200408 - Actualizare: A început...

După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află în stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150526

Interviu cu Cobra de Robert Potter - 20 Mai 2015


Rob – Şi acum doamnelor şi domnilor o ediţie specială a emisiunii Victoria Luminii cu gazda voastră, Rob Potter. Probabil se va auzi şi pe Pyramid One Network, sau doar vreau să mulţumesc producătorilor mei John Allen şi Bob Charles pentru treaba minunată pe care o fac acolo. Puteţi găsi acest audio arhivat pe site-ul meu Web dacă doriţi să trimiteţi pe cineva la www.thepromiserevealed.com sub meniul "Radio Shows", întrebări speciale pentru Cobra şi răspunsuri. Încă odată, bine aţi venit la emisiunea Victoria Luminii. Este o onoare să te avem aici astăzi din nou.
COBRA – Mulţumesc din nou pentru invitaţie.

Rob – Mereu este o plăcere să vărbesc cu tine. Întotdeauna avem multe lucruri minunate care au loc în lume. Am notat că ai făcut o postare chiar ieri. Se pare că avem o imagine a, cred că se numeşte Dou Mu, o femeie care este în China.
COBRA – Ok. Cel puţin în acest moment nu voi face nici o afirmaţie ce este cu exactitate în acele două imagini. Cel mai înalt scop pentru oameni este să se conecteze cu ele şi să folosească propria intuiţie şi propriile lor capacităţi interne pentru a determina ce este acolo şi ce e şi mai important să se conecteze cu energia care este în spate. Pentru că aceasta este prima fază a dezvăluirii, este energetică. Nu e nevoie de prea multă înţelegere intelectuală în aceste sens ci mai degrabă o conecxiune energetică şi numai atunci va fi momentul corect să eliberăm informaţia intelectuală despre ceea ce este îna cele două imagini şi ce reprezintă.

Rob – Da, este o observaţie foarte ascuţită. Eu însumi, simt acelaşi lucru. Mi s-a spus recent, şi am citit şi de la CoreyET, dar recent mi s-a spus de unul din contactele mele că va veni multă dezinformare - că băieţii răi vor încerca foarte tare să rupă în bucăţi informaţiile lucrătorilor Luminii în următoarele 4-6 săptămîni ca parte a unui program. Şi discernămîntul acestor oameni ar fi bine să se bazeze pe procesul intern de realizare. Ai ceva sugestii pentru oameni ca să devină capabili săă găsească răspunsurile adevărate în sine? Cum pot şti oamenii şi cum pot determina această busolă interioară i să se conecteze cu principiile energetice, ce poţi spune?
COBRA – Voi folosi acelaşi răspuns pe care l-am dat deja acum cîţiva ani. Combini intuiţia înaltă interioară cu cunoaşterea mentală, cu cunoaşterea corectă. Cînd uneşti acestea două, dacă practici, poţi deveni precis în practica de discernere.

Rob – Ok. Ai o mulţime de întrebări despre tehnologia de vindecare, luna aceasta. "Cînd vor fi disponibile tehnologiile avansate pentru toată lumea gratis?" Dacă după Eveniment, cît de curînd după Eveniment?
COBRA – Da, vor fi disponibile după Eveniment. E doar o chestiune de logistică şi abilitatea oamenilor de a primi aceste tehnologii - destul de curînd după Eveniment orice persoană în particular va avea acces la aceste tehnologii.

Rob – Oricine va avea acces la acestă tehnologie? Vor fi liste de aşteptare? Există planuri specifice despre cum aceste lucruri vor fi eliberate?
COBRA – Da. Cum am spus şi mai înainte, sînt limitări logistice. După Eveniment, vor exista priorităţi. Desigur, prima este mîncarea, îmbrăcămintea şi adăpostul pentru cei care nu le au. Şi apoi oamenii cu dureri cronice şi apoi lista continuă mai departe. Fiecare va fi contactat potrivit poziţiei din acea listă - cît de urgent şi cît de sinceră este necesitatea sa. Dar aceasta va fi distribuită masiv imediat ce umanitatea va fi pregătită să primească aceste noi tehnologii.

Rob – Eram cumva curios la nivel personal. La momentul Evenimentului cînd ultimele cîmpuri scalare sînt orpite, şi desigur, familia spaţială benevolentă este foarte aproape de Terra cu razele şi energiile lor vindecătoare, vor exista vindecări spontane la momentul Evneimentului - o eliberare enormă de presiune şi lucruri de această natură?
COBRA – Da, desigur. Chiar înainte de Eveniment vof exista vindecări spontane şi eliberare dramatică de presiune, care va începe chiar înainte de Eveniment. Oamenii vor începe să simtă că pe măsură ce ne apropiem mai şi mai mult de exact acel moment, din ce în ce mai mult.

Rob – Cineva a întrebat o întrebare interesantă despre cum va fi pentru cineva care este orb la momentul Evenimentului. Va fi posibil să primească vindecare pentru asta, îmi imaginez la o dată ulterioară?
COBRA – Mai tîrziu după Eveniment, da.

Rob – Cineva roagă dacă poţi să descri în detaliu cum funcţionează aceste tehnologii avansate.
COBRA – Sînt multe tehnologii avansate de vindecare şi funcţionează pe principiul armonizării tuturor corpurilor fizice şi nefizice, pentru că marea majoritate a bolilor fizice sînt de fapt manifestări ale blocajelor energetice la un anumit nivel şi dacă aceste blocaje sînt balansate atunci corpul fizic se poate vindeca cu uşurinţă. Există şi tehnologii medicale avansate care sînt bazate pe protocoluri de manifestare din planul eteric - aşa numitele camere de manifestare sau replicatoare. Este posibil să fie replicată mîncarea, este posibil şi să fie replicate organe umane şi să fie chiar redesenate într-un fel care e sănătos.

Rob – Oh, asta e foarte interesant. Vom fi, de fapt, capabili să le înlocuim. Se pare că vor exista ceva protocoluri pentru ierburile medicinale sau lucruri de acest gen în combinaţie cu tehnologiile enrgetice, corect?
COBRA – Da, desigur.

Rob – Cineva a menţionat că ai spus şi nu îmi aduc aminte unde, există o resursă medicală nedescoperită pe această planetă. Ai idee unde se va descoperi? Sînt acestea precum camerele egiptene şi unele din camerele antice care vor fi eliberate în viitorul apropiat?
COBRA – Nu numai acolo ci sînt multe locrui şi multe tehnologii de vindecare antice, folosirea ierburilor, folosirea sunetelor, folosirea meditaţiei, diverse forme de vindecare care vor fi combinate cu cele mai avansate tehnologii.

Rob – Ok. Cineva se întreabă în acest moment, care gîndeşti că ar fi cea mai bună resursă sau combinaţie pentru anti-îmbătrînire, cosemtică sau internă?
COBRA – Cea mai bună resursă este întotdeauna conexiunea cu propriul sine superior pentru că sinele superior, NUMAI propriul sine superior are puterea să inverseze entropia propriului corp fizic.

Rob – Cineva spune, dieta joacă un rol critic în vitalitate şi vindecare şi sînt atît de multe combinaţii diferite şi atît de multe descoperiri şi din experienţa mea cu Dr.Bell şi formulele de vitamine, anumite lucruri au fost dovedite că au efect dar fiecare e diferit în procesul de asimilare şi fiecare are genetică diferită şi de multe ori e necesar ca mîncarea să fie asimilată sinergetic. Poţi vorbi despre asta - există vreo combinaţie în particular de dietă pe care o recomanzi? Evident ştim că vegetarianismul este puternic recomandat. Este recomandat pentru toţi oamenii - vegetarianismul? Unii oameni au menţionat că tipurile de sînge sînt diferite.
COBRA – Nu sînt nutriţionist, deci nu pot răspunde la această întrebare în detaliu.

Rob – Uite una ciudată. Se poate vindeca dislexia cu acupunctură?
COBRA – Da este posibil, dar vezi, sînt diverse cauze ale acesteia şi dacă abordarea ta este multi-dimensională, vei avea mai mult succes.

Rob – Ok. Altă întrebare pe care cred că am răspuns-o înainte. Sînt vaccinurile cauza autismului?
COBRA – În unele cazuri, da.

Rob – Există şi alte cauze? Care sînt alte cauze posibile?
COBRA – Autismul poate fi cauzat de traumă adîncă, fie parentală sau după naştere.

Rob – Ok. Yogananda a menţionat că părul acţionează ca o antenă către planul astral şi că părul lung îl face pe om mai senzitiv. Poţi comenta despre părul lung şi energia mai intuitivă pe care o primim de la el?
COBRA – Da, chiar acţionează ca o antenă şi se conectează nu numai la planul astral ci şi cu planuri mult mai înalte ale creaţiei.

Rob – Ok. Bun. Tehnologiile actuale şi avansate de vindecare sînt suprimate de cei cu bani. De ce trebuie cineva să plătească sistemul care este eliberat pentru a se putea vindeca cînd vindecare ar grăbi procesul de eliberare?
COBRA – Simplu, pentru că cine a construit aceste tehnologii are nevoie să plătească componentele şi au nevoie să mănînce undeva şi au nevoie să aibă un acoperiş deasupra capetelor lor.

Rob – Ok. Poţi vorbi despre cauza cutremurului din Nepal?
COBRA – Da. Este rezultatul activităţii crescînde a Soarelui Central Galactic. Din finalul lui Aprilie, Soarele Central Galactic a devenit mai activ. Oamenii pot simţi asta în diferite feluri şi de asemenea plăcile tectonice ale Terra răspund acelei activităţi crescute. De fapt, procesul de transformare planetară a fost întîrziat acum pentru cel puţin 15 ani şi nu se mai poate întîrzia mai departe. Deci în viitor va exista activitate seismică crescută care va avea loc.

Rob – Mi s-a spus de o sursă că a fost un mesaj pentru China de la Cabală. Dar desigur, ar putea fi o mică combinaţie din amîndouă, presupun.
COBRA – Nu. Cabala nu este responsabilă pentru absolut orice se întîmplă pe această planetă. Şi cu siguranţă nu sînt responsabili pentru acest cutremur.

Rob – Ok, în regulă. Cred că o să întrebăm asta. Cineva doreşte să ştie dacă ne poţi spune ceva despre operaţiunea planul maestru - dacă planul maestru încă e nevoie să aibă loc înainte de Eveniment şi cîte lucruri e nevoie să aibă loc înainte de Eveniment? Planul maestru şi înfrîngerea Chimera?
COBRA – Nu există nimic care se numeşte operaţiunea planul maestru. Am postat odată despre planul maestru, dar nu este o operaţiune în sine. Este planul general pentru Eveniment. Planul general pentru Eveniment nu s-a schimbat în principiu. Sînt anumite detalii care s-au schimbat, dar operaţiunile în general către Eveniment sînt încă aceleaşi.

Rob – Mi s-a spus că sînt multe linii temporale care sînt în flux şi lucrurile nu sînt chiar stabilizate şi de aceea multe lucruri se schimbă. Încă se pare că are loc multă manipulare. Lucrurile nu s-au stabilizat cua devărat. De aceea sînt lucruri care nu se petrec cu adevărat. E corect? Există linii temporale multiple în în flux în acest punct?
COBRA – Da, există sublinii temporale. Liniile principale s-au stabilizat. Există sublinii de timp care sînt în flux. Nu sînt manipulate direct, dar aş spune, anumite situaţii, anumite condiţii nu s-au rezolvat încă şi rezultatul acelor evenimente, acele condiţii, nu este ştiut încă. Şi da, unele din acele situaţii sînt extrem de instabile. Am avut de-a face cu una din aceste situaţii - rezistenţa a avut de-a face cu una din aceste situaţii săptămîna trecută.

Rob – Da, recent am avut un interviu cu Omnec Onec. Nu l-am publicat încă. Oamenii se pot uita după el. Ea a vorbit despre istoria Sistemului Solar. A menţionat că Terra a avut multe, multe intrări ale diverşilor ET-ii în ce priveşte viaţa prin galaxie şi că Terra a fost extrem de bogată şi diversificată ca viaţă în planul fizic pentru şi faptul că are mari cantităţi de apă. AI spune că acesta este unul din factorii care fac Terra cumva o proprietate de prima mînă?
COBRA – Da, acesta este unul din motive, dar nu singurul.

Rob – Care sînt celelalte motive?
COBRA – Sînt prea multe ca să le menţionez aici, dar aş spune că unul dintre ele este poziţia cea mai apropiată de o anumită poartă stelară din acest sector de galaxie şi apoi a fost multă istorie, multe rase diferite care au fost aici pe parcursul istoriei galactice, care au făcut lucruri pe durata a milioane de ani. Cabala a ales aceasta ca pe una din fortăreţele sale. Asta are mult efect, pentru că s-a dat multă atenţie acestui loc micuţ din galaxie.

Rob – Deci de asta Archonii, Chimera, au ales Terra pentru ultima lor destinaţie.
COBRA – Unul din motivele lor, da.

Rob – Ok. Poţi vorbi despre cum forţele obscure îşi trăiesc viaţa? Ce fac? Cînd vorbim despre Chimera... acestea sînt fiinţe în corp uman, e corect?
COBRA – Da, e corect.

Rob – Deci dorm şi mănîncă ca şi noi, corect?
COBRA – Da.

Rob – Ok. Ai vorbit despre cum avem aceste războaie care au loc în spaţiu şi diverse lucruri. Oamenii cor ceva informaţii mai detaliate despre în ce consistă un război. Evident se pare că sînt ceva explozii şi distrugeri de nave spaţiale în spaţiu. E corect?
COBRA – Nu cu exactitate. Felul în care se angajează e puţin diferit acum. Nu este portretizat în filme. Nu voi intra în multe detalii pentru că e clasificat. Tehnologiile pe care Forţele Luminii le folosesc pentru a curăţa Sistemul Solar sînt secrete. Sînt foarte efective. Totul este foarte silenţios şi totaul este foarte efectiv. Obscurii sînt şterşi şi nici nu ştiu ce i-a lovit.

Rob – Unele din aceste fiinţe chiar sînt ucise în proces, prin rezistenţa lor la asta, corect?
COBRA – Asta este informaţie secretă. Aş spune că sînt scoşi din locaţiile lor, sînt luaţi la o locaţie de procesare pe Ganymede şi cei care nu vor să accepte Lumina sînt duşi la Soarele Central Galactic.

Rob – Da, asta mă întrebam. Dacă unii din ei mor în proces, precum Chimera lua oameni de pe Terra şi ne forţau înapoi în procesul de reîncarnare. Au oprit deja băieţii buni acest proces sau încă are loc?
COBRA – Te referi la Planeta Terra sau la alte locuri?

Rob – Să vorbim despre acest Sistem Solar. Cineva moare. Sînt luaţi la locaţia de procesare pe Ganymede dacă sînt implicaţi în conflict?
COBRA – E nevoie să pui întrebarea foarte corect specific. Diferite locaţii sînt procese diferite şi răspunsul e diferit.

Rob – Ok. Să spunem că este o bază ostilă pe un asteroid al Chimera şi această bază e distrusă şi unele fiinţe mor în acea bază. Sufletele lor sînt luate pe Ganymede?
COBRA – Da, unele din suflete sînt luate pe Ganymede.

Rob – Ok. Acum pe Terra, cînd oamenii mor, încă sînt controlate aceste procese, de reîncarnare, de către Archonii negativi?
COBRA – Da, Archonii încă sînt în controlul procesului de încarnare de pe Terra.

Rob – Ok. Deci dacă un suflet moare... În general sufletele se reîncarnează imediat sau au o perioadă de odihnă, corect?
COBRA – De obicei au o perioadă de odihnă, care este în descreştere căci lucrurile se accelerează. Dar, da, majoritatea sufletelor încă au o perioadă de odihnă sau o perioadă de procesare a trecutului lor şi apoi mai devreme sau mai tîrziu sînt forţaţi să se reîncarneze.

Rob – Ok. În ce priveşte cum merge cu trupele de la sol, mai există încă bătălii în sistemele din subteran?
COBRA – Există un conflict limitat în locaţiile Chimera, dar cam asta ar fi.

Rob – Sînt lupte cu arme de foc ale forţelor aflate pe sol?
COBRA – Nu, nu, nu. Din nou, felul în care are loc conflictul acum s-a schimbat foarte mult.

Rob – Ok. Deci, probabil, nu sînt forţe terrane reale implicate în asta. Totul e cu Rezistenţa şi Confederaţia, corect?
COBRA – Da, forţele militare de suprafaţă nu mai sînt implicate în nici un conflict subteran.

Rob – Ok. Deci putem spune că familia noastră din spaţiu nu recurge la crimă, distrugere sau violenţă în acest fel, corecT? Sau ocaziona... se întîmplă?
COBRA – Aceasta e informaţie clasificată.

Rob – Serios? Ok. Bine, adică opinia mea din ce-am auzit, ocazional se mai întîmplă. Nu e cel mai frumos dar oameni mor fizic.
COBRA – Asta e o întrebare foarte sensibilă şi e mai bine să nu fie răspunsă în acest punct.

Rob – Cineva a întrebat, de ce nu neutralizează galacticii bombele strangelet plasmatice şi toplet avînd în vedere că au tehnologii avansate?
COBRA – Ei nu au tehnologie să facă asta.

Rob – Personal cred că e o forţă mai înaltă care va intra în asta şi vor securiza şi garanta în mod absolut asta. Ai fi de acord că există o forţă mai înaltă care poate vedea ce se întîmplă?
COBRA – Întotdeauna există o forţă mai înaltă şi cînd condiţiile sînt adecvate şi cînd există suficientă conştienţă, forţa mai înaltă intervine.

Rob – Da, asta mi s-a spus şi mie. Omnec Onec, în interviu, era foarte încrezătoare şi foarte clară. A spus că Terra nu va fi distrusă. Au plănuit de mii şi mii de ani şi s-a investit prea mult şi Terra este prea importantă pentru noi ca să eşueze acum şi că victoria este absolut asigurată. E doar o chestiune de a trece prin proces. Cineva a spus, şi cred că are de-a face cu inversarea contractelor sau invocarea ghizilor spirituali şi a mentorilor, poate sînt îngeri ghizi sau slujitori. Există vreo cale prin care pot apela oamenii la vreo curte înalt spaţială, să spunem aşa, pentru că libera noastră voinţă a fost violată?
COBRA – Da, aproape sigur că oamenii pot face aşa-numitele decrete cînd pot face apel la curtea galactică împotriva Cabalei, împotriva tuturor violărilor care au loc şi că asta ajută cu adevărat Forţele Luminii pentru că au o bază legală să intervină mai direct.

Rob – Deci chiar ajută cînd facem apel la ghizii noştri şi rugăciunea chiar are efect, corect?
COBRA – Da, desigur.

Rob – Foarte bine, mulţumesc. Ai putea să ne spui, mai există încă ostateci în bazele Chimera?
COBRA – Da.

Rob – Băieţii răi cu bombele strangelet. Cineva a menţionat asta şi eu cred că am vorbit despre asta. Dacă forţele obscure cam ştiu că timpul lor s-a terminat, cred, din punctul de vedere al ego-ului lor, ei nu cred că este aşa. Ce îi reţine să explodeze bombele strangelet dacă sînt convinşi că ar putea fi duşi la Soarele Central? Astfel de conştiinţă ar putea fi provenită din cum procedează în alte lumi, să explodeze o bombă strangelet chiar acum.
COBRA – Pentru că, voi spune aşa, ei nu cred cu adevărat că s-a terminat pînă cînd nu se termină.

Rob – Ok. E un fel bun de a o spune. Cu siguranţă se întîmplă multe pe acolo. Om avea cîteva care vor veni şi în viitor. Unii oameni au spus că ştirile din media principală din UK au vorbit despre bateria Tesla care poate alimenta o casă pentru o zi sau ceva aşa. Adică, nu e chiar o revoluţie, nu-i aşa? E doar o mică încercare de a pacifica, pentru viitor. Ştii ceva de asta?
COBRA – Aş spune că e dezvăluire suavă, aş spune, dezvăluire suavă sau tehnologie moderat avansată.

Rob – Ok. Iată una interesantă. Cineva a spus, există mai multă informaţie despre rasa cu solzi albi, pozitivă, reptiliană? Cred că unii le spun Annukai? Ştim că, presupum, că nu toţi reptilienii sînt Draconieni cu acel genom particular sînt neapărat răi. Există alte surse care vorbesc despre asta? Există vreunele din aceste rase de natură pozitivă şi putem găsi alte surse despre ele?
COBRA – Aş spune că tipul reptilian este destul de larg răspîndit prin galaxie şi aş estima aproximativ 10-15% dintre aceştia au mers într-o direcţie pozitivă şi sînt multe diferite sub-versiuni ale tipului reptilian şi nu sînt foarte cunoscute pe această planetă. Cele care sînt de orientare mai pozitivă asistă efectiv în operaţiunile de eliberare ale planetei.

Rob – Da. Cineva a spus că ştim că Cobra nu dezvăluie linii de timp, dar Wilcock a spus ceva despre 2016 ca fiind termen limită. Sînt surprins că a dat un termen de an pentru asta. Ai fi de acord sau ai spune că cu siguranţă sînt multe variable în joc şi s-ar putea să dureze mai mult?
COBRA – Aş spune că liniile de timp pe care le dau oamenii sînt bazate pe înţelegerea lor proiectată asupra situaţiei şi planurile pentru grupul cu care ei sînt în contact. De exemplu Alianţa Estică are o dată ţintă pe 1 Ianuarie anul următor. Anumite alte grupuri au cu siguranţă alte date ţintă şi unele din aceste dat cad în 2016. Dar eu nu aş face nici un comentariu din perspectiva mea despre această fereastră de timp. Nu dau nici o linie de timp ăentru mai multe motive pe care le-am explicat deja de multe ori.

Rob – Da, unele din echipele de pe Long Island şi New York vor să ştie ce altceva pot să facă. Sînt dornici să asiste ca echipă la sol. Gîndesc că vorbesc despre grupul care a fost la Brookhaven.
COBRA – Da, aş recomanda să îmi trimită un e-mail privat. E o întrebare tactică. E mai bine să nu discut asta în public.

Rob – Ok. O să le spun să pună în subiect "New York, Long Island" pentru ca Cobra să ştie. Cobra primeşte multe e-mail-uri şi, din nou, nu o luaţi în nume personal dacă nu răspunde. Acelaşi lucru e valabil şi pentru mine. Facem ce putem mai bine şi ne pare rău dacă unele din întrebările voastre nu sînt răspunse întotdeauna. Unele din ele sînt repetate şi altele, simplu, nu putem vorbi despre ele.
COBRA – Înainte să continuăm, aş dori să spun asta din nou. Primesc multe e-mail-uri şi le citesc pe toate, dar fiyic este imposibil pentru mine să răspund la toate. Dacă aş face doar să răspund la e-mail-uri, mi-ar luat toată ziua în fiecare zi. Am priorităţi şi e necesar să acţionez potrivit acestor priorităţi. Toate e-mail-urile sînt citite şi numai cele care au suficient impact asupra eliberării planetare primesc un răspuns.

Rob – Ok, suficient de corect şi înţeleg cu certitudine asta. Ai putea să ne dai ceva mai multă informaţie despre planul de plasmă astral-eteric? Avem ceva progres continuu? Care e situaţia cu paraziţii astrali? Cel mai mult e vorba de ceva reţineri puternice? Mai sînt acele fiinţe despre care ai spus că se ascundeau în mici găuri de vierme încă prin preajmă?
COBRA – Situaţia devine mult mai bună în planul astral. Marea majoritate a acestora sînt curăţate. Desigur, încă se mai ascund în anumite găuri pe planetă, în special în zonele de război şi în ariile mai negative încă mai există cîţiva, dar este mult mai bine. De asemenea, situaţia plasmei se îmbunătăţeşte şi avem ceva progres şi acolo.

Rob – Foarte bine. Cineva a avut o întrebare cumva politică despre Cuba. Au fost acolo. Nu au văzut dîre chimice. Se presupune că Cuba se deschide în curînd către turismul din lumea largă din nou? Ai putea vorbi despre Cuba? A fost în secret în liga Cabalei tot timpul sau sînt complet separaţi?
COBRA – Cabala a avut ceva influenţa, în special Iezuiţii au avut ceva influenţă acolo, dar anumite acţiuni ale Cabalei nu au avut atît de mult acces ca în alte locuri. Desigur, există acea bază de la Guantanamo, care este o fortăreaţă a Cabalei care este pe teritoriu cubanez, dar cam asta ar fi.

Rob – Poţi vorbi despre Fidel şi Raul Castro? Au fost aceştia credincioşi cu adevărat ai comunismului? Se pare că au avut un mare pumn de fier de-a lungul liniilor de interpretare a comunismului. Poţi comenta despre asta?
COBRA – Sînt controlaţi de Iezuiţi.

Rob – Interesant. Ok. Cineva vrea să ştie... Unii dintre ET-ii, bănuiesc, îi numeşte fiinţe angelice înalte în relaţie cu procesele spirituale. Poţi vorbi despre creaţia diferitelor rase de umani, de varietate? A fost asta o inginerie a fiinţelor înalte sau e parte a unui fenomen natural?
COBRA – Parţial e un fenomen natural, un curs natural al evoluţiei, care, desigur, a fost interferat în diverse faze de diferite rase prin experimentare genetică.

Rob – Nu sînt sigur. S-ar putea să fi scăpat asta printre altele. Cineva doreşte să ştie despre portalul Gaia. E real? Nu sînt sigur ce înseamnă.
COBRA – Cred că e nevoie de mai multă claritate, despre ce anume este întrebarea?

Rob – Da, aşa am crezut şi eu. Potrivit cu tipul GoodET, programul spaţial are abilitatea să retroverseze vîrsta şi să regreseze în timp participanţii după misiunile lor. E corect?
COBRA – Asta este o parte a informţiei pe care nu o pot confirma. De asemenea, Randy Kramer a vorbit despre acelaşi lucru, dar potrivit surselor mele, asta nu are loc.

Rob – De asemenea, cineva a menţionat că ai spus că Al Bielek nu a călătorit în viitor şi au vrut să ştie dacă a fost complet inventat sau dacă a călătorit într-o posibilă linie de timp în viitor care a existat cînd el a făcut acest gen de lucruri.
COBRA – Da, de fapt a avut o experienţă psihică a unei posibile linii de viitor aşa cum se înţelegea la acea vreme - mai degrabă o experienţă spirituală psihică internă.

Rob – Ok. Cinev doreşte să ştie. Mai eşti în contact cu Semjase?
COBRA – Aleg să nu răspund la această întrebare.

Rob – Ok. Ai menţionat că unele părţi ale cărţii Urantia sînt distorsionate. Ai pute vorbi... există o descriere a ordinii universurilor - greşită sau corectă, în ideea ta şi ai recomanda cartea Urantia ca un ghid parţial către o imagine mai vastă?
COBRA – Dacă ai ghidare interioară suficient de puternică şi abilitate de discernămînt poţi citi acea carte, pentru că este ceva informaţie foarte valoroasă acolo. Dar a fost scrisă dintr-o anumită perspectivă cu care nu sînt complet de acord. A fost influenţată într-un anumit grad. Deci dacă ai o ghidare interioară puternică şi dacă ai abilităţi de discernămînt puternice, citeşte acea carte.

Rob – Ok. Poţi vorbi despre camera (biroul) lui Hristos ca poziţie, nu ca persoană?
COBRA – Biroul (baroul) lui Hristos este o construcţie intelectuală a filozofiei care a dorit să descrie o anumită energie de iubire necondiţională la un anumit nivel de conştienţă. Nu e foarte mult o poziţie într-o anumită ierarhie ci o stare de conştienţă pe care fiecare o primeşte sau o atinge la un anumit nivel de evoluţie şi este o experienţă universală a iubirii cosmice care este de fapt baza universului iluminat.

Rob – Interesant. În discuţia mea cu Omnec, ea are o nouă carte care va apărea şi pe care mulţi publicişti nu doreau să o publice înainte şi are de-a face cu viaţa lui Hristos. Ea a menţionat că Mama Maria, şi potrivit lui Kevin Ryerson, acum cîţiva ani, care era un canalizator foarte clar în afara corpului, a spus că Essenes au fost o sectă de fiinţe care au trăit un stil de viaţă foarte pură sub legi spirituale foarte specifice pentru a pregăti un vehicol care ar conţine o încarnare foarte specială pentru Hristos. Acum Omnec spune că Maria a fost virgină în acelaşi timp în care a fost vizitată de o fiinţă multi-dimensională şi ea crede că a fost de pe Sirius, şi că Maria, nu sînt sigur dacă au avut relaţii conjugale sau nu. Omnec nu a spus clar asta. Sînt curios despre fiinţele înalt dimensionale. Pot avea copii fără să aibă relaţie fizică?
COBRA – Da, desigur, ca orice fiinţă umană dacă copilul este conceput în eprubetă.

Rob – Vrei să spui că ET-ii concep copiii lor în eprubete?
COBRA – Pot dacă aşa doresc.

Rob – Am citit în notele lui Semjase către Billy Meyer că consideră asta o denigrare şi că ar reduce linia genetică. Vorbesc depsre două suflete care se unesc energetic într-un gen de meditaţie şi că femeia devine însărcinată. E posibil sau nu?
COBRA – E nevoie să existe contact fizic între ovar şi spermă.

Rob – Ok. Asta lămureşte aspectul. Ok, mulţumesc. Cinev are o întrebare: Care este adevărul din spatele sirenelor? Şi există cîteva video acolo. Nu sînt sigur dacă sînt reale sau nu. Ai putea vorbi despre sirene? Sînt forme de viaţă care există cu adevărat?
COBRA – De fapt, sirenele au fost la un punct rezultatul ingineriei genetice în Atlantis şi au existat şi este foarte posibil ca unele din ele încă să mai existe în colţuri îndepărtate pe Terra.

Rob – Ok. Cineva doreşte ca tu să explici Deja Vu dintr-o perspectivă mai înalt energetică.
COBRA – Deja-vu este de fapt informaţie pe care o primeşti din viitor prin linia de timp.

Rob – Ok. Cobra, cineva are o întrebare despre roboţi. Bănuiesc că vorbesc despre lucrurile robotice fizice. Sînt folosiţi în alte lumi, roboţii, precum îi folosim în tehnologie pentru maşini? Dar folosesc alte feluri de roboţi?
COBRA – Sînt folosiţi dar nu atît de mult pe cît se aşteaptă oamenii pentru că au tehnologii care sînt mai avansate. Ei pot materializa orice din substanţa eterică. Din lucrul mecanic... este foarte mic lucrul mecanic prin galaxie.

Rob – Ok. Iată o întrebare interesantă. După ce Evenimentul a fost în desfăşurare de ceva vreme şi ne-am stabilizat ca planetă liberă, cineva întreabă, există vreun plan de a controla populaţia lumii? Am citit o carte "UFO contact from Iarga" şi ei vorbesc despre oameni care spun că Terra este supra-populată şi că ar putea deveni o problemă. Bun, ei sînt de acord că ar putea fi. Pentru o societată conştientă spiritual, ei sînt foarte capabili să conlucreze în armonie pentru ca să nu apară distrugere şi să nu pună prea mult stress pe planetă şi că planeta noastră are suficient loc pentru oameni. Ai fi de acord cu asta?
COBRA – De fapt, după Eveniment, şi după primul contact în special, va avea loc o migraţie a unei părţi a populaţiei în afara planetei şi în perspectiva de termen lung, populaţia va scădea.

Rob – Există cyborgi în funcţiune aici sau în afara planetei?
COBRA – Vrei să spui roboţi?

Rob – Umani pe jumătate mecanici şi jumătate cu aspect uman cumva.
COBRA – Aceste lucruri sînt foarte mult în vogă la o anumită fază, care e terminată acum şi Forţele Luminii nu folosesc asta, nu sprijină asta. Există un număr limitat din aceştia încă în bazele Chimera, dar asta se va curăţa complet.

Rob – Computerele sînt manipulate de Cabală pentru ca să cîştige situaţia pentru ei? Încă sînt în controlul reţelei de computere sau este vreo bătălie între Mişcarea de Rezistenţă şi Forţele Luminii?
COBRA – Din păcate, de moment, Cabal, facţiunea negativă a NSA, încă mai controlează reţeaua de computere de la suprafaţă. Mişcarea de Rezistenţă a pus un virus în sistemul de computere, în special în reţeaua de computere globală financiară. Ei pot să oprească Internetul dacă doresc, dar nu pot controla Internetul. Ei pot proteja blog-uri, dar nu le pot controla direct, nu încă. Este o situaţie mixată de moment.

Rob – Cineva spune că este membru în miliţia cetăţenească în VA. Se pare că dacă mai mulţi ar comunica cu miliţiile bune de pe teritoriul ţării pentru a ajuta umanitatea să îşi obţină obiectivele, miliţia are putea avea, desigur, ar putea avea sprijin în formă de antrenament şi echipament. Se estimează că sîntem milioane, numere mult mai mari decît militarii din toate ţările şi toţi agenţii federali combinaţi. A considerat Mişcarea de Rezistenţă un sprijin mult mai mare şi interacţiunea cu grupurile de miliţia pămîntene? Şi presupun că acestea sînt în principal ex-militari care cunosc ororile războiului şi au fost folosiţi ca pioni şi doresc să facă un pas pozitiv. Probabil că asta vrea să spună. Vor fi contactate ceva grupuri locale de acest gen?
COBRA – Mişcarea de Rezistenţă nu poate contacta populaţia de la suprafaţă înainte de Eveniment pentru că Cabala ar recurge la represalii puternice. Dar la momentul Evenimentului, Mişcarea de Rezistenţă va contacta anumite miliţii, în special cele mai balansate şi mai regulate şi le va include în operaţiuni.

Rob – Ok. Va avea loc un simpozion în septembrie unde va vorbi Papa. Se va vorbi despre încălzirea globală şi acest gen de lucruri. Acest gen de întrebări merg înapoi la alt lucru despre anternamentul Jade Helm. Am vrut să trecem prin situaţia cu Papa despre această taxă pe carbon despre care vorbesc. Se pare totuşi că încearcă să cîştige mai mult control şi să mînuiască vieţile oamenilor la micro-scală portivit vreunei agende. Ştii ceva despre această conferinţă viitoare din Septembrie care este sponsorizată de UN şi Papa va fi vorbitorul cheie?
COBRA – E doar o parte a unui întreg plan al Iezuiţilor de a avea mai mult impact global şi sînt fore în acord cu Rothschild despre întreaga aschemă. Deci e o încercare de inginerie a Iezuiţilor şi a Rothschild să obţină mai mult impact global. Şi asta merge împreună cu planul lor de a infiltra formarea noului sistem financiar.

Rob – Şi în final aceste planuri vor eşua.
COBRA – Da, desigur.

Rob – Din păcate, în California... nu sînt sigur. Cred că a trecut, dar se pare că încearcă să împingă către o lege care va obliga la vaccinările pentru copii sau nu li se va permite să intre în şcoli. Din păcate, mulţi oameni vor sucomba la asta. Sînt sigur că asta va crea un exod de oameni pentru şcolarizare, ceea ce probabil nu e o idee rea. Din fericire, majoritatea daunelor mari care au loc cu vaccinările sînt cînd copiii sînt foarte tineri. Ai putea vorbi despre repercursiunile acestor noi vaccinări care vor fi adminstrate copiilor?
COBRA – Cred că majoritatea oamenilor sînt conştienţi de pericolele vaccinării. Noroc că bio-chip-urile au fost scoase din vaccinuri, dar chimicalele toxice încă sînt prezente şi sînt destul de puternice. Deci ar fi nevoie de un efort mai coordonat pentru a rezista aceste noi legislaţii.

Rob – Ok. Există rapoarte că Isis sau Israeliţii Mosad încă sînt foarte mult implicaţi în programul Isis. Poţi vorbi despre Isis şi ce se întîmplă acolo?
COBRA – Eu nu folosesc acest nume pentru acea organizaţie teroristă. Tu poţi să-l foloseşti. Dar aş dori să te rog să foloseşi alt nume pentru asta.

Rob – Ok. Organizaţia teroristă cu orice nume.
COBRA – Statul Islamic, sau cum doreşti să-i spui, dar nu folosi numele isis pentru că Isis este o zeitate anume şi nu are nimic de-a face cu această creaţie Iezuită.

Rob – Corect, înţeleg. Să îi spune Serviciul Israelian Secret de Inteligenţă (Ok). Ei sînt... poţi vorbi despre ce se întîmplă acolo în Siria? Încă mai au un impact major sau majoritatea este umflat de media, cu toate că sînt sigur că există un impact major pentru vieţile personale care sînt distruse de aceste acţiuni ostile şi violente? Care este condiţia acelui grup terorist?
COBRA – Sînt amîndouă. Sînt destul de prezenţi. Crează multă suferinţă dar indiferent ce suferinţă reuşesc să creeze este mai departe manipulată şi extinsă de media.

Rob – Ok. Ai menţionat înainte că dacă Jade Helm ar fi scăpat de sub control ar fi fost intervenţie, ni s-a spus de anumite surse că există anumiţi agenţi israeliţi în poziţie în SUA şi că au multe bombe murdare şi valize secrete cu bombe nucleare care au fost plasate în diferite poziţii similar cu, probabil, bombele nucleare de la 9-11. Poţi vorbi despre ce se petrece? Acestea sînt evident monitorizate îndeaproape. Va opri Mişcarea de Rezistenţă aricare din acestea să explodeze sau se va permite unora să explodeze, posibil?
COBRA – Întotdeauna au existat agenţi israeliţi în SUA. Nu a existat nici un moment în istoria recentă a SUA fprp agenţi israeliţi pe teritoriu american. Dar asta e doar din perspectiva Mişcării de Rezistenţă - a fost o inconvenienţă minoră. Nici uneia din aceste bombe nu i se va permite să explodeze. Totul este absolut controlat şi monitorizat de Rezistenţă. Nu există nici o ameninţare de la asta. Niciuna.

Rob – Ok. Cineva... Într-unul din ultimele interviuri ai menţionat că China a pus mîna pe unele insule în mod ilegal în Filipine. Ei căutau aur şi acum se extind şi construiesc instalaţii militare acolo complete, cu port şi pistă aeriană. Asta e tot pentru vînătoarea de aur sau e doar poziţie împotriva Cabalei? E o acţiune agresivă a Cabalei sau ce se întîmplă acolo? Ştii?
COBRA – Este exact ce ai spus. Dar aş spune doar că China are alte mijloace pentru a lua aurul şi orice aur a rămas în Filipine nu este accesibil de nici o facţiune în acest moment.

Rob – Ok. Cineva a întrebat: Pe durata Evenimentului, va fi Bruxelles o parte a cartierului central al lumii? Va fi pe durata Evenimentului probabil Londra, apoi Vatican de asemenea, dar va fi Bruxelles o ţintă majoră pentru forţa Rezistenţei în încercuirea criminalilor grei?
COBRA – Majoritatea criminalilor grei nu sînt Bruxelles. Avem trei centre tradiţionale la Vatican, Londra şi Washington D.C. Acestea sînt centrele majore ale Cabalei de la suprafaţă. Orice altceva sînt centre minore, care nu sînt importante.

Rob – Vor fi roluri are diferitelor naţiuni care vor avea sarcini specifice după Eveniment?
COBRA – Asta nu va merge naţiune cu naţiune. Asta va merge de la individ la individ potrivit talentelor şi aptitudinilor individuale.

Rob – Ok. Cineva a vrut să ştie dacă poţi vorbi despre asta. Există ceva mesaje speciale pentru oamenii din Ungaria pe care ai putea să le dai dacă şti ceva despre ţara lor, prin ce trec? Oamenii din Ungaria... am dori ceva ajutor.
COBRA – Da. Există un anumit grup pozitiv secret în Ungaria care are conexiuni cu Templierii foarte puternice şi acel grup lucrează pentru noul sistem financiar şi poţi vedea ceva efect. Ungaria a rezistat influenţei bancii centrale a Rothschild destul de efectiv în ultima vreme. Şi acest grup încă păstrează un profil discret deci nu pot fi contactaţi direct. Dar ungurii pot studia propria istorie. Sînt anumite simboulir eyoterice foarte puternice în Ungaria. Voi menţiona doar Coroana Ungară şi asta şi cîteva altele. Există şi cîteva vortexuri, unele vortexuri antice ale zeiţelor, în Ungaria. Şi unele din ele vor avea un rol destul de important la momentul Evenimentului.

Rob – Foarte bine. Am lucrat cu... Tocmai am făcut cîteva interviuri speciale care au fost filmate cu un grup numit Gemstone University (Universitatea pietrelor preţioase-N.T.). Liderul are o formă de educaţie unică cu privire la detaliile despre cum sistemul financiar va fi pus în poziţie, precum şi controlul Cabalei ceea ce numim "Corporaţia". Gred că unii oameni îi spun UCC - condul uniform comercial - şi toate astea. Unii oameni îi spun "omul-de-paie" (strawman) şi mişcarea suveranităţii. Şi am fost foarte impresionat cu intenţia lor şi scopul şi ei chiar vor să educe oamenii despre ceea ce se întîmplă. Şi mi se pare că e foarte important cu adevărat ca oamenii să înţeleagă acest proces. Dar la un anumit punct în timp la Eveniment, au fost indicaţii că ET-ii vor să lucreze în interiorul legii. SÎnt anumite contracte pe care le-am făcut pentru a le permite oficialilor din guvern să facă ceea ce fac chiar dacă ei au deviat regula legii. Pare atît de nedrept şi nebalansat. La un anumit punct în timp la Eveniment, cum va avea loc respingerea acestor legi? Vreau să spun, după Eveniment încă vom avea bilete de parcare, curţi de justiţie pentru depăşirea vitezei şi toate aceste sugeri de bani ale Cabalei de la populaţie pentru acest gen de lucruri? Cum se vor schimba toate astea?
COBRA – Unele din legi vor fi anulate imediat. Unele din aceste regulaţii, în special, de exemplu, amenzile pentru depăşirea vitezei şi similare vor fi anulate imediat şi va exista o reformă intensă şi destul de drastică a legislaţiei care va pune sistemul legal înapoi în bazele legii comune şi va uni cel mai bun din ambele sisteme legale, actuala lege a amiralităţii (UCC) şi vechiul sistem de lege comună. Şi asta va evolua pe mai departe pe măsură ce ne apropiem de Primul Contact şi vom uni acestea cu Codul Galactic. După Primul Contact, vom avea consiliere legală de la consilierii galactici care ne vor învăţa cum putem construi o societate în felul în care nu restrîngem libertatea individului, dar de asemenea să ne protejăm împotriva rănirii care ar putea rezulta din exercitarea propriei libertăţi a altor indivizi.

Rob – Ok şi iată altă întrebare interesantă cînd vine vorba despre situaţia aurului şi moneda cu acoperire în bunuri. Clar, Chinezii, şi există anumite grupuri care evident deţin foarte mult aur şi sînt sigur că sînt mulţi oameni în societăţile estice Dragon care controlează aceste rezerve enorme de aur, dar se pare că foarte multă lume pretinde că deţine aceste conturi în aur. Cred că le numesc M-1. Eu personal, am fost contactat de diferite grupuri. Am auzit de patru din ele care îmi pun mintea pe gînduri. Nu sînt o persoană a banilor dar oameni vin la mine şi vorbesc de aceste lucruri. Şi din perspectiva mea, Cobra şi eu ştiu mulţi alţi oameni, considerăm asta elementul uman al lăcomiei şi manipulării. Cum poate o persoană să controleze situaţia aurului? Pentru mine are sens ca iniţiaţii înalt spirituali de integritate impecabilă sînt aleşi de ierarhia spirituală a planetei să fie în controlul acestui aur şi să îl supravegheze pentru guvernele lumii. Ai putea vorbi puţin despre asta? Este China în controlul total sau sînt elemente în China care probabil sînt în cîrdăşie cu Kissinger şi Rockfeller şi Vatican?
COBRA – Ok. Voi explica întreaga situaţie. În primul rînd afirmaţia că Dragonii au mult aur este un mit. Marea majoritate a familiilor Dragon nu au aur fizic. Au pretenţii asupra aurului care a fost furat de la ei. Ei au titluri de aur şi au certificate. Au cutii, dar nu au aur fizic. China, ca şi ţară are rezerve de aur care sînt destul de xtinse căci China a acumulat aur în ultimele cîteva decade, dar acestea nu au nimic de-a face cu familiile Dragon. Asta are de-a face cu Alianaţa Estică ca întreg pentru pregătirea pentru noul sistem financiar şi un institut este o creaţie foarte veche a vechilor familii Cabale şi va fi demontat la momentul Evenimentului. Cînd Evenimentul are loc, Mişcarea de Rezistenţă sub ghidarea Forţelor Galactice ale Luminii vor trece la procesul de distribuire al aurului. Asta nu va fi o singură entitate umană, nu o singură facţiune de pe planetă, fie din China sau de oriunde alt undeva care să decidă un se duce aurul. Aurul va fi folosit ca şi colateral, ca bază pentru un nou sistem financiar de tranziţie. Nu va fi dat vreunui grup particular sau unei anume ţări. Nu va fi începutul unei China foarte puternice care va controla restul lumii. Nu va fi ca în zilele trecute. Va fi într-un fel nou. Toate naţiunile lumii vor beneficia din bogăţia care a fost acumulată.

Rob – Ok. Foarte bine. Cam aşa simţeam şi eu că vor fi Forţele Luminii în control şi oricine deţine aceste certificate bazic nu vor însemna ceva corect, pentru cea mai mare parte?
COBRA – Da. Aceste certificate vor fi folosite doare ca instrumente pentru falimentarea Rezervei Federale. Acesta este rolul lor. SÎnt multe grupuri care încearcă să încaseze aceste titluri. Desigur, vasta majoritate a lor nu au reuşit pentru că Cabala nu doreşte să recunoască aceste titluri. Şi cînd totul este pregătit, Alianţa Estică poate aduce aceste titluri pe masă şi să ceară plata de la Rezerva Federală şi asta va falimenta efectiv Rezerva Federală. Şi acesta ar fi momentul cînd Mişcarea de Rezistenţă apasă butonul şi realizează Resetarea Financiară şi din resetare, acele titluri vor fi lipsite de valoare. Nu vor însemna nimic pentru că inclusiv familiile Dragon au acumulat acel aur de la ţărani, de la oameni, de la oamenii de jos. Dinastiile au furat efectiv aurul de la oameni şi nu le aparţine. Aparţine întregii umanităţi.

Rob – Daaa, asta e o idee bună. Mă bucur că ai spus asta pentru că se pare că toată lumea de la vîrf e cumva complice în sistem. E multă lume, care lucrează din greu, oameni inocenţi din Statele Unite care sînt cumva speriaţi de faptul că lumea este pregătită să îngroape dolarul. Se va devalua dolarul SUA? Asta ar putea crea multă panică şi greutăţi şi stress în SUA fiind una din cele mai răspîndite valute pe lîngă probabil China şi India. Probabil cel mai mare număr de oameni afectaţi de revaluarea monezilor. Ai putea vorbi despre asta? Se va găsi SUA în bucluc înainte de Eveniment şi s-ar putea stabiliza asta?
COBRA – Ok, nu este uşor să devaluezi dolarul. O facţiune a Cabalei are planuri să devalueze dolarul pentru a crea haos social care ar duce la legea marţială. Acesta este planul lor şi nu va reuşi. Pot exista ceva instabilităţi valutare, dar devaluarea nu este chiar aşa un eveniment stressant de care oamenii să se teamă. Poate aduce ceva instabilitate, dar bazic asta nu e ceva cu care să te supra-încarci cu griji. Sînt alte aspecte ale situaţiei financiare care sînt mult mai serioase - derivativele, speculaţiile financiare, tranzacţiile de înaltă-viteză, sistemul financiar complex global care vor colapsa la momentul Resetării. Şi cînd aceste lucruri vor avea loc, va fi atît de rapid că oamenii nu vor avea timp să se îngrijoreze. Pentru că atunci cînd Evenimentul are loc, vor fi atît de mult informaţii noi eliberate şi atît de multe perspective noi că nimeni nu se va îngrijora despre dolarul care s-a devaluat cu 10 sau cu 20 sau chiar cu 50%.

Rob – COrect. Vor fi revelaţii mult mai pozitive şi puternice care vor veni. Cred că am vrut să vorbesc despre încă un lucru cu privire la bani. Băieţii de la Universitatea Gemstone sînt chiar... Pentru că sistemul lor desface controlul Cabalei, ei lucrează îndeaproape cu Swiss Indo. Şi nu ştiu dacă şti, dar Swiss Indo tocmai s-a deschis recent. Ei au cîteva ţări la bord care doresc să treacă la standardul aurului şi Laos chiar acum cinci zile. Au avut un grup mare şi potrivit celor spuse de ei, liderul Laos-ului pregăteşte biroul principal al Swiss Indo şi sînt gata să treacă la moneda acoperită în aur. Sînt curios dacă ai auzit de asta. Se pare că toată lumea care încearcă să aibă o monedă acoperită în aur... Kennedy a fost asasinat. Mommar Gaddafi, nu că ar fi fost vreun sfînt, dar începuse să strîmbe din nas la Cabală şi l-au eliminat. Creză că operaţiunea Swiss Indo din Laos va izbuti ceva ca model?
COBRA – Eu m-aş uita în mass-media. Cînd principalele canale de media anunţă că o anumită şară a trecut la standardul în aur, atunci se va întîmpla. Pentru că atunci cînd asta are loc, este începutul adevăratei schimbări în sistemul financiar.

Rob – Ok, mulţumesc. Nu mai trecem prin bani. Asta mă cam tulbură. Am refuzat să te întreb, dar continuu să primesc această întrebare. Doamne, oamenii îmi spun că pămîntul este plat. Tot ce au de făcut este să se uite la telescopul Hubble şi să privească la Saturn cum se învîrte şi nu ştiu ce ar avea nevoie să audă de la tine.
COBRA – Ok. O să o audă şi de la mine. Voi posta ceva exact despre aceasta pe blogul meu foarte curînd.

Rob – Ok. Terra este o sferă, corect?
COBRA – Terra este foarte aproape de o sferă. Este aplastată un pic, dar bazic, da. Nu e nevoie să răspund la asta. Cred că este evident.

Rob – Ştiu că e ridicol. Deci am vrut să te întreb. Cineva doreşte să ştie dacă poţi explica ce sînt fantomele? Am auzit de diferite descrieri. Le avem pe cele numite "waifs" (?!?) şi unele care sînt capabile să se manifeste în clădiri vechi unde proteina umană rezidă în ziduri şi sînt capabile să afecteze printr-o ectopalsmă eterică şi să aibă efect mai ales în clădirile vechi, spirite şi poltergeist se pare că au efect mai mare. Poţi explica puţin? Există fantome pozitive şi negative sau sînt simple suflete în tranziţie şi care încă nu au trecut dincolo?
COBRA – Acestea simplu sînt suflete în tranziţie. Personalităţile lor sînt exact ca şi atunci cînd erau pe planetă. Deci există tot felul de oameni care se perindă pe acolo. Şi, da, multe dintre ele le poţi descrie ca fantome - suflete în tranziţie.

Rob – Poţi vorbi despre numărul 13 în relaţie cu divinul feminin şi Sororitatea Trandafirului (Sisterhood of the Rose)?
COBRA – Numărul 13 nu este conectat numai cu Sororitatea Trandafirului. Este un număr sacru care descrie de fapt principiul liberei voinţe.

Rob – Ok. Poţi vorbi despre durata de viaţă a umanilor după Eveniment?
COBRA – Am răspuns deja la această întrebare. Durata de viaţă după Eveniment va fi crescută în mod simţitor. Oamenii vor fi capabili să trăiască mult mai mult.

Rob – Ok. Da. Poţi explica diferenţa dintre un portal şi o gaură neagră?
COBRA – Un portal este inter-dimensional, o conexiune între două puncte de spaţiu-timp şi nu orice gaură neagră este un portal. Unele din ele sînt şi numai cele care au fost activate sînt portaluri, de fapt. Şi găurile negre sînt mult mai puţin răspîndite prin acest univers decît majoritatea oamenilor gîndesc. E ceva care devine extrem, extrem de rar, pentru că acest univers evoluează către o nouă fază care implică mai multă Lumină şi găurile negre sînt de fapt artifacte dintr-un timp tînăr al universului cînd nu era devoltat atît de mult.

Rob – Ok. Avem aici o întrebare. Poţi vorbi despre misterele Pieteri Negre de la Mecca?
COBRA – Nu aş spune că există vreun mister. E doar Cabala care foloseşte geometria scară ca cea din Piatra Neagră ca principale concentrare pentru ritualul lor ocul pentru a recolta energia umană şi a păstra masele în control.

Rob – Ok. Mai am încă o întrebare pe care o găsesc foarte interesantă şi am şi eu partea mea de înţelegere. Sînt curios. Poţi vorbi despre evenimentele Fatima şi copilul cel mai longeviv de la evenimentul Fatima? A fost ea împiedicată de Cabală să spună adevărul?
COBRA – Da.

Rob – Mă întreb de ce? Cred că ea a crezut în Papa de atunci că va spune adevărul, corect?
COBRA – Acesta e felul în care fac ei treburile - trecînd prin autorităţi.

Rob – Corect. Sînt surprins că au făcut asta. Ai putea vorbi un pic despre acea trăire care este foarte asemănătoare cu a cuiva din, cred, Bosnia? Dar poţi vorbi despre sol, despre cîmpurile noroioase care s-au secat şi se pare că Soarele s-a înclinat? Clar, probabil că a fost o navă spaţială în spate.
COBRA – Da, aceea a fost o novaă spaţială. Da.

Rob – Ok şi tocmai lucrau în interiorul sistemului de credinţe al oamenilor din acea vreme.
COBRA – Da, exact. Nu puteau să spună pentru că era periculos.

Rob – Ok. Cred că vom mai lumina cu ultima întrebare. Am menţionat deja Avatar şi Matrix. Ai putea vorbi despre alte filme noi de la Hollywood despre noi şi vechi care ar fi fost inspirate de forţele Rezistenţei în afară de Avatar şi Matrix?
COBRA – Agenţii Rezistenţei din Hollywood au fost nevoiţi să se retragă acum mulţi ani, deci nu au mai fost influenţe directe din partea Rezistenţei din 2004-2005. Avatar a fost o excepţie. Jupiter în ascensiune (Jupiter Ascending), au fost cîteva mesaje codate despre programul spaţial secret în el. A mai fost alt film numit Elysium care şi el a avut cîteva mesaje codate pentru a trezi populaţia.

Rob – Da, sînt cumva curios. Corey GoodET, asta va fi pentru întrebarea finală, a menţionat că în unele din întîlnirile sale i s-a cerut să comenteze despre post programul secret spaţial şi militarii pozitivi care au fost în liniile din faţă împotriva Cabalei şi desigur el le transmite mesajul de la Aviarii Albaştri (Blue Avians) care este un mesaj de iubire şi iertare. Şi, desigur, ei înţeleg intelectual, dar de fapt nu înţeleg. Ei consideră că e ca şi cum ai pune o margaretă în ţeava armei. NNu va avea nici un efect real împotriva acestor forţe ostile. Deci cred că întrebarea mea este: ei au cerut Aviarilor Albaştri regulile de confruntare. Ei urmează cumva ghidarea ET-ilor şi au spus, bine, dacă veţi face ceva, la ce punct ne vom confrunta? Poţi confirma dacă această informaţie este corectă sau este dificil să confirmi informaţiile lui GoodET?
COBRA – Cu privire la această situaţie specifică, din nou, o situaţie foarte delicată de a găsi balansul adecvat. Aş spune că acesta este un război. Nu e doar un război fizic. Nu se va rezolva prin violenţă fizică. Acest război se va rezolva prin abordarea probelemei de infecţie, pentru că este o infecţie. Această planetă a fost infectată de anumite entităţi. Acestă problemă se va rezolva printr-o combinaţie de abordări spirituale şi acţiuni fizice făcute din perspectiva corectă. Asta e tot cît pot să spun despre asta acum.

Rob – Ok. Bu. Îţi mulţumesc foarte mult. A fost un interviu minunat, Cobra şi aş dori să resubliniez aspectul spiritual a ceea ce a spus Cobra. Mulţi dintre noi se centrează pe cum să avem satisfăcut propriul intelect, dar cred că serviciul pentru alţii şi o conctare spirituală cu forţele mai înalte sînt schimbări foarte importante. Mulţumesc foarte mult, Cobra. Victoria Luminii. Şi mulţumesc, din nou, pentru că ai venit la această emisiune. Întotdeauna este o onoare şi o plăcere.
COBRA – Da. Mulţumesc tutror pentru audiţie şi vă dorim multe penetrări în viitorul apropiat.

Rob – Da. Veşti bune sosesc. Victorie Luminii!




Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu