După un 2017 plin de evenimente neplăcute dar şi cu paşi pozitivi către Pacea Planetară, sîntem mai aproape de manifestarea dorinţei oricărui OM treaz de pe această planetă.
Un 2018 plin de surprize pozitive şi PACE pe TERRA 1000 de Ani cel puţin !

Blog-ul se află stadiu de activitate sporadică pe o perioadă nedeterminată.

20150207

Interviu cu Cobra de Robert Potter - 20 ianuarie 2015Rob - Doamnelor şi Domnilor, eu sînt Rob Potter, emisiunea Victoria Luminii. Cobra este aici cu noi. Cobra a confirmat că tot ce facem la PFC va fi foarte important. Informaţia pe care am menţionat-o despre PFC care va deveni un centru la momentul Evenimentului este foarte importantă pentru toate grupurile de sprijin ale Evenimentului din PFC. Butoanele noastre de traducere vor fi amplasate în site şi vom trece prin ceva transformări, deci vă rugăm să aveţi răbdare. Fără alte comentarii, dragul nostru emisar al Luminii, dl.Cobra. Încă o dată bine ai venit la emisiunea Victoria Luminii. Multe se întîmplă. Mulţumesc că ai venit.
Cobra Mulţumesc pentru invitaţie. Mă bucur să fiu aici acum.Rob Da, ultimele tale postări sînt foarte bune şi avem multă informaţie care vine de la tine. Am vorbit înainte cu oamenii despre acestea, nu putem să subestimăm reţeaua scalară de plasmă care influenţează umanitatea. Este extrem de important, nu?
Cobra Da. Este, bazic, unul din principalii factori care încetinesc acum progresul Forţelor Luminii. Dacă aceasta este înlăturată treburile ar fi mult mai uşoare, mult, mult mai uşoare. Aceasta este una din problemele cheie care e nevoie să fie adresată.

Rob Ok. Mulţumesc. Mi-a spus Alex Collier ca bobina lui Tesla va elimina implanturi.A spus că andromedanii i-au spus asta. Tehnologia mea implică asta. Ai putea să-mi spui: va elimina şi alte feluri de implanturi?
Cobra - E posibil, dar am nevoie de mai multe informaţii la ce tehnologie exact te gîndeşti. Sînt multe variaţii şi versiuni ale acesteia. Implanturile nu sînt doar pe un strat. E ca şi cum, sînt diferite dimensiuni, este aspectul fizic, aspectul de plasmă, cel eteric şi e nevoie de o combinaţie de tehnologii ca să elimine toate aspectele şi să elimine complet un implant.

Rob - OK. Mă întrebam. El a spus că ar putea să îl realizeze. M-am referit la bagheta violetă, care a fost descrisă de Edgar Cayce care este disponibilă, am vrut să aflu dacă acea baghetă dezactivează implanturile. Va disrupe un implant fizic? Va disrupe un implant care e invizibil în plan eteric şi astral? Şi el a spus că ambele, aşa gîndeşte.
Cobra - OK. Poate ajuta la eliminarea implanturilor dar numai aceasta nu va fi suficientă să elimine implanturile pentru că există o tehnologie care recrează implanturile din nou.

Rob - OK. Mulţumesc. Tehnologia pe care o folosesc eu este tehnologie pleiadeană a Dr. Fred Bell care este o piramidă placată cu aur. Conectăm o bobină Tesla la întreaga piramidă şi întreaga piramidă devine un generator de flacără violet. Dacă te apropii de piramidă poţi vedea flacăra violet şi evident că are o forţă energetică foarte puternică. Celălalt lucru de care sînt foarte curios despre situaţia din Nigeria. Dacă bazele au fost curăţate de reptilieni, situaţia oribilă cu Boko Harem este ceva de suprafaţă sau e în combinaţie cu paraziţii astrali? Are ceva de-a face cu portalul din Congo?
Cobra - Totul este cu populaţie de la suprafaţă care au fost adunaţi. Ei sînt conduşi la un anumit loc. E un număr mic, care pot efectiv să distrugă sate întregi destul de repede şi efectiv cu mitraliere. Nu e un număr mare de oameni. Aceştia sînt bazic fiinţe reptiliene încarnate în corpuri umane care au venit prin portalul Congo în 1996. Mulţi dintre ei au trăit undeva în Africa. Majoritatea dintre aceşti reptilieni de suprafaţă au fost curăţaţi, dar numere mici au rămas încă. Mulţi sînt parte a organizaţiei teroriste statul islamic.

Rob - OK. Deci cum au ajuns la suprafaţă? Sînt corpuri proiectate holografic?
Cobra - Au venit la suprafaţă în 1996 şi de atunci au stat la suprafaţă.

Rob - OK. Deci venind la suprafaţă, ce vreau să ştiu este cum au ajuns în corpurile umane?
Cobra - OK. Bazic au fost teleportaţi cu camerele de teleportare, aşa numitele "camerele de salt", dacă vrei să le numeşti aşa, aflate în bazele din subteran, veniţi din alte sisteme stelare reptiliene în 1996. Ei au venit cu corpurile lor la suprafaţă şi au rămas la suprafaţă de atunci. (În corpuri umane?) Da.

Rob - Nu în corpuri reptiliene?
Cobra - Este un corp uman, dar este locuit de o entitate reptiliană corpul uman. Nu sînt schimbători de formă.

Rob - OK. Asta confirmă informaţia mea că au tehnologie prin care cînd intră într-o cameră de salt, ei lasă corpul reptilian în urmă şi apar de fapt în corp uman. E corect?
Cobra - Da, exact asta s-a întîmplat şi cealaltă situaţie e că existau clone care au crescut în bazele subterane şi sufletele au fost proiectate în aceste corpuri clonate. Entităţile reptiliene au fost proiectate în corpuri clonate de tip uman.

Rob - O.K. Asta e destul de "de dincolo", dar foarte tare. Următoarea întrebare: am văzut schimbări masive în situaţia financiară de aici. Sînt foarte interesat dacă ai putea comenta. Rusia nu a tăiat gazul către Europa pentru că asta ar îngheţa multă lume, dar ce au făcut a fost să îi forţeze să treacă prin Turcia. Poţi să explici un pic mai mult despre asta?
Cobra - E practic o presiune asupra Europei să aleagă tabăra. Cabala are un alt fel de presiune. Cabala presionează cu acţiuni teroriste, cu ameninţări militare, dar Rusia face mişcări simple în sectorul energetic şi sectorul financiar pentru ca ţările Europene să înceapă să realizeze că vor fi nevoiţi să facă o alegere, ori sprijină Rusia şi Alianţa Estică, alianţa BRICS sau sprijină Statele Unite şi facţiunea Illuminati în spatele cărora sînt controlatorii politicii ai Statelor Unite în acest moment.

Rob - Corect, doamnelor şi domilor, cînd vorbeşte despre Europa şi America - nu vorbeşte despre oameni, vorbeşte despre eşalonul de sus de criminali implicaţi acolo. Deci e ca un fel de sancţiune care are loc. Am dorit ca oamenii să ştie că partea dificilă este să permită membrilor Cabalei să treacă de partea Luminii fără nici un fel de vătămare a oamenilor inocenţi în aceste ţări, corect?
Cobra - Da, exact. Situaţia din Europa este intensă pentru că Europa este în zona de mijloc. Este ca o zonă de tranziţie între est şi vest şi de aceea există atît de multă presiune în această situaţie, dar, bazic, rezultatul va fi foarte pozitiv.

Rob - OK, cu privire la sistemul financiar, au creat o alternativă la sistemul bancar Swift. Poţi comenta dacă se află sub controlul forţelor Rezistenţei şi ar fi asta o alternativă la momentul Eveniemntului pentru o tranziţie suavă cînd sistemul bancar al Rothschild este închis şi nu se poate interfera cu acesta?
Cobra - OK. Alianţa Estică a creat un sistem financiar alternativ pe care Rothschild nu vor fi capabili să îl controleze şi asta este infrastructura care va fi folosită la momentul re-setării, al Evenimentului.

Rob - OK. Astea sînt veşti bune. Cum aş putea să te fac să confirmi că Rezistenţa va avea grijă de asta, pentru că ştim că sînt multe, multe forţe întunecate pe aici şi chiar dacă e menit să fie pozitiv, e posibil să fie deviat sau să existe implicaţie a Rothschild-ilor şi Iezuiţilor în noul sistem sau va fi acesta controlat complet de Rezistenţă şi tehnologia Galactică?
Cobra - OK, cînd are loc Evenimentul, desigur, întreaga re-setare va fi operată şi ghidată de Rezistenţă şi aceasta va contacta forţele pozitive din această nouă infrastructură şi da, această infrastructură a fost infiltrată de agenţii Rothschild şi Iezuiţi pentru că au un plan să deturneze noul sistem, dar la momentul Evenimentului aceşti oameni nu vor mai avea nici o putere. Planul lor nu va putea fi dus la îndeplinire. Nu există absolut nimic de care să ne temem în această situaţie.

Rob - Foarte bine. E bine de ştiut, deci infrastructura este conectată şi infuzată cu lumina galacticilor pentru a o sprijini. (Exact.) Cobra, continuă cu informaţia bancară de aici. Avem veşti foarte bune. BIS din Elveţia a ieşit din Euro, ai spus. Asta înseamnă că bancherii din Elveţia se aliniază cu noua cerinţă de a deveni Basil III sau un sistem acoperit cu aur real?
Cobra - OK. Ceea ce se petrece în Elveţia nu are nimic de-a face cu BIS. Banca Centrală Elveţiană a decis să dezlipească francul elveţian de euro. Asta înseamnă că Banca Centrală Elveţiană a decis să se alinieze cu strategia Alianţei Estice către o valută acoperită în aur şi departe de Euro, care a fost la bază o creaţie Iezuită.

Rob - OK. Deci dacă poţi să aprofundezi ceva mai mult de atît, asta înseamnă că Rothschild-ii nu mai au control asupra Băncii Elveţiene?
Cobra - Ei controlează încă Banca Centrală Elveţiană într-un anumit grad, dar nu mai au control absolut asupra politicii băncii deci e o situaţie amesteacată. Ei încă au destul de multă putere în sistemul bancar, dar această putere nu mai este absolută.

Rob - OK. Deci asta ar fi un progres foarte bun pentru Forţele Luminii, nu-i aşa?
Cobra - Da, exact.

Rob - OK. Vedem şi alte schimbări posibile care se apropie. Încă o întrebare cu privire la sistemul financiar. Winston Strout mi-a indicat mai înainte, şi cîţiva alţii din contactele mele din Mişcarea de Rezistenţă şi din grupul Re-Valorizării din Reno despre care s-a vorbit foarte mult. El m-a informat personal că certificatele în aur au fost înmînate Statelor Unite şi eu am spus "de ce ar face asta dacă băieţii răi sînt încă în control?" Şi el a răspuns: "exact" ceea ce înseamnă că nu sînt în control şi că postarea lui Benjamin Fulford care a apărut cu trei zile mai tîrziu după ce auzisem asta a confirmat că certificatele în aur au fost date Statelor Unite. Poţi să explici ceva mai mult despre aceste certificate în aur? Este în desfăşurare trecerea la valuta acoperită în aur şi la re-setarea economiei la Eveniment sau e adevărat că are deja loc?
Cobra - Acest proces are multe faze şi în timp ce sînt sigur că aud asta e ca şi cum, în spatele scenei sînt acorduri care au loc fără implicarea Cabalei. Dar nu există confirmare oficială ale acestor acorduri. Cînd creezi o nouă structură, în primul rînd e necesar să stabileşti nişte acorduri între oamenii cheie care crează această structură şi exact asta s-a întîmplat, dar asta nu înseamnă că această nouă structură este complet creată şi nu este confirmată de toate forţele. Dar cînd va sosi timpul, această nouă structură va fi complet solidă şi acest acord care a fost stabilit chiar acum va fi respectat. Aş spune, faza iniţială în crearea fundaţiei pentru noul sistem financiar în Statele Unite.

Rob - Foarte bine. Asta e deja o informaţie foarte pozitivă la care privim pe viitor să aducă mari schimbări, deci privim ca şi cum ne poziţionăm pentru Eveniment. Nu va avea loc doar în vacuum. Aceasta este motivul pentru care ar putea dura aşa mult şi noi mergem înainte. Ai mai menţionat, de asemenea, vorbind de lucruri, cred, poţi să spui ceva mai mult despre ultimatumul dat Cabalei de a se preda şi sînt sigur că au fost multe comentarii pe tema asta. Li s-a ordonat să se predea de către grupul de forţe militare pozitive, este corect?
Cobra - Te referi la ultima postare a mea?

Rob - Da şi încercam să citesc printre rînduri. Ori se predau, ori vor fi doborîţi şi au fost focuri de armă la casa lui Joseph Biden.
Cobra - OK. OK. Aceea a fost o situaţie complet diferită. Bazic, Mişcarea de Rezistenţă a emis cîteva avertizmente militarilor negativi referitor la aremele lor scalare direcţionale ca să înceteze cu acele atacuri şi acele avertizmente nu au fost respectate deci R.M. a decis să meargă mai departe cu anumite planuri. Voi explica: în trecut, Mişcarea de Rezistenţă reţinea anumite persoane care vroiau să înceapă să elimine Cabala de pe planetă. Acum Mişcarea de Rezistenţă nu mai reţine aceste persoane. Acestea sînt acum după legea lor şi pot face cam orice doresc. Cabala nu se mai află în siguranţă pe suprafaţa acestei planete deci ei nu întreprind nici o acţiune directă acum, dar permit acţiuni din partea altor grupuri de interes ceea ce nu era sprijinit înainte, deci asta ar fi prima fază. A doua fază este că asta nu e suficient. Mişcarea de Rezistenţă va iniţializa anumite acţiuni care vor conduce la arestări ale unor 4 indivizi cheie pe care i-am menţionat în blog-ul meu şi mai este şi o a treia fază despre care nu voi vorbi încă.

Rob - OK. Deci ca să fie clar, prieteni, Mişcarea de Rezistenţă şi Federaţia Galactică nu cred în violenţă. Ei ar prefera să realizeze o tranziţie pacifică şi suavă. Dată fiind situaţia consiliilor şi incapacitatea lor de a se implica efectiv în aceste punct din timp, ei au schimbat părţi din Armata Pozitivă care erau intoxicaţi şi obosiţi de aşteptare, ca noi toţi, de altfel şi doresc să îi oprească pe aceşti criminali în procesul de arestare. Dacă cineva ajunge în procesul de arestare şi rezistă, Poliţia îi împuşcă de fiecare dată. Deci RM şi GF nu sînt implicate. Sînt aliaţii militari ai lumii 3D care doresc să termine treaba şi iau legea în mîinile lor puţin şi RM cumva stă deoparte. E corect?
Cobra - Nu e corect în totalitate. Nu voi comenta despre care grup va acţiona pentru că este informaţie clasificată. Voi spune că RM nu va întreprinde acţiune directă şi de asemenea că Militarii Pozitivi nu vor întreprinde încă o acţiune directă.

Rob - OK, deci sînt alţi membri pe care îi reţin. Deci în general, faptul că nu îi mai reţin e semnificativ. Deci vom vedea schimbări. Desigur, oricine doreşte să ştie, arată ca fereastra noastră de oportunitate, arată ceva mai pozitiv în aceste timpuri cu aceste schimbări pozitive drastice din ultimele zile cu privire la Evenimentul care are loc în această fereastră de oportunitate. E vreo posibilitate?
Cobra - Este o posibilitate, dar mereu există o posibilitate. Aceste evenimente care au loc chiar acum sînt doar o reflexie a tot ce s-a întîmplat înainte în spatele scenei. Doar că nu e public, asta e singura diferenţă.

Rob - OK, cumva e un fel de actualizare a situaţiei planetare. O să trec la... avem ceva întrebări de la DaNell Glade, transcriitorul nostru minunat care realizează toate transcrierile cu Cobra. Ea a dorit să te întrebe: Ce determină timpul şi circumstanţele morţii unei persoane?
Cobra - Bazic, starea corpului fizic a acelei persoane. Cînd corpul este într-o stare care nu e suficient de bună să susţină viaţa, acela este momentul cînd sufletul părăseşte corpul.

Rob - Acesta e un fenomen natural sau e determinat de destin sau sufletul alege asta?
Cobra - E un fenomen natural. Corpul se poate susţine pe sine o anumită perioadă de timp şi apoi este prea fragil sau este prea multă entropie pentru a continua.

Rob - Corect. Deci o persoană cu conştienţă înaltă şi lipsă de efecte negative ar putea trăi mai mult. Nu e pre-determinat nu?
Cobra - Nu e predeterminat.

Rob - Mulţumesc. Este de ajutor spiritual să încerci să comunici cu cei care au trecut dincolo?
Cobra - În anumite circumstanţe rare, da. Dar cel mai mult e ca şi cum ai fi îrins în capcană pentru că oamenii care au această comunicare aparentă, de obicei contactează diferite forţe care nu sînt ale Luminii.

Rob - Ok Cobra, precum şti, niciodată nu îţi dau temă pentru acasă. PEntru cei dintre voi care trimit întrebări şi întreabă ce gîndeşte CObra despre asta şi trimit un video de 2 ore. Asta nu se va întîmpla. Am trimi unul odată, cineva mi-a trimis un fişier. L-am trimis lui CObra. Era de fapt un articol despre sunete care sînt auzite recent în aer, bubuituri puternice în anumite zone. Erau de fapt sunete înregistrate. Este parte din reţeaua de cîmp scalar care e distrusă? Ce sînt aceste sunete care s-au auzit în aer?
Cobra - Este, aş spune, o anumită operaţie a Forţelor Luminii care sînt conectate pentru scoaterea grupului Chimera.

Rob - Excelent. Veşti foarte bune, mă bucur să aud asta. Cineva a dorit să întrebe despre reporterii de la TV. Sînt vreunii reptilieni, schimbători de formă? Există vreun adevăr cu asta sau sînt doar oameni controlaţi mental? Ce se întîmplă cu media?
Cobra - Marea majoritate sînt oameni controlaţi mental. Fenomenul de schimbare de formă este de fapt o tehnologie care a fost dată unor membri de rang foarte înalt ai Cabalei care sînt de origine reptiliană. Dar este un fenomen foarte rar. Este în general foarte mult exagerat.

Rob - Asta am crezut şi eu. Iată o întrebare bună şi am auzit informaţii şi probe cu privire la 9-11 că motoarele care au fost găsite la baza turnurilor erau puse acolo, aşa se vorbeşte şi am văzut un video din elicopter că era un fel de sondă mică lansată acolo. E posibil ca Cabala să fi folosit tehnologie a programului spaţial secret să proiecteze o imagine? Deci întrebarea este: a existat cu adevărat un avion care s-a prăbuşit în Turnurile Gemene sau au fost detonate explozii de dinainte şi a fost folosit un avion holografic?
Cobra - A fost un avion real dar ce a distrus cu adevărat clădirile a fost o explozie atomică. Avionul a fost doar spectacolul pentru oameni.

Rob - Da, a fost o bombă termonucleară la baza turnurilor. Am întîlnit persoana cheie, William Rodrigues. El a vorbit şi eu l-am întîlnit şi a explicat că era praf, că şeful de securitate Black and Hut, Jeb Bush, i s-au cerut cheile şi două finaluri de săptămînă şi două săptămîni serviciul de curăţenie nu a putut avea acces în Turnurile Gemene în timp ce ei puneau bombele termo-nucleare în interiorul caselor liftului şi în casa scărilor pentru a dărîma turnurile, deci mulţumesc pentru confirmare că a fost o bombă cu adevărat.
Cobra - Da. A fost o mică bombă nucleară şi ce este interesant aici este că Donald Rumsfeld a eliberat căteva declaraţii despre bugetul negru chiar o zi înainte de 9-11 şi că acel buget negru este conectat cu programul spaţial secret. Şi bazic majoritatea probelor acestui raport au fost distruse în 9-11.

Rob - OK. Iată o întrebare: care ar fi sorţii ca Obama să joace propriile cărţi aproape de piept? Ştim că este controlat mental. Şi că pariază timpul său pînă cînd va fi sigur pentru el să apară ca o fiinţă a luminii şi să conducă transformarea globală? 1 la milion, destul de bine, 50/05, nu chiar, vezi de treabă.
Cobra - Nu e în cel mai înalt scop să răspund la întrebarea asta.

Rob - OK. Poţi să vorbeşti mai mult, ştiu că sinuciderea e rea. Poţi să vorbeşti mai mult despre asta? Oamenii vor să ştie ce se întîmplă cu cineva care se sinucide?
Cobra - Nu voi aduce nici o judecată morală aici, dar aş spune că strategic, e o alegere greşită pentru că condiţiile din planul fizic sînt mai bune la acest moment decît condiţiile din planul eteric pentru majoritatea oamenilor, sau dacă cineva plănuieşte să se sinucidă, nu e o decizie înţeleaptă pentru că în planul eteric, calitatea vieţii, în acest moment este mult mai scăzută şi fiind în planul fizic este un privilegiu, indiferent cît de absurd ar părea sau ar suna, planul fizic, în acest moment este unul din cele mai bune locuri unde poţi fi la suprafaţa planetei.

Rob - Da, vor avea loc multe transoformări şi oportunităţi pentru creşterea spirituală ca să fim martori această transformare pură, corect?
Cobra - Exact, deci cînd purificarea are loc, planurile eteric şi astral vor fi restaurate din nou la stadiul de paradis, dar încă nu sîntem acolo şi acum intensitatea purificării planului eteric este foarte înaltă deci e ca şi cum ai fi în mijlocul unui uragan.

Rob - O persoană a menţionat că oamenii negri de pe planeta Terra din Africa, Haiti şi din SUA au fost puternic atacaţi de către ARchoni, Cabală şi Illuminati. Poţi să ne iluminezi de ce aşa şi ce pot ei manifesta ca realitate mai bună pentru ei înşişi şi pentru întreaga rasă?
Cobra - Aş spune că toată lumea a fost atacat cu putere de către Cabală deci nu e nici o rasă în particular care a trăit experienţa unui tratament mai rău. Aş spune că fiecare a fost ţintit. Mentalitatea de adivide oamenii în rase nu face parte din noua paradigmă. Nu este parte din ceea ce ar fi cea mai înaltă perspectivă. Aş spune că sînt suflete încarnate în diferite corpuri şi toate aceste suflete au experienţe unice. Cabala a ţintit anumite grupuri mai mult, dar nu bazate pe rasă, ci mai mult bazate pe potenţialul spiritual sau potenţialul pentru eliberarea planetară.

Rob - Aşa se înţelege, şi potrivit lui Omnec Onec, oameni de pe Jupiter sînt majoritatea o rasă neagră şi sînt foarte spirituali şi lucrează mult cu sunetul şi muzica în lucrarea lor de aici. Cineva a întrebat dacă poţi să comentezi despre situaţia din Argentina, în particular. Ei sînt foarte aproape de chestiunea Nazi acolo şi ei simt că sînt foarte cenzuraţi în treburile lor. Sînt curioşi dacă poţi să vorbeşti ceva mai mult despre Argentina şi ce se petrece acolo?
Cobra - Din păcate Argentina a fost mereu o fortăreaţă a facţiuni Illuminati şi sînt încă foarte puternici. SItuaţia se va schimba. AŞ spune că există un anume grup secret care operează în America de Sud care este foarte la curent cu situaţia şi va asista în această situaţie pe măsură ce ne apropiem de Eveniment. De moment situaţia din Argentina încă nu este pregătită.

Rob - Da, altă întrebare, cumva relaţionată cu New Swabenland. Germanii au fost acolo. Ei au populat zona. Este sub suprafaţa planetei. Au găsit o bază antică care a fost abandonată de ET-ii şi re-locuită. Ce s-a întîmplat acolo?
Cobra - Nu e chiar aşa. New Swabenland a fost parte din Antarctica şi ei au creat sau construit o bază subterană în anii 40. AU găsit ceva artefacte ET şi această bază a fost curăţată de către RM acum cîteva decenii deci nu mai e nimic acolo. E goală.

Rob - Minunat, deci nu mai sînt Mazi în Antarctica?
Cobra - Nu mai sînt, şi dacă eşti atent, toate informaţiile pe care le primeşti cu privire la toate bazele subterane sînt de mai bine de zece ani. Toţi vorbitorii de dinăuntru vorbesc informaţii vechi. Nu există oameni din interior care să vorbească despre informaţii recente. ASta e din cauză că descoperirile recente sînt foarte înalt secretizate şi aceste informaţii nu ajung pe Internet.

Rob - Da, e bine de ştiut. Ei, mulţimesc pentru că ai împărtăşit cu oamenii noştri. Vorbind despre bazele subterane. TUnelurile lui Set, ai putea să elaborezi, cînd au fost făcute, ce sînt ele, cît de adînc sînt şi ce se întîmplă cu ele?
Cobra - OK. TUnelurile lui Set nu sînt tuneluri fizice. Nu sînt structuri subterane. SÎnt structuri în planul de plasmă, la nivel quantic.

Rob - Sînt parte din reţeaua de cîmpuri scalare sau doar parte a ARchonilor şi alte dimensiuni mai înalte de ET negatici sau unde există?
Cobra - E parte din anomalia din planul de plasmă şi aş spune că sînt singularităţi quantice care conţin întuneric şi acestea sînt curăţate chiar acum. Sînt în proces de a fi curăţate chiar acum.

Rob - Excelent. Iată o întrebare interesantă: Prinţul WIlliams va avea vreun rol în Eveniment?
Cobra - Nu atît de mult pe cît se aşteaptă oamenii.

Rob - OK. Care crezi că este cel mai important aspect de luat în consideraţie în acest stadiu al acestei planete în relaţie cu specia umană şi individ?
Cobra - OK. Aş spune că este mijlocul fazei de eliberare şi cu focalizare către Lumină şi lumea să facă tot ce poate pentru eliberarea planetară.

Rob - Foarte bine. A fost Howard Huges conectat cu Forţele Luminii?
Cobra - Da, de asemenea, a fost în centralizarea diferitelor activităţi. El a fost puternic atacat de către întuneric, dar şi puternic inspirat de către Lumină, deci este ca şi cum s-ar fi aflat în centrul marii atenţii.

Rob - Da, datorită companiei sale de aici. După cum înţeleg, el bazic a dat Cabalei şi Illuminati degetul în jos de dezaprobare, şi lăsaţi-mă în pace, eu lucrez pentru Lumină, şi ei l-au răpit şi l-au ucis. Iată încă o întrebare, îl avem pe Geroge van Tassel, un contactat de OZN foarte faimos al cărui fiu vitreg a fost discipolul lui Paramahansa Yogananda. Norm Paulson, un tip foarte spiritual, a avut multă informaţie, a creat el cu adevărat maşina de anti-îmbătrînire?
Cobra - OK. Van Tassel a fost conectat şi contactat de Confederaţia Galactică şi a primit anumite tehnologii care erau departe înainte de ce aveam pe planetă. Şi desigur el a fost ţintit de Cabală pentru ca acele tehnologii să nu fie eliberate.

Rob - Corect. Am înţeles asta. Ce este un făcător de aripi (wingmaker)?
Cobra - Făcătorii de aripi originali, e ca un termen cu care sînt descrişi oamenii care aparţin civilizaţiei centrale şi civilizaţia centrală este una care a evoluat în regiunea centrală a acestei galaxii pentru că centrul acestei galaxii este sursa Luminii, sursa evoluţiei şi prima lumină conştientă a evoluat în acel sector deci a fost prima rasă trezită spiritual care s-a extins prin galaxie şi a creat Reţeaua Galactică a Luminii şi a fost fundatorul Confederaţiei Galactice.

Rob - Mulţumesc. Ce a fost deflagraţia din Tunguska din 1800? A fost un OZN, un meteor sau o bombă nucleară a Cabalei/Illuminati care a ieşti foarte prost?
Cobra - Asta s-a întîmplat în primii ani ai secolului 20 şi a fost o cometă.

Rob - A fost o cometă, explozia din Tunguska a fost cometă sau meteor?
Cobra - O cometă care a căzut pe planetă ca un meteor şi majoritatea s-a evaporat în atmosferă şi de aceea nu au găsit probe solide ale corpului care s-a prăbuşit pe planetă.

Rob - Deci imensa culcare la pămînt a copacilor a fost de fapt de la comoţia meteorului, nu a fost cauzată de partea fizică la impact, sau cum?
Cobra - A fost cum... s-a evaporta şi a avut loc o puternică explozie de la impact, dar întregul obiect s-a evaporat de la căldura care a fost generată cu fricţiunea cu atmosfera.

Rob - Cît de mult va dura ca după Eveniment să devenim o societate fără bani?
Cobra - Ok. Această tranziţie va lua ceva timp, poate cîţiva ani. Oamenii au nevoie ca la început să se obişnuiască cu un schimb financiar corect şi să devină conştienţi de noile tehnologii şi să înţeleagă cum să le folosească şi apoi această tranziţie la o societate fără bani şi fără efectiv poate începe.

Rob - Da. Îmi place Ben Fulford şi mi-a făcut o informare într-unul din interviurile noastre, el informează ce îi spun oamenii. El nu ştie neapărat totul corect sau adevărat, dar a proclamat că familia regală din UK lucrează cu familia Dragon acum şi alţi cîţiva, unii buni, unii răi, ca şi garant pentru baza de aur pentru probelemele valutare, în special către dolarul US şi bancnotele rezervei trezoreriei US. E adevărat sau doar bîrfe sau sînt negocieri care au loc cu familia regală?
Cobra - OK. Există anumiţi oameni din familia regală care cooperează cu Dragonii şi Fulford are o sursă care este conectată cu aceşti oameni.

Rob - OK. Anumiţi indivizi, nu le vom spune nume sau altceva. Ok.
Cobra - Poţi să le spui numele dar nu la toţi, cu siguranţă.

Rob - Ne poţi spune ceva mai mult despre Familia Dragonul Roşu şi poţi vorbi despre proiectul de finanţare al lui David Schmidt? El vine în Amrica şi încasează 100$ şi vrea ca oamenii să semneze pentru fondurile de prosperitate (PF) dacă au un 503 (societate non profit) pentru distribuirea fondurilor. E sigur?
Cobra - OK. Cu privire la el, oamenii au nevoie să înţeleagă propria lor ghidare interioară şi ca de obicei dacă e ncesar să plăteţti bani şi să semnezi ceva e necesar să ai grijă. Asta e prima parte a întrebării. Dragonul Roşu este, de fapt, o forţă care tratează cu aspectul fizic al eliminării Cabalei într-un fel.

Rob - OK. Cineva a întrebat cu privire la sistemul economic al ET şi la sistemul politic ala cestora. Ştiu că avem societăţi universale fără bani care ne vor fi explicate noua, poate vom trata acest acpitol într-un alt interviu. Cînd oamenii se gîndesc la Confederaţia Galactică, ai putea, te rog să explici... Ştiu că toate sînt divizate aici jos în anarhişti, comunişti, capitalişti, democraţi, republicani. Poţi explica un pic mai mult despre cum funcţionează politicienii şi societatea? Majoritatea oamenilor, probabil nu au nici cea mai mică idee de cît de complet diferită este lumea fără reţeaua de cîmp de presiune deci este greu pentru ei. Ai putea să portretizezi cum funcţionează o planetă? Cum este realizată administrarea societăţii, liderii, care probabil sînt maeştrii de această natura? Diferenţa dintre spiritual şi aspectul politic al altei lumi. Dă-ne o mică schemă despre asta.
Cobra - Societăţile evoluate au perspective complet diferite despre lucruri şi despre tot ce fac din perspectiva sufletului deci nu au politică cum se întîmplă pe această planetă. Deciziile lor sînt bazate pe contactul de suflet şi perspectiva mai înaltă şi pentru că toată lumea este conectată cu perspectiva mai înaltă, ei lucrează în mod armonios fără a avea nevoie să aibă o infrastructură masivă care ar sprijini luarea de decizii. Luarea de decizii pentru ei este foarte simplă. Toată lumea simte, ştie şi înţelege adevărul şi scopul. Şi atunci fiecare persoană duce mai departe acea parte a scopului cu care el sau ea se aliniază. Deci nu au un proces politic în acelaşi fel cu cel pe care noi îl cunoaştem aici pe planetă pentru că procesul politic de pe această planetă este bazic strategie de manipulare de către Cabală pentru a menţine oamenii sclavi.

Rob - Mulţumesc. Cît de curînd va porni Evenimentul după ce ultima locaţie a grupului Chimera va fi curăţată?
Cobra - OK. Cînd ultima locaţie a grupului Chimera este curăţată, Evenimentul poate porni imediat.

Rob - Vor mai avea încă control asupra procesului de reîncarnare după ce ultima locaţie va fi demontată?
Cobra - Nu.

Rob - OK. Cineva a spus că ei trăiesc în UK şi au observat o mare creştere în întreruperile din ştirile din media de la naţiunile vecine şi de fapt inteligenţa britanică se pare că cenzurează destul de mult. Poţi comenta despre asta?
Cobra - Asta e relaţionat cu efortul intern din structurile de putere din UK pentru că precum am mai spus există o facţiune pozitivă care doreşte să facă ceva progrese şi există destulă rezistenţă la acel progres şi asta se reflectă în media. E nevoie să înţelegi că Rothschild-ii au o baze foarte puternică în UK şi ei controlează media deci rezistă destul de puternic într-un mod indirect. Rezistenţa la schimbare e destul de puternică în sectorul mass-media.

Rob - Da, am observat mai ales în PFC şi postările relaţionate cu Cobra... Eduardo a fost blocat de la anumite lucruri. Şi-a schimbat numele şi primea 30-40K de vizite la unele din informaţiile sale şi l-au oprit şi după aceea primea doar 15K. A primit o informare că făcea ceva greşit ceea ce evident era o minciună. De asemenea, draga noastră Anya Love care petrece atît de mult timp cu PFC a avut toate adresle IP din computerul său blocate şi am auzit pe altcineva că informa despre telefoanele sale. Poţi comenta despre asta? Este încă un efort intern între Lumină şi forţele întunericului pe Internet, nu-i aşa?
Cobra - Da. Bazic, ei încearcă să interfereze cu computerul tău. Poţi schimba şi folosi alt computer.

Rob - Da, asta e mai uşor de spus decît de făcut pentru mulţi oameni, dar asta e spus.
Cobra - Nu e aşa de dificil. Oamenii, uneori au nevoie doar să schimbe propriul sistem de convingeri (credinţe). Pentru că multe lucruri sînt posibile chiar fără mari sume de bani. Multe lucruri sînt posibile.

Rob - E adevărat. Nu am crezut că pot face ce am făcut azi înainte să îmi fac rugăciunea către Dumnezeu să mă folosească pentru Lumină şi s-a întîmpllat. Alt comentariu interesant. Am primit un e-mail de la cineva care mi-a spus că au vorbit la o întîlnire cu profesorii la şcoală despre dîrele chimice (chemtrails) şi s-au făcut mişcări şi efectiv au scos copilul acelei persoane din şcoală. Asta se va termina la Eveniment, corect?
Cobra - Da, e corect. Aş sfătui pe oricine să nu expună adevărul în medii precum consiliul profesoral. Nu este mdeiul perfect pentru a elibera adevărul.

Rob - Cu privire la acel gen de situaţie. Cineva a întrebat cu privire la Eveniment şi cum vibraţiile vor schimba corpurile noastre. Ei vor să ştie dacă persoanele cu incapacităţi de învăţare şi autism vor primi vindecare şi schimbări la momentul Evenimentului sau vor primi tehnologie de vindecare după sau sînt condamnaţi să trăiască viaţa în corpuri care au fost distruse genetic de vaccinări?
Cobra - Vor primi vindecare şi în majoritatea cazurilor asta se va restaura cu uşurinţă pentru majoritatea este o traumă care poate fi vindecată cînd este suficientă Lumină prezentă.

Rob - Asta va avea loc natural după Eveniment sau va fi necesar să se organizeze prin vindecarea în camerele tachyionice şi ale Luminii?
Cobra - Vor fi multe tehnici şi tehnologii disponibile pentru a adresa situaţia şi va fi un proces gradat.

Rob - Iată o întrebare interesantă. Vor divorţa multe cupluri imediat după Eveniment pentru că vor începe să întîlnească sufletele pereche şi ceva din programare se va topi?
Cobra - Da, unele dintre cupluri vor divorţa.

Rob - OK. O întrebare despre cei 144000. De ce este atît de dificil să se atingă masa critică de 144000 de oameni?
Cobra - Este pentru că oamenii nu sînt treziţi şi nu cooperează şi nu îşi reamintesc misiunea lor şi refuză să se trezească către acea parte şi chiar majoritatea oamenilor care sînt treziţi către misiunea lor aleg să nu participe activ în acea misiune. De aceea este atît de greu să ajungem la acel număr. Nu e doar programarea, e de asemenea factorul liberă voinţă care este critic aici.

Rob - Altă întrebare despre cei 144000. Ne poţi spune ceva despre ce numeşte Sheldon Nidle "pa-tal"? Şti ceva de asta?
Cobra - Nu.

Rob - Pa-tal, potrivit lui Sheldon, dacă spun corect, este un mod de a indică că oamenii bazaţi pe Terra sînt de fapt o combinaţie de foarte multe rase galactice care au codurile genetice aici şi Alex Collier a spus la un moment dat, ei consideră capabilităţile noastre genetice ca fiind un fel linie regală a geneticii. Desigur am fost pirataţi şi acum mai sîntem doar o părticică bulversată, dar pa-tal ar fi, cred, influenţa genetică colectivă din partea Galacticilor. Poţi comenta, e corect? Avem multe rase galactice diferite în ADN-ul nostru în comparaţie cu viaţa din alte sisteme stelare?
Cobra - Da, a avut loc multă experimentare genetică în trecut şi ADN-ul uman are multă influenţă Extra-Terrestră.

Rob - E influenţă mai multă de la diferite rase Extra-Terrestre decît pe alte planete în general?
Cobra - Da.

Rob - OK. Cealaltă întrebare este despre un domn pe nume Lyndon LaRousche şi a depus un efort de 40 de ani în înfrîngerea Cabalei. El a avut multe implicaţii politice împotriva sa. A încercat să învingă Imperiul Britanic. El este unul din primii oameni care descoperă acest gen de cunoaştere cu privire la manipulările din spatele scenei, cel puţin in SUA. Ne poţi spune dacă lucrează cu Rezistenţa?
Cobra - Nu direct.

Rob - OK. Îţi mulţumesc foarte mult. Poţi să ne spui ceva cu privire la alianţa naţiunilor BRICS, sînt conştiente de Federaţia Galactică în aceste grupuri, sau majoritatea sînt doar oameni politici obişnuiţi care doresc libertatea financiară?
Cobra - Majoritatea acestora sînt oameni politici financiari care vor libertatea financiară, dar unii din anumite cercuri ale BRICS sînt conştienţi de dimensiunea ET a întregii situaţii. Deci e o situaţie amestecată. Unii sînt conştienţi şi alţii nu.

Rob - Unii oameni au observat că a avut loc cu certitudine o creştere în turnurile de telefonie celulară. Aceste repetitoare, multe dintre ele sînt parte din această reţea. Este această creştere promovată la nivel 3D pentru a împrejmui eliminarea altor aspecte ale reţelei scalare de plasmă care a fost curăţată recent?
Cobra - În parte da, dar altă parte sînt doar reţele de spionaj pentru că agenţiile alfabetice sînt flămînde de date. Ei doresc să aibă verificare dublă şi triplă a orice.

Rob - Această verificare dublă şi triplă este la nivelul informaţiei de individ?
Cobra - Există unele programe ţintite şi sînt programe de masă care colectează date şi doar procesează şi analizează şi apoi execută decizii mai mult sau mai puţin strategic prosteşti pe baza acestor date.

Rob - Înţeleg. Deci colectează date pentru decizii strategice bazate pe ascultarea conversaţiilor telefonice şi chestii de genul ăsta. (Da.) Oh, ok. Deci e multă lume care e extrem de paranoică cu acest gen de activitate. Eu simt că nu ţintesc anumiţi indivizi dacă individul nu posedă vreo probă infailibilă sau nu interferează foarte tare cu planurile nenorocite ale Cabalei. Dar persoana normală nu are nevoie să se înspăimînte citind ce postează ei pe Internet, corect? Ei nu vor fi ţintiţi în casele lor pentru convingerile lor? Sau ar putea fi?
Cobra - Nu. Nu... Majoritatea acestor date stau doar într-un server pe undeva. Nimeni nu citeşte efectiv aceste date. Sînt doar analizate cu un computer şi marea majoritate a acestor date de fapt nu sînt văzute niciodată de ochi uman. Doar stau undeva.

Rob - Şi chiar dacă ar fi văzute, cu siguranţă nu au oamenii şi resursele ca să înconjure oamenii pentru lucruri de gen dîre chimice sau postări pe Internet, altfel ar face ceva ţintiri evidente şi ar încerca să trimită mesaje pentru a induce frica în oameni, corect?
Cobra - Ţintirea individuală este foarte rară. E extrem de rară. Se întîmplă dar nu e ceva ce are loc la scală masivă şi niciodată nu va fi aşa.

Rob - Ei au reţeaua cîmpului de plasmă pentru a ţinti indivizii ca lucrătorii Luminii. Au fost multe situaţii cînd relaţiile oamenilor sînt stresate şi puse la încercare chiar în interiorul comunităţii lucrătorilor Luminii. Ai putea explica ceva mai mult despre tehnologia cu privire la cum ţintesc ei aceşti indivizi din comunitatea lucrătorilor Luminii? Nu voi spune nume sau altceva. Ce putem face dacă sîntem ţintiţi de acest gen de tehnologie? Cum putem şti şi ce semne am putea urmări?
Cobra - OK. Asta e o situaţie mai serioasă pentru că, da, Cabala şi grupul Chimera ţintesc lucrătorii Luminii şi luptătorii Luminii, în special cu armele direcţionale de unde scalare pentru a scădea conştienţa lor sau dacă simţi presiune neobişnuită, dacă emoţiile tale sînt declanşate în feluri stranii. Dacă eşti obosit fără nici o explicaţie. Dacă oamenii din jurul tău se sperie fără nici un motiv aparent. Dacă ai senzaţii stranii în corp, probleme cu respiraţia, ritmul bătăilor inimii sau şabloane de somn, cel mai probabil este un rezultat al acestor ţintiri. Şi de obicei grupul Chimera combină atacurile de unde scalare cu entităţi eterice ne-fizice care atacă în acelaşi timp, deci oamenii care sînt ţintiţi cu aceşti factori de obicei au probleme în relaţiile lor care sînt generate artificial. Oamenii de lîngă ei se întorc împotriva lor. Încep să fie atacaţi oamenii din jurul lor fără nici un motiv aparent. Oamenii din jurul lor se înspăimîntă pentru că sînt provocaţi şi declanşaţi de armele direcţionale şi de entităţi ne-fizice. Asta se întîmplă foarte des în special cu oamenii care au o misiune puternică şi au un potenţial puternic în asistarea eliberării planetare şi aceste atacuri pot fi extrem de neplăcute.

Rob - Pot fi. Sînt oameni la alt nivel de implantare şi acest gen de situaţie, cu care am o relaţie personală. Sînt contactat de oameni care sînt foarte puternic ţintiţi de o hărţuire electronică mai puternică. Efectiv simt arsuri şi sînt energii care le traversează circuitele electrice şi sînt furgonete ca ale Cabalei în faţa casei. Sau traversează şi ţintesc fascicole invizibile, dar aceşti agenţi nu au nimic de-a face cu Cabala. Sînt aceştia subiecţi controlaţi mental? De ce sînt aceşti oameni aşa de greu hărţuiţi?
Cobra - Prima posibilitate este că sînt MK ultra, victime programate şi se aşteaptă ca aceştia să stea cuminţi dacă au vreo misiune care ar pune în pericol Cabala. Sau au un potenţial spiritual puternic sau au alt potenţial pe care ei îl văd ca pe o ameninţare la Cabală. Aş da un mic sfat aici. Re-localizaţi-vă în afara SUA dacă este posibil. Şi în multe cazuri este posibil.

Rob - Da, sînt două persoane pe care le-am intervievat, Magnul Olson şi Melanie Richin care au scris despre hărţuirea electronică. http://www.EUCH.org Ea a creat o reţea puternică împotriva acesteia. Cred că spiritualul sau răspunsul cu MK Ultra sînt suficient de bune. Ne apropiem de sfîrşitul interviului şi doresc să-ţi mulţumesc pentru prezenţa ta aici. Cred că mai am o ultimă întrebare, poate două. Bill Gates a afirmat că dezvoltă o maşină care transformă apele reziduale în apă şi electricitate. E asta o posibilitate prin care încearcă să facă lucrurile corect sau e doar Public Relations?
Cobra - Cel mai probabil este strategie de PR din partea sa. Actual, mai ales în ultimii ani, lucrează în mod direct cu Cabala.

Rob - Da, absolut. Întrebarea finală pentru noi este: ce rol au Archonii? Ştiu că nu îţi place cuvîntul Karma în cum legile manifestării lucrează aici.
Cobra - Bazic, ei diseminează sistemul de convingeri (credinţe) care preia puterea de la oameni şi limitează oamenii. Întregul sistem de convingeri bazat pe Karma a fost o inginerie pentru ca oamenii să se simtă lipsiţi de putere şi victime ale propriilor ultime încarnări. Deci oamenii încep să gîndească că datorită vieţii aceleia şi celeilalte şi ce s-a întîmplat în vieţile trecute mi se întîmplă mie acum ce mi se întîmplă. În cele mai multe cazuri nu este corect. Programarea în Karma a fost o inginerie de genul "datorie spirituală-sistem de sclavie" în care oamenii au o anumită datorie spirituală pe care sînt obligaţi să o plătească. Adevărul este că oamenii au datorie spirituală zero de plătit. Oamenii sînt liberi spiritual îndiferent de încarnaările lor trecute.

Rob - OK Cobra. Doresc să închei cu o notă pozitivă cu adevărat. Am vorbit destule chestii nebuneşti şi o mulţime de schimbări pozitive care au loc. Vedem o mişcare reală acum şi pe plan fizic. AM vorbit despre cei 4 nesfinţi şi hasul posibil şi importanţa grupurilor de sprijin PFC. Am rugat oamenii să subscrie acolo. Într-o mină pozitivă ai menţionat că are loc o activare care are loc astăzi (20.ianuarie.2015). Spune-ne ceva mai multă informaţie despre cometa LoveJoy şi Pleiade şi cum aceste unde energetice vor restructura tunelurile lui Set şi vor elibera calea pentru o transformare enormă. Poţi împărtăşi ştirile bune şi crezi că va veni din asta?
Cobra - OK. Activarea are loc mîine chiar dacă energiile sosesc deja. Pleiadele emanează o energie foarte puternică a iubirii şi plasma din coada cometei LoveJoy este chiar acum în linia de viualizare de pe Terra către Pleiade deci energia pleiadeană trece prin coada de plasmă a cometei LoveJoy înainte să ajungă la Terra. Deci vom primi efectiv plasmă puternic încărcată cu particule de Lumină care vor ajunge la suprafaţa planetei şi aceste particule puternic încărcate de plasmă se vor infiltra în tunelurile lui Set care sînt găuri de vireme din plasmă la nivel quantic şi încep să le transforme. Aceasta va începe să adreseze cîteva situaţii primordiale şi energetic vorbind care au ţinut această planetă în întuneric vreme de ere. Aceasta va fi pentru prima dată cînd se schimbă în istoria umanităţii deci e ceva imens. Consecinţele sînt dificil de prezis dar vor fi pozitive.

Rob - Astea sînt veşti bune, prieteni. Mulţumesc mult, Cobra. Apreciez timpul tău şi sprijinul tău aici la emisiunea Victoria Luminii. Cu toţii privim mai departe către informaţiile minunate. Fii binecuvîntat. Mulţumesc foarte mult. Victoria Luminii.
Cobra - Mulţumesc tuturor pentru audiţie şi mulţumesc pentru sprijinul vostru.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu