţin pentru acest moment.

Pe măsură ce puterea Chimera descreşte, vor fi din ce în ce mai multe schimburi de informaţii între oamenii de la vîrf din diverse facţiuni pozitive fără frica ca acea informaţie să fie interceptată de Chimera şi fără ameninţarea că Chimera va reacţiona dacă oamenii de vîrf ai diferitelor facţiuni pozitive vor vorbi prea liber. De aceea Rezistenţa va elibera în curînd informaţii substanţiale Reţelei Agarthane Estice şi diferitelor facţiuni din Programul Spaţial Secret (SSP) şi ceva informaţii dintre acelea se vor precipita la populaţia de la suprafaţă. Majoritatea facţiunilor SSP au fost programate mental în mod serios împotriva Pleiadeenilor şi împotriva altor rase pozitive de ET şi curînd Rezistenţa le va prezenta dovezi solide ale benevolenţei Pleiadeenilor.

Rezistenţa le va da, de asemenea, cunoştinţe tehnologice pentru a elimina nanitele şi alte tehnologii similare care sînt descrise în mod greşit ca fiind AI (inteligenţă artificială). Aşa cum cineva a scris briliant într-un comentariu din blog: "Cobra a vorbit despre roboţi şi nanite (roboţi miniaturali) care au fost inventaţi de Chimera pentru a-i controla pe reptilieni şi pe umani. Aceşti roboţi şi nanite pot fi atît de sofisticaţi şi să proceseze informaţie cu o aşa mare viteză că dau iluzia sau impresia că sînt conştienţi, vii şi inteligenţi. Dar în realitate sînt doar maşini care pot fi uşor oprite."

Un factor de apărare cheie împotriva acestor tehnologii este balansul dintre emoţii şi minte. Aceste tehnologii pot manipula doar o minte care a suprimat emoţiile şi care nu poate face faţă curenţilor emoţionali puternici.

La suprafaţa planetei, Alinaţa Estică face mari progrese:
http://www.motherjones.com/politics/2014/12/chinas-new-silk-road-europe-will-leave-america-behind



Din ce în ce mai multe iniţiative în jurul lumii încep să aibă pregătite condiţiile corecte pentru Resetarea sistemului financiar:
http://www.maxkeiser.com/2015/12/reinventing-banking-from-russia-to-iceland-to-ecuador/

şi Elveţia ar putea fi ţara adecvată pentru a accelera acest proces:
https://www.rt.com/op-edge/327191-switzerland-money-banks-ban-referendum/

Dacă cineva are dubii despre existenţa facţiunilor Militarilor Pozitivi din Pentagon, iată aici dovada:
https://www.rt.com/usa/326748-us-syria-intelligence-hersh/
http://www.lrb.co.uk/v38/n01/seymour-m-hersh/military-to-military



Şi unii membri ai Cabalei au fost arestaţi deja:
http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/it-seems-that-cabalists-are-finally-going-to-pay-for-their-crimes

Aceştia poate nu sînt Cabaliştii de vărf, dar un studiu recent al Universităţii din Tokyo arată cu suprimarea unor noduri de nivel mic disrupe întreaga reţea:
http://www.u-tokyo.ac.jp/en/utokyo-research/editors-choice/the-importance-of-non-hub-elements/

Simplu spus, chiar arestarea cîtorva membri ai Cabalei a descrescut puterea întregii lor reţele şi va accelera căderea lor.

Victoria Luminii!

PS. La doar 15 minute după ce am publicat acest articol, o versiune audio pe Youtube a fost deja creată şi se poate găsi aici:

https://www.youtube.com/watch?v=pNQFR0thRZI




Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu