200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20151120

Interviu cu Cobra de Rob Potter - 17 Noiembrie 2015


Rob – OK, doamnelor şi domnilor e o plăcere să fiu din nou la emisiunea Victoria Luminii. Eu sînt gazda voastră Rob Potter. Avem încă un interviu special, lunar, cu Cobra. !2 Noiembrie, 2015. Miami. Tocmai am împachetat un interviu transcriere cu Cobra şi Ambasadorul Dragonului Roşu şi Louisa de la Raportul Goldfish. E un fel de intreviu în colaborare. Acesta va fi doar transcris. Va apărea peste 5 sau 6 zile după interviul cu Cobra. Ţineţi privirea pe acest blog încă ceva zile după ce acesta va fi publicat. Este un interviu foarte interesant cu Cobra şi Ambasadorul Dragonului Roşu în care împărtăşesc opiniile lor. Noi, desigur, dorim ca toţi Lucrătorii Luminii şi cei cu intenţii pozitive să se unească.

Vorbind de unire, pace în această lume şi tuturor vouă la voi acasă. Sînt timpuri foarte interesante. Multe din toate astea au fost profeţite şi spuse de la începuturile timpurilor şi la sfîrşitul ltimpurilor în unele din pergamentele de la Marea Moartă şi de fapt în Biblie. Ele vorbesc despre Cog şi MahGog. Cog este continuitatea Guvernului American şi MahGog reprezintă în fapt Rusia. S-a profeţit că vor exista unele elemente care vor apărea în Europa ca precursori ai schimbării şi cred că aş dori să în încep întrebările mele, Cobra, cu tine pe această linie. În primul rînd, bine ai venit la emisiune. Este o plăcere să te am aici din nou.
COBRA – Mulţumesc, din nou, pentru invitaţia ta. Este o plăcere să mă aflu aici.

Rob – Bun, minunat că eşti aici. Am vorbit puţin despre Cog şi MahGog şi despre ruşii care fac treaba lor. Acum avem această invazie orchestrată cumva - într-un fel un lucru musulman care unii oameni cred că e o invazie reală. Evident că în marea majoritate, oameni inocenţi fug de ororile din ţara lor. Au existat rapoarte recente cum că Interpol-ul a stopat unele paşapoarte false care urma să fie date unor mercenari şi lucruri de natura asta. Ai putea vorbi ceva despre această situaţie în desfăşurare din Europa şi se va înrăutăţi? Se va îmbunătăţi? Se calmează lucrurile? Care este situaţia acum?
(Acest intreviu a fost realizat înainte de atacul de steag fals din Paris de către Archonii din Nobilimea Neagră.)
COBRA – Situaţia este pe cale de a se îmbunătăţi un pic pentru că în final oamenii încep să realizeze ce se ptrece şi au început să întreprindă acţiuni şi de asemenea acţiunile Rusiei din Siria, de fapt, au declanşat ca o parte din aceşti refugiaţi să se întoarcă în Siria. Deci situaţia se îmbunătăţeşte puţin. Şi de asemenea meditările au ajutat puţin. Dar situaţia este departe de a se rezolva, deci ar fi nevoie de mai multă acţiune, mult mai mare sprijin energetic.

Rob – Da, am auzit că sînt unii oameni care chiar se întroc în Siria acum. Ei simt că lucrurile s-au calmat puţin. S-a terminat bătălia în Siria sau încă continuă, sau acum are loc o operaţiunea de spălare şi curăţare?
COBRA – Proiectul încă continuă în Siria, dar oamenii acum, pentru prima oară în mulţi ani pot vedea o perspectivă. Ei văd un viitor.

Rob – Asta e minunat. Creză că este sigur pentru unii din refugiaţi să se întoarcă acum sau nu încă?
COBRA – Este în siguranţă pentru unele părţi din Siria să se reîntoarcă, dar nu este sigur pentru oricine să se întoarcă.

Rob – Poţi vorbi puţin despre sentimentul general din Europa de acum? Ştiu că variază de la ţară la ţară şi de la individ la individ. Sînt sigur că media rulează lucrurile în continuare. Nu prea privesc canalele principale de TV sau televiziunea europeană. Ai putea să ne dai un procent de oameni pozitivi sau acolo sînt o mulţime care, şti, cumva gen gît-roşu american, care înjură alte rase şi oameni sau îl numesc în fel şi chip care nu e tocmai potrivit pentru fraţi şi surori? Care este procentul de accepţiune şi cunoaştere despre ceea ce se petrece? Sau e un cerc de căruţe, ca să spun aşa, printre oameni, nu guverne, dar oamenii? Care este sentimentul tău despre asta?
COBRA – Bazic ambele lucruri se întîmplă. Oamenii încep să înţeleagă situaţia. Există multă frică prezentă şi este destuld e multă înţelegere greşită. Există mult optimism naiv şi există de asemenea multă ură, care a fost suprimată şi acum iese la suprafaţă. Dar sînt de asemenea mulţi oameni care au perspective echilibrate şi devin destul de buni în înţelegerea a celor ce se petrec.

Rob – Bine, asta e minunat şi chiar cred că e bine că avem mai multă conştienţă care se naşte. Pentru cei din Europa care ascultaţi, vă rog să fiţi conştienţi că toţi sînt fraţi şi surori. Noi toţi sîntem copiii iubitorului Creator şi dacă avem grijă unii de alţii şi practicăm regula de aur şi o aplică pentru ceilalţi şi în loc de amărăciune întoarcem iubire şi iertare, asta este calea prin care vom vindeca aceasta. Cobra, au fost discuţii cu privire la Corey Goode şi Ben Fulford care au menţionat unele lucruri depsre care am vorbit în Raportul Goldfish, dar aş dori să alini frica oamenilor despre cei încă 100 de ani în care va fi menţinut sistemul financiar precum şi procesul de dezvăluire. Aceşti oameni sînt cu siguranţă parte a vechii şcoli a Cabalei.
COBRA – Nu toate grupurile sînt pare a vechii şcoli Cabale, dar sînt multe grupuri care au fost puse pe arzător pentru că Cabala a avut vremea ei şi acum cred că este vremea lor. Dar în realitate ce se va petrece este că toate grupurile de pe planetă vor fi obligate să se alinieze şi să se conecteze cu viziunea lor mai înaltă pentru această planetă care este abundenţă pentru toată umea şi dezvăluirea totală şi completă. Există unele grupuri chineze, e adevărat, care vor să întîrzie dezvăluirea şi sînt alte grupuri din alte părţi ale lumii care doresc o întîrziere a dezvăluirii. Asta nu se va întîmpla. Ei pot manifesta o întîrziere de cîteva luni, dar nu 100 de ani. Nu se va întîmpla.

Rob – Da, sînt de acord. Am crezut că e destul de ridicol. Şi sînt de acord cu tine că aceste forţe spirituale la un anumit punct vor vedea cum lucrurile iau formă. Am vorbit despre asta. Avem o situaţie în care toate aceste facţiuni diferite cu toate aceste idealuri diferite către mai departe. Cum intenţionează Mişcare de Rezistenţă (RM) şi Forţele Galactice să vină aici jos şi să ceară explicaţii? Eventual forţele înalt spirituale se vor interpune în situaţie şi să declare ca un profesor în faţa clasei "Na! na! na lume! Copii, e nevoie să fiţi împreună în unitate aici şi să ajungeţi la un consens de transparenţă universală şi abundenţă pentru planetă! Toţi aceşti oameni din toate zonele aste diverse din societăţi secrete, cum merg întîlnirile? Dacă nu reuşim să facem asta prin elemntul uman de aici de jos, pare că e departe. Care este planul Confederaţiei şi al Rezistenţei ca să aducă cu adevărat asta la un sfîrşit, toată mişculaţia asta pentru putere, ca să zic aşa, pentru putere şi control şi să permită principiului universal al abundenţei şi toleranţa pentru toţi să prevaleze în sistemul nostru financiar?
COBRA – OK. Ce se va întîmpla este că la un anumit moment, cînd va fi suficient de în siguranţă, RM va da informaţii destul de substanţiale anumitor oameni de la suprafaţă şi această informaţie va fi răspîndită şi asta va schimb aregulile jocului, pentru că subit, această informaţie ca fi la lumină ca să o poată vedea toată lumea. Toate aceste grupuri care acum au afacerile lor din spatele uşilor, asta nu va mai fi aplicabil pentru că lucrurile se vor schimba şi eliberarea de informaţii de acea natura poate schimb aregulile jocului pentru toată lumea.

Rob – Foarte bine. Deci această informaţie, pentru unii din aceşti indivizi care poate află o agendă personală, ar putea fi în lumină, în aceată revelare a acestei noi informaţii care va amenda acţiuni şi punctele lor de vedere către o cauză mai înaltă. E corect?
COBRA – Nu. Ce se va întîmpla este că oamenii vor... Înţelegerea maselor va fi atît de mare încît manipulările nu vor mai fi posibile, pentru că oamenii vor vedea dincolo de ele.

Rob – Da. Multă lume vede dincolo de multe situaţii. Iată o mulţime de lume care au crezut în 9-11. Adică procentul e destul de ridicat că ceva se petrece şi nimic nu se întîmplă. E parte din revelaţia noastră de declaraţie deschisă către Reţeaua Rezistenţei Agarthane sau Confederaţie? Ar fi parte din asta?
COBRA – Aş spune că va exista informaţie despre viaţa extraterestră şi cînd asta va ieşi la lumină, nici un grup nu va mai fi capabil să întîrzie dezvăluirea mai mult şi asta, desigur, va avea implicaţii serioase în sistemul financiar. Atît de multe lucruri sînt acum posibile şi dintr-o dată nu vor mai fi posibile pentru aceste grupuri.

Rob – Da, o să fie foarte foarte interesat cum vor face asta pentru că bănuiesc că e o operaţiune strict secretă, dar la acest punct în timp atît de multă lume ar reacţiona în frică cu controlul de la media principală. Asta vine după arestări, corect?
COBRA – Nu. Asta poate avea loc înainte de arestări. Nu voi intra în detalii, dar sînt anumite planuri de a face anumite lucruri înainte ca arestările să aibă loc, înainte de Eveniment, pentru că simplu, durează prea mult şi Rezistenţa ar dori să impulsioneze pentru ca anumite lucruri să se petreacă înainte de Eveniment. Nu pot să fac nici o promisiunea, dar şi ei s-au săturat. Nu vor să mai aştepte. Ei doresc să declanşeze anumite lucuri mai devreme. Nu voi intra în detalii despre cum va funcţiona asta, dar anumite planuri sînt în curs de desfăşurare.

Rob – Bine, astea sînt veşti bune. Mereu am gîndit că am făcut puţin spectacol. Asta ne-a pus în faţa unora din armată care stau pe gard şi primesc indormaţii despre asta. I-ar putea ajuta să ajungă la un alt nivel de înţelegere a realităţii, da?
COBRA – Da, desigur.
Rob – OK. Ia să vedem, am vorbit despre Siria, am vorbit despre re-setarea financiară. EEvident au avot loc ceva shimbări în anunţurile care tot ajung în media principală, puţin cu privire la Chinezii care se apropie de Taiwan. Ai putea să ne dai ceva comentarii generale din sistemul financiar şi ceva schimbări şi progres?
COBRA – OK. Acestă întîlnire dintre China şi Taiwan este o sabie cu dublu tăiş. Poate fi un lucru bun, dar din păcate, a fost şi o încercare din partea Chinei să cîştige mai mult control asupra Taiwan-ului, ceea ce nu e bine. Din nou, situaţia poate avea consecinţe bune pe termen lung. Vom vedea.

Rob – Totul este o sabie cu dublu tăiş. Vom trece direct la întrebări. Se pare că sîntem într-o lună de anomalie aleatorie cu multă lume. Vom începe cu primele întrebări. Iată o întrebare istorică interesantă. Nu sînt foarte familiarizat cu istoria Greacă, dar diferite surse istorice, aceasta este întrebarea, vorbesc despre influenţele pozitive pe care zeul numit Zamaltos a avut asupra civilizaţiei Thraxian (Tracă). Şti cine a fost Zamaltos? Este un reprezentant al Agarthei sau al Confederaţiei?
COBRA – Este doar o legendă din perioada tîrzie din Atlantis căci majoritatea zeilor Greci, de fapt fiinţe ale luminii care au adus conştienţă în acea perioadă şi este aceeaşi situaţie aici.

Rob – OK. Primesc o mulţime de întrebări despre asta şi cumva am răspuns, dar sînt mereu prezente deci o să las asta în aşteptare, şi pentru cei care întreabă această întrebare, asta va fi ultima dată cînd vom răspunde. Ce civilizaţie a trăit sub suprafaţa Munţilor Bucegi din România, în zona munţilor Carpaţi?
COBRA – Aceasta este o foarte veche, aş spune, baza unei anumite rase extraterestre care a creat-o. Şi include capsule de timp şi asta s-a descoperit de Serviciile Secrete Române şi apoi a fost preluată de, aş spune, Cabala din SUA şi a fost suprimată. Din fericire, parte din această informaţie a fost eliberată prin multe cărţi care pot fi citite. Răsăritul din Transilvania (Transylvania Sunrise) este prima şi mai sînt multe altele scrise despre acest subiect. Acesta este doar vîrful iceberg-ului. Sînt mult mai multe locuri peste tot pe planetă.

Rob – OK. Deci Cabala este în controlul ei. Oricum, foarte asemănător cu pergamentele de la Marea Moartă pe care le vizează Confederaţia, nu vor fi distruse. Eventual for fi date umanităţii, corect?
COBRA – Da, corect.

Rob – Da, iată încă o întrebare bună, şi te poţi detalia cît doreşti cu această întrebare. Poţi să explici iluminarea?
COBRA – OK. Iluminarea este simplu o experienţă a realizării a cine eşti cu adevărat. Este o reconectare cu propriul tău sine adevărat şi iluminarea nu înseamnă că eşti complet eliberat de personalitate, că eşti eliberat de toate emoţiile tale şi gînduri şi sisteme de credinţe. Simplu înseamnă că la un nivel mai profund şti cine eşti. Atunci tot ce ţi se întîmplă, tot ce faci în viaţa ta, există permanent o conştienţă despre cine eşti. Nu o mai pierzi niciodată. Asta este ceea ce se numeşte iluminare.

Rob – Da, aş adăuga că Hinduiştii o numesc Samadhi şi trezirea spiritului de contact cu propriul sine superior al sinelui Zeu şi celălalt numit Nirvakalpa Samadhi, care este un contact constant permanent care probabil ne va conduce către următoarea întrebare care a fost, cred că am răspuns la asta înainte, dar e o întrebare bună. Poţi să defineşti ce este ascensiunea?

COBRA – OK cum ai menţionat Nirvikalpa Samadhi aceasta este exact ascensiunea. Ascensiunea este cîn conştienţa ta despre tine însuţi este atît de puternică că integrezi toate aspectele personalităţii tale. Străluceşti o lumină prin ele şi accepţiunea iubirii imperfecte le transformă în aşa fel încît nu mai ai o personalitate. În aşa fel că dizolvi toate corpurile inferioare inclusiv cel fizic, cel eteric, cel emoţional, cel mental şi te aliniezi complet cu scînteia ta divină. Şi atunci, desigur, cînd transcenzi toate legile entropiei, poţi materializa sau proiecta o iamgine a ta în fizicalitate. Dar nu te vei mai identifica niciodată cu corpul fizic. Niciodată nu te vei mai identifica cu gîndurile sau cu emoţiile. Aceasta este o descriere scurtă a ascensiunii. Desigur, e mult mai mult despre asta. Voi scrie un articol la un anumit moment despre asta, dar timpul nu este adecvat acum.

Rob – Da, multe vor fi revelate în viitor. Deci este un lucru foarte complex şi cred că poporul Evreu şi cei care au diferite idei şi nu le place ce face armata cu oamenii din Palestina. Am nevoie să fac un pas în spate şi să realizeze că nici nouă nu ne place că armata americană a făcut asta în Orientul Mijlociu. Şi aş spune că e timpul pentru ca noi toţi să lăsăm vederile noastre separatiste ca negur, alb, bogat, sărac, Evreu, Musulman, Creştin, Hinuist şi să venim împreună. Eşti de acord?
COBRA – Da, desigur. De fapt nu religia oamenilor este importantă. Rasa nu este importantă. Ceea ce este important este prezenţa sufletului ai fiecărui individ. Şi numai la acel nivel se pot crea adevărate frăţii şi sororităţi. Toate aceste manifestări diferite al e sistemelor de credinţe ale oamenilor sînt, de fapt, ne importante pentru că bazic, majoritatea lor, sînt parte din programarea Archonică şi pe termen lung asta nu este important deloc. Nu este ceva cu care vom avea de-a face pentru totdeauna. Simplu este ceva care se va dizolva în adevărurile mai înalte ale fiinţei pentru a fi dezvăluite şi oamenii vor începe să aibă experienţe directe cu Sursa.

Rob – Da, mulţi dintre martiri şi profeţi, aleşii favoriţi, adevăraţii învîţători spirituali, şi-au văzut propriile cuvinte manipulate şi schimbate şi aş recomanda ca oamenii să se uite după similitudini şi unitatea în diferitele mesaje spirituale şi nu la diferenţe şi să găsească numitorul comun pentru a ajunge la fraţii tăi şi surori indiferent de credinţa lor. Iată o întrebare interesantă şi sînt şi eu interesat. Am dorit opinia ta despre asta. Care este cifra aproximată de morţi de evrei care au murit în timpul celui de-al doilea război mondial? Avem aceste numere umflate. Desigur, avem ADL care încearcă după cum ştim să oprească pe oricine de la a vorbi împotriva agendei evreieşti kazace sioniste, nu adevăra credinţă evreiască a încrezătorului şi iubitorului zeu evreu, dar aşa stau treburile. Cîţi au murit, de fapt, în total dacă ai vreo estimare sau ne-ai putea spune?
COBRA – Nu am un număr exact, dar au fost milioane şi nu este important dacă au fost 5 milioane sau 10 milioane. A fost prea mult. Pe lîngă asta, au fost foarte mulţi oameni care au murit după al 2-lea război mondial care nu erau evrei şi care au murit în cîmpurile de concentrare de prin Europa şi de asemenea numărul acestora este milioane. Şi multe, multe alte milioane care au murit în lagărele de concentrare din URSS în regimul stalinist. Avem zeci de milioane de oameni care au fost subiectul experienţelor oribile datorate Archonilor, datoare Iezuiţilor, şi asta este ceva ce va avea nevoie de multă vindecare încă. Şi multă vindecare va avea loc după Eveniment despre situaţia aceasta.

Rob – Da. Tortură sistematică şi genocid peste tot în lume, oribil. Alt lord al războiului, Pol Pot, a avut ceva curăţare şi am auzit că numerele din cîmpurile de ucideri au fost peste un milion. Atît de mult, bnuiesc, am putea să numim programarea care face asta să continue. Trebuie să chem mintea satanistă care caută să îi facă pe alţii să sufere. Care este natura aceasta, şti, eviden că nu sînt Archoni. Sînt doar suflete de reptilieni care gravitează în acest gen de lucruri? Nu pot imagina soldaţi militari în Abu Ghraib şi lucrurile degradante şi oribile pe care le-au făcut aceslor mulţi irakieni inocenţi. Ce determină asta în persoana medie şi cum se poate vindeca asta Cobra?
COBRA – Asta a fost cauzată de manipularea Archonilor. Archonii au apăsat, pur şi simplu butoanele urii, urii orimate şi au lărgit-o şi majoritatea oamenilor mediocri nu sînt suficient de puternici să reziste unei presiuni constante din partea Archonilor şi sînt puşi în situaţii de zonă de război de pildă. Deci doar se preadau acelei presiuni şi fac orice li se spune să facă.

Rob – OK, mulţumesc. Ce s-a plănuit pentru Ucraina de Est şi poate fi oprit războiul? Liderii DNR continuă să vîndă cărbune duşmanilor. SÎnt fraude? Au căzut deja de acord, Putin şi Yankovich să dea înapoi Crimea Rusiei înainte ca raidurile contrafăcute să aibă loc?
COBRA – NU! NU! Nu. Nu a existat asemenea înţelegere. Cu toate că, întrebarea este după Eveniment sau înainte de Eveniment?

Rob – Întrebarea era cu privire la înainte de Eveniment. Evident, după Eveniment - la momentul Evenimentului, toate războaiele vor înceta. Întrebarea este dacă poate fi oprit războiul? Ce se petrece în situaţia din Ucraina acum? E în aşteptare? Escaladează? Ce se petrece în acea parte de lume?
COBRA – Situaţia nu este rezolvată şi nu mă aştept să se rezolve înainte de Eveniment, pentru că, evident, motivaţia Cabalei este să menţină acel conflict în continuare cît de mult posibil.

Rob – OK. Oamenii se întrebau, cît de curînd după Eveniment va exista eliberare din agonia bolii Morgellon şi a altor boli? Astea sînt un rezultat al dîrelor chimice?
COBRA – Imediat ce va fi logistic posibil. Vindecările sînt pregătite, dar va exista un anumit timp de distribuire şi există un timp pentru a asimila schimbarea. Aş spune că în durata de viaţă va fi o îmbunătăţire drastică.


Rob – O întrebare de la geneticianul de luna trecută. Are o întrebare despre genetică. El spune: "Ai putea să-l întrebi pe Cobra dacă transpozonii retro imobilizaţi, aflaţi prin genomul nostru, sînt probă pentru manipularea genetică de către ET?"
COBRA – Da, de fapt, da. Penru că manipularea genetică a ET-ilor a declanşat anumite schimbări care pot fi urmărite în genom destul de evident. Şi aş spune că genetica curentului principal a suprimat anumite părţi ale cercetărilor, anumite lucruri au fost interzise, anumite lucruri au fost suprimate destul de drastic. Şi dacă te apleci asupra acestui cîmp cu o minte deschisă, vei găsi probe şi destul de puternice ale manipulării genomului de către ET. Este acolo.

Rob – OK. Întrebarea asta cere ceva mai mult decît o prezentare rapidă, nu sînt sigur dacă ce spun este incorect. Aş dori să spun că Fred Bell mi-a spus că fiinţa numită Satan a fost reconciliată. Oricum, dacă vă puteţi imagina prieteni, că o foarte puternică fiinţă crează un oraş şi a făcut o greşeală şi s-a schimbat. Poate... nu mai e primarul acelui oraş care îl controlează. Acel oraş a fost creat pe anumite linii energetice şi posibil ca acel oraş şi acele influenţe pe care le-a avut iniţial să funcţioneze în continuare. Deci iată întrebarea şi nu cred că e corect în ceea ce spui, dar ei cred... "Cobra menţionează că Satan a fost trimis în soarele Central". Ai spus tu asta?
COBRA – Nu am spus asta exact aşa, dar nu voi comenta despre asta. Încă nu.

Rob – OK. Poţi comenta... Următoarea întrebare era "Ai putea explica mai multe depsre fiinţa care se cunoaşte drept Satan?"
COBRA – Nu. Nu, nu voi face nici un comentariu despre acea fiinţă.

Rob – OK. Este aceeaşi fiinţă cu cea numită Set?
COBRA – Da.

Rob – OK. Cred că nu se poate răspunde la aceste întrebări. Iată o întrebare la care am mai răspun. Întrebarea este "Unde este Soarele Central?".
COBRA – Soarele Central, după cum numele spune, este în centrul galaxiei, cel mi puternic obiect chiar în centrul Galaxiei.

Rob – Aş fi putut să răspun şi eu la asta, dar cineva a spus că răspund prea mult la întrebări. Ai putea vorbi ceva despre Mişcarea de Rezistenţă (RM) - istoric vorbind, cu privire la, cred, istoria antică înainte ca grupul de pe Planeta X să ajungă aici?
COBRA – OK. Grupul de pe Planeta X a existat acum mii şi mii de ani şi a avut propria sa evoluţie şi nu a interacţionat foarte mult cu Planeta Terra. A interacţionat într-o anumită măsură cu elita, cei buni şi cei răi, şi a fost preluat de către Illuminati acum mult timp. Într-un fel similar s-a întîmplat situaţia pe această planetă, dar, din fericire, ai au fost eliberaţi puţin înainte de planeta noastră şi acum sistă în eliberare aici.

Rob – Da, poţi vorbi despre cît de mult timp în urmă au fost preluaţi? A fost acum 30000 de ani?
COBRA – De fapt, prima fază a preluării a fost cam în acelaşi timp cu această planetă, acum 25000 de ani, dar controlul nu a fost atît de adînc. Controlul nu a fost atît de complet. A existat mai multă conştienţă acolo. Ceva mai multă. Nu aş spune că a avut loc mult mai puţină programare.

Rob – Unde îşi au originea oamenii de pe Planeta X? Ei au populat asta? Pentru cei care sînt neconştienţi, nu este Nibiru. Este o planetă care are o oribră eliptică foarte mare, aproximativ 850 de ani. Este o planetă acoperită cu gaz metan care are o irizare albăstruie şi oamenii locuiesc în centrul planetei.
COBRA – Nu trăiesc în centru. Locuiesc în baze subterane aproape de suprafaţă.

Rob – OK. Au un aspect de fagure sub suprafaţă, suficient de adînc ca să nu îngheţe permanent, îmi imaginez. Întrebarea este "Cît de mult au fost ei acolo şi de unde au venit originar?"
COBRA – Au fost acolo de milioane de ani. Mulţi dintre ei sînt din arhetipul umanoid de prin galaxie şi au venit din diferite părţi ale galaxiei.

Rob – Deci ar fi ceva umani de pe Terra acolo din istoria Terra care s-au stabilit acolo? Ar putea exista oameni din antichitate care sînt parte din asta sau e destul de mult...
COBRA – Au fost ceva oameni care s-au încarnat de pe planeta Terra şi mai tîrziu transportaţi în planul astral al Planetei X. Asta s-a întîmplat.

Rob – OK. Oamenii se întreabă cu arată? Evident sînt destul de asemănători cu oamenii, corect?
COBRA – Da, sînt foarte asemănătri cu oamenii. Dacă ai întîlni pe cineva pe stradă nu ai fi capabil să distingi acea persoană de fiinţa umană obişnuită şi acum sînt agenţi ai rezistenţei care merg pe stradă la suprafaţă şi nu îi poţi recunoaşte.

Rob – Mulţumesc mult. Se pare, am băgat de seamă în această lună ca ai avut poate... ai avut meditarea şi altă postare. Pînă acum, luna asta a fost destul de multă iformaţie codată pentru RM cu privire la anumite activităţi. Acum intrăm în întrebările despre Anomalia Primară. Am avut destul de multe. Bănuiesc că oamenii încă au neclarităţi. Ai mai spus înainte. Aş dori să terminăm cu anomalia primară şi pentru cei dintre voi care vă gîndiţi la întrebări despre anomalie, vom întreba cîteva acum pentru a obţine ceva detalii. Deci veţi putea să terminaţi cu asta şi va fi o bună referinţă pentru oameni care au întrebări. Ce este Anomalia Primară?
COBRA – Anomalia Primară este continuă. Este o funcţie aleatorie care există fără scop. Nu este negativă în sine, dar interacţiunea liberei voinţe cu Anomalia Primară are o tendinţă puternică către rău şi negativitate pentru că Anomalia Primară nu a fost niciodată în contact cu Sursa.

Rob – De ce a apărut Anomalia Primară într-un univers perfect ordonat?
COBRA – Răspunsul este că fără nici un scop. Acesta este singurul mod în care Anomalia Primară poate exista.

Rob – OK. Următoarea întrebare este "Care este scopul ei? Este simplu haos?" Dar ai spus că nu are scop.
COBRA – Anomalia Primară nu are nici un scop. Este opusul logic al scopului.

Rob – Mulţumesc. Totul este o creaţie care interacţionează cu Anomalia Primară sau lucrurile funcţionează diferit în alte dimensiuni şi planuri alte multiversului?
COBRA – Creaţia este întotdeauna în interacţiune cu Anomalia Primară şi de fapt transformă Anomalia Primară încet. Fiecare acţiune conştientă în acest univers transformă un aspect al Anomaliei Primare. Este un proces care se desfăşoară de la naşterea Universului.

Rob – Potrivi acestei persoane, ai spus că Anomalia Primară va fi absorbită înapoi în Unie. Este corect?
COBRA – Da.

Rob – După asta, ce vine după absorbire?
COBRA – Unia va fi tot ce va fi de-a pururi. Nu va mai fi nevoie de Creaţie pentru că totul va fi integrat înapoi în Unie.

Rob – OK. În interviul tău recent despre Creaţie ai spus că Sursa se proiectează pe sine în ANomalia Primară şi că acea fuziune crează Creaţia. Întrebarea este "Cum a apărut Creaţia dacă nu exista Anomalia Primară?"
COBRA – Nu exista Creaţie înainte de Anomalia Primară.

Rob – OK. Asta răspunde la întrebare. Ai spus, de asemenea, că un ultim scop al Uniei este să absoarbă Anomalia Primară. Cînd este absorbită, care este scopul după aceasta?
COBRA – După aceasta, scopul este de a exista ca Unia în bucurie perfect, iubire şi armonie.

Rob – Da, la asta mă gîndeam şi eu. Altă întrebare. "Distrugătoarele orgonice de chimicale sau distrugătoarele de nori chimici produc suficientă putere ca să cureţe cu adevărat cerul de deaspura de dîre chimice?"
COBRA – Pot ajuta într-o mare măsură depinzînd de design şi aş spune de stadiul de dezvoltare al acelor orgonite distrugătoare de nori.

Rob – OK. Cineva care este senzitiv, nu sînt sigur, nu poţi şti niciodată dacă cineva are experienţa şi nu e o chestiune de veracitate a acestei experienţe, dar cineva spune că înainte să adoarmă simţea un reptilian în dormitorul său, cumva într-o stare vibraţională înaltă. Chiar înainte să adoarmă se simţeau ameţiţi ca şi cum cineva încerca să forţeze ceva în creierul lor. A spus că erau senzaţii fizice de ameţeală. Ai ceva sugestii pentru protecţie? Ce ar putea o persoană să facă şi acest gen de fenomene au încă loc ocazional?
COBRA – Da. Aceste lucruri pot avea loc ocazional, dar nu foarte des. Şi nu se vor petrece dacă nu ai un ataşament energetic de aceste gen de experienţe şi acel gen de fiinţe. Deci dacă îţi cureţi ataşamentele interioare cu aceste fiinţe, ele nu se vor manifesta în realitatea ta.

Rob – Iată una interesantă "Am citit Misterele Shaver şi alte materiale interesante acum mult timp, dar aveau o explicaţie. SÎnt cumva curios. Care este explicaţia ta pentru combustia spontană la umani?
COBRA – De obicei nu este combustie spontană umană. Este ceva care este realizat de la distanţă prin tehnologie scalară de plasmă.

Rob – Mulţumesc foarte mult. Asta confirmă ce am auzit de la un individ acum mulţi ani. Avem cîteva întrebări locale, prieteni, şi ştiţi că nu putem trece peste ele... răspunsurile generale pe care Cobra le dă că toate planetele vor fi curăţate. Nu este un lucru individual dar cineva doreşte să ştie opinia ta despre ultimele alegeri din Polonia. Vezi vreo schimbare pentru Polonia să fie mai aproape de Rusia şi Alianţa Estică în loc să stea cot la cot cu Uniunea Europeană şi SUA?
COBRA – Problema cu Polonia este că se află între lumea estică şi cea vestică, de fapt este strivită între două forţe puternice şi politicienii polonezi au nevoie de destul de multă pricepere pentru a negocia aceste tensiuni din ambele părţi. Şi cînd vor vedea că Alianţa Estică este suficient de puternică, desigur, ei o vor sprijini. Acelaşi răspun este pentru multe ţări europene.

Rob – OK. Iată una interesantă. Care este probabilitatea în opinia ta... Ştim că nu poţi da un răspun şi că nu se ştie. Care este probabilitatea ta, un procent, ca Evenimentul să se întîmple înainte de 2020?
COBRA – OK. Nu pot da nici o fereastră de timp şi asta include toate predicţiile de probabilitate.

Rob – (Rîde) M-am gîndit eu. Ok. Care este diferenţa dintre un arhanghel şi un maestru ascensionat?
COBRA – Un maestru ascensionat este cineva care a trecut prin experienţa Terra, a avut încarnări pe Terra şi cu propria sa voinţă şi dorinţă şi efort a transcendat asta şi Matricea existentă. Arhanghelii niciodată nu au fost subiectul unei experienţe pe Planeta Terra. Ai au zburat doar în jurul dimensiunilor înalte şi percepţia lor astfel este puţin diferită.

Rob – OK. Am un interviu în pregătire cu Kevin Anette deci a fost nevoie să întreb următoarea întrebare pentru cineva. Papa este un reptilian schimbător de înfăţişare?
COBRA – Papa nu este schimbător de înfăţişare şi nu este reptilian. El este un Archon din partea negativă din Andromeda.

Rob – În ce circumstanţe înclinarea axei Terra va fi corectată şi această planetă se va roti fără înclinare?
COBRA – Încă nu răspund la nici o întrebare despre schimbarea axei planetare. Nu este timpul.

Rob – Bănuiesc, nu precis despre schimbare a axei, dar va fi planeta restabilită din nou într-un fel balansat?
COBRA – Da, da, da.

Rob – OK. M-am gîndit eu. Iată o întrebare aici şi nu sînt sigur că ai putea şti. O găsesc interesantă. Şti unde sînt cele 18 faimoase Siddha din India de Sud? Încă lucrează pentru facultăţile nemuririi? Sună ca o întrebare mare desăre Marea Frăţie Albă Indiană.
COBRA – Da, am auzit despre acele fiinţe. Ele lucrează din stare de Ascensiune.

Rob – OK. Mulţumesc. În Hinduism, zeii de la nivelul creaţiei sînt Brahma, Vishnu şi Shiva. Cine sînt ei corespunzător nivelului galactic universal al creaţiei? Eu aş spune că e cumva ca în Creştinism, Tatăl, Fiul şi Sfîntul Duh, cumva. Poţi comenta despre Brahma, Cishnu şi Shiva?
COBRA – Da. Ei sînt, de fapt, arhetipuri universale: voinţa divină, iubirea divină şi lumina divină. Şi se poate descrie în diverse religii în diferite feluri şi de obicei majoritatea religiilor descriu aceste arhetipuri conectîndu-lte cu fiinţa pe care ei o ştiu că poartă acelaşi arhetip.

Rob – OK. Ne vom întoarce la întrebări mai mondene şi pămînteşti. Se pare că Cabala es la doar cîţiva centimetri de implementarea reuşită a planurilor lor pentru dominarea mondială cu vaccinurile obligatorii care sînt implementate în mai multe state. Nu am văzut personal, dar am auzit vorbindu-se, dar nu cred că vor reuşi. Desigur ei plănuiesc confiscarea armelor şi se pare că unii doctori au fost ucişi în special pe terenul vaccinărilor. Membrul parlamentului, doctor, avocat, Andrew Moulden, care a avut toate probele într-un fel concis empiric medical şi ţtiinţific care dovedeau că vaccinările cauzează autism şi diferite alte anomalii, a fost ucis. Se va termina în viitorul apropiat sau din păcate este ceva cu care vom avea de-a face pînă la Eveniment?
COBRA – Din păcate această situaţie continuă şi s-ar putea să continue pentru ceva vreme, dar la Eveniment va fi complet stopată.

Rob – Cineva a întrebat despre bombele strangelet şi toplet şi doresc să ştie "Există un număr cert al lor? Încă sînt create?"
COBRA – Există un număr cert din acestea, dar, da nu sînt... nu s-au fabricat unele noi. Numărul lor este în descreştere permanent pe măsură ce sînt eliminate.

Rob – Asta e grozav. Bun. Ai putea să ne dai ceva numere? Ai spune mai puţine de 50, peste 100?
COBRA – Nu. Asta e informaţie secretă.

Rob – În regulă. Cineva doreşte să ştie dacă meditarea globală a avut succes. I-am răspuns "Bazic, masa critică nu a fost atinsă pentru că Evenimentul nu a avut loc". Ei se întrebau cum am putea să ştim. AI vreo abilitate să ştii numărul exact al cîte persoane participă într-o meditare?
COBRA – Mişcarea de Rezistenţă are modalitatea sa de a accesa această informaţie, şi îmi dau actualizarea după meditare - cît de reuşită a fost.

Rob – Da. Grupul din Societatea Aetherius, au raportat despre asta pentru mulţi ani. Unii dintre maeştrii de pe Venus au menţionat că ei merg peste tot şi detectează cîmpul de energie spiritual din diferite ţări şi India este foarte des prima în clasament. Bănuiesc că următoarea întrebare "Cîţi poliţişti şi militari pozitivi există şi sînt implicaţi în Rezistenţă? Cum putem primi un semn că există armată şi poliţie implicată sau nimeni nu este implicat încă?"
COBRA – Unii oameni din structurile forţelor de poliţie şi militare au fost contactate de agenţi ai rezistenţei dar nu mulţi. Nu în acest punct. E prea devreme. Dar cînd acţiunea finală va avea loc, vor avea loc multe contacte.

Rob – OK. Unii oameni spun, aceşti oameni scapă după toate lucrurile negative care le-au făcut. Poţi dă ne dai nume mai semnificative care au fost arestate pentru a da oamenilor speranţă că există schimbări? Există vreo arestare a unora din aceştia, bănuiesc membri de vîrf din Cabală... Poţi să ne dai ceva exemple de progres şi de eliminare a financierilor sau militari sau orice exemplu de forţele luminii care văd că există ceva dreptate şi arestări sînt făcute?
COBRA – Da. AAu fost multe aresturi în Islanda. Au fost bancheri acuzaţi în Vietnam. De fapt, există un proces împotriva Rothschild în Franţa. Sînt paşi mici pentru că acţiunile mari vor avea loc toate deodată. Dar sînt paşi mici pe care îi puteţi vedea că au fost făcuţi.

Rob – Mulţumesc. Am auzit, nu mă uit la canalel oficiale, am fost destul de ocupat, cineva a spus că Rothschild a fost arestat. Cine a fost acesta şi poţi să explici circumstanţele?
COBRA – Nu pot să confirm asta. Au fost zvonuri de arestări de nume mari, dar eu nu am confirmare.

Rob – Da, asta aveam şi eu nevoie. Aş dori să merg ceva mai în detaliu despre dispozitivul de energie liberă al lui Keshe. Unul din grupurile noastre din prepareforchange.net, să-i spunem JB m-a contactat. El pare să fie destul de implicat şi mai e altcineva pe care oamenii lui Keshe l-au sprijinit, care au preluat conceptul de design şi au venit cu un aparat mult mai viabil şi funcţional. Mă uit la asta şi văd că avem o crăpătură în ou, altfel spus vorba că India, Italia, China au convenit să meargă mai departe cu aceste dispozitive odată ce devin viabile. Aceste dispozitive în acest punct în timp încă nu au atins nivelul de eficienţă sau uniformitate unde am putea să spunem "Ia dispozitivul ăsta, construieşte o casă şi pune asta în cutia de circuit şi va alimenta casa". Încă nu sîntem acolo. De cînd am vorbit ultima dată ai ceva mai multă informaţie despre Keshe? Primeşti răspunsuri pozitive de la oameni care au primit unităţile şi şti ceva despre dacă este adevărat că China, India şi Italia vor fi primele naţiuni care se vor mişca mai departe în sensul ăsta?
COBRA – Aş spune China şi India în special. Ei au deja infrastructura. Există anumite circumstanţe prin care aceste două ţări vor permite o răspîndire destul de eficientă a energiei libere cînd va fi gata, dar nu am primit confirmări pozitive despre dispozitivele Keshe.

Rob – Ai studiat dispozitivele astea? Ei îmi spun că e ceva care se numeşte "gans" şi o formulă unde nano-particulele intră în proces cu aceste fire. Au o mulţime de fire de cupru care fac să funcţioneze dispozitivul şi le scufundă într-o peliculă şi indică ca atunci cînd pui asta într-o casă e ca un motor de maşină care e necesar să fie încălzit. Durează cam o săptămînă pentru ca întreaga casă să fie acoperită cu această peliculă. Cumva aceste dispozitive cu peliculă de nano-particule transformă sistemul tău electric şi explicaţia care mi-a fost dată este că nu va funcţiona în forma liniară obişnuită cu curent continuu sau alternativ. E mai mult cumva este prezent acum energia cîmpului quantic care va fi disponibilă la fiecare priză şi pe măsură ce sarcina apare se va manifesta în sistem. Ai făcut ceva studii sau ai putea să te uiţi la această tehnologie să vezi dacă este în congruenţă cu înţelegerea ta despre fizica pe bază de plasmă?
COBRA – M-am uitat la asta şi sînt cîteva lucruri promiţătoare aici, dar nu sînt sigur 100% că funcţionează, chiar şi teoretic.

Rob – Da, Cum am spus şi eu. Sînt indivizi, cei dintre voi care îl studiaţi pe Keshe, eu sînt foarte interesat. Sper cu adevărat să fie adevărat. Aştept cu adevărat să văd cînd cineva are un dispozitiv, construiesc o casă şi nu e conectată la reţea. Aş dori să văd un video cu un uscător de păr, computer, sau aer condiţionat, sau aragaz electric, orice e necesar. Aş vrea să ştiu ce capacitate de waţi şi sarcină de amperi poate suporta de unul din acestea în funcţionare la maxim fără întreruperi. Cred că sîntem încă la ceva distanţă pînă ce acestea vor fi solide. Dar sună promiţător. Se pare că ar cam fi timpul, nu-i aşa Cobra?
COBRA – Ar cam fi timpul cu mult timp în urmă.

Rob – Cum e cu Rezistenţa? I-ai întrebat despre asta? Au rămas muţi despre asta?
COBRA – Am discutat aceste situaţii cu ei de multe ori, dar din nou, ei întotdeauna spun că principalul lucru care trebuie eliminat sînt bombele strangelet şi atunci multe alte lucruri pot acea loc. Acestea sînt multe tehnologii, care sînt undeva aşteptînd momentul potrivit să fie eliberate, deci nu e doar despre Keshe. E vorba despre întreaga situaţie planetară. E nevoie să existe o penetrare şi penetrarea poate avea loc oriunde şi cel mai probabil se va petrece dintr-o direcţie neaşteptată.

Rob – OK. Aş vrea să trec un pic peste materialul lui Corey Goode. Mă gîndesc la viitor. Avem toţi aceşti oameni din Programul Spaţial Secret (SSP) şi acoliţii congresişti. La momentul Evenimentului ei vor fi eliberaţi şi vindecaţi. Asta va fi cumva îmbucurător pentru umanitate. Ei vor realiza peste noapte că am avut baze exotice şi programe spaţiale pe Lună, Marte, venus, steliţi mult mai avansaţi decît Staţia Spaţială şi pe asteroizi, dacă Corey Goode e corect.
COBRA – Da, da, desigur, au fost multe baze în centura de asteroizi. Şi nu e vorba doar despre informaţia lui Corey Goode. Există multe probe despre asta în multe locuri dacă doreşti să te uiţi. De fapt, aş recomanda cartea lui Dr. Salla despre SSP, în special prima parte a cărţii care este destul de mult dovedit şi multe din celelalte surse şi multă informaţie despre existenţa deferitelor programe secrete spaţiale.

Rob – Da, o să fie interesant. Comentariul meu ar fi că destul de curînd la un anumit punct, umanitatea, desigur, oamenii de ştiinţă avansată şi chestii ca astea, dar vom avea o prezenţă imediată în spaţiul din ju după ce începe diplomaţia galactică, corect?
COBRA – Da.

Rob – OK. Ne îndreptăm către final aici. Cred că aş vrea să întreb... cineva a avut o întrebare mai sofisticată despre fiinţele ne-materiale şi unele din numele despre care se vorbeşte. Ai putea vorbi despre asta "Este fiinţa Metatron o fiinţă sau este un birou? Arhanghelul Metatron, Sandaform? Vor fi aceste fiinţe vizibile după Eveniment sau vor continua să fie imateriale care lucrează din planurile înalte?"
COBRA – Vor rămîne fiinţe ne-materiale, dar cei care sînt suficient de conştienţi vor fi capabili să simtă prezenţa lor mult mai uşor.

Rob – Foarte bine. Din nou, am cîteva întrebări aici cu privire la ce pot face oamenii pe planetă. Întotdeauna, atît de mulţi oemani. Întotdeauna vorbim despre oameni care îşi găsesc propria lor cale şi propria lor natură. Recomanzi ceva în particular în acest domeniu? Dacă cineva se gîndeşte să pornească un grup, poţi menţiona cîteva idei pe lîngă grupurile de meditare, ceva gen de activităţi care crezi că ar ajuta oamenii?
Poate că în Europa sînt lucrători ai luminii care văd asta, ei vor să treacă dincolo de frică, propagandă şi haos care este intenţionat să asigure că din această semi-invazie forţele sînt manipulate. Cum ar putea face asta? Crezi că asta va trece? Ce gen de activităţi ar putea lucrătorii luminii, de la zero, poate trei, patru persoane să se adune şi ajute la trezie ca să nu ajungem la o situaţie de bestialitate cu această situaţie?
COBRA – Din perspectiva mea cel mai eficient lucru este să începi un blog. Pentru că avem nevoie de această activitate de blogging, de publicare de informaţie care este relevantă pentru situaţie. Avem nevoie să fim mai puternici decît media principală.

Rob – OK. Ai menţionat de asemenea că asta s-ar putea petrece în SUA. Desigur, Canada, ai ar putea dori să vină aici mai jos la mai cald dar cred că asta ar fi mai bine în Mexic sau Baja California. Ar fi asta un gen de raid internaţional în Amrica sau asta ar fi un fel de dizolvare a graniţelor dinspre sud şi America Centrală?
COBRA – OK. Acesta este doar un plan al cabalei şi nu va avea loc.

Rob – Oh. Mulţumesc pentru acest răspuns. De asemenea, am vorbit cu cineva care este în contact cu Drake şi Alex Jones, care a ajuns la mine, şi am avut o conversaţie. Ai fi interesat de un interviu în comun cu Drake dacă am putea aranja?
COBRA – Da.

Rob – Foarte bine şi posibil Alex Jones?
COBRA – Da.

Rob – Foarte bine prieteni. Ei bine, voi lucra la asta şi sperăm că se va putea face. Între timp, Cobra, doresc să-ţi mulţumesc din nou. Am avut o zi lungă cu ambasadorul dragonului. Apreciez răbdarea ta cu dificultăţile tehnice. Desigur, ne mişcăm mult mai uşor în interviul Victoria Luminii. Şi dacă este ceva ce ai dori să împărtăşeşti cu oamenii, desigur, să le reaminteşti despre meditare sau orice altceva ce ai dori să spui, te rog.
COBRA – Dacă aceste interviu este publicat înainte de 21 Noiembrie 2015 aş dori să rog pe toată lumea care ar dori să participe să o facă. Avem o meditare pentru Eveniment şi oamenii care au fost alimentaţi de aşteptare, e ceva ce puteţi face. Puteţi să participaţi activ şi dacă atingem masa critică putem aduce Evenimentul mult mai aproape pentru că puterea cîmpului unificat al manifestării este cel mai puternic sau unul din cele mai puternice forţe din Univers. Dar depinde de voi.

Rob – În regulă, prieteni... Cobra care spune din nou că avem nevoie să fim o bucată din această schimbare. Nu staţi pe rezemătoare şi doar publicaţi şi să intraţi în frică despre diferite lucruri. Întotdeauna să ştiţi că Lumina Iluminează şi că poate schimbarea lucrurile cu intenţia ta pacifistă, împreună vom schimba această lume. Încă o dată, Cobra, îţi mulţumesc foarte mult pentru că ai apărut la emisiunea mea lunară. Întotdeauna este o plăcere. Îţi mulţumesc foarte mult. Victoria Luminii, frate.
COBRA – Da, Victoria Luminii.

Sursa

Un comentariu:

  1. cu toate ca nu ramai cu prea multe idei si invataminte din acest gen de interwievuri raspunsurile lui Cobra sunt cam in coada de peste e interesant ca se vorbeste de ceva sa se faca pe 21 nov dar ce?stai in casa pe scaun sau iesi pe strada sau sau sau ce trebuie sa faci? la ce ore trebuie sa faci? sa te gandesti la ce?putere de concentratie intrinseca nu o avem de concentratie /? cadere in transa? e atata brambureala si aceste iconvorbiri cu Cobre nu io-ti lasa nimic clar in minte E prea mare balamuc si asteptarile sunt vagi secrete! ISTORIA asta galactica nu prezinta suficienta stiinta istorica Bye

    RăspundețiȘtergere